Подать объявление

ЖК "Green Life" (Грин Лайф), Ирпень, ул. Мечникова, 104а

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 55.
7/13%
1/2%
15/27%
10/18%
22/40%
1. . .545556
09 авг 2019 20:42
Цитата "Green Life1":
Добрый день, форумчане!
Уважаемые жители 4 очереди, для строительного мусора установлен за домом контейнер.


Уважаемый Грин Лайф, почему же Вы молчите?! Где убраная теретория за домом? Или то что не видно всем.. можно оставить, пускай дальше гниёт под дождём и разносит ветер? Ох, как красиво рассказывала менеджер сказки, что там будут туи...
И что в итоге?
Ещё вопрос, у нас вообще есть гидроизоляция дома?
09 авг 2019 21:23
Ну Вы почитайте форум выше, у них тоже есть проблемы, так что ЖЭК это или ОСББ не решает наших проблем.
10 авг 2019 08:47
Проблемы бываю всегда). А вот разница между ЖЭК и ОССБ, это то, что ОСББ свои проблемы может решать самостоятельно, а при ЖЕК от вас ничего не зависит. А если плохое ОСББ значит им надо собираться , менять руководство и решать проблемы. Если, конечно, не хотите жить, как крепостной в 21 веке.
10 авг 2019 10:45
Цитата "Eva.zz":
А кто же Вам даст создать ОСББ))? Если изначально было сказано при покупке квартиры что уже создан ЖЭК и жильцы этот вопрос не решают! Вы вот поинтересуйтесь, соседний подъезд (у них ОСББ) как им?! Да так же, как и нам. Никак!

Так а кто мешает? Мне и интересоваться не надо, законодательных проблем нет никаких абсолютно, поинтересуйтесь вы. А основная проблема это как всегда нежелание, отсутствие времени и инициативы, во всех остальных случаях - пожалуйста, все карты в руках, собрание, протокол, прямые договора и т.д. Вы первый раз слышите про то как уходят от ЖЭКов даже после нескольких лет обслуживания изначально?
10 авг 2019 11:15
Добрый день уважаемые жители дома 104-б, если у вас есть вопросы, предложения или просьбы по поводу сервиса, тарифов, предоставляемых услуг или качества к ТОВ «Хом Сервис», согласно с ранее предоставленной информации, вы можете позвонить по тел. указанном в договоре, или же письменно обратится в офис Обслуживающей организации ТОВ «Хом Сервис».
Мы хотим конструктивно и быстро решать возникающие вопросы, поэтому просим обращаться непосредственно в обслуживающую организацию, а не на форум.

ТОВ «Хом Сервис» был создал для того чтобы упростить и улучшить сервис обслуживания наших домов (первоначальная задача - это запуск лифта и переведение тарифов на свет). Практика с ОСББ была не совсем удачной, Лифты не работали почти год, тарифы в домах до этого времени не переведены! А все из-за слабой самоорганизации на собраниях ОСББ, каждый говорит о своих правах но никто не хочет брать на себя обязательства и ответственность.

На счёт работы ТОВ «Хом Сервис»
С 01.07.2019 года территория, которая закреплена за нашим домом, убирается.
В подъездах три раза в неделю проходит влажная уборка.

Что касается запуска лифта, то мы уже запустили процесс взятия его (лифтового оборудования) на баланс сервисной организации и запуск в эксплуатацию.
И поверьте, что у каждой сервисной организации есть свои условия для начала работы.

Дом новый, и для того, чтобы настроить процессы обслуживания и жизнедеятельности, нужно немного времени, взаимная работа и понимание.
Также, в ближайшее время /ориентированно до конца осени/ будет изменён тариф на электроснабжение.
Работаем над вопросом о закрытии всей нашей территории, чтобы парковка была только для жителей нашего комплекса.

Мы всегда открыты для переговоров и рады услышать конструктивную и обоснованную критику. Всегда идём на встречу жителям.

Спасибо за вопрос,
Всем добра и хорошего настроения.

С ув. администрация ТОВ «Хом Сервис»
10 авг 2019 11:38
А строительный мусор не Ваш ?! Вся территория, в том числе за домом, должна быть убрана до гаражей, ваша не ваша, мусор после строительства вы обязаны убрать, как и было обещано в отделе продаж. А не перекидывать ответственность. Люди уже заплатили по 3тис.гривен за контейнер для строй.мусора, так можно хотя бы убрать!
10 авг 2019 11:40
Спасибо администрация «Хом Сервис» за ответ и за готовность к диалогу. Как вы правильно заметили, дело не в форме организации, а в результате. Если он будет, то от добра добра не ищут. Но...Пока вопрос с лифтом не решен - мало того, что надо платить за его эксплуатацию, хотя он не работает, так еще и надо платить своим здоровьем, а тем кто делает ремонт -за подъем материалов. Я надеюсь вы знаете сколько это стоит -кто погасит убытки? Назовите точную дату запуска, а не кормите нас "завтраками". По тарифу 9 гр.\м. прошу публично расписать здесь какие работы (по договору) сколько конкретно стоят! По тому же договору мы имеет право требовать точной расшифровки этих работ со стоимостью (цифрами), что бы оптимизировать их и корректировать, при не предоставлении определенных услуг. Давайте начнем отвечать точно на заданные вопросы, а не говорить в общем. Иначе нам придется создавать ОСББ и решать вопросы самим. Времена сейчас такие, что молчать не получится ни нам, ни вам. И инструменты влияния мы с вами тоже хорошо знаем и понимаем. Поэтому давайте жить дружно и уважать тех, кто вас по сути содержит. Ждем ответов на конкретно заданные вопросы, а данную переписку считаем официальными документами для дальнейших действий. С ув.
10 авг 2019 12:27
Цитата:
Так а кто мешает? Мне и интересоваться не надо, законодательных проблем нет никаких абсолютно, поинтересуйтесь вы. А основная проблема это как всегда нежелание, отсутствие времени и инициативы, во всех остальных случаях - пожалуйста, все карты в руках, собрание, протокол, прямые договора и т.д. Вы первый раз слышите про то как уходят от ЖЭКов даже после нескольких лет обслуживания изначально?

Зачем не пожив там уже что-то менять, подождите, никто Вам не даст гарантию что при создании ОСББ сразу включат лифт, многие застройщики специально его не включают, чтобы лифт не убивали строй материалами(лифт один, на 90 квартир, потом это будет сказываться)!
Проблемы есть, я согласна, но два-три человека на форуме ничего не решают!
11 авг 2019 08:13
Сегодня в стране праздник- День строителя! Хочу поздравить и сотрудников "Домика" ,и ЖК "ГринЛайф", и всех строителей на этом форуме с их праздником. Будьте профессиональны, востребованы, благополучны и стройте только качественно и надежно на радость всем. Недостатки бывают, но их всегда можно поправить, а вот с репутаций намного сложнее. Она долго зарабатывается и быстро теряется. Желаю вам хороших , дружеских взаимоотношений с жильцами уже построенных домов и тех, которые еще не сданы и в планах. Мира , здоровья вам и вашим семьям.
06 сен 2019 13:32
Скажите пожалуйста, а есть какие-то реальные сроки запуска лифта? Обещали в понедельник, а сейчас уже пятница. Просто скажите честно. Завтра, через неделю, через месяц, через год. Просто чтобы знать и планировать. Мы например держим бригаду строителей в ожидании лифта. Они грозятся уйти на другой объект. Так скажите, отпускать их или нет? Честно скажите, не кормите завтраками пожалуйста.
Спасибо, очень жду ответа.
12 сен 2019 20:46
Я тоже удивляюсь руководству ЖЕКа. Такое впечатление, что вы специально настраиваете против себя жильцов. Один только лифт чего стоит - сколько раз вас "поздравить соврамши"! Это вы оплатите людям компенсации за потраченное здоровье и потраченные деньги на подъем. Имейте совесть и мужество или уйти, или запустить лифт, как вы обещали! Что же вы издеваетесь над людьми.
13 сен 2019 15:04
Да. И вот уже опять пятница. А лифта все нет.
Неужели так сложно сказать честно когда будет лифт? Ну не получается что-то, проблемы, бывает у всех. Но скажите же честно, без вранья. Честно скажите, лифт будет через месяц. Все, все в курсе, знают что делать и планируют свое время и бригады.
Скажите: не будем запускать лифт. Тоже ок, но тогда надо что-то решать с оплатой коммунальных услуг и обслуживания. Потому что в договоре есть пеня за неуплату и просрочку. А вот за невыполнение обязательств ЖЭКом кто заплатит?
03 окт 2019 08:11
Сусіди будинку 104-б, давайте врешті об'єднуватись та припиняти бездіяльність нашого ЖЕКу. До того ж з його боку однозначно ознаки шахрайства - оскільки з нас вимагаюсь сплати за послуги, які фактично не надаються. Оскіьки жек наші звернення ігнорує і просто продовжує з нас брати плату за послуги, які нам не надає, може настав час вже звертатись до відповідних органів?

І взагалі навіщо нам такий ЖЕК, давайте збиратися і приймати рішення щодо приєднання до вже утвореного ОСББ нашого комплексу, або ж утворювати своє ОСББ. З таким жеком послуг ми отримувати не будемо, а будемо лише платити наче в прірву. Тим паче контролювати процес використання наших коштів жеком вкрай важко і майже неможливо.
Зараз по всім питанням вони тягнуть кота за хвіст і це не випадковість. Це просто стратегія забудовника разом з нашим жеком, який і утворив юрист забудовника.

А що до сусіднього ОСББ, то не треба наговорювати. В нього такі самі проблеми не через ОСББ, а через забудовника, який так само недоробив та не виправив багато недоліків. А недоліки мешканці виявляють поступово і в нас будуть такі самі, оскільки забудовник один. А то мешканці кожного будинку думають, що в них таких недоліків не буде, а починають жити і виявляють ті самі недоліки (мешканці сусідніх будинків всі вкрай незадоволені забудовником, тому нам таку халепу з жеком і влаштували).

Тому давайте не тягнути час, а припиняти цей безлад, оскільки це в наших інтересах і саме ми вирішуємо чи нам погодитись і підписати договора з жеком, чи відмовитись і утворити своє ОСББ або об'єднатися з сусіднім ОСББ нашого комплексу.

Не вірте жодному слову керівництву жеку та юристу забудовника (по факту це одна й та сама особа). Своїми переконаннями щодо неможливості нам об'єднатися в ОСББ вони вводять нас в оману і дурять всіх мешканців. Не підписуйте в жодному разі договори з цим жеком, щоб не потрапити у халепу.
07 дек 2019 13:43
Доброго дня. Дякуємо за Ваше звернення.
Відповідаючи на нього зазначаємо наступне.
1. Відповідно до діючого законодавства України будинок за адресою Мечнікова 104б знаходиться на балансі обслуговуючої организаціі, у Вашому випадку це товариство з обмеженою відповідальністю, але ніяк не ЖЕКу як зазначається у Вашому зверненні.
2. На рахунок ознак шахрайства, що відповідно до статті 190 Кримінального Кодексу України - «Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою;». Це є серйозне обвинувачення, що може вплинути на авторитет та репутацію товариства. Тому при Ваших висловлюваннях та звинуваченнях будьте обережні. А якщо таке має місце, то Ви маєте керуватись не просто емоціями, а конкретною інформацією та відповідними документальними фактами, що підтверджують факт шахрайства. В іншому випадку Ваші слова вважатимуться недостовірними та неправдивими, також відповідно до діючого законодавства України Ви можете бути притягнені до відповідальності щодо необґрунтованого обвинувачення юридичної особи, та розповсюдження неправдивоі інформації, що потягла за собою погіршення репутації товариства.
3. Що стосується роботи обслуговоючоі організації цитую: «Оскільки жек наші звернення ігнорує і просто продовжує брати з нас плату за послуги які не надає...» кінець цитати, то відповідально зазначаємо, що ніяких заяв та письмових пропозицій, листів чи актів притензії (що в даному випадку має місце бути, якщо ви кажете про шахрайство та незадоволення рівнем наданих чи відсутністю тих чи інших послуг) від мешканців нашого будинку Мечнікова 104-б щодо низькоі якості чи не надані тих чи інших послуг що передбачені в договорі НЕ НАДХОДИЛО. На рахунок того, що не надаються ті чи інші послуги за які ви сплачуєте відповідно до договору, можете ПИСЬМОВО ЗВЕРНУТИСЬ, та конкретизувати свої слова - претензії чи пропозиції у заяві, на яку ви отримаєте відповідь у строк та порядку відповідно до Закону України «Про звернення громадян» .
4. На рахунок «недоліків, які недоробив», Вами зазначений «жек» та/або «залишив» забудовник) зазначаю, що всі зауваження, які стосувались внутрішньоквартирних питань, і забудовником, і юристом неодноразово було ЗАЗНАЧЕНО ТА ГОВОРИЛОСЬ що це вирішуються лише за письмовим зверненням власника квартири чи приміщення до адміністративного офісу організації. Також відповідально заявляємо, що ВСІ звернення які надходили до офісу були прийняті, опрацьовані, що важливо недоліки ВСІ були ВИПРАВЛЕНІ !!!
5. Відповідно до того, що хтось когось «тяне за хвіст» в якихось питаннях, то це взагалі з Вашої сторони не конкретизоване твердження. Якщо б ви були власником квартири будинку 104б то ви б розуміли, що проводиться максимальна робота для того, щоб будинок функціонував повноцінно.
⁃ В будинку підключені всі комунікації, газопостачання, водопостачання та електропостачання;
⁃ Запущений процес переведення тарифів на електроенергію;
⁃ Працюють всі функціональні складові: ліфт, побутове сміття, будівельне сміття.
⁃ Проводиться систематичне сухе та обов’язкове вологе прибирання під’їздів.
⁃ Проводиться прибирання дитячого майданчику, пако місць та прибудинкової території.
⁃ Встановлений шлагбаум для індивідуального заїзду лише власників та мешканців нашого будинку.
⁃ Працює ліфт.
⁃ Тощо.

Забудовник та його команда завжди з повагою та цінністю ставиться до наших інвесторів, власників квартир та нежитлових приміщень. За весь час нашої роботи не було жодного разу, щоб ми не вислухали нашого інвестора чи вже власника квартир та приміщення з приводу того чи іншого питання. Ми завжди відповідаємо на пропозиції відкрито, та йдемо на зустріч для взаємної співпраці та досягнення бажаної мети. Ми поважаємо тих хто проживає в наших будинках, та стараємось надавати високу якість послуг, що надаються обслуговоючою організацією. Ми старанно виконуємо всі свої обов’язки.
Ми особисто проживаємо в наших будинках та бажаємо, щоб наші послуги створювали комфорт та затишок в наших домівках.

P.S. На рахунок Вас і взагалі «таких» людей які пишуть на форумах в такому контексті, ми також ставимось з повагою, і тільки тому що ви людина.
Ми розуміємо, що у Вас бракує мужності та сили висловити Ваші зауваження особисто, чи як вже вище зазначено у письмовому звернені чи акті притензії. Ми також розуміємо, що такі «диванні активісти» можуть тільки говорити негатив (під псевдонімом) і взагалі, можуть тільки говорити.
У ваших словах жодної конкретики щодо неналежного надання послуг, ніякої конкретики щодо діяльності обслуговуючої організації чи не наданні конкретних послуг.
Ми розуміємо, що ви можете займатись чорним піаром, та всесторонніми наклепами на тих чи інших осіб. Ми з повагою ставимось до наших конкурентів та не ведемось на дешеві слова безсоромної особи, яка за маскою Інтернет павутини займається «хайповим балаболством». Ми навіть поважаємо «таких» як Ви. Тому, що ми поважаємо в першу чергу себе і віримо в те що ми робимо.

З повагою адміністрація “Green Life”
27 фев 2020 20:48
Та невже нарешті Ви спромоглися надати відповідь на моє звернення та й ще в такій хамовитій та надмірній формі, як ви зазвичай "спілкуєтеся" з людьми вже після продажу квартири! І спромоглись ви написати відповідь аж у грудні, лише після того як був зроблений запуск ліфту.

По-перше у моєму зверненні йшлось про ознаки злочину у діях жеку, що обслуговує наш будинок, на продовження дискусії ряду мешканців, які мабуть також "є вашими конкурентами, займаються чорним піаром, розповсюджують недостовірні данні та займаються "хайповим балабольством"" і тому писали ті самі факти про неробочий ліфт нашого будинку влітку та на початку осені. Звертаю увагу у зверненні було зазначено жек навіть без зазначення його назви, тож зруйнувати репутацію та авторитет якогось жеку без назви не є можливим. Зазначу, що наші співмешканці також в цьому чаті вказували, що плата за утримання будинку виставляється з урахуванням плати за ліфт при тому, що він не працює.

У своїй відповіді ви намагаєтеся когось переконати в тому, що ніби-то я та мої співмешканці зазначаємо факти без підтвердження документального. Однак оскільки ви зазначили, що ТОВ "Хом сервіс" якісно обслуговує будинок по вул. Мечнікова 104 б, та є, як ви кажете, авторитетна організація з шанованою репутацією, то вона мабуть, в особі її керівника, має мужність і можливість не займатися, як ви кажете "хайповим балабольством" і просто в цьому чаті спростувати документально недостовірність "розповсюджуваного мною та моїми співмешканцями наклепу щодо нероботи ліфта протягом літа та початку осені 2019 року" та викласти фотографію акту пуску ліфта у будинку по вул. Мечнікова 104 б із зазначеною датою його пуску на підтвердження того, що у своєму зверненні я та мої співмешканці навели "недостовірні" відомості про непрацюючий ліфт влітку та на початку осені 2019р.

Що стосується побутового сміття, ну от люди поки що не піднімали цього питання в цьому чаті, ну хоч би вже і ви його не чипали. Оскільки ви спромоглись написати про нього, тоді доведеться запитати і про побутове сміття ґрунтовну відповідь. Плату з людей ви за нього берете, але ж на смітниках ми від мешканців одного та другого ОСББ чуємо системно одне й те саме "не несіть нам своє сміття ми за нього платимо і зарплату двірнику, який його прибирає, також ми платимо. Ваш жек ні за сміття, ні за прибирання смітника не платить". Незрозуміло в такому разі де наш смітник? В одному осбб є смітник, в іншому також є. Де наш смітник???
22 окт 2020 09:38
Персонал наглый и хамоват! После покупки квартиры - относятся к людям, как Г*овну!(и это мягко говоря!).
НАСТОЯТЕЛЬНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
04 ноя 2023 07:28

qwerty__

Персонал наглый и хамоват! После покупки квартиры - относятся к людям, как Г*овну!(и это мягко говоря!).
НАСТОЯТЕЛЬНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!


Странно слышать такое, честно говоря. Я живу тут уже довольно долго и никаких проблем в общении с персоналом не испытывал. Всегда могу обратиться с вопросом или проблемой, и мне вежливо помогут. Может, были какие-то единичные случаи, но по моему опыту сервис здесь вполне адекватный.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .545556
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее