Подать объявление

ЖК "Палладиум", Бровары, ул. Черняховского, 21в

ЗастройщикУкрбудинвест-2000
Сдача ЖК2015 - 2016 г.
Планировки
от 17 500 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 93.
11/12%
10/11%
22/24%
20/22%
30/32%
1. . .6668. . .169
21 июль 2015 17:04
Цитата "Krava86":

РоманД, скажіть, а чому ви не взяли свій мобільний та не подзвонили забудовнику, що за вас це зробив(ла) МИРУ-МИР?
П.С. Дякую МИРУ-МИР за інформацію.

Це принципово? Чи ви засвоїли методичку Путінських троллів? Переводите на особисте? Не вийде.
П.С. Я ж казав, що повилазять справжні троллі. :drink:
П.П.С. я вже зробив, трошки більше, ніж подзвонити... хай буде інтригою :wow:
21 июль 2015 17:11
Цитата "Kostya Y":

ну вы с ТВ не перегибайте. Если не дадут ответы на вопросы, сходим к ним. Но я уверен,что они ответят детально,и все вопросы снимутся

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!
З ТВ я якраз не перегибаю, шановний.... Свої гроші я буду захищати всіма максимально доступними і максимально досяжними засобами. 100%. А от ваші .... Да ви і не інвестор - троль забудовника. Шефу привіт :thanks:
21 июль 2015 17:14
Цитата "РоманД":

З ТВ я якраз не перегибаю, шановний.... Свої гроші я буду захищати всіма максимально доступними і максимально досяжними засобами. 100%. А от ваші .... Да ви і не інвестор - троль забудовника. Шефу привіт :thanks:

Ну у вас уже паранойя :) :drink:
Тролли вокруг вас так и роят 8-()
21 июль 2015 17:16
Цитата "РоманД":

это вы,уважаемый,появились в удобный момент,чтоб катить бочку на застройщика,а мы здесь давно. И ч на 100% уверен,что вы не инвестор. Уж много текста без конкретики от вас,точно также как от незнайки
21 июль 2015 17:17
Соседи,не ведемся на провокации этих непонятных товарищей. Ждем конца недели,если информации не будет-сходим в отдел продаж.
21 июль 2015 17:24
Цитата "Kostya Y":
Соседи,не ведемся на провокации этих непонятных товарищей. Ждем конца недели,если информации не будет-сходим в отдел продаж.

А я про що? Не про те? А де ви були всі 4 тижні? "Вилизували" форум? А тут "до кінця тижня"?... Я для того і "намалювався", щоб нарешті "розродилося" це саме "до кінця тижня"... Шефу привіт передали? Три троляки: Костя "ігрик", гуд-сонечко та крава86. Давайте, заспокоюйте тут всіх, що все добре... 4 тижні терпіли, ще 4 потерпимо, бо котел встановлюють... Одна людина запідозрила щось (всезнайка), так його за буйки загнали. А про ТВ - не сумнівайтесь. І варіант Київську на пішоході перекрити - я за свої гроші любому забудовнику "око на ойого-ж чко натяугну" (С)... Отаке, троляки.
21 июль 2015 17:33
Цитата "РоманД":

А я про що? Не про те? А де ви були всі 4 тижні? "Вилизували" форум? А тут "до кінця тижня"?... Я для того і "намалювався", щоб нарешті "розродилося" це саме "до кінця тижня"... Шефу привіт передали? Три троляки: Костя "ігрик", гуд-сонечко та крава86. Давайте, заспокоюйте тут всіх, що все добре... 4 тижні терпіли, ще 4 потерпимо, бо котел встановлюють... Одна людина запідозрила щось (всезнайка), так його за буйки загнали. А про ТВ - не сумнівайтесь. І варіант Київську на пішоході перекрити - я за свої гроші любому забудовнику "око на ойого-ж чко натяугну" (С)... Отаке, троляки.

а давайте поиграем в игру "докажи,что не тролль" через вопросы по договору. Вот если он у вас есть,вы сможете ответить на мой вопрос: есть ли комиссия за переуступку права собственности? Если да,в каком размере?
21 июль 2015 17:42
Единственный плюс из этой непонятной ситуации- на форуме появилось много новых соседей. Теперь будет еще интереснее общаться😊
21 июль 2015 17:44
Цитата "РоманД":

А давай я тебе "обламаю" без "дибільної вікторини"...: 3% п.п. 6.6. Фсе? Чи почнемо мірятись, у кого договір "довше та товще"?
ШЕФУ ПРИВІТ.

я с вами на ты не переходил. Свой уровень интеллекта друзьям показывайте,а мне хамить не надо.
21 июль 2015 17:46
Цитата "РоманД":

А давай я тебе "обламаю" без "дибільної вікторини"...: 3% п.п. 6.6. Фсе? Чи почнемо мірятись, у кого договір "довше та товще"?
ШЕФУ ПРИВІТ.

За 3% в точку,но мне теперь еще более непонятно,зачем тут истерику устраивать,если вы наш сосед будущий
21 июль 2015 17:46
Тепер звертаюсь до адміна комплексу. Для організації зборів інвесторів, вхід тільки по договору с паспортом вписаним в договір. Ніяких дуже знаючих представників.
21 июль 2015 17:55
Ждем конца недели,если информации не будет-сходим в отдел продаж.
21 июль 2015 17:56
Цитата "Krava86":

І мене "в обличчя" зможеш побачити.
Тепер звертаюсь до адміна комплексу. Для організації зборів інвесторів, вхід тільки по договору с паспортом вписаним в договір. Ніяких дуже знаючих представників.

Ага, і з пін-кодом кредитки з зазначенням банку. Я ще раз повторюю: ви всі котел броварської ТЕЦ облизуєте,є а у вас будівництво місяць, як померло. А зараз вам "умови договору" покажи...
Ще раз: до вечора п"ятниці і забудовнику і його тролякам. На форумі не з"являються графіки - почнемо "бодатисть". Всім до-зустрічи.
П.С. Так що там з "фактами", що будівництво до кінця 4 кваталу 2015р?
21 июль 2015 17:59
Цитата "РоманД":

П.С. Так що там з "фактами", що будівництво до кінця 4 кваталу 2015р?

А фже кінець 4 кварталу? А про доступ по договору та паспорту я серйозно. Звідки ми знаемо, може ваш договір також на компі?
21 июль 2015 18:01
Согласен! Ждем!!
Но если не будет изменений, тогда будем обращаться на ТВ.
21 июль 2015 18:05
Цитата "Победитель":
Согласен! Ждем!!
Но если не будет изменений, тогда будем обращаться на ТВ.

Какое ТВ???? вот Скажи какой пункт договора нарушил застройщик?
21 июль 2015 18:14
Соседи,насчет ТВ вы перегибаете,всему свое время,тем более у нас до этого почти уверен,что не дойдет. Ждем конец недели,потом идем в отдел продаж,и уже после этого,если мы не услышим конкретику,будем решать,что предпринимать дальше.
21 июль 2015 18:23
Багато зайвого :blah:
До кінця тижня згоден.
Інакше пропоную в суботу в 12 годин завітати в офіс забудовника. Написати заяву на ім'я керівника з запитом про надання фінансових звітів і плану подальшого будівництва.
У разі відмови прийняття заяви, обговоримо подальші дії - юрист, позов, примусовий аудит за рішенням суду.
21 июль 2015 18:31

Во-первых,не - Ты , а - Вы( мы с Вами на брудерша́фт не пили), а для того ,чтобы понять , нужно увидеть график выполнения работ , а не ждать зимы.
21 июль 2015 18:34
Цитата "Победитель":

Во-первых,не - Ты , а - Вы( мы с Вами на брудерша́фт не пили), а для того ,чтобы понять , нужно увидеть график выполнения работ , а не ждать зимы.

Ответь на поставленный вопрос? Я с тобой не веду деловую переписку - это форум
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .6668. . .169
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее