ЖК "Millennium City", Буча, ул. Ивана Кожедуба, 3
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 69.
| 3/4% | ||
| 4/6% | ||
| 17/25% | ||
| 19/28% | ||
| 26/38% |
Leon_77
L
Пользователь
95
21 ноября 2016
15 июль 2017 07:18
Цитата "Dzoker":Очень хотелось бы узнать мнение и реакцию собственников квартир которые были против забора вокруг территории. И говорили что это лишнее.
Как вам такие события? Еще никто не заселился а воруют все что можно, детская площадка сломана, в фонтане бегают с ногами толпы детей, Самокатами убивают каждый вечер все бордюры. Взрослые из соседних домов иду посидеть на наших лавочках и покушать... И это только начало!
Я й зараз проти хуторянства. Забор проблему не вирішить.
В свій час, з сином гуляли на майданчиках різних дворів. І це норма. Не проти, щоб і в нашому дворі були діти сусідніх будинків. За станом майданчиків і поводженням дітей мають слідкувати батьки.
Може поставити кулемет і просто відстрілювати тих, хто видається підозрілим?
Територія ЖК під охороною. Потрібно вимагати, щоб охорона була дієва.
Страждають, в першу чергу, ті, хто вже отримав ключі. Бо, у випадку крадіжки, це вже клопіт власника квартири.
Dmitry 1987
D1
Пользователь
35
17 августа 2016
15 июль 2017 08:42
Та ніхто не ставить питання заборони відвідування діток майданчику ЖК - будь ласка)
Але паркан, шлагбаум, охорона та відеокамери це необхідність. Ще 2 (можливо і більше) роки буде стройка поруч - це сотні людей. Також врахуйте, що буде функціонувати маркет, в якому будуть купувати різні напої (кава, алкоголь), які можуть розпивати біля фонтану, а також і палити цигарки.
Звісно, є люди, які дотримуються загальних правил поводження в громадському місці, але на жаль більшість ні...
Але паркан, шлагбаум, охорона та відеокамери це необхідність. Ще 2 (можливо і більше) роки буде стройка поруч - це сотні людей. Також врахуйте, що буде функціонувати маркет, в якому будуть купувати різні напої (кава, алкоголь), які можуть розпивати біля фонтану, а також і палити цигарки.
Звісно, є люди, які дотримуються загальних правил поводження в громадському місці, але на жаль більшість ні...
Dzoker
Пользователь
23
04 апреля 2017
15 июль 2017 09:11
Цитата "Leon_77":
Я й зараз проти хуторянства. Забор проблему не вирішить.
В свій час, з сином гуляли на майданчиках різних дворів. І це норма. Не проти, щоб і в нашому дворі були діти сусідніх будинків. За станом майданчиків і поводженням дітей мають слідкувати батьки.
Може поставити кулемет і просто відстрілювати тих, хто видається підозрілим?
Територія ЖК під охороною. Потрібно вимагати, щоб охорона була дієва.
Страждають, в першу чергу, ті, хто вже отримав ключі. Бо, у випадку крадіжки, це вже клопіт власника квартири.
При чем здесь хуторянство? Вы хоть знаете что такое хутор... Кстати, вы как раз и есть тот единственный кто против забора. Так что думаю это не процент.
И гуляют на чужих площадках только в нескольких случаях. Это когда возле своего двора нету детской площадки или когда вы ушли гулять далеко. И это нормально, никто не спорит. Но в нашем случае нам придется гулять на чужих потому что нашу поломали до поселения дети безответственных родителей. Это я видел собственными глазами. Толпа детей у фонтана, в фонтане, лезут на уже поломану и огражденную лентами площадку доламывать. И 90 процентов этих детей без присмотра родителей.
Забор, охрана, шлагбаум могут сильно помочь.
А украденные электросчетчики на коридорах тоже проблема тех, кто получил ключи?
Dzoker
Пользователь
23
04 апреля 2017
15 июль 2017 09:14
Цитата "Dmitry 1987":Та ніхто не ставить питання заборони відвідування діток майданчику ЖК - будь ласка)
Согласен.Вообще этот магазин и фонтан у нас на территории это крест на нашем спокойном и чистом дворе. Жаль не знал раньше, что не будет забора и будет магазин. Хорошо бы подумал покупать ли здесь квартиру. Нужно что-то предпринимать.
Dzoker
Пользователь
23
04 апреля 2017
15 июль 2017 09:15
Цитата "Irena Volna ":Потрібно діяти!!!
А то доки всякий зброд псує нашу власність, якою ми ще навіть не встигли скористатисями тут поговорили, повисловлювали своє невдоволення, вони ще досі там убивають наше подвір'я, а ми на цьому й закінчили. На сайті всі такі невдоволені, а хто, щось зробив для цього, Джокер вірно каже: що скажуть ті що не хотіли забор? Ще нема, що красти, а вже крадуть!!!
![]()
Давайте всі разом телефонувати у відділ продажу і якось вирішувати це питання![]()
Доки у людей з сумнівною репутацією це не ввійшло у звичку ( бухати та псувати наше майно). Я хочу щоб моя дитина не бачила п'яного бидла в дворі і вільно себе почуваєш, а головне у безпеці!!! І Ще Я хочу щоб моя дитина могла гратися на дитячому майданчику у нашому подвір'ї, а то бачила, як багато сторонніх дітей та дорослих нищать наш майданчик. Який і так дуже маленький для нашого комплексу. Для чужих є алея, мало?!![]()
Якщо нічого не робити, то ми заїдемо в якусь пограбовану, обдерту свалку.
Друзі, за що ми платили гроші, за комфорт сторонніх людей?
Полностью Вас поддерживаю!
Dmitry 1987
D1
Пользователь
35
17 августа 2016
15 июль 2017 09:46
Dzoker не хвилюйтеся) магазин це добре- для нашої зручності) наш ЖК дійсно є комфортний та за тиждень поспілкувавшись з сусідами ( в дворі) зустрічались всі привітливі люди з почуттям гумору. Просто зараз все в наших руках для того, щоб максимально було добре в майбутньому. І як сказав класик буде у нас "дом высокой культуры быта";)
Irena Volna
IV
Новичок
6
05 июля 2017
15 июль 2017 10:30
Цитата "Dmitry 1987":Dzoker не хвилюйтеся) магазин це добре- для нашої зручності) наш ЖК дійсно є комфортний та за тиждень поспілкувавшись з сусідами ( в дворі) зустрічались всі привітливі люди з почуттям гумору. Просто зараз все в наших руках для того, щоб максимально було добре в майбутньому. І як сказав класик буде у нас "дом высокой культуры быта";)
Хотілося б у це вірити!)
Особисто я обирала дім, де моє маля буде почувати себе комфортно та безпечно...
Тепер не впевнена в цьому. В такому випадку потрібно створювати ОСББ, бо лише ОСББ зможе хоч якось контролювати ПОРЯДОК.
Maria.B
Новичок
8
07 июля 2017
15 июль 2017 16:21
А кто-то еще звонил застройщику? Мне кажется, пока не поднимем бучу,они ничето делать не будут.
Можно собраться и пойти вместе к ним в офис.
Можно собраться и пойти вместе к ним в офис.
некоренной бучанец
нб
Пользователь
85
14 октября 2016
15 июль 2017 19:28
Поддерживаем и забор и охрану и видео. Сейчас живем в комплексе, где есть все и видеонаблюдение у каждого подъезда, чистота и порядок образцовый, люди живущие и заплатившие за это у себя "не гадят", чужие не ходят, были случаи, когда случайно царапали машины при парковке, промотали, на пленке номера посмотрели и все мирно решилось, а не как раньше, блин утром встал, а у тебя вмятина и фиг знает кто поставил. А по поводу "обязанностей родителей невоспитанных детей" , хуторянства и пулеметов предлагаю дружно и высокоинтеллектуально подебютировать за своим забором в чистом дворе, у работающей площадки и незагаженного фонтана
Dzoker
Пользователь
23
04 апреля 2017
15 июль 2017 19:40
Цитата "некоренной бучанец":Поддерживаем и забор и охрану и видео. Сейчас живем в комплексе, где есть все и видеонаблюдение у каждого подъезда, чистота и порядок образцовый, люди живущие и заплатившие за это у себя "не гадят", чужие не ходят, были случаи, когда случайно царапали машины при парковке, промотали, на пленке номера посмотрели и все мирно решилось, а не как раньше, блин утром встал, а у тебя вмятина и фиг знает кто поставил. А по поводу "обязанностей родителей невоспитанных детей" , хуторянства и пулеметов предлагаю дружно и высокоинтеллектуально подебютировать за своим забором в чистом дворе, у работающей площадки и незагаженного фонтана
+++

Nata2A
N
Постоянный пользователь
105
18 августа 2016
15 июль 2017 20:19
Доброї ночі) Я за охорону однозначно!
Наразі охорона є і як не як, але працює. Сьогодні заїхала квартиру оглянути, сиділа на лавці каву пила, то охоронець підійшов попитав : "Ви тут погулять?" Розговорились, то казав, що гуляють багато з навколишніх будинків, не встигає розганять.
Коли буде ОСББ чи ЖЕК, то я і за охорону, за заборону в"їзду авто в центр ЖК, де фонтан і майданчик. А поки що, ми ж не маємо повноважень? Бо власність на квартири, а не на ЖК?
Наразі охорона є і як не як, але працює. Сьогодні заїхала квартиру оглянути, сиділа на лавці каву пила, то охоронець підійшов попитав : "Ви тут погулять?" Розговорились, то казав, що гуляють багато з навколишніх будинків, не встигає розганять.
Коли буде ОСББ чи ЖЕК, то я і за охорону, за заборону в"їзду авто в центр ЖК, де фонтан і майданчик. А поки що, ми ж не маємо повноважень? Бо власність на квартири, а не на ЖК?
ksysh
Постоянный пользователь
129
11 февраля 2017
16 июль 2017 06:38
Уважаемые соседи, поделитесь опытом доставки тяжелых стройматериалов, мебели и т.п. при отсутствии работающего лифта( если есть таковой).
некоренной бучанец
нб
Пользователь
85
14 октября 2016
16 июль 2017 07:18
Вариантов два-1.личный энтузиазм, друзья, родственники, заинтересованные в ускорении процесса люди. Чаще их хватает макс на 1-2 захода, а вспоминать будут всю жизнь 2. Деньги,деньги,и еще раз деньги +рабсила- приоритетный вариант, т.к.лечить больную спину дороже и это навсегда. Проверено личным опытом
sonya_kot
Постоянный пользователь
139
25 августа 2016
16 июль 2017 07:54
Цитата "ksysh":Уважаемые соседи, поделитесь опытом доставки тяжелых стройматериалов, мебели и т.п. при отсутствии работающего лифта( если есть таковой).
мне обошлось в 2800, 5 грузчиков, подьем более 1.5тонны строй. материалов на 10 этаж, 2.5 часа работы. Могу дать контакты, ибо спину потом лечить дороже.
ksysh
Постоянный пользователь
129
11 февраля 2017
16 июль 2017 08:14
Цитата "некоренной бучанец":Вариантов два-1.личный энтузиазм, друзья, родственники, заинтересованные в ускорении процесса люди. Чаще их хватает макс на 1-2 захода, а вспоминать будут всю жизнь 2. Деньги,деньги,и еще раз деньги +рабсила- приоритетный вариант, т.к.лечить больную спину дороже и это навсегда. Проверено личным опытом
Да уж, родственники, знакомые-точно не вариант))
Leon_77
L
Пользователь
95
21 ноября 2016
17 июль 2017 10:55
Цитата "Nata2A":Доброї ночі) Я за охорону однозначно!
+1
Потрібно запустити процес підготовки до загальних зборів. Як це оптимально зробити?
Можливо в ВП погодяться зробити обзвон, коли погодимо, хоча б он-лайн, дату зборів?
ksysh
Постоянный пользователь
129
11 февраля 2017
17 июль 2017 11:05
Цитата "Leon_77":
+1
Потрібно запустити процес підготовки до загальних зборів. Як це оптимально зробити?
Можливо в ВП погодяться зробити обзвон, коли погодимо, хоча б он-лайн, дату зборів?
Більшість забудовників, навіть "проблемних", збирають збори відразу після видачі ключів. Наш мовчить. Поки що..(
Zlatik
Z
Пользователь
61
20 июля 2016
17 июль 2017 13:33
Ми також і за паркан і за охорону і за відеонагляд! Тому що по іншому порядку не буде! З приводу зборів також згодні що їх потрібно провести , я гадаю що самий кращий варіант це на вихідних, так як всі в основному працюють по будням?
Solomiya91
S
Пользователь
68
09 ноября 2016
17 июль 2017 14:16
Цитата "Zlatik":Ми також і за паркан і за охорону і за відеонагляд! Тому що по іншому порядку не буде! З приводу зборів також згодні що їх потрібно провести , я гадаю що самий кращий варіант це на вихідних, так як всі в основному працюють по будням?
+1 за збори на вихідних. і потрібно якось залучити забудовника до цього дійства...
Nata2A
N
Постоянный пользователь
105
18 августа 2016
17 июль 2017 14:51
Цитата "ksysh":Більшість забудовників, навіть "проблемних", збирають збори відразу після видачі ключів. Наш мовчить. Поки що..(
Один з варіантів, чому забудовник мовчить з приводу зборів власників, тому що не закінчений ремонт в під"їздах ( в 5-й секції ще плитку кладуть) і не підключені комунікації.
І ще один варіант, чому може трошки затянути збори, щоб власники "на нервах" вже погодились на запропонований ЖЄК, аби бистріше.
Сьогодні в ЖК були, порадував охоронець своєю присутністю біля нас вже через пів-хвилини))) Заспокоїли, що в свою квартиру приїхали, а не погулять.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а10.113 105
- Будинок на Вавилових | Ковальська | Київ, вул. Вавилових, 9-1107.11117
- Опрос: Минимализм или классика?06.116
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Київміськбуд | Киев, ул. Каунасcкая, 2706.11459
- ЖК Aria | GEOS | Київ, бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 13а06.11157
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетровское, ул. Богдана Хмельницкого, 25а06.1142
- ЖК SENAT | GEOS | Киев, Кольцевая дорога, 306.1169
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 606.11798
- ЖК Chalet | Standard Development | Київ, вул. Львівська, 18-б06.11118
- ЖК Метрополис | DiM | Киев, пр. Глушкова, ул. Заболотного06.113 538
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?10.114 731
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы10.1115 256
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Ипотека от Банков с лучшими условиями | Обсуждение кредитов под залог недвижимости13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планирую аренду квартиры в районе Подола30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше08.11278
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а06.116
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 404.105
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами09.11241
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тёплый пол, отзывы и советы28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланировка | тема просьб и советов по конкретным ситуациям19.082 216
- Материал многоквартирного дома новостройки. Какой лучше?13.0812
- Продам фонарик шокер ОСА 928 Power plus04.111
- Пошук обладнання для магазину21.101
- Как отвечать на How are You?04.102
- Что подарить мужчине?24.09351
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.093
- Домик для кота26.085
- Тренажер в доме. Какой выбрать24.0817
- Мебель под заказ | Объявления об изготовлении мебели18.0899
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее

ми тут поговорили, повисловлювали своє невдоволення, вони ще досі там убивають наше подвір'я, а ми на цьому й закінчили. На сайті всі такі невдоволені, а хто, щось зробив для цього, Джокер вірно каже: що скажуть ті що не хотіли забор? Ще нема, що красти, а вже крадуть!!!