Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .6971. . .186
29 янв 2016 20:24
До, так по факту то й перепланування як такого не було. Просто перевів не житлове приміщення в житлове додатково утепливши. Сусіду теж добре, спільна балконна стінка тепла.
29 янв 2016 20:34
Цитата "Nasagt":
Шановні сусіди, хто робив або планує робити об"єднання балкону з кімнатою а також кухні з кімнатою? Які дозволи для цього потрібні? Чи можна це робити до здачі будинку в експлуатацію?

Шановні сусіди! Балкон з кімнатою - там несуща стіна! Ви хочете розвалити наш будинок?
29 янв 2016 20:37
Цитата "Acad":
До, так по факту то й перепланування як такого не було. Просто перевів не житлове приміщення в житлове додатково утепливши. Сусіду теж добре, спільна балконна стінка тепла.

Та,да- дякую сусіде :hi:
29 янв 2016 20:43
Цитата "IrynaDr":

Шановні сусіди! Балкон з кімнатою - там несуща стіна! Ви хочете розвалити наш будинок?

Не переймайтесь, він скоро сам розвалиться :P :P :P , шутка!
29 янв 2016 20:45
При огляді квартири на стадії будівництва Сергій Олександрович нам говорив що всі практично (при нашому плануванні кімната 11 кв) демонтують балконий блок з перегородкою, щоб збільшити кімнату. Ми цікавимся як воно вийшло по факту.
29 янв 2016 20:52
Чудово вийшло, візуально більше простору та й по факту теж. Тільки ставие нормальні склопакети на балкон, щоб тепловтрати мінімізувать. З опалення - кинули теплу підлогу по квартирі і на балкон і батарею на той апендикс, що мав бути незаскленим. Як буде, коли заселимся побачим, але покищо все подобається. Вийшла така собі 1,5 кімнатна квартира з однушки.
30 янв 2016 10:37
Доброго дня шановні покупці. :hi:
Відповідаємо на питання. По роботах які ведуться по будинку.
1. Проводиться монтаж внітрішньобудинкових газових мереж у будинку.
2 Розпочато встановлення витяжних стояків для газових котлів на 1,2,3 поверхах.
3.Завезені та монтуються на даху люльки для фасадних робіт.
4. З 01.02.16. фасадчики приступають до утеплення будинку мін.ватою.
5. Ліфти будуть встановлюватись з італьянських комплектуючих.
Затверджений Графік завершення будівельних робіт буде надісланий всім покупцям на електронку, разом з фотозвітом 01-02 лютого.
Питання по телефону післяпродажного відділу. :call:
Завжди відповімо та раді чути. :thanks:
30 янв 2016 10:51
Спасибо за информацию. :)
30 янв 2016 11:40
Цитата "Acad":
Чудово вийшло, візуально більше простору та й по факту теж. Тільки ставие нормальні склопакети на балкон, щоб тепловтрати мінімізувать. З опалення - кинули теплу підлогу по квартирі і на балкон і батарею на той апендикс, що мав бути незаскленим. Як буде, коли заселимся побачим, але покищо все подобається. Вийшла така собі 1,5 кімнатна квартира з однушки.

З такими темпами всі на відкритому просторі жити будемо. Уявіть, якщо кожен розбере зовнішню несучу! стіну, щоб з"єднати балкон з кімнатою.
30 янв 2016 11:44
А з чого ви взяли, що я розбирав зовнішню несучу стіну?
30 янв 2016 13:30
Приєднання плануємо лише на ширину віконого отвору.
30 янв 2016 15:02
Я так понимаю,что сносить и разбирать можно только тонкие стены, межкомнатные. Остальные нельзя. Уважаемый застройщик! Кто будет принимать меры относительно жильцов,которые разламывают дом?
30 янв 2016 16:50
Поясніть, будь-ласка, з чого Ви вирішили що хтось розламує будинок? Балконий блок якось підтримує стіни? Навіть не зноситься перегородка під вікном.
30 янв 2016 18:09
Цитата "Nasagt":
Поясніть, будь-ласка, з чого Ви вирішили що хтось розламує будинок? Балконий блок якось підтримує стіни? Навіть не зноситься перегородка під вікном.

Стіни несучі взагалі не чіпають, Балконний блок стикається зі стіною несучою - тобто стіною кухні, чи спальні, як в кого. Майте на увазі ті, хто чіпає такі стіни, що узаконити таке перепланування навряд чи коли вдасться, тому і продати таку квартиру ще комусь теж.

Ми теж плануємо один балкон перетворити на жилий, але для того стіну можна навіть не чіпати.

Цікаво почути думку забудовника.
31 янв 2016 08:28
Пояснюю ще раз - демонтується лише балконий блок ( вікно та двері), перегородка під вікном залишається!!!! Ніхто не ламає капітальні стіни!!! Тим більше без дозвільних документів!! Можете спати спокійно! :)
31 янв 2016 11:23
Цитата "Житловий Комплекс":

5. Ліфти будуть встановлюватись з італьянських комплектуючих. :thanks:

Полскажите, лифт будет беллоруский? Такой же как и в первом доме? Которые не работает? И что входит в комплектующие? Если лебедка то это существенная история, а если шурупы и болтики то можно и не парится... с итальянскими комплектующими
31 янв 2016 12:06
Всім Доброго Дня!
Хочу дещо прояснити в цитаті УК "Паркова Оселя" (створена власна Управляюча Компанія)
1. ХТО ВЛАСНИК?
Я був на цих зборах, це було влітку і пам'ятаю що на зборах ніхто питання про обслуговуючу організацію не підіймав. Людям просто повідомили що буде УК "Паркова Оселя" і після цього надали слово майбутньому директору УК, вона виступила з короткою промовою і все. І на цьому це питання закрили!
2. І що означає ВЛАСНА, якщо майбутніх власників про це ніхто не спитав (Я маю на увазі власників 4 та 5 черги якщо ці будинки ще не будуються і невідомо хто там буде власником) це ще раз доводить те що НАМ НАВ'ЯЗУЮТЬ цю УК "Паркова Оселя".
3. І ще одне і не менш важливе питання, за чий рахунок буде обслуговуватись автопаркова стоянка, фітнес-клуб і дитячий центр якщо авто у мене немає діти дорослі і фітнесом Я не займаюсь.

P.S. Середній тариф по м.Буча 3-3.50 грн. на такі самі послуги.І виконуються якісно!
31 янв 2016 12:42
Давай прикинем, в среднем дом 9-10 этажей это 2000 м2, 3,5 тариф за м2, это 7000грн, не кто, за эту суму, не какое осбб не будет воротить пальцем, с этих денег надо оплачивать, зарплаты, дворнику, рабочим административным, охрана, мусор вывоз, и тех работы, так что умных много на форуме)))) типо: " я знаю, нас хотят обуть, вон везде цены ниже, и.т.д" но это все бла бла бла и не больше, карьера вашего осбб, умерт на вашем рабочем столе, или от силы при первом, заливе фикалия из коналищационых труб ))))) или когда вы придцмаете, цену 3,5, я начну здесь сыпать что это дорого, есть цены по 1,5))))) и тогда вас же и сожрут ваши соседи))) что вы получаете аж 7000грн ,а делов не делаете ухахаха
31 янв 2016 13:16
Я так розумію, що переважна більшість мешканців нашого будинку не бізнесмени і олігархи,тому кожного цікавить питання вартості обслуговування.Пропоную, якщо УК не змінить свої погляди на тарифну політику обслуговування,почати процедуру створення ОСББ.Реальний термін створення ОСББ-1місяць.
31 янв 2016 18:58
Цитата "Drf":
Давай прикинем, в среднем дом 9-10 этажей это 2000 м2, 3,5 тариф за м2, это 7000грн, не кто, за эту суму, не какое осбб не будет воротить пальцем, с этих денег надо оплачивать, зарплаты, дворнику, рабочим административным, охрана, мусор вывоз, и тех работы, так что умных много на форуме)))) типо: " я знаю, нас хотят обуть, вон везде цены ниже, и.т.д" но это все бла бла бла и не больше, карьера вашего осбб, умерт на вашем рабочем столе, или от силы при первом, заливе фикалия из коналищационых труб ))))) или когда вы придцмаете, цену 3,5, я начну здесь сыпать что это дорого, есть цены по 1,5))))) и тогда вас же и сожрут ваши соседи))) что вы получаете аж 7000грн ,а делов не делаете ухахаха

Если прикинуть по дому с первой очереди, то у меня получается немного другая сума.
В среднем на этаж 440 м2 общей площади (в среднем потому что на 9-м 450 м2, с 2 по 6 435 м2(общая площадь квартир, не хола)). Итого с 9 этажей 9х440=3960 м2.
Согласен что за 7000 тысяч никто ничего делать не будет, но в конкретном случае это не 7000 а 14000, и при тарифе в 3.5 за м2.
Стоимость обслуживания УК (4,86х8эт. + 4.19 х1эт.) х 440 = 19 000 в месяц!!!
Исправьте меня если я ошибся!
И еще пример с той же серии,
с одного этажа уходит: 440 м2 х 0.5895(тариф) = 259 грн/месяц на освещение...
Это лампочками Ильича дом освещаться будет?
Мы не в начале прошлого века живем чтобы таким лампочками освещать.
Дешевле купить энергосберегающие и тариф на освещение будет на 60% ниже от существующего.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .6971. . .186
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее