Подать объявление

ЖК Гармония | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Василия Стуса, 7

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2020 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 51.
10/20%
4/8%
10/20%
14/27%
13/25%
1. . .2931. . .94
30 янв 2017 22:11
Апендікс закінчується там де починається гуртожиток. Відстань приблизно 20м (порівняйте в масштабі, наприкоад, з ліфтовими шахтами)
31 янв 2017 10:40
Цитата "Andriy_Ch":

Саме так. Буде такий тупіковий заїзд, обмежений самим будинком гармонії з одного боку, гуртожитком з іншого, і перепендикулярним апендиксом.
Всі виходи з цих трьох будівель будуть виходити в цей заїзд.
І добре щоб там ще не було припаркованих машин власників, які люблять паркуватися на скодинках біля парадного.

Andriy_Ch, наскільки я розумію, то вхід/вихід до гуртожитку залишиться на тому ж місці - на вулицю Стуса. А от вхід до Гармонії як показав Sender - на північній стороні Гармонії обличчям до тильної частини гуртожитку.

Ну і входи до апендиксу в цей невеличкий двір та зовні (їх там видно два). Не знаєте, що там буде у тому апендиксі?
31 янв 2017 10:44
Цитата "Sender":

На схеме это выглядит так:
(Вход со стороны общежития, дом соединен с общежитием но общего входа не имеет).

Спасибо за картинку.
31 янв 2017 11:24
Цитата "intense":

Andriy_Ch, наскільки я розумію, то вхід/вихід до гуртожитку залишиться на тому ж місці - на вулицю Стуса. А от вхід до Гармонії як показав Sender - на північній стороні Гармонії обличчям до тильної частини гуртожитку.

Ну і входи до апендиксу в цей невеличкий двір та зовні (їх там видно два). Не знаєте, що там буде у тому апендиксі?

На малюнку видно, що апендкикс має два окремі приміщення(хоча вони поєднані дверями між собою). Є окремий вхід з одного боку, те що з боку парадної групи гармонії більше схоже на сходинки в підвал.
Як видно з малюнку гуртожиток буде мати свій вхід в цей апендикс через довгий коридор, навідміну від гармонії.

З приводу призначення,в ВП кажуть, що плануються приміщення громадського призначення.
Можливо ЖЕК, або крамничка, або службові приміщення гуртожитку.
Доречі, на фото будівництва є якась недозруйнована прибудова до гуртожитку, яка знаходиться приблизно на тому місці де буде цей апендікс.
Можливо, те що там зараз є, з часом переїде в апендикс.
31 янв 2017 18:17
Цитата "Andriy_Ch":
Доречі, на фото будівництва є якась недозруйнована прибудова до гуртожитку, яка знаходиться приблизно на тому місці де буде цей апендікс.
Можливо, те що там зараз є, з часом переїде в апендикс.

Думаю так и будет. Местные жители говорили что раньше в этой пристройке была столовая и хоз. помещения общежития. Но насколько я понял в последнее время они не использовались. Думаю им это помещение и достанется. Так же им был обещан косметический ремонт самого общежития.
31 янв 2017 18:47
Цитата "Sender":
Думаю им это помещение и достанется. Так же им был обещан косметический ремонт самого общежития.

Думаю, жильцы общежития счастливы :faceoff:
31 янв 2017 19:49
Тепер зрозуміла завищена ціна за м2.
Інвесторам не тільки будувати будинок треба, а ще й сплатити за ремонт гуртожитку.
Уявляю ці перепалки сусідів:
--понастроились тут, не пройти не проехать!
--А вам ремонт за наши гроші зробили!
31 янв 2017 20:37
Цитата "Sender":

Так же им был обещан косметический ремонт самого общежития.

На 4-ой странице в паспорте на обьект, хорошо видно целевое назначение. Какой косм. ремонт? Реконструкция общежития! А это не только покраска фасада и лестничного пролета.
31 янв 2017 20:45
Цитата "МБ":

На 4-ой странице в паспорте на обьект, хорошо видно целевое назначение. Какой косм. ремонт? Реконструкция общежития! А это не только покраска фасада и лестничного пролета.
... но еще и достройка промещения в 25 этажей :super:
В этом вся суть "реконструкции" и заключается.
31 янв 2017 21:57
Цитата "Andriy_Ch":
Тепер зрозуміла завищена ціна за м2.
Інвесторам не тільки будувати будинок треба, а ще й сплатити за ремонт гуртожитку.

Цена завышена относительно чего? По сравнению с ценовым диапазоном жилья соответствующего класса цена на квартиры в ЖК Гармония достаточно демократична.
31 янв 2017 22:13
Я вже писав про це.
Ціна завищена відносно сусідніх укрбудівських комплексів верховина і академ парк.
Враховуючи їх недоліки і переваги, ступінь готовності і відповідно ризики.
01 фев 2017 12:33
"Реконструкція нежитлової будівлі (приміщень) гуртожитку під житлові та прибдовою житлового будинку..."

Оця "їдальня", схоже і є "нежитловою будівлею гуртожитку".
Виходить, що ні про косметичний ремонт, ні про реконструкцію самого гуртожитку тут нічого нема.

Але майте на увазі, що замовником є МВС і гуртожиток належить їм, тому не зрозуміло, чому мають бути претензії мешканців. Думаю, таки гуртожиток перефарбують.
01 фев 2017 12:45
Цитата "sergi":

Але майте на увазі, що замовником є МВС і гуртожиток належить їм, тому не зрозуміло, чому мають бути претензії мешканців. Думаю, таки гуртожиток перефарбують.

По - перше, в гуртожитках зараз дозволено приватизація кімнат, і жителі гуртожитку є власниками своїх помешкань.

По - друге, звідки інформація, що мешканці проти ? Адже будівництво законне, чи ні ? А якщо законне будівництво, то невдоволення мешканців не призведе ні до яких наслідків. Не тільки їм треба жити в нормальному місці . Не подобається - вперед, за місто - там просторіше.
01 фев 2017 12:45
Цитата "sergi":
"Реконструкція нежитлової будівлі (приміщень) гуртожитку під житлові та прибдовою житлового будинку..."
[attachment=0]IMG_20170114_105817.jpg[/attachment]

Оця "їдальня", схоже і є "нежитловою будівлею гуртожитку".
Виходить, що ні про косметичний ремонт, ні про реконструкцію самого гуртожитку тут нічого нема.

Да, Вы правы - реконструкция нежилых помещений, не внимательно прочла.
Ну фасад -то общаги покрасят, это же Гармония!!!)))
02 фев 2017 12:27
Комиссия по перечислению денежных средств снижена – Укрбуд
02.02.2017

С 01.02.2017 года по 28.02.2017 года комиссия по перечислению денежных средств снижена со 150 грн. до 5 грн. (независимо от суммы перевода).

Об этом сообщили в компании «Укрбуд», передает СтройОбзор.

Кассы по приему платежей в ООО «ФК «Укрперевод» (ФК «Житло-Капитал») находятся по адресу: г. Киев, Е. Сверстюка (М. Расковой), 23, вход № 3 (здание «УКРБУД»).
02 фев 2017 12:41
Вчера делал платеж, так біл приятно удивлен почти отсутствуем комиссии.
02 фев 2017 13:11
Цитата "motos":
Вчера делал платеж, так біл приятно удивлен почти отсутствуем комиссии.

Надеюсь не из - за того, что счета ФК" Житло Капитал" заблокированы или арестованы :ne figa sebe: . Тогда единственный способ взять деньги - наличными в своей кассе :ne figa sebe: .

Как думаете, какой интерес Житло Капитал отменять комиссии в своей кассе ? Все это очень подозрительно, для меня лично
03 фев 2017 18:16
:umnik: З 3 лютого 2017 року діють нові ціни на квартири в ЖК «Гармонія». :dollar:
05 фев 2017 07:58
Поздравляю инвесторов с 100% оплатой по старой цене. (У кого получилось)
05 фев 2017 08:12
Хотя все относительно ситуации в экономике! Как я инвестировал в жк Козацкий. Старт продаж жк Козацкий в 2013 год 9800гр это по курсу 8 гр 1200$за кв.м. 60000$ за 50кв.м.наступил тревожный февраль 2014 курс 40 за $ и я счастливый обладатель 50 кв за 12500$. Вот и думай теперь как инвестировать
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .2931. . .94
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx