Подать объявление

ЖК Идилика | Idilika | Буча, ул. Ивана Кожедуба, 8а

ЗастройщикBricks Development
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
от 21 850 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 27.
3/11%
3/11%
3/11%
11/41%
7/26%
1. . .1820. . .26
09 ноя 2021 11:51

У нас теж квартира у першій секції. Влітку обіцяли що котли будуть висіти до опалювального сезону. Але толку з тих котлів якщо в будинку немає газу.

В нас вийшов конфлікт. Робочі відмовилися заносити котел обгрунтовуючи це тим що вони приходили і там було закрито. 

Забудовник зверніть увагу!!!!!!!  в квартирі робились необхідні роботи!!! там була купа матеріалу і інструментів. там багато наших особистих речей!!! ніхто не буде залишати відкритою квартиру!!!! звісно ми закрили на всі замки!!!

при цьому нам ніхто не дзвонив!!! ніхто не попереджав що будуть заносити котел!!!! так ніхто не робить!!! ще і притензії до нас!!! по якому праву!!!!!??????? 

тим паче що у квартирі постійно був робочий. і говорити про те що нікого не було це брехня!!!! тому будь ласка нехай дзвонять перед тим як мають заносити!!!!!

і без притензій!!!!!  нехай не думають що в квартиру буде легко зайти без дзвінка!!!!

10 ноя 2021 06:44

Как живут???

Уже? А говорили пока не здадут дом не кого не пустят даже на ремонт! Я не разу даже не была там после покупки, и даже не кто не звонит. Нужно заехать!

10 ноя 2021 06:44

У нас третья секция, Скажите примерно, когда мы получим ключи?

10 ноя 2021 14:02

Sokol1983

Как живут???

Уже? А говорили пока не здадут дом не кого не пустят даже на ремонт! Я не разу даже не была там после покупки, и даже не кто не звонит. Нужно заехать!

Дом сдан, смотрите выше, даже значек уже появился на форуме. Ключ вроде можно в любой день получить у прораба. 

10 ноя 2021 21:33

Капец! Я не в курсе, почему не звонят, странно!?

11 ноя 2021 10:33

Sokol1983

Капец! Я не в курсе, почему не звонят, странно!?

Ну вы насмешили, правда))) Вы отдали немалую сумму денег и ни разу не позвонили?)) уже дополнительно оплатили котлы, оплатили переоформление и еще маленькую кучку всяких дел (вывоз мусора, электричество)

12 ноя 2021 07:00

Да уж, сама в шоке. Уже всё в порядке, мне позвонили, и сообщили.

Можно сказать Ура, наконец то дождплись.Всех поздравляю, соседи?

Sokol1983

Ой, неправильно поставила знак, не ?, А!

12 ноя 2021 12:53

Sokol1983

дождались будет -  когда отдадут документы.

12 ноя 2021 13:11

Документы тоже с сентября обещают🧐

12 ноя 2021 19:30

Была сегодня в своей квартире, что вам сказать, я в шоке

13 ноя 2021 02:45

Sokol1983

Была сегодня в своей квартире, что вам сказать, я в шоке

В шоці - м'яко сказано!!

Лоджія відсутня (ніхто й не попередив). Все отоплення - від котла до батарей на наших кишенях!!!

15 ноя 2021 06:27

SVETLANA320

В шоці - м'яко сказано!!

Лоджія відсутня (ніхто й не попередив). Все отоплення - від котла до батарей на наших кишенях!!!

В договорі все прописано за що ви платите, про радіатори та систему опалення нічого. 

15 ноя 2021 06:28

Совсем не то, что нам говорили при покупке, окно меня вообще убило. Обещали нам окно в кухне панорамное, а получили ужас, а не окно

15 ноя 2021 11:58

Подскажите пожалуйста, а кто-то уже получил документы, и когда ориентируют по запуску газа.

15 ноя 2021 13:14

Momo13

Документы тоже с сентября обещают🧐

Доброго дня! Видача документів відбувається в порядку черги, тому це займає певний час. Проте ми намагаємось пришвидшити темпи видачі.

15 ноя 2021 13:14

SVETLANA320

В шоці - м'яко сказано!!

Доброго дня! Просимо Вас звернутись до вашого менеджера для вияснення цього питання.

15 ноя 2021 18:09

Smart07

В договорі все прописано за що ви платите, про радіатори та систему опалення нічого. 

В договорі мова іде про те що ми купуєм котел. А про решту - матеріали +робота по опаленню, нічого не прописано....

16 ноя 2021 13:32

SVETLANA320

В договорі мова іде про те що ми купуєм котел. А про решту - матеріали +робота по опаленню, нічого не прописано....

Я про те саме 

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .1820. . .26
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее