Подать объявление

ЖК "Mün HauseN", Ирпень, ул. Киевская, 53 - "Domira Development"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 80.
16/20%
4/5%
6/8%
23/29%
31/39%
1. . .3032. . .83
09 сен 2016 12:21
Доброго дня ! Як пройшла зустріч ?
09 сен 2016 15:41
Не знаю як у кого, але залишилось двуяке відчуття
10 сен 2016 05:52
Добрий ранок, ще ранок , а будівництво кипить...
10 сен 2016 09:25
Цитата "Dezmen":
Не знаю як у кого, але залишилось двуяке відчуття

Що говорять? Що обіцяють?
10 сен 2016 11:06
Будівництво кипить, обіцяють все в сроки, в неділю пообіцяли пустити на будівництво, з приводу кладки нас запевнили що це все в нормі
10 сен 2016 13:59
Цитата "Dezmen":
Будівництво кипить, обіцяють все в сроки, в неділю пообіцяли пустити на будівництво, з приводу кладки нас запевнили що це все в нормі

Кто завтра планирует ехать на стройку и во сколько часов?
10 сен 2016 14:56
Я планую, говорили на другу половину дня, сьогодні ввечері хлопці будуть телефонувати Олександру і домовлятися
10 сен 2016 14:56
Я планую, говорили на другу половину дня, сьогодні ввечері хлопці будуть телефонувати Олександру і домовлятися
10 сен 2016 15:28
Я також буду.
10 сен 2016 15:39
10 сен 2016 16:29
Цитата "Dezmen":

[size=200]Зустрічаємось завтра біля комплексу о 13.00. [/size] Будемо оглядати квартири і результати будівництва.
12 сен 2016 11:44
Я смотрела через забор, на выходных работа шла полным ходом, пока что красиво всё. :)
12 сен 2016 13:20
Цитата "IranaPro":
Я смотрела через забор, на выходных работа шла полным ходом, пока что красиво всё. :)

Цікаво, що кажуть про прибудинкову територію ? Дит.площадка у внутрішньому дворику , парковка по зовнішньому периметру,головне, щоб комплекс був із закритою територією ... 8-)
13 сен 2016 11:50
Цитата "FOOTBOLLIST":
Добрий ранок, ще ранок , а будівництво кипить...

То что работа продолжается и на выходных это приятно!
13 сен 2016 19:31
Хорошего вечера уважаемые форумчане =)

Подскажите, пожалуйста, а как у этого застройщика обстоят дела с рассрочкой? Насколько удорожает квадратный метр при первоначальном взносе 50% и насколько максимально дают рассрочку?

Всем хорошего вечера! :thanks:
13 сен 2016 20:07
Добрий вечер! Росрочку как правило дают до момента сдачи дома ( мне так дали по первой очереди) при росрочке дают меньше скидки, и остаток долга привязивают к доллару, впринципи всё
14 сен 2016 04:37
Цитата "IranaPro":

Вчера проезжал мимо, начали достраивать пятый этаж, уже видимо скоро будут крышу делать
14 сен 2016 06:55
Цитата "FOOTBOLLIST":

Цікаво, що кажуть про прибудинкову територію ? Дит.площадка у внутрішньому дворику , парковка по зовнішньому периметру,головне, щоб комплекс був із закритою територією ... 8-)

Має бути закрита територія, хоча як воно там буде..... Що стосується дитячої площадки, то забудовник остаточно ще не вирішив. Проте логічно її розмістити у внутрішньому дворику. Стоянка в "колодязі" П-образного будинку, де звук поширюється досить сильно, буде означати загазованість і шум, що буде конкретно псувати життя мешканцям зранку і ввечері....
14 сен 2016 07:01
Після відвідування комплексу залишились в основному позитивні враження.
1. Робота не зупиняється навіть на вихідних.
2. Залізні двері будуть ставити українського виробництва, а не китайський шлак. Незабаром взірець дверей виставлять у офісі.
3. Кладка на 1 і 2 поверсі армується для посилення міцності несучих стін і попередження тріщин.
4. Деякі недоліки вже досить оперативно виправили. Зокрема, пробили вентиляційні отвори в санвузлах.
14 сен 2016 07:16
Цитата "Andrew80":
Після відвідування комплексу залишились в основному позитивні враження.
1. Робота не зупиняється навіть на вихідних.
2. Залізні двері будуть ставити українського виробництва, а не китайський шлак. Незабаром взірець дверей виставлять у офісі.
3. Кладка на 1 і 2 поверсі армується для посилення міцності несучих стін і попередження тріщин.
4. Деякі недоліки вже досить оперативно виправили. Зокрема, пробили вентиляційні отвори в санвузлах.

Це дуже добре :yes: :super:
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .3032. . .83
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx