Подати оголошення

ЖК "Львівський маєток", Софиевская Борщаговка - "МИД Сервис"

ЗабудовникМід-Сервіс
Здача ЖК2013 - 2021 р.
Планування
від 16 200 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 84.
12/14%
7/8%
11/13%
20/24%
34/40%
1. . .1113. . .29
26 серп 2015 19:52
Кошевая, 107.
В квартирах устанавливаются входные двери. Кровельные и наружные фасадные работы уже завершены. Идет укладка декоративной тротуарной плитки вокруг дома и подготовка дороги к асфальтированию (со стороны парадных). Подключаются газовы трубы.
27 серп 2015 09:26
Добре що процес йде і швидко! Цікаво скільки часу ще чекати до отримання ключиків в будинку 107? Що ще потрібно для цього зробити?
27 серп 2015 09:37
Цитата "Dzvin":
Добре що процес йде і швидко! Цікаво скільки часу ще чекати до отримання ключиків в будинку 107? Що ще потрібно для цього зробити?

через 3 месяца после окончания всех работ и ввода в эксплуатацию.
27 серп 2015 09:51
Цитата "laero":

через 3 месяца после окончания всех работ и ввода в эксплуатацию.

Звідки така інформація? Чи це просто на прикладі інших будинків сказано? І чому саме 3 місяці?
27 серп 2015 10:42
Цитата "Dzvin":

Звідки така інформація? Чи це просто на прикладі інших будинків сказано? І чому саме 3 місяці?

дом должен выстояться и не рухнуть. об этом лучше всего знает отдел продаж :)
27 серп 2015 10:53
Цитата "laero":

дом должен выстояться и не рухнуть. об этом лучше всего знает отдел продаж :)

Ну це то зрозуміло...але мало хто чекає поки будинок вистоїться)) У відділі продажу припускають що ключі можуть дати до кінця осені. От хочу побільше інформації дізнатись на скільки це реально. Я маю на увазі конкретну інформацію щодо робіт які ще мають зробити і конкретні можливі стоки отримання ключів. Перелік робіт і скільки потрібно часу для цього від теперішнього стану будівництва і до отримання ключів я не знаю
27 серп 2015 10:58
Цитата "Dzvin":

Ну це то зрозуміло...але мало хто чекає поки будинок вистоїться)) У відділі продажу припускають що ключі можуть дати до кінця осені. От хочу побільше інформації дізнатись на скільки це реально. Я маю на увазі конкретну інформацію щодо робіт які ще мають зробити і конкретні можливі стоки отримання ключів. Перелік робіт і скільки потрібно часу для цього від теперішнього стану будівництва і до отримання ключів я не знаю

1. газа нет, пусконаладку не делали.
2. крышу только закончили.
3. думаю сроки выдачи ключей - конец ноября 2015 г.
27 серп 2015 11:08
Цитата "laero":

1. газа нет, пусконаладку не делали.
2. крышу только закончили.
3. думаю сроки выдачи ключей - конец ноября 2015 г.

Я так розумію їм треба встановити двері, всередині все привести до ладу, встановити котли та лічильники - а підключення газу (пусконаладка) саме не просте, оскільки треба чекати газовиків і щоб все було по нормам. Також ще електрика... І наче все
27 серп 2015 11:15
Цитата "Dzvin":

Я так розумію їм треба встановити двері, всередині все привести до ладу, встановити котли та лічильники - а підключення газу (пусконаладка) саме не просте, оскільки треба чекати газовиків і щоб все було по нормам. Також ще електрика... І наче все

если нет электрики, значит нет штукатурки, значит ещё к пару месяцев к сдаче дома. + вызвать киевоблэнерго.

проще всего - звонить в отдел продаж.
27 серп 2015 11:35
Цитата "laero":

если нет электрики, значит нет штукатурки, значит ещё к пару месяцев к сдаче дома. + вызвать киевоблэнерго.

проще всего - звонить в отдел продаж.

Ясно. Я так і роблю але хотів дізнатись інформацію детальнішу тут. На скільки я зрозумів ви не в цьому будинку купували квартиру тому деталі Вам не відомі і не дуже цікавлять
27 серп 2015 11:54
Цитата "Dzvin":

Ясно. Я так і роблю але хотів дізнатись інформацію детальнішу тут. На скільки я зрозумів ви не в цьому будинку купували квартиру тому деталі Вам не відомі і не дуже цікавлять

мой дом построили в апреле, заехали мы в июле.
27 серп 2015 12:02
Цитата "laero":

мой дом построили в апреле, заехали мы в июле.

А що значить построїли і заїхали? Конкретніше можете?
27 серп 2015 12:04
Цитата "Dzvin":

А що значить построїли і заїхали? Конкретніше можете?

куда уж конкретнее?
27 серп 2015 12:10
Цитата "laero":

куда уж конкретнее?

Построїли це - 1)ввели в експлуатацію; 2)підключили всі комунікації; 3)вручили ключі; 4)просто закінчили будівельні роботи; 5)або ж просто дозволили розпочати ремонт? Всі ці варіанти можливі окремо один від одного...Це перевірено вже.
Заїхали - 1)отримали ключі; 2) дозволили ремонт; 3)зробили ремонт і в'їхали з речами.
28 серп 2015 06:36
Цитата "Dzvin":

Построїли це - 1)ввели в експлуатацію; 2)підключили всі комунікації; 3)вручили ключі; 4)просто закінчили будівельні роботи; 5)або ж просто дозволили розпочати ремонт? Всі ці варіанти можливі окремо один від одного...Це перевірено вже.
Заїхали - 1)отримали ключі; 2) дозволили ремонт; 3)зробили ремонт і в'їхали з речами.

построили - ввели и подключили
заехали - дали право собственности, дали ключи, мы сразу начали делать ремонт, при чём пару семей ещё даже раньше начали делать ремонт, может 1-2 неделька
начали жить - спустя 1 месяц после ремонта, в августе
28 серп 2015 09:43
Цитата "laero":

построили - ввели и подключили
заехали - дали право собственности, дали ключи, мы сразу начали делать ремонт, при чём пару семей ещё даже раньше начали делать ремонт, может 1-2 неделька
начали жить - спустя 1 месяц после ремонта, в августе

Дякую за інформацію, тепер більш зрозуміліше. Тепер залишилось чекати поки все буде готове
01 вер 2015 07:32
8-() 6-)
Я в шоке!! Купила квартиру, а теперь начиталась тут такого... :oh:
У меня по Кошевой 110. О сроках сдачи на 27.08 говорили :call: конец августа начало сентября, но я так понимаю это не правда.... :oh:
Еще так и не поняла по тарифу на воду, какой он?
И сколько раз там была ни разу не воняли отстойники :hm: Хде они?? :wow:
01 вер 2015 07:53
Цитата "Lampa_pa":
8-() 6-)
Я в шоке!! Купила квартиру, а теперь начиталась тут такого... :oh:
У меня по Кошевой 110. О сроках сдачи на 27.08 говорили :call: конец августа начало сентября, но я так понимаю это не правда.... :oh:
Еще так и не поняла по тарифу на воду, какой он?
И сколько раз там была ни разу не воняли отстойники :hm: Хде они?? :wow:

Напевне не уважно читали....ніяких відстійників там нема поруч взагалі. Фільтруйте інформацію і не забувайте про недобросовісних конкурентів. Щодо видачі ключів по будинку 110 нічого не можу сказати... Але на скільки я зрозумів строки не на місяці затягуються? Лише неділя десь.... Думаю панікувати рано щодо цього.
01 вер 2015 10:35
Паника сдвинула с места! 110 дом сдан :clap: , а вот по ключам вопрос :umnik: , товарищ Анатолий Григорьевич из ЖЭКа сказал перезвонить через 2 недели.
А вообще нашла идеальное место для мониторинга действий, группа в "ВК" :super: и с соседями :leb: :beer: :alc: перезнакомиться можно))
01 вер 2015 19:40
Торжественное открытие детского садика "Левенятко" в ЖК "Львівський маєток".

С сегодняшнего дня 120 деток смогут посещать шикарно оборудованный 2-х этажный детский сад "Левенятко". Это является плодом больших усилий застройщика нашего комплекса Мялыка Виктора Никифоровича. Почетным гостем был секретарь СНБО Украины Турчинов А.В.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .1113. . .29
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше