Подать объявление

ЖК Лісовий квартал | Alliance Novobud | Бровари, вул. Київська, вул. Чорновола

ЗастройщикАльянс Новобуд
Сдача ЖК2015 - 2021 г.
Планировки
от 23 950 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 254.
23/9%
141/56%
90/35%
1. . .242244. . .1005
01 дек 2014 12:51
Цитата "Рискнул":

Мне насчитали 1,53 кв.м. это по результатам предварительных замеров на 7 или 10 эт.

Это вместе с балконом? Уточните, пожалуйста.
01 дек 2014 13:28
Цитата "Syava.":
SPV писал(а):
двушка 68, 19 сейчас 72,11 квм и доплата 3,92 квм. Допсоглашение подготовят через несколько дней
3,92- это круто. :( Сколько за балкон???

Круто, конечно! отдельные цифры блакона и лоджии нет. Это предварительные обмеры всей квартиры
01 дек 2014 15:01
Цитата "Sv_277":

Это вместе с балконом? Уточните, пожалуйста.

Да, это общая сумма доп.метров с учетом балкона и т.д.
01 дек 2014 15:44
Цитата "Рискнул":

Да, это общая сумма доп.метров с учетом балкона и т.д.

Спасибо! Нормально вроде.. реальная доплата.. посмотрим, сколько будет после обмеров БТИ
01 дек 2014 16:00
Друзі, поясніть будь-ласка ще раз цю схему про доплату за балкони. І що коефіцієнт? І чому про це не говорилося від самого початку?(( Бо поки що я зрозуміти не можу.
01 дек 2014 16:21
Цитата "Olenka23":
Друзі, поясніть будь-ласка ще раз цю схему про доплату за балкони. І що коефіцієнт? І чому про це не говорилося від самого початку?(( Бо поки що я зрозуміти не можу.

Оленка якщо у Вас є балкон чи лоджія і їх засклено (що сталося в будинку один), тоді вони рахують згідно держ будівельних норм по вищим коеф ніж без скла. Отже і додаткові метри по цій причині. Крім того, квартири попередньо обміряли і факт не збігається із проектом. Звоніть або йдіть у відділ прродажу та оформляйте угоду про доплату. Попросіть розстрочку
01 дек 2014 18:15
А яким пунктом в договорі вказувався момент цієї доплати? І пояснення щодо якогось коефіцієнту по балкону? Я заплатила 100% за певну кількість метрів. Я перерахувала площу всіх приміщень включно з балконом і в мене вийшов той метраж, за який я заплатила. Більше того в договорі в мене вказані металопластикові вікна, які входять у вартість. Чи на балконі це не вікна, а двері?) я не розумію за що я маю доплачувати і головне - де це в моєму договорі?
01 дек 2014 18:29
Цитата "Olenka23":
А яким пунктом в договорі вказувався момент цієї доплати? І пояснення щодо якогось коефіцієнту по балкону? Я заплатила 100% за певну кількість метрів. Я перерахувала площу всіх приміщень включно з балконом і в мене вийшов той метраж, за який я заплатила. Більше того в договорі в мене вказані металопластикові вікна, які входять у вартість. Чи на балконі це не вікна, а двері?) я не розумію за що я маю доплачувати і головне - де це в моєму договорі?

Не заскленний балкон рахуеться і платиттиться так: наприклад у Вас балкон 2м/кв, тільки Ви за 2м/кв не платите, а платите по коефіцієнту 0,3 у Вас виходить що за балкон потрібно платити за 0,6м/кв, а не 2м/кв. За заскленний балкон платититься по коефіцієнту 0,8, з 2м/кв Вам потрібно буде заплатити за 1,6 м/кв. Звідти і доплата виходить в 1 м/кв.
В договорі такого не буде бо це будівельні норми які в договір вносити не потрібно.
Те що у Вас вийшло по розрахункам без доплат, то може Ви нещодавно вкладали договір і там вже це було враховано. Бо хто договір підписував давно то там не планувалось щоб балкони були заскленні.
01 дек 2014 18:32
А то я виходить заплатила. Бо в мене є 2,83 на коефіцієнт 0,5 (це лоджія). І я за них заплатила.
01 дек 2014 18:34
Цитата "Olenka23":
А то я виходить заплатила. Бо в мене є 2,83 на коефіцієнт 0,5 (це лоджія). І я за них заплатила.

Заскленна лоджія рахуеться по коефіцієнту не 0,5, а 1. Якщо Ви заплатили по 0,5, то Вам потрібно оплатити ще 0,5 по лоджії.
01 дек 2014 18:36
Тобто? Якщо в мене пише 2,83 х0,5 то що це означає?
01 дек 2014 18:38
Цитата "Olenka23":
Тобто? Якщо в мене пише 2,83 х0,5 то що це означає?

Якщо Ви оплатили лоджію 2,83м/кв по коефіцієнту 0,5. То Вам ще потрібно оплатити за 1,415 м/кв, тобто половину лоджії.
01 дек 2014 18:42
Ок. А чому посилання на ці будівельні норми ніяким чином не фіксується в договорі? А раптом в тих будівельних нормах буде ще так тисяч на сорок ще чогось.
01 дек 2014 18:52
Цитата "Olenka23":
Ок. А чому посилання на ці будівельні норми ніяким чином не фіксується в договорі? А раптом в тих будівельних нормах буде ще так тисяч на сорок ще чогось.

В принципі Вам повинен за це був розяснити менеджер(за балкони і кофіцієнти) при підписанні договору. А з норм все не перенесеш в договір, та й не потрібна ця інформація в договорі(в договір потрібно було б вносити якщо за балкони брали не по нормам). В договорах тільки прописуються: сроки, ціни і що мають робити сторони підписанти і т.д(якщо не правий то поправте).
01 дек 2014 18:55
А що робити якщо ця інфа менеджером донесена не була і я вперше про це чую? Я вважаю, якщо є норми , що стосуються додаткових доплат з боку інвестора можливих, вони мають бути вказані? Так само і не зрозуміла ціна квадратного метра цієї доплати.
01 дек 2014 19:05
Цитата "Olenka23":
А що робити якщо ця інфа менеджером донесена не була і я вперше про це чую? Я вважаю, якщо є норми , що стосуються додаткових доплат з боку інвестора можливих, вони мають бути вказані? Так само і не зрозуміла ціна квадратного метра цієї доплати.

А Ви і нічого не зробите, Вам потрібно оплатити за балкони і додаткові метри.
Що і як з додатковими доплатами які не були вказані і що має бути вказано то Вам потрібно з цим питанням до юриста(я не юрист і з цим питанням не пікажу).
А з цією доплатою все зрозуміло: Ви оплачуете сумму за внутрішнім курсом на момент оплати. Наприклад там у Вас 1,415 м/кв, що потрібно доплатити. Сумма в долларах у Вас прописана в договорі, помножуєте Ваші м/кв на сумму в долларах в договорі і переводите на внутрішній курс.
01 дек 2014 19:14
Треба радитися з юристом. Може мені не треба був засклений балкон, може я морж і мені треба був не засклений для закаляння. З одного боку. І з іншого - а де страховка що за буд нормами мені не поклеять шпалери на тисяч 20. Виходить, же як з цими вікнами - мене просто ставлять перед фактом.
01 дек 2014 19:27
Цитата "Olenka23":
Треба радитися з юристом. Може мені не треба був засклений балкон, може я морж і мені треба був не засклений для закаляння. З одного боку. І з іншого - а де страховка що за буд нормами мені не поклеять шпалери на тисяч 20. Виходить, же як з цими вікнами - мене просто ставлять перед фактом.

Єдине що Вам запропонуюь в ВП це повернути Вам гроші за квартиру і то не зразу, а після продажі(і то сумму з урахуванням штрафу).
Шпалери не поклеять бо внутрішне оздоблення робить тількі власник чи за дорученням власника, а балкони це зовнішне оздоблення( із-за цього забудовник і засклив балкони, має вплив на зовнішній вигляд проекту, я так думаю, може і помиляюсь,юрист розяснить).
02 дек 2014 07:24
Olenka23

пару лет судов.. к тому времени застройщик очередной раз переименуется, сделает уставной фонд в 5 тыщ грн.. которые и выплатит вам в виде штрафа (;

где вы были последние полгода? тема застекления на форуме активно обсуждается.
02 дек 2014 07:45
Цитата "Cirano":
юрист розяснить

я - юрист
Наш договор о паевом участии предусматривает:
5.1 Асоційований член зобов'язаний:
5.1.1. Оплатити Пайовий внесок в розмірі та в порядку, визначеному Договором.
3.1. Пайовий внесок дорівнює...
3.4. Загальний розмір Пайового внеску за даним Договором збільшується, якщо фактична площа квартири за даними Бюро технічної інвентаризації більша за орієнтовну площу, зазначену в п. 2.1 цього Договору. Загальний розмір пайового внеску визначається на підставі п.п. 3.3.1, 3.3.2 та п. 3.4 Договору.

п. 3.3.1, 3.3.2 не цитируют, поскольку они объемные и ничего не содержат о его увеличении из-за застекления балконов или по иным причинам.

Таким образом, на основании договора обязательства Ассоциированного члена по оплате застекления не возникают. Какие-либо строительные нормы на это обязательство не влияют. Единственное, за что может зацепиться Кооператив, то за заявление о вступлении в кооператив: "визнаю та зобов'язуюсь виконувати неухильно та належним чином положення Статуту та рішення загальних зборів учасників Кооперативу". Но я решения участников о необходимости оплаты застекления не видел. При необходимости конечно сделают.

Таким образом, оплата застекления не является составной частью Паевого взноса и её внесение/невнесение не должно влиять на передачу Ассоциированному члену в собственность квартиры. Но на практике уверен, что у тех, кто не оплатит, проблемы с получением права собственности будут. Насколько я понял, в ЗК тоже платили за застекление.

Меня больше интересует по какой цене нужно будет доплатить допметры тем, кто делал 100% оплату. Может кто знает: это цена 1 кв.м. в гривнах на момент оплаты 100% или цена 1 кв.м. в долларах умноженная на текущий курс. В договоре (п. 3.4) на этот счет написано неоднозначно, можно выкручивать как хочешь. А посему видимо второй вариант, как наиболее выгодный для ОП.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .242244. . .1005
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее