ЖК "Lemonade", ул. Ломоносова, 36а - "GEOS"
Застройщик | GEOS |
Сдача ЖК | 2015 - 2018 г. |
Планировки | от 19 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 131.
13/10% | ||
19/15% | ||
63/48% | ||
27/21% | ||
9/7% |
neko
Постоянный пользователь
365
08 октября 2014
14 янв 2016 08:48
Цитата "Grigoriy M":Остається питання ізоляції по стінам - у мене таких дві стіни (2-о кімнатна) - в спальні та кухні.
Така сама ситуація. =) В кімнаті плануємо зробити дитячу, тож ізолювати треба. Мені на думку спадає лише якийсь матеріал+гіпсокартон. Підкажіть, будь ласка, які ще є варіанти і, якщо можна, приблизну оцінку вартості (дорожче/дешевше).
Grigoriy M
GM
Пользователь
53
16 сентября 2014
14 янв 2016 09:24
Цитата "neko":
Така сама ситуація. =) В кімнаті плануємо зробити дитячу, тож ізолювати треба. Мені на думку спадає лише якийсь матеріал+гіпсокартон. Підкажіть, будь ласка, які ще є варіанти і, якщо можна, приблизну оцінку вартості (дорожче/дешевше).
Думаю зробити гіпсокартонову стіну на власному каркасі (металевий профіль,кріплення через шумопоглинаючі прокладки), у простір між гіпсокартоном і стіною до стіни кріпляться мати із мінеральної вати (можно взяти IZOVAT)- думаю завтовшки 40 мм). По ціні треба порахувати, можете на сайті подивитись, але це мабуть найдешевше рішення, яке буде виконувати свою функцію. Всього - втрачаємо 50 мм ширини кімнати в такому випадку. Я на мене - небагато.
neko
Постоянный пользователь
365
08 октября 2014
14 янв 2016 09:26
Дякую за відповідь! =)
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 09:28
Цитата "Grigoriy M":На мою думку, якщо у нас дійсно буде між стяжкою и плитою перекриття пенополістирол завтовшки 100 мм, то питання шумоізоляції по вертикалі буде вирішене (підвисна стеля із гіпсокартону з прокладкою мінвати покращить ситуацію, але не думаю що суттєво). Остається питання ізоляції по стінам - у мене таких дві стіни (2-о кімнатна) - в спальні та кухні. Кухню вважаю можно не робити - там не спиш.
Вітаю. Дякую за коментар. Так от власне, питання в тому, в кімнатах сусідів чутно дуже і дуже рідко. Крім випадків якихось несподіваних "сімейних драм", а от на кухні - навпаки, дуже часто. Тому я схиляюсь до того, що у кімнатах витрати на звукоізоляцію будуть невиправданими, ефект можливо і буде, але він не "перевищить" фінансові та інші витрати.
Підвісна стеля при вихідній 2,5-метровій висоті стель - візуально дуже поганий варіант, буде ніби тиснути. Квартира перетвориться, даруйте, у нірку. 2,5 метра - це комфортний мінімум.
Стикалась із встановленням фальшстіни, як для декору, так і для функціональних цілей. Для декору - хороший варіант, якщо приміщення просторе, тоді можна робити різноманітні ніші, вбудовувати меблі, робити відкриті полиці та вітрини у цій стіні. Дуже симпатично виглядає у вітальнях. У себе вдома встановлювала одну фальшстіну у кутовій кімнаті з метою утеплення з середини. В плані утеплення - дуже ефективно, а от простір у кімнаті забирає.
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 09:35
Цитата "Grigoriy M":
Думаю зробити гіпсокартонову стіну на власному каркасі (металевий профіль,кріплення через шумопоглинаючі прокладки), у простір між гіпсокартоном і стіною до стіни кріпляться мати із мінеральної вати (можно взяти IZOVAT)- думаю завтовшки 40 мм). По ціні треба порахувати, можете на сайті подивитись, але це мабуть найдешевше рішення, яке буде виконувати свою функцію. Всього - втрачаємо 50 мм ширини кімнати в такому випадку. Я на мене - небагато.
У мене практично такий варіант в кімнаті, можливо трохи більше відстані за фальшстінкою, бо робили з метою утеплення. При вихідних 17,5 метрах - кожний сантиметр на рахунку. Але звичайно, я це кажу не для того, щоб ставити під сумнів чиїсь рішенння, що вже практично викристалізувались. Просто, як на мене, краще зважувати усі "за" та "проти", перш ніж приймати рішення.
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 09:40
Для дитячої приємний варіант одночасно звукоізоляції та дизайну - пробкові панелі або пробкові шпалери на стіну. Біля ліжка, якщо їх зонально клеїти, дуже комфортно. Але для масштабного використання (обклеювати усі стіни)- дорого і виглядає специфічно.
Grigoriy M
GM
Пользователь
53
16 сентября 2014
14 янв 2016 10:05
Цитата "Lillafured":
У мене практично такий варіант в кімнаті, можливо трохи більше відстані за фальшстінкою, бо робили з метою утеплення. При вихідних 17,5 метрах - кожний сантиметр на рахунку. Але звичайно, я це кажу не для того, щоб ставити під сумнів чиїсь рішенння, що вже практично викристалізувались. Просто, як на мене, краще зважувати усі "за" та "проти", перш ніж приймати рішення.
Безумовно варіанти є. Наприклад, є спеціальні акустичні оздоблювальні панелі завтовшки 20-35 мм від відомих виробників (Knauf, в Києві є фірма Acustic Group), але таке рышення буде коштувати на порядок дорожче. У мене э сумніви в ефективності пробкових матів та шпалер (знаю що ефективність матеріалу залежить від його власне структури, форми та товщини. Тобто тонкий матеріал чисто фізично навряд буде поглинати шумові хвилі (коливання)). По прикладу панелей Knauf товщина матеріалів від 18-20 мм. Тобто маємо чи 20 мм з професійним рішенням та 50 - з хорошим але бюджетним. Вирішуйте.
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 10:26
"50 з хорошим бюджетним рішенням" - перетворяться у втрату приблизно 0,35 кв. м і більше житлової площі у приміщенні з вихідними 17,5 метрами (якщо я правильно підрахувала). Про це потрібно пам'ятати.
З приводу пробкових панелей і шпалер, мені самій цікаво, які вони в експлуатації, коли використані на усіх стінах приміщення і чи дійсно звукоізолюють . В плані локального використання можу сказати, що панелі стійкі до забруднення (оскільки покриті воском або лаком) і псування (не викришуються), на дотик - приємні і теплі.
Товшина не завжди показник якостей матеріалу. Пробка як підложка під підлогу має переваги перед синтетичними, більш товстими матеріалами, зокрема, ніби як менш зминається, більш пружна. Якщо не помиляюсь, 2 мм пробкової підложки еквівалентно 3-5 мм синтетики.
Я оздоблення з пробки не продаю. Нічого поганого не подумайте, просто цікаво.
З приводу пробкових панелей і шпалер, мені самій цікаво, які вони в експлуатації, коли використані на усіх стінах приміщення і чи дійсно звукоізолюють . В плані локального використання можу сказати, що панелі стійкі до забруднення (оскільки покриті воском або лаком) і псування (не викришуються), на дотик - приємні і теплі.
Товшина не завжди показник якостей матеріалу. Пробка як підложка під підлогу має переваги перед синтетичними, більш товстими матеріалами, зокрема, ніби як менш зминається, більш пружна. Якщо не помиляюсь, 2 мм пробкової підложки еквівалентно 3-5 мм синтетики.
Grigoriy M
GM
Пользователь
53
16 сентября 2014
14 янв 2016 10:38
Цитата "Lillafured":"50 з хорошим бюджетним рішенням" - перетворяться у втрату приблизно 3,5 кв. м і більше житлової площі у приміщенні з вихідними 17,5 метрами (якщо я правильно підрахувала). Про це потрібно пам'ятати.
50 мм, це 0.26 кв.м. при 17.5 площі. Я згоден, але не 2 мм не 5 мм думаю і не 10 мм не вирішують ситуюцію. Але там не все так просто. Це рішення буде ізолювати від звукових хвиль високих і середніх частот (голос, писк дитини). Але не вирішить з низькими частотами та вібраціями плит перекриття (топот ніг, стуки і т.д.).
Пробка зіграє роль під ламінатом, для Вашого сусіда знизу. Тобто якщо над Вами хтось буде робити дамінат по пробковій подложці - то ситуація покращиться для Вас. Пропоную всім звернути на це увагу - робемо кожен у себе, виграють всі
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 11:58
Цитата "Grigoriy M":Кухню вважаю можно не робити - там не спиш.
До слова про дизайн і функціонал приміщень. У кінці 80-х проїздом перебувала в гостях у одному з міст на Західній Україні. Трикімнатна квартира в будинку часів не то німецької, не то австрійської забудови. Крім таких дрібниць, як "скромна" площа помітно понад 100 кв. м., три роздільні санвузли (один із яких був гостьовим туалетом), німецьке біде в прекрасному справному стані, раритетні насадки для душу типу кільцевих, мою уяву вразили "наповал" пристрій-лебідка для піднімання продуктів на кухню з двору-колодязя та ніша для проживання служниці на кухні. Така собі дірка-ніша в товщі стіни, розміром рівно достатня для того, щоб поставити там ліжко, закрита зовні ширмою чи шторкою. Ще й ліжко металеве там стояло. Оце, я розумію, атрибут буржуазної розкоші...Так що на кухні можна і спати, і прислугу тримати...
Grigoriy M
GM
Пользователь
53
16 сентября 2014
14 янв 2016 12:07
Цитата "Lillafured":
До слова про дизайн і функціонал приміщень. У кінці 80-х проїздом перебувала в гостях у одному з міст на Західній Україні. Трикімнатна квартира в будинку часів не то німецької, не то австрійської забудови. Крім таких дрібниць, як "скромна" площа помітно понад 100 кв. м., три роздільні санвузли (один із яких був гостьовим туалетом), німецьке біде в прекрасному справному стані, раритетні насадки для душу типу кільцевих, мою уяву вразили "наповал" пристрій-лебідка для піднімання продуктів на кухню з двору-колодязя та ніша для проживання служниці на кухні. Така собі дірка-ніша в товщі стіни, розміром рівно достатня для того, щоб поставити там ліжко, закрита зовні ширмою чи шторкою. Ще й ліжко металеве там стояло. Оце, я розумію, атрибут буржуазної розкоші...Так що на кухні можна і спати, і прислугу тримати...
Забаганки капіталістів))).
Якщо серйозно, то можно і стіну кухні ізолявати. Але для цього фальшстіна не підходить із-за необхідності чіпляти меблі. Щодо проходок інженерних труб - то ях треба загерметизувати - наприклад поліуретановим герметиком, стояк каналізації - теж треба ізолювати (в туалеті)
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 12:29
Цитата "Grigoriy M":Щодо проходок інженерних труб - то ях треба загерметизувати - наприклад поліуретановим герметиком, стояк каналізації - теж треба ізолювати (в туалеті)
Слушна порада, пластикова каналізаційна труба - одне з найбільших джерел шуму...
Kseniya_22
K
Пользователь
34
17 апреля 2015
14 янв 2016 13:11
Цитата "Lillafured":
Слушна порада, пластикова каналізаційна труба - одне з найбільших джерел шуму...
Живем в доме аналогичной постройки (та же толщина стен, тот же утеплитель, те же проблемы). Одна стена детской смежная с ванной, причем со стороны ванной к этой стене примыкает воздуховод и ниша с канализационной трубой. Делая ремонт, решили уменьшить шум от трубы - обшили нишу изоляционными шумопоглощающими плитами (кто производитель и какая марка - не помню). Сама труба, кстати, тоже чем-то обшита. В итоге - ожидания не оправдались. Шум стал чуть приглушеннее, но в целом никуда не делся. Ребенок к периодическому шуму привык и не обращает на него внимания. В данном случае мы обшивали нишу со стороны ванной, так что площадь детской не пострадала, по деньгам тоже вышло не сильно дорого - так что опыт получился нейтральным (намного лучше не стало, но и хуже тоже).
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
14 янв 2016 13:20
Цитата "Kseniya_22":
Спасибо!
zosima
z
Постоянный пользователь
173
12 февраля 2015
17 янв 2016 00:56
Уважаемые форумчане! У кого какие идеи для оделки потолков? Высота квартир после укладки пола будет примерно 2.6м. У кого есть опыт, посоветуйте, пожалуйста. Например, реально ли сделать подвесной двухуровневый потолок из гипсокартона со светодиодной лентой между уровнями? ну или без ленты... или с точечными светильниками? Сколько подобные конструкции "забирают" высоты?
Сергей Киев
Старожил
747
16 февраля 2015
17 янв 2016 07:00
Цитата "zosima":Уважаемые форумчане! У кого какие идеи для оделки потолков? Высота квартир после укладки пола будет примерно 2.6м. У кого есть опыт, посоветуйте, пожалуйста. Например, реально ли сделать подвесной двухуровневый потолок из гипсокартона со светодиодной лентой между уровнями? ну или без ленты... или с точечными светильниками? Сколько подобные конструкции "забирают" высоты?
сделать реально, не далее как вчера был в панельке подобной нашей на позняках, там именно такая конструкция, смотрится вполне прилично, минимальные потери составят 7см(если в один уровень), но!!! это минимальные, при условии что потолок относительно ровный, но бывают и большие перепады, и тогда потери могут быть значительно больше... гораздо трагичнее дела в подобном доме состоят со звукоизоляцией, я конечно ожидал что она плохая, но что бы настолько, короче надежда одна, что вокруг будут тихие соседи(((
Lillafured
L
Ветеран
1 132
05 февраля 2015
17 янв 2016 13:35
Цитата "Сергей Киев":
сделать реально, не далее как вчера был в панельке подобной нашей на позняках, там именно такая конструкция, смотрится вполне прилично
Если несерьезно, то существенным недостатком подвесного двухуровневого или трехуровневого (это когда делается еще одна каскадная выгородка, чтобы, например, пыль на шкаф не падала) подвесного потолка является то, что он будет у многих соседей. По принципу "все - как у всех"...А вот если хочется desigual, то он не подходит. Тогда лучше использовать натяжной потолок с фотопечатью. На фотопечать можно использовать что-то малоизвестное в широких кругах знакомых, например, фрагменты росписей "Сотворения мира" из Сикстинской капеллы, сцены охоты из зала Дианы в Фонтенбло или, в крайнем случае, "Вселенную абсурда". (Фото прилагается). Тогда, приходят к Вам, к примеру, гости, а у Вас - Фигерас! И у них тоже, гарантировано, ... фигерас случится.
Твой сосед
Новичок
12
29 ноября 2015
17 янв 2016 15:29
Цитата "Lillafured":
А вот если хочется desigual, то он не подходит. Тогда лучше использовать натяжной потолок с фотопечатью. На фотопечать можно использовать что-то малоизвестное в широких кругах знакомых, например, фрагменты росписей "Сотворения мира" из Сикстинской капеллы, сцены охоты из зала Дианы в Фонтенбло или, в крайнем случае, "Вселенную абсурда". (Фото прилагается). Тогда, приходят к Вам, к примеру, гости, а у Вас - Фигерас! И у них тоже, гарантировано, ... фигерас случится.
zosima
z
Постоянный пользователь
173
12 февраля 2015
17 янв 2016 18:57
Цитата "Сергей Киев":гораздо трагичнее дела в подобном доме состоят со звукоизоляцией, я конечно ожидал что она плохая, но что бы настолько, короче надежда одна, что вокруг будут тихие соседи(((
со всех сторон слышно? сверху-снизу-сбоку?
Кстати, у нас на стенах которые граничат с соседями (не знаю или на всех, но я видел не только у себя в квартире) выстелены допольнительные плиты в толщину порядка 10см. Это даже на чертеже с планировкой видно (не та что на сайте, а что у менеджеров есть, более подробная). Надеюсь это как-то будет дополнительно изолировать. Я так понимаю они как раз для этого и делаются. Не уверен что во всех панельках что-то подобное есть.
Сергей Киев
Старожил
747
16 февраля 2015
17 янв 2016 19:03
Цитата "zosima":
со всех сторон слышно? сверху-снизу-сбоку?
Кстати, у нас на стенах которые граничат с соседями (не знаю или на всех, но я видел не только у себя в квартире) выстелены допольнительные плиты в толщину порядка 10см. Это даже на чертеже с планировкой видно (не та что на сайте, а что у менеджеров есть, более подробная). Надеюсь это как-то будет дополнительно изолировать. Я так понимаю они как раз для этого и делаются. Не уверен что во всех панельках что-то подобное есть.
Увы, источник звука определить практически невозможно, могу только сказать что по моми личным ощущениям звук шел откуда-то с верхних этажей, по ощущениям это было примерно так, как будто ты вышел на лестничную площадку и компашка народу этажами тремя выше негромко переговаривалась между собой... в общем больше не знаю как еще описать свои ощущения по поводу звукоизоляции... НО, в квартире стены были обшиты гипсокартоном и зашпаклеваны/покрашены, но мебель практически отсутствовала, может быть еще это как-то влияет на звукоизоляцию.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
- ЖК Crystal Residence | Кристал | Строй Сити Development, Укрбуд | ул. Жилянская, 26-2802.12249
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка02.12473
- ЖК Poetica, 2-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 2502.1273
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а02.123 041
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 102.1261
- ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное01.124 052
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4930.119
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 830.11143
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?02.123 837
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- энергия, мощность02.121
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее