Подать объявление

ЖК Green Side | Грин Сайд | Синергия | Ирпень, ул. Университетская, 1-г,о,д,п

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2018 - 2019 г.
Планировки
от 20 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 80.
9/11%
6/8%
23/29%
11/14%
31/39%
1. . .232234235
23 сен 2019 10:50
Вже хтось отримав ключі?
25 сен 2019 11:39
Дякую за зустріч. Завжди приемно спілкуватися з чемними мєнєджами Сінєгії. Дякую за кватиру, всє зроблєно навіть краще чим очікувалося. Залишилися приемні враження. Квартира 14 1-й будинок (студія). Поли рівні, стєля рівна, два стоячки це зовсім супєр. Довольний що слон... Окрємо подяка за вікна "рєнау" з двойним склопакєтом. Акт оглядовий підписав. Йдємо далі.
25 сен 2019 11:50
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук,стараємось бути кращими.
Гарного дня!
25 сен 2019 16:27
Цитата "Radoni":
Дякую за зустріч. Завжди приемно спілкуватися з чемними мєнєджами Сінєгії. Дякую за кватиру, всє зроблєно навіть краще чим очікувалося. Залишилися приемні враження. Квартира 14 1-й будинок (студія). Поли рівні, стєля рівна, два стоячки це зовсім супєр. Довольний що слон... Окрємо подяка за вікна "рєнау" з двойним склопакєтом. Акт оглядовий підписав. Йдємо далі.

Дуже за Вас радію! В мене майже така сама, але в 5-тій секції! Сподіваюсь, в нас так само затишно😊
25 сен 2019 18:50
Всем привет. Меня зовут Евгений, я являюсь инвестором во второй секции. Хочу поделиться с Вами своим мнением по поводу осмотра и обмеров своей квартиры, а именно качества строительства. Я думаю некоторым будет интересно прочитать. В общем я поехал смотреть квартиру с целью выполнить обмеры для разработки дизайн-проекта, да наконец-то выполняю сам себе проект. Я честно говоря был очень удивлен качеством кладки и качеством монтажа оконых конструкций , так как я многое повидал , и делал проекты в элитных жк где стоимость за м2 от 1200$ .... то скажу что был приятно удивлен я ожидал иного. Стены ровные, окна не сифонят, есть вентиляция, да бывают моменты когда ее тупо нет, а я делал планировки инвесторам по соседству, если брать застройку по Ирпеню. Канализацию конечно сделали глупо! Ее необходимо прятать в нишу, но вход для подведение сантехприборов позволит мне в душевой кабине подключить трап, вместо высокого поддона , а тем более городить по высоте см на 10 исскуственно созданный трап что-бы был уклон. Смотрятся такие вещи убого. Кирпич на перегородки в санузле не самого плохого качества. В квартиру подведены все коммуникации. В коридоре из минуса в кладке так это то что есть щели к соседу, кладку выполнили халтурно. Входная дверь плохая, будем менять. Сифонит, прям свистит .....или посмотрим со специалистом по дверям что можно сделать. Скажу что в целом выполненно все хорошо. Если многие подумают что недочеты есть у нас то по сравнению даже с дорогими ЖК , где зачастую приходится все менять то у нас все выполнено на твердую 4 ку. Если где я и не видел недочетов так это только в частных домах, и элитном жилье где стоимость космическая. По работам внутри дома 2секции, все идет к завершению. Территорию только начинают облагораживать возле 5 секции. Всем добра, надеюсь кому-то была интересна инфа 😁
26 сен 2019 06:11
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук, будемо старатись стати ще кращими.
Гарного дня!
30 сен 2019 08:18

Сегодня наткнулся на такое, нет ли угроз для нас инвесторов?
https://delo.ua/business/stroitelnaja-gruppa-sinergija-zastraivajuschaja-358613/

02 окт 2019 16:55
Здраствуйте, вже хтось отримав ключі в 1 секціі? Хтось знає коли буде огляд квартир в 5 секціі?
02 окт 2019 17:03
Доброго дня! Телефонувала в ОП минулого тижня, рекомендували записуватися на оформлення оглядових ордерів, але запис відкриється не раніше середини жовтня (5 секція)
13 окт 2019 18:09
Добрый вечер. Звонили в ОП, сказали, что 5-ая секция будет после 2-ой на просмотр, может у кого-то есть другая инфа, поделитесь пожалуйста.
15 окт 2019 13:04
віт про хід будівництва ЖК «Green Side» від 15 жовтня 2019 року.

У першому будинку підходять до завершення роботи з покраски місць загального користування. Завершили влаштування пожежної сигналізації у місцях загального користування. Завершили монтаж дверей вхідної групи. Розпочали кладку плитки вхідної групи. Завершили монтаж ліхтарів в місцях загального користування.

У другому будинку підходить до завершення покраска місць загального користування. Завершили монтаж ліхтарів в місцях загального користування. Завершили монтаж дверей вхідної групи.

У третьому будинку завершили монтаж квартирних дверей. Триває покраска місць загального користування. Завершили залиття стяжки у комерційних приміщеннях. Завершили монтаж дверей вхідної групи. Завершили монтаж комунікаційних ніш. Завершили монтаж відливів у холодних переходах. Завершили встановлення дверей у холодних переходах.

У четвертому будинку завершили монтаж дверей вхідної групи. Завершили монтаж комунікаційних ніш. Завершили встановлення дверей у холодних переходах.

У п’ятому будинку завершили покраску місць загального користування. Завершили залиття стяжки у комерційних приміщеннях. Завершили монтаж ліхтарів в місцях загального користування. Завершили монтаж дверей вхідної групи.

Продовжуємо роботи по влаштуванню благоустрою біля 4-го та 5-го будинків. Тривають зовнішні комунікаційні роботи (дощова каналізація). Триває кладка плитки на фасадах 1-2-го поверхів.

Продовжуємо роботи із влаштування вхідної групи біля 5-го будинку на прибудову. Завершили прокладання труб для укладення в них кабелю електропостачання. Триває кладка внутрішніх стін цокольного поверху. Продовжуємо гідроізоляцію прибудови. Триває під’єднання зовнішніх комунікацій до ЖК «Green Side» (вода, каналізація).
31 окт 2019 09:34
Доброго дня. Вітаю зі здачею перших будинків)))) таке питання, як у вас проходить оформлення документів? 8,5% чи фіксована сума за кв м?
07 ноя 2019 13:14
Доброго дня. Казали що з 4-го почнуть давати ключі від квартир. Хтось отримав? Чі знов затримка? Я з першого будинку.
13 ноя 2019 08:21
Ми відкрили відділ сервісу та обслуговуючу компанію в ЖК Green Side для зручності жителів

Ми не закінчуємо співпрацю з інвесторами передачею ключів, тому що відповідаємо за розвиток вже збудованих комплексів. Та піклуємось про зручність майбутніх жителів, які заходять на ремонт та заселяються в нове житло.

Від сьогодні для жителів ЖК Green Side прямо у комплексі починає роботу відділ сервісу та обслуговуюча компанія.

Тут ви можете:

1. отримати ключі від квартири

2. оформити право власності

3. записатися на перегляд квартири

4. сплатити різницю за додаткові квадратні метри

5. отримати безкоштовно бойлер

6. замовити та оплатити додаткові послуги - штукатурка, тепла підлога, розведення електрики, сантехніки та інше

7. підписати договір на обслуговування з Обслуговуючою компанією Синергія Сервіс

8. зробити заявку на встановлення електролічильника та підключення комунікацій

9. дізнатися про будівництво та обслуговування житлового комплексу та інші питання.

Чекаємо вас у відділі сервісу, який відкритий в 4 будинку, за адресою вул. Університетська, 1п з 9 до 18 години.
13 ноя 2019 10:43
А телефончик цього чудо-відділу є?
Також цікавить графік роботи відділу у суботу.
13 ноя 2019 12:49
Доброго дня.
Графік:
пн-пт:9:00-18:00
сб: 9:00-17:00
нд -вих
м. Ірпінь, вул. Університетська, 1П.
Дякуємо за Ваше звернення!
15 ноя 2019 14:08
Звіт про хід будівництва ЖК «Green Side» від 15 листопада 2019 року.

У першому будинку завершили роботи з покраски місць загального користування. Завершили оздоблення вхідної групи. Завершили монтаж насосної станції. Розпочали кладку стін у цокольному приміщенні. Завершили залиття стяжки у цокольному приміщенні.

У другому будинку завершили покраску місць загального користування. Розпочали влаштування вхідної групи. Завершили залиття стяжки у цокольному приміщенні.

У третьому будинку триває покраска місць загального користування. Тривають роботи по залиттю стяжки в цокольному приміщенні. Завершили роботи по влаштуванню внутрішніх комунікацій у цокольному приміщенні (каналізація). Завершили монтаж ліхтарів у місцях загального користування.

У четвертому будинку продовжуємо покраску місць загального користування. Завершили залиття стяжки у цокольному приміщенні. Розпочали влаштування вхідної групи. Триває монтаж ліхтарів у місцях загального користування.

У п’ятому будинку підходить до завершення влаштування вхідної групи. Завершили залиття стяжки у цокольному приміщенні.

Підходить до завершення кладка бруківки на прибудові. Продовжуємо роботи по кладці плитки на фасадах 1-2-го поверхів. Триває прокладання інженерних мереж (газ, інтернет). Продовжуємо роботи по влаштуванню каналізаційно-насосної станції.
Триває встановлення ліхтарів біля 4-го та 5-го будинків. Продовжуємо влаштування благоустрою біля 4-го та 5-го будинків
18 ноя 2019 20:51
19 ноя 2019 14:45
Всем привет. Ребята напишите кто что думает о способах оформления.Не дочитала я в предварительном о всех затратах на оформление. Думала, как обычно, 1% госпошлина,1% подоходный. Гугл внятного ответа мне не дал. Поделитесь соображениями или может уже кто и оформил. Заранее благодарю
19 ноя 2019 19:39
Я решил оформлять нотариально, во первых, нет после ограничений на отчуждение, во вторых разница составит всего 16000 грн
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .232234235
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее