Подать объявление

ЖК "Медовий Сад", Львів, вул. Пасічна, 90а - "MS Імперіал"

21 апр 2017 20:15


Житловий комплекс "Медовий Сад"
Львів, вул. Пасічна, 90а
Забудовник: "MS Імперіал"
Термін здачі: 4 квартал 2018
21 май 2017 09:42

Люди, будьте уважні!
Будинок будується на місці колектора - компанія MS Імперіал обіцяє перенести його, але хто переносить колектор, швидше за все ніхто нічого переносити не буде і за рахунок ділянки де знаходиться колектор збільшать площу будинку, і коли зламається колектор його не зможуть зремонтувати бо на над ним буде будинок і цей колектор буде підмивати будинок.
Будинок будується на насипних грунтах (попередній власник цієї земельної ділянки свого часу навіз туди багато землі і побудував звичайний маленький будинок, бо більше земля не витримувала) - на насипних грунтах будувати багатоквартирні будинки не можна, будинок може у будь-який момент поїхати і ви залишитися без квартир.
Будинок будується у парковій зоні парку Погулянка - де будувати багатоквартирні будинки заборонено (червона лінія).
У мешканців сусідніх особняків, прилеглих до будівництва, вже пішли тріщини в особняках від того що на будівельному майданчику почалися роботи і через це сусіди судяться з забудовником.
MS Імперіал - ненадійний забудовник, вони вже побудували у Львові будинок на Б. Хмельницького (біля Галицького перехрестя //dyvys.info/2017/02/17/sud-postanovyv-z nesty-zhk-hmelnytskyj/ ) якій по рішенню суду підлягає знесенню, хочете опинитися у схожій ситуації то купуйте.

Люди, будьте вже нарешті уважні, цікавтеся історією забудовника та будинка до покупки а то таке враження, що любите викидувати гроші на вітер, хватить приносити доходи шахраям!
Купувати чи не купувати вирішувати вам, але є багато факторів які вказують на те що не варто, не вірите даній інформації то перевірте самі - перевірте дану інформацію по інстанціях, юристах, навіть по тих же сусідах.

Всім добра, будьте уважні!

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее