Подать объявление

ЖК "Гостомельские Липки", Гостомель, ул. Остромирская, 35б

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 44.
15/34%
6/14%
15/34%
5/11%
3/7%
1. . .4749. . .124
07 ноя 2016 13:06
Единственное меня смущает откуда они взяли цифру 60Х60 см. короб они что проводили расчет уже дымохода на стояк. Я думаю что нет так как я сомневаюсь что на 4 котла нужен такой большой дымоход. Смотрел в инете есть фирмы предлагающие дымоходы под ключ так вот дымоход высотой 10 м. внутренний диаметр 25х25 см. с дорогих материалов, внутренняя труба керамика и керамзитный блок будет стоить 60 тыс. Я думаю для застройщика это реально подъемная цена.
07 ноя 2016 13:09
Розсилку з переоформленням договору всі отримали?
07 ноя 2016 13:19
Нет! мы не получали!
07 ноя 2016 13:21
Цитата "Ljudok79":

Нет . Не получали!
07 ноя 2016 13:24
Цитата "Ljudok79":

Мы тоже не получили
07 ноя 2016 13:26
Хм. Ну типу оформити кооператив. Вони вирішують це питання, бо кооператив не оподатковується
07 ноя 2016 13:55
Какие плюсы и минусы кооператива для инвесторов?
07 ноя 2016 13:56
Цитата "Vlad-R":
Какие плюсы и минусы кооператива для инвесторов?

как мне объяснили - для нас никаких плюсов/минусов нет.
07 ноя 2016 15:43
Цитата "Ljudok79":

А куда Вы получили сообщение? Кто-то звонил???
07 ноя 2016 16:57
О каких кооперативах идет речь,кто-то может объяснить???
07 ноя 2016 18:49
Я тоже ничего не получила
07 ноя 2016 18:55
Максим говорил,что он такой информации не предоставлял,как официальный представитель застройщика,и понятия не имеет,кто мог давать такую информацию.Может с отдела продаж?Кстати,скоро будет интересная инфа от Максима)))ожидаем)))
07 ноя 2016 19:20
Цитата "Millastar":
Максим говорил,что он такой информации не предоставлял,как официальный представитель застройщика,и понятия не имеет,кто мог давать такую информацию.Может с отдела продаж?Кстати,скоро будет интересная инфа от Максима)))ожидаем)))

Чего томить-то? Рассказывайте :-)))
07 ноя 2016 19:29
Все будет ок
07 ноя 2016 19:33
Скоро будут новости по "газовому" вопросу,вроде как,методом выноса трубы через балкон на улицу,нам можно будет забыть о коробе на пол-кухни))),но для этого придется заплатить застройщику от 5000-7000 грн...И причем,в очень короткие сроки...Ждем теперь официально подтвержденную информацию от представителя застройщика)))
07 ноя 2016 21:18
Доброго вечора шановні інвестори.
Відповіді наступні
1.Відбувається реєстрація права власності завтра перша десятка реєструється, хто напишу зранку бо список мали мені залишити на столі, тому зранку висвітлю прізвища.
2.Директор дозволив склити балкони, потрібно лише прийти в офіс і написати розписку, що ви будете склити балкон відповідно до загального плана, не порушуючи конструктив будинку.
3.Стосовно недопрацювань по квартирами, керіник сказав що до кінця тижня все полагодять, окрім лише сушки стін.Бо потрібна більша напруга, зараз беруть дозвіл і висушать.Кілька квартир сушили так рубильник не витримав.
4.План по котлам вже є у мене на столі, зранку скину.Здебільшого будуть біля вікна в кутку.По газу директор уговорив облгаз стосовно короба на фасаді будинку, який буде йти через балкон, щоб на кухні не робити ту нішу.Лише наступне потрібно оплатити за короб н свому балконі ціна 5000 та 7000 грн.
5.Оплату потрібно принести до кінця цього тижняв центральний офіс бухгалтеру, адже чим раніше люди принесуть, тим швидше зробимо і підключимо газ.Можливо встигнемо до кінця місяця.
6.По праву власності напишу завтра вранці ціна та строки.

Дякую за терпіння.
07 ноя 2016 21:27
Цитата "жека 4 ":
Відповіді наступні
1.Відбувається реєстрація права власності завтра перша десятка реєструється, хто напишу зранку бо список мали мені залишити на столі, тому зранку висвітлю прізвища.
2.Директор дозволив склити балкони, потрібно лише прийти в офіс і написати розписку, що ви будете склити балкон відповідно до загального плана, не порушуючи конструктив будинку.
3.Стосовно недопрацювань по квартирами, керіник сказав що до кінця тижня все полагодять, окрім лише сушки стін.Бо потрібна більша напруга, зараз беруть дозвіл і висушать.Кілька квартир сушили так рубильник не витримав.
4.План по котлам вже є у мене на столі, зранку скину.Здебільшого будуть біля вікна в кутку.По газу директор уговорив облгаз стосовно короба на фасаді будинку, який буде йти через балкон, щоб на кухні не робити ту нішу.Лише наступне потрібно оплатити за короб н свому балконі ціна 5000 та 7000 грн.
5.Оплату потрібно принести до кінця цього тижняв центральний офіс бухгалтеру, адже чим раніше люди принесуть, тим швидше зробимо і підключимо газ.Можливо встигнемо до кінця місяця.

Дякую за терпіння.

А если у меня балкон с противоположной стороны от кухни?
07 ноя 2016 21:35
Перенесуть котла до балкона, бо дешевше буде сантехніку доробити ніж купити трубу для вентканала, коштує 18 євро 1 м.Але потрібно розуміти скільки метрів до котла, можливо краще буде трубу запустити.Але все таки в обл газ запитаю, як можна це питання переіграти
08 ноя 2016 03:53
Цитата "жека 4 ":
Відповіді наступні

Дякую за терпіння.

А що мається на увазі "не порушуючи конструктив будинку"? Є якась встановлена кількість секцій у вікнах балкону,якої слід дотримуватись?І тепер,певно вже краще дочекатись вирішення питання з газом,так як балкон і газ стають взаємопов'язаними..
08 ноя 2016 06:29
Я ничего не понял!!!!не про дымоход не про балкон???? У меня нет балкона на кухне и под моей квартирой магазин так короб как вдоль витрины пройдет??? И что за цифра от 5000 до 7000????а почему не от1000 до 15000???
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .4749. . .124
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx