ЖК Есенин | Орлан Инвест | Ирпень, ул. Есенина
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 106.
13/12% | ||
2/2% | ||
23/22% | ||
29/27% | ||
39/37% |
ibeleiveicanfly

Постоянный пользователь
181
12 апреля 2016
13 дек 2016 10:02
Цитата "Кастомер":Не може зрозуміти логіки.
Є незавершене будівництво, і Орлан пропонує офорлення права власності і кошти потрібно внести до 31/12/2016 (зі слів менеджера).
Чи оформлення права власності зараз можливе в добровільному порядку?
с какой вы квартиры?
kuzyag

Постоянный пользователь
193
11 мая 2016
13 дек 2016 10:31
Цитата "Кастомер":Не може зрозуміти логіки.
Є незавершене будівництво, і Орлан пропонує офорлення права власності і кошти потрібно внести до 31/12/2016 (зі слів менеджера).
Чи оформлення права власності зараз можливе в добровільному порядку?
Можливо мається на увазі оформлення права власності в першому будинку, де вже є декларація про завершення будівництва.
Anna_Tailor

Постоянный пользователь
220
08 декабря 2015
13 дек 2016 10:49
Собственно все, что обещал Орлан, кроме котла и счетчиков в квартирах в первом доме уже есть, за исключением нескольких квартир, обустройство которых задерживают козырьки подъездов. Подъезды и территория будут обязательно, это репутация застройщика. Все наши возмущения здесь связаны исключительно со сроками, т.к. всем хочется быстрее или во всяком случае в сроки указанные в договоре.
Кастомер

Пользователь
49
31 октября 2016
13 дек 2016 11:06
Так. По першому
kuzyag

Постоянный пользователь
193
11 мая 2016
13 дек 2016 11:46
Цитата "Кастомер":Так. По першому
Тоді мені це здається нормальним - є декларація про завершення будівництва, то можна починати оформлення прав власності. Цей процес не за один же день пройде. Мені якраз подобається, що забудовник з цим не затягує

ibeleiveicanfly

Постоянный пользователь
181
12 апреля 2016
13 дек 2016 11:48
Цитата "kuzyag":
Тоді мені це здається нормальним - є декларація про завершення будівництва, то можна починати оформлення прав власності. Цей процес не за один же день пройде. Мені якраз подобається, що забудовник з цим не затягує
Погоджуюсь з вами !
За день для сотні квартир просто фізично неможливо підготоувати та випустити документи.
Кастомер

Пользователь
49
31 октября 2016
13 дек 2016 19:13
Цитата "ibeleiveicanfly":
Погоджуюсь з вами !
За день для сотні квартир просто фізично неможливо підготоувати та випустити документи.
Я не розумію, яка декларація, якщо не завершене оздоблення під'їздів, козирки, вікна першого поверху в останніх під'їздах першого будинку? По праву власності, то я розумію, що має бути все абсолютно готово - і будинок, і прибудинкова територія, і комунікації, а це мінімум до весни у випадку з газом. Щось не сходиться і по свідченням менеджера: начебто дехто, хто дуже спішить, може отримати право власності ось уже мало не зараз і навіть прописатись в квартирі.
Всі ми хочемо поскоріше заселитись, але просто я при пошуках квартири чув, що деякі забудовники в Ірпіні поскоріше збували незавершені будинки і подальше їх дооформлення лягало на плечі жильців. Не хотілося б, щоб у нас хтось так поспішив підписати відповідні документи.
ibeleiveicanfly

Постоянный пользователь
181
12 апреля 2016
14 дек 2016 05:13
Підготовка документів це процес ! Ви ж самі потім будете возмущонно писати на форумі пачіму так долго
А підписувати докумети вас ніхто не просить зараз, поки будівельні роботи тривають
А підписувати докумети вас ніхто не просить зараз, поки будівельні роботи тривають
Vika2016
V
Пользователь
60
03 марта 2016
14 дек 2016 07:58
У разі прийняття об’єкта в експлуатацію в I або IV кварталі строки виконання окремих видів робіт з оздоблення фасадів та благоустрою території можуть бути перенесені, але тільки у зв’язку з несприятливими погодними умовами, що не дають змоги виконати роботи з оздоблення фасадів та благоустрою території до закінчення несприятливих погодних умов.
У разі настання несприятливих погодних умов замовник будівництва робить відповідний запис в декларації або акті готовності об’єкта до експлуатації, зокрема зазначає види робіт з оздоблення фасадів та благоустрою території, які переносяться до закінчення несприятливих погодних умов.
8. Проектною документацією можуть бути визначені черги та/або пускові комплекси, кожен з яких може бути прийнятий в експлуатацію окремо. При цьому черга та/або пусковий комплекс повинні відповідати вимогам щодо його безпечної експлуатації.
У разі потреби замовник може до прийняття об’єкта в експлуатацію вносити погоджені з автором проекту будівництва пропозиції щодо зміни черги та/або пускового комплексу. При цьому із складу пускового комплексу не повинні виключатися будівлі та споруди санітарно-побутового призначення, а також ті, що призначені для створення безпечних умов життєдіяльності.
Якщо згідно з будівельним паспортом передбачено будівництво декількох об’єктів, кожен з них може бути прийнятий в експлуатацію окремо.
9. На об’єкті повинні бути виконані всі передбачені проектною документацією згідно з будівельними нормами, державними стандартами і правилами роботи, а також змонтоване і випробуване обладнання з дотриманням таких особливостей:
житлові будинки, побудовані за кошти юридичних і фізичних осіб, можуть прийматися в експлуатацію без виконання внутрішніх опоряджувальних робіт у квартирах та вбудовано-прибудованих приміщеннях, які не впливають на експлуатацію будинків, якщо це обумовлено договором будівельного підряду, за умови відповідності їх санітарним, протипожежним і технічним вимогам. Перелік внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків, визначається Мінрегіоном; Так що будемо чекати весну, на 8 березня може і заселемось в свої квартири.
У разі настання несприятливих погодних умов замовник будівництва робить відповідний запис в декларації або акті готовності об’єкта до експлуатації, зокрема зазначає види робіт з оздоблення фасадів та благоустрою території, які переносяться до закінчення несприятливих погодних умов.
8. Проектною документацією можуть бути визначені черги та/або пускові комплекси, кожен з яких може бути прийнятий в експлуатацію окремо. При цьому черга та/або пусковий комплекс повинні відповідати вимогам щодо його безпечної експлуатації.
У разі потреби замовник може до прийняття об’єкта в експлуатацію вносити погоджені з автором проекту будівництва пропозиції щодо зміни черги та/або пускового комплексу. При цьому із складу пускового комплексу не повинні виключатися будівлі та споруди санітарно-побутового призначення, а також ті, що призначені для створення безпечних умов життєдіяльності.
Якщо згідно з будівельним паспортом передбачено будівництво декількох об’єктів, кожен з них може бути прийнятий в експлуатацію окремо.
9. На об’єкті повинні бути виконані всі передбачені проектною документацією згідно з будівельними нормами, державними стандартами і правилами роботи, а також змонтоване і випробуване обладнання з дотриманням таких особливостей:
житлові будинки, побудовані за кошти юридичних і фізичних осіб, можуть прийматися в експлуатацію без виконання внутрішніх опоряджувальних робіт у квартирах та вбудовано-прибудованих приміщеннях, які не впливають на експлуатацію будинків, якщо це обумовлено договором будівельного підряду, за умови відповідності їх санітарним, протипожежним і технічним вимогам. Перелік внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків, визначається Мінрегіоном; Так що будемо чекати весну, на 8 березня може і заселемось в свої квартири.
Язнаю

Постоянный пользователь
246
15 декабря 2016
15 дек 2016 09:56
Цитата "Werik":
підтверджую! так само оплатив вчора ввечері в євро і отримав акт взаєморозрахунку.
Підскажіть, будь ласка, і що в тому акті написано? Що Визаплатили 400 дол США?
Язнаю

Постоянный пользователь
246
15 декабря 2016
15 дек 2016 10:51
Хочу Вас запевнити, що по Єсеніна інвесторів немає взагалі! Там використовується дуже "хитра" схема фінансування будівництва - спільна діяльність. Що це означає? Це з однієї сторони добре так як кожен з вас такий же рівноправний учасник спільної діяльності як і Орлан, тому він в цьому будівництві не хазяїн і не головний (як він себе позиціонує). Просто всі РІВНОПРАВНІ учасники будівництва довірили одному учаснику (ОРЛАНУ) організувати будівельні роботи. Ось і все. Не більше, ні менше. Але є ще одна сторона медалі, не дуже приємна річ спільної діяльності. Якщо будуть проблеми з введенням в експлуатацію та будівництвом (а ряд серйозних проблем вже існує), то тоді Орлан буде позиціонувати себе таким же учасником спільної діяльності як і ви. І всі його проблеми будуть вашими проблемами. І підстав предявити до нього претензії у Вас не буде, оскільки, повторюсь, Орлан такий же учасник спільної діяльності як і всі ви. Це особливості даної схеми. Тому ніякі ви не інвестори, які мають право предявляти претензіїї забудовнику, ви учасники СПІЛЬНОЇ діяльності і всі радощі та негаразди будете нести з Орланом СПІЛЬНО.
Werik

Постоянный пользователь
288
26 апреля 2016
15 дек 2016 11:09
Ваше розяснення, Шановний нікому тут не потрібне (і я впевнений це не лише моя особиста думка). Кожен має право вибору і в кожного з цього приводу є вже давно сформована позиція, як особиста так і юридична. А Ваші закиди інфо скоріше схожі на атаки конкурентів по цьому бізнесу. Дякую!
Язнаю

Постоянный пользователь
246
15 декабря 2016
15 дек 2016 11:19
Цитата "Werik":Ваше розяснення, Шановний нікому тут не потрібне (і я впевнений це не лише моя особиста думка). Кожен має право вибору і в кожного з цього приводу є вже давно сформована позиція, як особиста так і юридична. А Ваші закиди інфо скоріше схожі на атаки конкурентів по цьому бізнесу. Дякую!
Потрібне чи ні, Шановний, ви за всіх знати не можете. Так як в цьому будинку немає інвесторів (яким ви себе вважаєте), то вважав за необхідне розяснити людям. які не розбираються в тонкощах таких схем. Я не конкурент і не представляю нікого з них. Я такий же учасник спільної діяльності як і ви. І повірте також хочу з цим будинком було все гаразд, оскільки не хочу разом з вами розділяти наші спільні проблеми.
anyann8
a
Новичок
16
08 ноября 2016
15 дек 2016 11:21
Цитата "Язнаю":
Потрібне чи ні, Шановний, ви за всіх знати не можете. Так як в цьому будинку немає інвесторів (яким ви себе вважаєте), то вважав за необхідне розяснити людям. які не розбираються в тонкощах таких схем. Я не конкурент і не представляю нікого з них. Я такий же учасник спільної діяльності як і ви. І повірте також хочу з цим будинком було все гаразд, оскільки не хочу разом з вами розділяти наші спільні проблеми.
что-то не похоже что вы переживаете с нами, больше похоже на запугивание
Anna_Tailor

Постоянный пользователь
220
08 декабря 2015
15 дек 2016 11:26
Цитата "Язнаю":Хочу Вас запевнити, що по Єсеніна інвесторів немає взагалі! Там використовується дуже "хитра" схема фінансування будівництва - спільна діяльність. Що це означає? Це з однієї сторони добре так як кожен з вас такий же рівноправний учасник спільної діяльності як і Орлан, тому він в цьому будівництві не хазяїн і не головний (як він себе позиціонує). Просто всі РІВНОПРАВНІ учасники будівництва довірили одному учаснику (ОРЛАНУ) організувати будівельні роботи. Ось і все. Не більше, ні менше. Але є ще одна сторона медалі, не дуже приємна річ спільної діяльності. Якщо будуть проблеми з введенням в експлуатацію та будівництвом (а ряд серйозних проблем вже існує), то тоді Орлан буде позиціонувати себе таким же учасником спільної діяльності як і ви. І всі його проблеми будуть вашими проблемами. І підстав предявити до нього претензії у Вас не буде, оскільки, повторюсь, Орлан такий же учасник спільної діяльності як і всі ви. Це особливості даної схеми. Тому ніякі ви не інвестори, які мають право предявляти претензіїї забудовнику, ви учасники СПІЛЬНОЇ діяльності і всі радощі та негаразди будете нести з Орланом СПІЛЬНО.
Прочтите внимательно Закон Украины "Про Інвестиційну діяльність" и не нужно здесь манипулировать понятиями. Про риски инвестиций в незавершенное строительство здесь все прекрасно осведомлены, и, чтобы снизить эти риски, именно Орлан и выбирали. Не нужно здесь приплетать никаких хитрых схем. Все максимально прозрачно.
Язнаю

Постоянный пользователь
246
15 декабря 2016
15 дек 2016 11:27
Цитата "anyann8":
что-то не похоже что вы переживаете с нами, больше похоже на запугивание
от як раз і переживаю. Довірив свої кошти саме в будівництво цього ЖК, покладаючись на репутацію забудовника і повіришвши все те що було обіцяно на початку будівництва і що маємо на справді зараз. Нікого не залякую, просто відкрийте очі і дивіться реально... хоча б на те як там поштукатурені стіни ((((
Язнаю

Постоянный пользователь
246
15 декабря 2016
15 дек 2016 11:32
[/quote]
Прочтите внимательно Закон Украины "Про Інвестиційну діяльність" и не нужно здесь манипулировать понятиями. Про риски инвестиций в незавершенное строительство здесь все прекрасно осведомлены, и, чтобы снизить эти риски, именно Орлан и выбирали. Не нужно здесь приплетать никаких хитрых схем. Все максимально прозрачно.[/quote]
Прочитал. Работаю в этой сфере. А Вы теперь прочитайте свой договор.
Прочтите внимательно Закон Украины "Про Інвестиційну діяльність" и не нужно здесь манипулировать понятиями. Про риски инвестиций в незавершенное строительство здесь все прекрасно осведомлены, и, чтобы снизить эти риски, именно Орлан и выбирали. Не нужно здесь приплетать никаких хитрых схем. Все максимально прозрачно.[/quote]
Прочитал. Работаю в этой сфере. А Вы теперь прочитайте свой договор.
Werik1

Новичок
15
15 декабря 2016
15 дек 2016 11:33
Цитата "Язнаю":
от як раз і переживаю. Довірив свої кошти саме в будівництво цього ЖК, покладаючись на репутацію забудовника і повіришвши все те що було обіцяно на початку будівництва і що маємо на справді зараз. Нікого не залякую, просто відкрийте очі і дивіться реально... хоча б на те як там поштукатурені стіни ((((
Добрий такий сусід у нас зявився, розпочав з того знайомство на форумі що забанив мене.

Язнаю

Постоянный пользователь
246
15 декабря 2016
15 дек 2016 11:35
Цитата "Werik1":
Добрий такий сусід у нас зявився, розпочав з того знайомство на форумі що забанив мене.В моїй квартирі все поштукатурено добре і в інших також не бачив відхилень від норм.
Тоді я дуже радий, що у мене такі позитивні сусіди, які у всьому бачать тільки хороше. Це справді радує!!! Але реальність інша.
Anna_Tailor

Постоянный пользователь
220
08 декабря 2015
15 дек 2016 11:36
А со штукатуркой что не так? Я по своей квартире прошлась с уровнем, все в порядке. А то, что шпаклевать придется, это понятно. (Штукатурок в своей жизни видела много) И со стяжкой все в порядке.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Софія Клубний | Софієвська Борщагівка, вул. Соборна19.07674
- ЖК Вежа на Ломоносова | BudCapital | Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/4319.0799
- ЖК Parkway House | Credo Development | Софіївська Борщагівка, вул. Ялинкова, 1а19.071
- ЖК Estet Hill | Credo Development | Крюківщина, вул. Василя Стуса19.071
- ЖК FreeDOM | Київміськбуд, Укрбуд | Київ, пр. Броварський, пр. Георгія Нарбута (Визволителів)19.071 349
- Відгуки про забудовника Київміськбуд19.07184
- ЖК 4U | Simple Investment | Киів, вул. Академіка Булаховського, 219.07184
- ЖК Паркове місто | KAN Development, UDP | Київ, вул. Вишгородська, 4519.07500
- ЖК Борисо-Глібський 2 | Prof Group | Вишгород, вул. Шкільна, 4219.0729
- ЖК Євромісто 2 | NOXT, SAVO International | Крюківщина, вул. Добра18.0717
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- ЖК Велика Британія | РІЕЛ | Львів, вул. Шевченка, 1707.0750
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее