ЖК Нивки-Парк | ИнтерГал-Буд | пр. Победы, 67
Застройщик | Интергал-Буд |
Сдача ЖК | 2019 - 2023 г. |
Планировки | от 31 111 Грн/м² |
19/8% | ||
28/11% | ||
99/40% | ||
62/25% | ||
38/15% |
У нас еще 2раза в день убирают на входе/лифтовую и в лифтах. Не пускают в дом бомжей-наркоманов-подростковые шобла. Спрашивают посетителей куда идут. Т.е. обеспечивают некоторый присмотр.
У нас в подъезде как-то не захотели увеличить оплату, и консьержки ушли. Уже через неделю взвыли верхние этажи - подъезд стал использоваться как ночлежка. И сразу же все (ну почти) согласились повысить оплату.
Охрана вообще - очень неоднозначная штука, поскольку это - потенциальные наводчики, а то и соучастники и исполнители краж. Лучше консьерж с тревожной кнопкой.

Жаль, если такие и останутся у нас в реальности.
Слідкував за розвитком подій у вашому ЖК і не зміг втриматись.
Цитата "Horizon":А насчет Глории, вчера просмотрела отзывы уже заселившихся на ютубе, а также полистала последние страницы форума - так чему ж там завидовать, документы права собственности есть, а договоров с Киевэнерго и Водоканалом нет, и люди сидят без горячей воды и рискуют быть без отопления, т.к. дом не принят на баланс ЖЭКа. Кроме того, также была обещана закрытая территория, а по факту они имеют бомжей под мусорными баками и сборища стремных компаний на лестничных пролетах, и парковки до сих пор нет. И ни одной детской площадки.
Так что лучше ли там - большой вопрос.
Я якраз проживаю у Глорія Парку

1. Дайте, будь ласка, лінки на відео з відгуками мешканців про Глорія Парк.
2. Договори з Київенерго (на електрику) і з Водоканалом (на холодну воду) уже можна заключити. До того ж, увесь цей час діяли "побутові" тарифи, а не "промислові". Забудовник (чи ЖЕК) різницю оплачував.
3. Централізованої гарячої води і опалення нема - це факт. Я на це і не надіявся - одразу ставив бойлер. Але попередні два сезони ми пережили у теплі. І на баланс нас не прийняв якраз Київенерго, а не ЖЕК.
4. Закрита територія (у якомусь розумінні

5. Парковка теж є. Але якась занадто дорога (оренда 3000грн\місяць, а вартість паркомісця близько 20к вічнозелених дублонів). Тому по периметру ЖК напарковано дуже багато авто (і навіть на тротуарах деякий час ставили),а парковка завантажена дуже слабо.
6. Є і дитячий майданчик, і тренажери, і декілька альтанок. Тут Ви перегнули

Тому на даний момент, як на мене, зараз вибір очевидний (якщо пишуть, що ціна практично однакова)

Заради справедливості додам, що ваш ЖК мене теж цікавить. Може у далекому майбутньому я розміняю свою нинішню квартиру на щось побільше в Нивки Парку.
Нехай вам щастить

Цитата "moreno":Всіх вітаю.
Слідкував за розвитком подій у вашому ЖК і не зміг втриматись.
Я якраз проживаю у Глорія Парку
1. Дайте, будь ласка, лінки на відео з відгуками мешканців про Глорія Парк.
2. Договори з Київенерго (на електрику) і з Водоканалом (на холодну воду) уже можна заключити. До того ж, увесь цей час діяли "побутові" тарифи, а не "промислові". Забудовник (чи ЖЕК) різницю оплачував.
3. Централізованої гарячої води і опалення нема - це факт. Я на це і не надіявся - одразу ставив бойлер. Але попередні два сезони ми пережили у теплі. І на баланс нас не прийняв якраз Київенерго, а не ЖЕК.
4. Закрита територія (у якомусь розумінні) все ж буде. Тому і бомжів із стрьомними компаніями стане поменше.
5. Парковка теж є. Але якась занадто дорога (оренда 3000грн\місяць, а вартість паркомісця близько 20к вічнозелених дублонів). Тому по периметру ЖК напарковано дуже багато авто (і навіть на тротуарах деякий час ставили),а парковка завантажена дуже слабо.
6. Є і дитячий майданчик, і тренажери, і декілька альтанок. Тут Ви перегнули.
Тому на даний момент, як на мене, зараз вибір очевидний (якщо пишуть, що ціна практично однакова)
Заради справедливості додам, що ваш ЖК мене теж цікавить. Може у далекому майбутньому я розміняю свою нинішню квартиру на щось побільше в Нивки Парку.
Нехай вам щастить
Шановний, я не збираюся заперечувати все, про що ви написали, яке стало доступним на сьогодняшній день. Я не пам'ятаю дати відео (до речі, наберіть власноруч "Глорія-парк" на ю-тубі, дивно, що ви не пожаліли часу на гнівний пост, а пошуком не скористалися, і подивіться на власні очі, а потім напишіть свої обурення тим, хто його створив, моя справа мала - за що купила, за те й продаю), але мені завжди доставляє задоволення, як люди намагаються сперечатися про факти, які було перелічено місяці тому (а сталися вони, може, ще за півроку до оприлюднення, і які, цілком можливо, вже виправлені. Окреме задоволення маю від половини пунктів, які підтверджують написане мною, але чомусь намагаються спростувати це. Майданчик для спорту чи для дітей можна влаштувати за 1-2 тижні, я ж не переймаюся ситуацією у Глорія-парку і не відстежую ваші успіхи, оскільки ніколи не розглядала його для майбутнього проживання. Нивки-парк мені здавався більш привабливою у майбутньому територією, от і все. Цікаво, що репутація ІГБ, за цей час в моїх очах суттєво впала, хоча мене вже встигли розпізнати як войовничого агента відділу продажів.

Ваш пост був написаний аж два тижні тому. За цей час з'явилися хіба що прямі договори. Перед тим, як таке писати, краще б зайшли і глянули на власні очі.
Більше відповідати не буду, бо буде не в тему.
Друзья, а может кто-то мне объяснить логику в том, что все секции 12 домов являются 16-этажными судя по визуализации сайта //nivki-park.com.ua/upload/iblock/53c/53 c28677cb70d51cb5aeee4905cb44dd.png, при этом, остается одна 12-этажная секция во 2 втором доме? Мне кажется, что уж лучше бы все дома сделали одинаковой максимальной этажности. Разве нет? А так, эта секция является неким памятником жадности и старому генплану, на котором все дома были 12-16 этажными, а где-то даже 10-этажная секция была, кажется.

Цитата "moreno":Всіх вітаю.
Слідкував за розвитком подій у вашому ЖК і не зміг втриматись ...
Дякую за пост, пояснює реальну ситуацію у Глорії, яка більш менш не погана. Багато хто робить висновки лише маючи поверхневу інформацію, щось на кшталт "мені казали", "хтось чув", "сусід бачив". Ще гірше коли хтось НАПРИКЛАД купив квартиру в Нивках та починає "розхвалювати її щосили", оскількі кошти сплачені та треба остаточно переконати себе та оточуючих, що це правильний вибір. Моя особиста думка, що Глорія та Нивки прямісенькі конкуренти і це дуже добре, оскільки за її відсутності забудовники зовсім лениві... Чим краще у Вас, тим краще буде потім у нас та в Сан-Франциско. Дякую та всього найкращого.

Цитата "YevgenMuza":Друзья, а может кто-то мне объяснить логику в том, что все секции 12 домов являются 16-этажными судя по визуализации сайта //nivki-park.com.ua/upload/iblock/53c/53 c28677cb70d51cb5aeee4905cb44dd.png, при этом, остается одна 12-этажная секция во 2 втором доме? Мне кажется, что уж лучше бы все дома сделали одинаковой максимальной этажности. Разве нет? А так, эта секция является неким памятником жадности и старому генплану, на котором все дома были 12-16 этажными, а где-то даже 10-этажная секция была, кажется.
Просто когда ввели новый ГП, то достраивать еще 4 этажа в этом доме было уже поздно. Иначе обязательно провели бы "покращення".
moreno, дарю.
Но говорить, что там лучше, чем в Нивки-парке считаю некорректным, поскольку здесь по факту еще ничего нет. Вот когда сдадут первые дома, когда люди проживут в них 1-2 года, тогда считаю справедливым судить, где лучше, где хуже. Я считаю уже только по расположению Нивки-парк более выигрышным, а как сложится с остальным - кто знает.
А что плохого в том, что человек стремится сначала собрать максимум информации, до того, как сделает судьбоносный шаг? Лучше сломя голову вложиться необдуманно, а потом посыпать голову пеплом и проклинать тот день?
Цитата "Kos111":Доброе утро, кто что знает о ситуации с землёй и как подобные ситуации решаются ? Я так понимаю обещали её уже решить к данному времени.
Мне обещали еще до сентября 16 года решить
Цитата "Kos111":Доброе утро, кто что знает о ситуации с землёй и как подобные ситуации решаются ? Я так понимаю обещали её уже решить к данному времени.
Почитайте пожалуйста форум. Этот вопрос поднимается каждые 10 страниц. Тут есть очень много информации на эту тему.

Почитайте, пожалуйста, предыдущие страницы. Там довольно таки детально всю ситуацию обрисовывают.
Цитата "Kos111":Яснее не стало
Плохо листали. Ключевое слово - ДПТ, детальный план территории. Принимается Киевсоветом. Пока этот документ официально не утвержден, все разговоры о том, что ОП что-то кому-то в какие-то сроки обещал - не более чем самовнушение.

- ЖК Family 2 | Фемели | Гатное, ул. Семейная29.069
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а29.065 708
- ЖК LookyanSky | Resa Development | ул. Лукьяновская28.0686
- ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола27.061 930
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/226.062 751
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская26.062 060
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская26.062 044
- ЖК Благород | Крюковщина, ул. Богуславская, 1-625.061 100
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2725.06436
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13825.06405
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.064 542
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043