Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .6870. . .186
27 янв 2016 14:56
Доброго дня!
Коли можна очікувати фотозвіт?
Думаю логічним було б встановлення вебкамери).
Питання б фотозвітами відпали.
27 янв 2016 15:51
Соседи, добрый день,
Делать раньше мая ничего нельзя. Если я не ошибаюсь, нам необходимо подписать акт приёма-передачи, получить ключи и потом заходить с ремонтом. Первая очередь получала ключи, вроде, в конце мая.
Окна мы менять 100% будем. Окно в комнате ещё более или менее, а вот балконные блоки печаль со щелями(((
А к ремонту готовимся- перепланировку небольшую планируем и смету готовим - печаль ещё та...
28 янв 2016 10:23
Цитата "Юлия2015":
Уважаемые соседи !Нужно ли менять окна? Я из 2й очереди. Предстоит ремонт.

Нужно обязательно, потому что хуже окон мы еще не видели, вместо метала, там фольга и это без преувеличений и сарказма, ну вобщемто с названия производителя и так все ясно :) "LIDER" - не знала, что в анг есть такое слово :D
28 янв 2016 11:08
Всім привіт! Хочу задати вам питання, чи ваш будинок вже закріплений до якогось ОСББ? Якщо так, то які тарифи? Які відгуки чули? Прошу не ігнорить моє запитання, я з іншого ЖК, і хочу посприяти знайти достойну контору по обслуговуванню будинку. Буду дуже вдячна за інофрмацію!
28 янв 2016 11:18
Цитата "chupa1488":
Всім привіт! Хочу задати вам питання, чи ваш будинок вже закріплений до якогось ОСББ? Якщо так, то які тарифи? Які відгуки чули? Прошу не ігнорить моє запитання, я з іншого ЖК, і хочу посприяти знайти достойну контору по обслуговуванню будинку. Буду дуже вдячна за інофрмацію!

Забудовник хоче закріпити нас за своєю Управляючою компанією, але ми можемо вибрати свою по усіх законах! Так що пропонуйте свої умови!
28 янв 2016 11:22
Цитата "Житловий Комплекс":
Шановні дописувачі .Доброго дня. :hi:
До нашого форуму активно підключились тролі - а.) конкурентів б.) або політично та громадсько "активні" бучанські активісти. :faceoff:
Приклад : працює ПрАТ "Меліоратор" на активному будівельному ринку Бучі та Приірпіння, веде досить цікавий проект у центрі міста,готує на ринок до реалізації нові проекти і т.д. і раптом коли готовий 1 будинок , готується на весну 2 будинок, добудовується 3 черга, проектується величезний об'єкт соціальної інфраструктури ( з парковкою, фітнес - клубом, дитячім центром ) з'являється невідомий "дуже зацікавлений" дописувач, який вплітає міську раду,чийсь бізнес, політику і т.д.
Мета деяких дописувачив не уточнити питання по тарифам, або задати питання управляючій компанії, а внести "смуту" у цілком мирний та конструктивний діалог між мешканцями та забудовником.
Як вже повідомлялось ЖК "Паркова Оселя" єдиний комплекс з 5 будинків з об'єктами інфраструктури, с закритою теріторією і т.п. і спеціально для управління ЦІЛІСНИМ КВАРТАЛОМ була створена власна Управляюча Компанія
-про ЦЕ ВСІМ покупцям перед придбанням квартир повідомлялось. :pray:
- Не запрошується управляюча компанія конкурентів ( які згадувались вище)
- НЕ запрошується якийсь ЖЕК ,
а УК "Паркова Оселя" управляє об'єктами нерухомості , які будує ПрАТ "Меліоратор".
Вся дозвільна документація на проект будівництва кварталу 5 категорії складності. Квартал будується виходячі з такої логіки. :umnik:
Всі питання по тарифам реалізуються виходячі з Вашої згоди та з Вашим обговоренням.
З повагою Відділ продажу "Паркова Оселя" :thanks:

Нам проце не повідомлялося, добре пам"ятаю, як пан Олександр наголошував, що ми самі будемо вибирати Управляючу компанію і навіть можемо створити свою ОСББ. Ми наймали юриста перед покупкою житла і він наголошував, що пункт про нав"язаний ЖЕК є незаконним і його можна оскаржити без проблем.
28 янв 2016 11:23
Цитата "IrynaDr":

Забудовник хоче закріпити нас за своєю Управляючою компанією, але ми можемо вибрати свою по усіх законах! Так що пропонуйте свої умови!

Та я ніякі послуги не пропоную. Я майбутня жителька одного з Бучанського ЖК, друга черга...нашу чергу повинні в цьому році здати в експлуатацію. Так як мешканці першої черги нашого будинку не задоволені закріпленою за ними обслуговальною конторою, то я взяла ініціативу, поки є час, запитать на форумах, хто який ОСББ порадить.
28 янв 2016 11:46
Цитата "chupa1488":

Та я ніякі послуги не пропоную. Я майбутня жителька одного з Бучанського ЖК, друга черга...нашу чергу повинні в цьому році здати в експлуатацію. Так як мешканці першої черги нашого будинку не задоволені закріпленою за ними обслуговальною конторою, то я взяла ініціативу, поки є час, запитать на форумах, хто який ОСББ порадить.

Забудовник нас приводить до думки, що ми взагалі не маємо права вибирати обслуговуючу компанію і маємо приймати умови його ЖЕКу з його тарифами. Власне він планує нав"язати свій ЖЕК всім іншим будинкам - читаєте його повідомлення на форумі. :blah:
28 янв 2016 12:20
Цитата "IrynaDr":

Забудовник нас приводить до думки, що ми взагалі не маємо права вибирати обслуговуючу компанію і маємо приймати умови його ЖЕКу з його тарифами. Власне він планує нав"язати свій ЖЕК всім іншим будинкам - читаєте його повідомлення на форумі. :blah:

А які тарифи тієї компанії, яку вам нав"язують? Бо в нашій першій черзі також нав"язали і це буде 4,50 грн за м2 кв.
28 янв 2016 12:22
Цитата "chupa1488":

А які тарифи тієї компанії, яку вам нав"язують? Бо в нашій першій черзі також нав"язали і це буде 4,50 грн за м2 кв.[/quote
На данный момент оглашалась цена 4.86 верхние этажи, если нижние то 4.5 тоже
28 янв 2016 12:34
Цитата "mabe sosed":

А які тарифи тієї компанії, яку вам нав"язують? Бо в нашій першій черзі також нав"язали і це буде 4,50 грн за м2 кв.[/quote
На данный момент оглашалась цена 4.86 верхние этажи, если нижние то 4.5 тоже

А під циїм керівництвом компанія? Не знаєте? Потім запитаю у своїх сусідів першої черги, щоб знати, одне і те саме осбб чи це різні контори.
28 янв 2016 12:37
Цитата "chupa1488":

А під циїм керівництвом компанія? Не знаєте? Потім запитаю у своїх сусідів першої черги, щоб знати, одне і те саме осбб чи це різні контори.

Это предложение от нашего застройщика ПрАТ "Мелиоратор". Если очень интересно то вот письмо именно от него. Дополнительную информацию за что и какая часть денег платится ищите на формуме, а то я уже потерял где то.

Надаємо роз’яснення по тарифу на обслуговування будинку і прибудинкової території. Згідно п.2 Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №869 від 01.06.2011р. тариф на послуги розраховується окремо за кожним будинком залежно від запланованих кількісних показників послуг, що фактично повинні надаватися для забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків і споруд та прибудинкових територій.
Тариф на утримання будинку і прибудинкової території по будинку першої черги будівництва Житлового кварталу «Паркова Оселя» був розрахований Головним обчислювальним центром згідно вищевказаного Порядку за параметрами саме цього будинку. Кожна цифра в розрахунку є економічно обґрунтованою, розрахунок був здійснений за загальною методикою, в формули були підставлені параметри конкретного будинку. Детальний розрахунок подавався на перевірку економічному відділу Бучанської міської ради і рішенням Виконкому був затверджений у розмірі 4,19 грн. для квартир першого поверху і 4,86 грн. – для квартир вище першого поверху.
Порівняння тарифу з тарифами Бучанського комунального ЖЕКу не є доцільним, оскільки вказаний тариф КП «Бучанське управління ЖКГ» був затверджений ще в 2013 році, дане підприємство отримує дотації з бюджетів, за рахунок яких покриває свою збитковість, цей тариф також не враховує параметри кожного конкретного будинку, кошти розподіляються по принципу першочергового вирішення більш нагальних питань по аварійних будинках
Проводити порівняння з тарифами інших житлових комплексів є також досить розмитим, оскільки їх тарифи розраховувались за цією ж методикою, але з врахуванням параметрів їх будинків. Ми також проводили аналіз тарифів по нашому регіону і можу впевнено сказати, що тариф Паркової Оселі знаходиться на середньому рівні, є тарифи нижчі за розміром, є вищі, але це залежить від параметрів і специфіки кожного будинку.
Хотілось би наголосити на тому, що ми абсолютно відкриті для спілкування і готові до обговорення всіх виникаючих питань. На сьогоднішній день Ви можете звернутися в офіс Управляючої компанії (за адресою вул.Я.Мудрого,10, 2 поверх) і отримати вичерпні відповіді на поставлені питання. Найближчим часом буде функціонувати сайт Управляючої компанії, окремий форум мешканців будинку для обговорення і оперативного вирішення нагальних питань по будинку.
Крім цього, хочемо висловити велике прохання до мешканців квартир, які ще не отримали ключ від домофону, звернутися в офіс Управляючої компанії і отримати ключ. Більшість мешканців ключі вже отримали, підписали договір на обслуговування і чекають підключення домофону, інакше втрачається сенс встановлення кодових дверей. На жаль, вже є випадок крадіжки в будинку, тому питання доступу до будинку потрібно вирішити найближчим часом.
Дякуємо за розуміння і сподіваємося на дружню співпрацю!
28 янв 2016 12:39
Щиро дякую за інформацію!!:)
28 янв 2016 20:54
Интересует вопрос перепланировки квартиры (кухня и комнаты).
Не будет ли проблем с газовщиками до/после переноса стен во время подключения?
29 янв 2016 06:59
Цитата "tishyk":
Интересует вопрос перепланировки квартиры (кухня и комнаты).
Не будет ли проблем с газовщиками до/после переноса стен во время подключения?

у газовщиков спроси!
29 янв 2016 09:31
Тарифы:
29 янв 2016 10:42
Уважаемый застройщик, до плановой сдачи дома два месяца, поинформируйте пожалуйста какие-то работы ведутся, кроме "Готуються матеріали для фасадного утеплення будинку"?
29 янв 2016 18:32
Шановні сусіди, хто робив або планує робити об"єднання балкону з кімнатою а також кухні з кімнатою? Які дозволи для цього потрібні? Чи можна це робити до здачі будинку в експлуатацію?
29 янв 2016 20:08
Ми обєднали кухню з балконом, нічого кардинально не змінював крім як просто демонтував металопластикові двері з вікном і все. Перестінок не виносив. Знаю, що дехто з сусідів обьєднував кухню з кімнатою. Захочуть - відпишуться.
29 янв 2016 20:18
Дякую за відповідь! Ви це робили до введення будинку? Проблем з документами не було?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .6870. . .186
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx