Подать объявление

ЖК Голосеевская Долина | Строй Сити Development, Укрбуд | ул. Кайсарова, 7/9

ЗастройщикСтрой Сити Development Group
Сдача ЖК2021 - 2024 г.
Планировки
от 27 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
51из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 161.
32/20%
22/14%
61/38%
25/16%
21/13%
1. . .7678. . .249
01 дек 2017 11:22
Добрий всім день!
А секрет напевно в тому, що активісти не отримують з/п. Тому сидячи на дівані риють всяку інфу в надії, що дійсно щось десь тай нариють і їм за це премію у вигляді взятки дадуть або якийсь вкадратний метр. Адже вони теж люди і їсти хочуть. І яке їм діло до тих інвесторів?? Які самі збирають по копійчині на свою власну квартиру.
в них же суть життя заключається в тому, щоб довести, що в промзоні будувати незаконо!Успіхів!
01 дек 2017 11:26
Якби я знав про це беззаконня до?!
Питання не про те, що промзона має залишатись вічно промзоною.
І навіть не про законність - а про корупцію, про те, що рівні правила мають бути для всіх.
Якщо є суспільна потреба у забудові промзон - то нехай депутати Київради візьмуть на себе відповідальність і прийміть рішення, щоб дозволити забудовувати промзони, що не використовуються - АЛЕ ПРАВИЛА МАЮТЬ БУТИ РІВНІ ДЛЯ ВСІХ.
А не так, хто заніс (і насправді не Целовальнику - а Столару) - той будує, а тому хто не заніс - НІЗЗЯ.
Проте, такі правила рівні для всіх робити не хочуть (і я нижче напишу чому).
Я про це веду мову.
Щоб ви знали, ваше будівництво можна зробити законним - по цій території розроблено проект нового детального плану території, яким цільове призначення міняється на житлову забудову.
Проте (на жаль) у "молодої команди" Кличка (а конкретно у Столара і Комарницького - які курують департамент містобудування та архутектури і Державного архбудконтролю міста Києва - є чіткі тарифи на кожен квадратний метр, який має бути збудований по затвердженому новому ДПТ.
І всі хто хоче будувати на території нового ДПТ "скидаюься" (кожен згідно своєї долі майбутньої забудови) на оплату.
Без цієї корупційної оплати членам "молодої команди" в Києві затвердження нового ДПТ в принципі неможливе.
Проте, Микитась пішов наглішим (і відверто незаконним шляхом) - він просто купив незаконні містобуди - без затверджження нового ДПТ і зміни цільового призначення і тепер каже - а нафіга мені узаконюватись і ще раз платити за нове ДПТ - якщо я вже заплатив за містобуди?
В принципі логічно - але відверто незаконно
01 дек 2017 11:46
Олександре, а де можна ознайомитися з розробленим новип ДТМ цієї території?
Дякую.
01 дек 2017 11:48
Получается, что проблема в том, что один коррупционер обыграл других коррупционеров? Враг врага - друг же, нет?
Александр, а почему ваш юридически подкованный взор распространяется только на стройки? Сайт НАЗК в вашем полном распоряжении. Начинайте войну против истинных коррупционеров, которые все только себе в карман. Застройщики хоть квартиры строят, а не воздух продают, аки Войцеховский...
01 дек 2017 12:13
Цитата "DVadym":

Олександре, а де можна ознайомитися з розробленим новип ДТМ цієї території?
Дякую.

Я уточню і напишу
01 дек 2017 12:14
Цитата "Александр Дядюк":

Я уточню і напишу

Дякую.

P.S. Звичайно мав на увазі ДПТ (детальний план території), чомусь опечатався :(
01 дек 2017 12:15

І на сьогодні ймовірність скасування дозвільних документів на будівництво дуже висока, а відповідно, всі хто інвестує в цей проект мають усвідомлювати виключно власну відповідальність за майбутні результати

Знаем мы таких активистов
https://ru.espreso.tv/news/2017/10/25/v_kyeve_psevdoaktyvysty_trebovaly_vzyatky_u_zastroyschykov
01 дек 2017 12:18
Цитата "Voorhees":

https://ru.espreso.tv/news/2017/10/25/v_kyeve_psevdoaktyvysty_trebovaly_vzyatky_u_zastroyschykov

А де там про Дядюка?
01 дек 2017 12:19
Цитата "Voorhees":

І це робить забудову законною?
Чи якось зменшує ризики для інвесторів?
Взагалі то форум призначений для обговорення конкретних обьєктів
01 дек 2017 13:54
Якби я знав про це беззаконня до?!
Питання не про те, що промзона має залишатись вічно промзоною.
І навіть не про законність - а про корупцію, про те, що рівні правила мають бути для всіх.
Якщо є суспільна потреба у забудові промзон - то нехай депутати Київради візьмуть на себе відповідальність і прийміть рішення, щоб дозволити забудовувати промзони, що не використовуються - АЛЕ ПРАВИЛА МАЮТЬ БУТИ РІВНІ ДЛЯ ВСІХ.
А не так, хто заніс (і насправді не Целовальнику - а Столару) - той будує, а тому хто не заніс - НІЗЗЯ.
Проте, такі правила рівні для всіх робити не хочуть (і я нижче напишу чому).
Я про це веду мову.
Щоб ви знали, ваше будівництво можна зробити законним - по цій території розроблено проект нового детального плану території, яким цільове призначення міняється на житлову забудову.
Проте (на жаль) у "молодої команди" Кличка (а конкретно у Столара і Комарницького - які курують департамент містобудування та архутектури і Державного архбудконтролю міста Києва - є чіткі тарифи на кожен квадратний метр, який має бути збудований по затвердженому новому ДПТ.
І всі хто хоче будувати на території нового ДПТ "скидаюься" (кожен згідно своєї долі майбутньої забудови) на оплату.
Без цієї корупційної оплати членам "молодої команди" в Києві затвердження нового ДПТ в принципі неможливе.
Проте, Микитась пішов наглішим (і відверто незаконним шляхом) - він просто купив незаконні містобуди - без затверджження нового ДПТ і зміни цільового призначення і тепер каже - а нафіга мені узаконюватись і ще раз платити за нове ДПТ - якщо я вже заплатив за містобуди?
В принципі логічно - але відверто незаконно

вы на 200% правы про коррупцию и про методы, про права одни для всех хотелось бы но слабо верится что такое будет :'( хотя в случае равных возможностей со стороны власти не учитывая ресурс под названием деньги выиграли бы инвесторы - конкуренция была бы значительно выше.
01 дек 2017 22:36
Прочитав ветку, так и не стало понятно, можно ли инвестировать в этот объект или нет :faceoff:
02 дек 2017 12:14
Цитата "Эндорфин":
Прочитав ветку, так и не стало понятно, можно ли инвестировать в этот объект или нет :faceoff:

Если не затруднит, сообщите потом какое решение в итоге приняли
02 дек 2017 14:39
Думаю, если бы строительство было незаконным, под него не давали бы кредиты государственные банки.
02 дек 2017 14:54
Цитата "Эндорфин":
Думаю, если бы строительство было незаконным, под него не давали бы кредиты государственные банки.

Законність забудови не залежить від кредитів від банків, і навпаки теж.
02 дек 2017 15:33
Цитата "DVadym":

Законність забудови не залежить від кредитів від банків, і навпаки теж.

Народ!) єдине питання було у землі. цільове призначення змінили. У реєстрі речових прав належне призначення. У реєстрі ДЗК воно старе. З досвіду - ДЗК завжди не відповідає актуальному реєстру.
Жодних судів з приводу "незаконності" зміни цільового - немає.
Все гуд.
Інвестор 3 секція, 5 поверх.
Дякую.
02 дек 2017 17:47
Аминь)Инвестор 3секция, 18 этаж
02 дек 2017 18:53
Цитата "Слобода-да-да":
Аминь)Инвестор 3секция, 18 этаж

Я тоже инвестор 3 секции 18 этаж, какая квартира?
03 дек 2017 10:38
Цитата "leon08":
Я тоже инвестор 3 секции 18 этаж, какая квартира?

трешка на 92 квадрата
03 дек 2017 18:04
Цитата "Слобода-да-да":

трешка на 92 квадрата

сосед напротив)))
03 дек 2017 20:42
А 1 секция 20 этаж есть кто тут?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .7678. . .249
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее