Подать объявление

ЖК "Львівський маєток", Софиевская Борщаговка - "МИД Сервис"

ЗастройщикМид-Сервис
Сдача ЖК2013 - 2021 г.
Планировки
от 16 200 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 84.
12/14%
7/8%
11/13%
20/24%
34/40%
1. . .1113. . .29
26 авг 2015 19:52
Кошевая, 107.
В квартирах устанавливаются входные двери. Кровельные и наружные фасадные работы уже завершены. Идет укладка декоративной тротуарной плитки вокруг дома и подготовка дороги к асфальтированию (со стороны парадных). Подключаются газовы трубы.
27 авг 2015 09:26
Добре що процес йде і швидко! Цікаво скільки часу ще чекати до отримання ключиків в будинку 107? Що ще потрібно для цього зробити?
27 авг 2015 09:37
Цитата "Dzvin":
Добре що процес йде і швидко! Цікаво скільки часу ще чекати до отримання ключиків в будинку 107? Що ще потрібно для цього зробити?

через 3 месяца после окончания всех работ и ввода в эксплуатацию.
27 авг 2015 09:51
Цитата "laero":

через 3 месяца после окончания всех работ и ввода в эксплуатацию.

Звідки така інформація? Чи це просто на прикладі інших будинків сказано? І чому саме 3 місяці?
27 авг 2015 10:42
Цитата "Dzvin":

Звідки така інформація? Чи це просто на прикладі інших будинків сказано? І чому саме 3 місяці?

дом должен выстояться и не рухнуть. об этом лучше всего знает отдел продаж :)
27 авг 2015 10:53
Цитата "laero":

дом должен выстояться и не рухнуть. об этом лучше всего знает отдел продаж :)

Ну це то зрозуміло...але мало хто чекає поки будинок вистоїться)) У відділі продажу припускають що ключі можуть дати до кінця осені. От хочу побільше інформації дізнатись на скільки це реально. Я маю на увазі конкретну інформацію щодо робіт які ще мають зробити і конкретні можливі стоки отримання ключів. Перелік робіт і скільки потрібно часу для цього від теперішнього стану будівництва і до отримання ключів я не знаю
27 авг 2015 10:58
Цитата "Dzvin":

Ну це то зрозуміло...але мало хто чекає поки будинок вистоїться)) У відділі продажу припускають що ключі можуть дати до кінця осені. От хочу побільше інформації дізнатись на скільки це реально. Я маю на увазі конкретну інформацію щодо робіт які ще мають зробити і конкретні можливі стоки отримання ключів. Перелік робіт і скільки потрібно часу для цього від теперішнього стану будівництва і до отримання ключів я не знаю

1. газа нет, пусконаладку не делали.
2. крышу только закончили.
3. думаю сроки выдачи ключей - конец ноября 2015 г.
27 авг 2015 11:08
Цитата "laero":

1. газа нет, пусконаладку не делали.
2. крышу только закончили.
3. думаю сроки выдачи ключей - конец ноября 2015 г.

Я так розумію їм треба встановити двері, всередині все привести до ладу, встановити котли та лічильники - а підключення газу (пусконаладка) саме не просте, оскільки треба чекати газовиків і щоб все було по нормам. Також ще електрика... І наче все
27 авг 2015 11:15
Цитата "Dzvin":

Я так розумію їм треба встановити двері, всередині все привести до ладу, встановити котли та лічильники - а підключення газу (пусконаладка) саме не просте, оскільки треба чекати газовиків і щоб все було по нормам. Також ще електрика... І наче все

если нет электрики, значит нет штукатурки, значит ещё к пару месяцев к сдаче дома. + вызвать киевоблэнерго.

проще всего - звонить в отдел продаж.
27 авг 2015 11:35
Цитата "laero":

если нет электрики, значит нет штукатурки, значит ещё к пару месяцев к сдаче дома. + вызвать киевоблэнерго.

проще всего - звонить в отдел продаж.

Ясно. Я так і роблю але хотів дізнатись інформацію детальнішу тут. На скільки я зрозумів ви не в цьому будинку купували квартиру тому деталі Вам не відомі і не дуже цікавлять
27 авг 2015 11:54
Цитата "Dzvin":

Ясно. Я так і роблю але хотів дізнатись інформацію детальнішу тут. На скільки я зрозумів ви не в цьому будинку купували квартиру тому деталі Вам не відомі і не дуже цікавлять

мой дом построили в апреле, заехали мы в июле.
27 авг 2015 12:02
Цитата "laero":

мой дом построили в апреле, заехали мы в июле.

А що значить построїли і заїхали? Конкретніше можете?
27 авг 2015 12:04
Цитата "Dzvin":

А що значить построїли і заїхали? Конкретніше можете?

куда уж конкретнее?
27 авг 2015 12:10
Цитата "laero":

куда уж конкретнее?

Построїли це - 1)ввели в експлуатацію; 2)підключили всі комунікації; 3)вручили ключі; 4)просто закінчили будівельні роботи; 5)або ж просто дозволили розпочати ремонт? Всі ці варіанти можливі окремо один від одного...Це перевірено вже.
Заїхали - 1)отримали ключі; 2) дозволили ремонт; 3)зробили ремонт і в'їхали з речами.
28 авг 2015 06:36
Цитата "Dzvin":

Построїли це - 1)ввели в експлуатацію; 2)підключили всі комунікації; 3)вручили ключі; 4)просто закінчили будівельні роботи; 5)або ж просто дозволили розпочати ремонт? Всі ці варіанти можливі окремо один від одного...Це перевірено вже.
Заїхали - 1)отримали ключі; 2) дозволили ремонт; 3)зробили ремонт і в'їхали з речами.

построили - ввели и подключили
заехали - дали право собственности, дали ключи, мы сразу начали делать ремонт, при чём пару семей ещё даже раньше начали делать ремонт, может 1-2 неделька
начали жить - спустя 1 месяц после ремонта, в августе
28 авг 2015 09:43
Цитата "laero":

построили - ввели и подключили
заехали - дали право собственности, дали ключи, мы сразу начали делать ремонт, при чём пару семей ещё даже раньше начали делать ремонт, может 1-2 неделька
начали жить - спустя 1 месяц после ремонта, в августе

Дякую за інформацію, тепер більш зрозуміліше. Тепер залишилось чекати поки все буде готове
01 сен 2015 07:32
8-() 6-)
Я в шоке!! Купила квартиру, а теперь начиталась тут такого... :oh:
У меня по Кошевой 110. О сроках сдачи на 27.08 говорили :call: конец августа начало сентября, но я так понимаю это не правда.... :oh:
Еще так и не поняла по тарифу на воду, какой он?
И сколько раз там была ни разу не воняли отстойники :hm: Хде они?? :wow:
01 сен 2015 07:53
Цитата "Lampa_pa":
8-() 6-)
Я в шоке!! Купила квартиру, а теперь начиталась тут такого... :oh:
У меня по Кошевой 110. О сроках сдачи на 27.08 говорили :call: конец августа начало сентября, но я так понимаю это не правда.... :oh:
Еще так и не поняла по тарифу на воду, какой он?
И сколько раз там была ни разу не воняли отстойники :hm: Хде они?? :wow:

Напевне не уважно читали....ніяких відстійників там нема поруч взагалі. Фільтруйте інформацію і не забувайте про недобросовісних конкурентів. Щодо видачі ключів по будинку 110 нічого не можу сказати... Але на скільки я зрозумів строки не на місяці затягуються? Лише неділя десь.... Думаю панікувати рано щодо цього.
01 сен 2015 10:35
Паника сдвинула с места! 110 дом сдан :clap: , а вот по ключам вопрос :umnik: , товарищ Анатолий Григорьевич из ЖЭКа сказал перезвонить через 2 недели.
А вообще нашла идеальное место для мониторинга действий, группа в "ВК" :super: и с соседями :leb: :beer: :alc: перезнакомиться можно))
01 сен 2015 19:40
Торжественное открытие детского садика "Левенятко" в ЖК "Львівський маєток".

С сегодняшнего дня 120 деток смогут посещать шикарно оборудованный 2-х этажный детский сад "Левенятко". Это является плодом больших усилий застройщика нашего комплекса Мялыка Виктора Никифоровича. Почетным гостем был секретарь СНБО Украины Турчинов А.В.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .1113. . .29
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx