ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"
Застройщик | УКРБУД |
Сдача ЖК | 2014 - 2015 г. |
Планировки |
6/8% | ||
11/15% | ||
27/36% | ||
13/18% | ||
17/23% |
Я располагаю информацией только из ЕРСР //reyestr.court.gov.ua/Review/37888370Цитата "Олександр Дядюк":Георгий - а який будинок на Жилянській вони продали можна хоча б номер і якщо є можливість деталі?
"ПІІ «Міханікі Україна» уклало попередній договір купівлі-продажу нежитлових будівель літери «А», «Б» по вул. Жилянській 68 у м. Києві з ТОВ «Ространснафтопродукт» та 16.08.2013 року перерахувало на особовий рахунок ТОВ «Ространснафтопродукт» суму 110 млн. грн. Зазначену операцію відображено в декларації з ПДВ та підприємством сформовано податковий кредит з ПДВ на суму 18,5 млн. грн. у серпні 2013 року. Згідно п.1, даного договору, об'єкт продажу розташований на земельній ділянці яка знаходиться в оренді продавця, тобто ТОВ «Ространснафтопродукт», на підставі укладеного договору оренди земельної ділянки №940 від 25.12.2010 року з Київською міською радою. Відповідно до отриманої відповіді з Київради, договір оренди земельної ділянки №940 від 25.12.2010 року, розташованої за адресою: м. Київ, вул. Жилянська 68, укладено з ТОВ «Сікс Старс Холдінг». Крім того, належність нежитлових будівель літери «А», «Б» по вул. Жилянській 68 у м. Києві, ТОВ «Сікс Старс Холдінг», підтверджується відповідями з Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції, ГУ Держземагенства в м. Києві.
Проведеним аналізом АІС «Податковий блок» не встановлено відображення в податковій звітності взаємовідносин між ТОВ «Сікс Старс Холдінг» та ТОВ «Ространснафтопродукт», що може свідчити про безпідставне формування податкового кредиту з ПДВ ПІІ «Міханікі Україна» від ТОВ «Ространснафтопродукт» при укладанні попереднього договору купівлі-продажу нежитлових будівель літери «А», «Б» по вул. Жилянській 68 у м. Києві, на суму ПДВ 18,5 млн. грн. та виведення готівки в тіньовий сектор економіки.
Зазначені кошти, в розмірі 111 млн. грн., ПІІ «Міханікі Україна» 16.08.2013 отримало від ТОВ «Дроід-Сіті» за продаж об'єкта незавершеного будівництва житлового комплексу з торговими приміщеннями та підземним паркінгом, розташованим за адресою: м. Київ, перетин вулиць Ген. Жмаченка та бульв. Дарницького, та того ж дня переведено на особовий рахунок ТОВ «Ространснафтопродукт», з метою можливого ухилення від сплати податку на додану вартість з зазначеної суми."
Цитата "GeorgeM":
Зазначені кошти, в розмірі 111 млн. грн., ПІІ «Міханікі Україна» 16.08.2013 отримало від ТОВ «Дроід-Сіті» за продаж об'єкта незавершеного будівництва житлового комплексу з торговими приміщеннями та підземним паркінгом, розташованим за адресою: м. Київ, перетин вулиць Ген. Жмаченка та бульв. Дарницького, та того ж дня переведено на особовий рахунок ТОВ «Ространснафтопродукт», з метою можливого ухилення від сплати податку на додану вартість з зазначеної суми."
Тобто - так як я і думав - ці 70 лямів - це дутий кредит - це кошти отримані Ространснафтопродуктом за продаж "Артеміди" - збудованої за людські гроші. По суті - це і є ті кошти, які украли у інвесторів.
пісєц!
Может я что-то не так понял ....Дроид-СИТИ заплатил за Артемиду 111 млн.грн.... деньги получили "Миханики" ...Хорошо (то есть Дроид купил то что было построено на тот момент, и что стоило 111 млн..) Ок....Потом Миханики -СВОИ- деньги обналичили и вывели в офшор(к примеру) ..то есть минимизировали НДС(чем вобщем-то все занимаются :-))) ,каждый с своими деньгами делает что хочет по сути !! Так а в чем проблема ??????
А что Рябикин с Кличко вам ответили ..по моей информации сегодня не было совещаний по проблемным стройкам .....
Можно ли предположить что 111 млн - это все квартиры Артемиды ....или это стоимость артемиды без квартир построенных Миханики???
Цитата "GeorgeM":архитектор, никто ничего де-факто не покупал - деньги сделали круг Дроид Сити - Миханики - Ространснафтопродукт - Дроид Сити, а в результате за деньги, которые в круг вкинул Дроид Сити, на записанную на него собственность наложили арест. И за 111 миллионов было куплено все, что было построено на тот момент - в трехстороннем договоре предусмотрено, что старые инвесторы получат свои квартиры, если Миханики переведут Дроид Сити ранее полученные за эти квартиры деньги. Зачем уклоняться от уплаты налогов со всей суммы, если Миханики должны назад вернуть деньги за ранее выкупленные квартиры? Если не хочешь платить налоги, то и не гоняешь лишние деньги. Да и вообще обычно объект не выкупают, а подписывают договор о совместном строительстве - и никаких лишних налогов. Вывод: кому-то надо было "отмыть" 111 миллионов, полученных из не совсем легального источника.
Абсолютно підтримую - жодного логічного змісту ганяти гроші по кругу - від Дроіда - і в кінці кругу знову до Дроіда - не було. І як я і писав ространснафтопродукт - це лише банальна прокладка по обналічці, яка не веде жодної реальної господарської діяльності, а лише слугує для оформлення різного роду сумнівних фіктивних угод по відмиванню грошей і тому подібне.
Тому, як ви правильно написали, жодного логічного сенсу робити зайві обороти коштів - які лише породжують податкові зобов'язання, з точки зору оптимізації податків - не було.
А мета всіх цих махінацій видно з самого початку була зовсім інша - продавши об'єкт (ПОНІСТЮ) іншій особі (добросовісному набувачу) з юридичної точки зору абсолютно законно відрізати всіх інвесторів від обьєкту.
На сьогодні, всі інвестори Міханіків, окрім тих, що уклади трьохсторонні договори (та я ті, як сказала суддя Вищого господарського суду - якісь непонятні) - до комплексу Артеміда - НЕ МАЮТЬ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ.
А якщо обьєкт заберуть в порядку стягнення боргу в 70 лямів - то і інші інвестори втратять з оббьєктом будь який юридичний зв'язок.
Як говориться - ловкость рук і трошки мошенства - і ви в шоколаді
Цитата "архитектор ":Зазначені кошти, в розмірі 111 млн. грн., ПІІ «Міханікі Україна» 16.08.2013 отримало від ТОВ «Дроід-Сіті» за продаж об'єкта незавершеного будівництва житлового комплексу з торговими приміщеннями та підземним паркінгом, розташованим за адресою: м. Київ, перетин вулиць Ген. Жмаченка та бульв. Дарницького, та того ж дня переведено на особовий рахунок ТОВ «Ространснафтопродукт», з метою можливого ухилення від сплати податку на додану вартість з зазначеної суми."
Может я что-то не так понял ....Дроид-СИТИ заплатил за Артемиду 111 млн.грн.... деньги получили "Миханики" ...Хорошо (то есть Дроид купил то что было построено на тот момент, и что стоило 111 млн..) Ок....Потом Миханики -СВОИ- деньги обналичили и вывели в офшор(к примеру) ..то есть минимизировали НДС(чем вобщем-то все занимаются :-))) ,каждый с своими деньгами делает что хочет по сути !! Так а в чем проблема ??????
А что Рябикин с Кличко вам ответили ..по моей информации сегодня не было совещаний по проблемным стройкам .....
Можно ли предположить что 111 млн - это все квартиры Артемиды ....или это стоимость артемиды без квартир построенных Миханики???
Ні не можна "предположить".
Бо якби Міханікі продали Дроіду - "вільні площі" (майнові права на них), то це було б логічно і нормально, але вони продали ВЕСЬ об'єкт - "Артеміда", тобто ВСЕ - і вільні площі і ті які були проінвестовані громадянами.
Це ситуація аналогічна тій, що якби ми з сусідом будували хату(причому за гроші сусіда), а я взяв і продав її комусь іншому. Ну а сусід, відповідно, пролітає як фанера над Парижом.
Тому, Міханікі, насправді, получили гроші не за своє - А ЗА ЧУЖЕ - за те, що насправді було збудоване не за їх гроші (бо Міхінікі туди не вклали і ламаного мідяка) - а за гроші людей. Люди заплатили за будівництво - а Міханікі продали об'єкт збудований за чужі (людські) кошти - і скомуниздили гроші інвесторів.
Тобто - Міханікі "сдєлалі шо захотєлі" - не зі своїми грошима - а з чужими - З ГРОШИМА ЛЮДЕЙ. Це ті гроші, які вклали люди в будівництво - а отримали їх (продавши об'єкт) Міханікі - і радісно їх обналічили, вєсєло помахавши ручкой людішкам-інвесторам. Як говорилось ще в 90-ті (які зараз повертаються) - "лоха не кинуть - себя не уважать"!
А об'єкт є тепер - чиста і законна власність добросовісного набувача - "Дроіда".
А людішкі, як я уже і писав - з об'єктом не мають тепер жодного юридичного зв'язку.
Щодо наради у Кличка і Рябікіна, її дійсно перенесли на наступний тиждень, але Рябікін прийняв мене індивідуально.
Майже цілу годину спілкувались, правда мова йшла по питаннях кількох об'єктів, якими я займаюсь, не лише "Артеміди", але коротко, в загальних рисах я виклав (він не дуже був у курсі) - бо по інших об'єктах працюємо уже давніше, а цей новина для нього, але досить зацікавився і я готую на вівторок йому детальний правовий аналіз з хронологією подій і алгоритмом афери.
Я думаю, що місто залучиться у господарський суд третьою особою (там є всі підстави) і далі будемо двигати як через міські органи, депутатів та відповідні компетентні органи - бо всі ці тєлодвіженія з продажем і обналічуванням грошей через фіктивну купівлю будинку на Жилянській - це відверта афера і кримінал.
Міханікі відкупились в одеському суді - у питанні доступу слідства до документів, але ми попросимо Саакашвілі взяти це питання на контроль (разом з питанням 20 мільйорнів бюджетних коштів Одеси - які також привласнили жуліки з Міханіків і рішення суду по яких юристи Одеської міської ради навіть "забули" оскаржити в апеляції
И главный вопрос ! !!! Не приведут ли ваши расследования к очередной заморозке строительства Артемиды и нанесения финансовых и моральных потрясений инвесторам - ведь главное сейчас помочь УкрБуду сдать в эксплуатацию обьект !!! (хоть кому-то укрбуд и не нравится).....а дальше рисуя вышеизложенное спокойно через суд похерить несуществующий долг 70 лямов !!! Подумайте господа !!!!
Кстати мог бы попытаться тоже переговорить напрямую с Микитасем (как помощник депутата) ...все таки инвестор Артемиды !
Цитата "архитектор ":ну ок ! связь этих компаний - очевидна..но если миханики купили воздух у ространснефти (тупо обналичили)- то по этим 2-м компаниям можно эту сделку анулировать (они ведь купили не принадлежащие им здания по Жилянской ) - то есть это 100 % криминальна справа ,...А как может компания Ространснафта , как вы сказали просто прокладка (по факту криминальная ) выступать в судах и защищать сделку по покупке воздуха и требовать взамен этих денег по покупке воздуха - целостный имущественный комплекс...
И главный вопрос ! !!! Не приведут ли ваши расследования к очередной заморозке строительства Артемиды и нанесения финансовых и моральных потрясений инвесторам - ведь главное сейчас помочь УкрБуду сдать в эксплуатацию обьект !!! (хоть кому-то укрбуд и не нравится).....а дальше рисуя вышеизложенное спокойно через суд похерить несуществующий долг 70 лямов !!! Подумайте господа !!!!
Кстати мог бы попытаться тоже переговорить напрямую с Микитасем (как помощник депутата) ...все таки инвестор Артемиды !
Та куди уж далєє - у питаннях "потрясєній"?
Інвесторів Міханіків уже і так потряслі - по самоє нє могу.
На сьогодні інвестори Міханіків не мають жодного юридичного відношення до об'єкту чужої приватної власності "Артеміда" - ЖОДНОГО! окрім тих, що мають трьохсторонні угоди та і ті, як сказала суддя вищого господарського суду - "якісь непонятні" і обумовлені тим, що Міханіки ще мають вернути гроші за інвесторів.
А що вони вернуть, якщо всі 111 мільйонів отримані за об'єкт - всі до копійки - вони тут же перерахували Ространснафтопродукту за будинок на Жилянській.
По моєму - далі вже нікуди "потрясать".
Тому, головних насправді ДВА питання - і вони по своїй значимості рівноцінні.
1. Добудувати (я згоден)
2. Захистити права інвесторів, тому що старі інвесторі (інвестори Міхініків) сьогодні не мають жодного юридичного зв'язку з чужою приватною власністю - власністю Дроіда.
Як я уже писав - у них є ЛИШЕ ОДНЕ право - право вимоги до Міханіків (але Міханікам їм нічого дати - у них уже нічого НЕМА).
А до об'єкту який на сьогодні є приватною власністю добросовісного набувача Дроіда - вони не мають жодного відношення.
А я хочу відновити юридичний зв'язок інвесторів - з тим об'єктом, у який вони інвестували свої кровні - але через недобросовісні дії Міханіків втратили.
Шкоди я не нанесу. Десятиетажка мого клієнта уже збудована і введена в експлуатацію (згідно сертифікату), так що інтересам мого клієнта точно ніщо не загрожує.
Аферу прокрутили Міханікі, Дроід і Ространснафтопродукт - а зараз намагаються реалізувати "завершальний акорд" цієї драми - створивши дутий липовий кредит - остаточно скомуниздити обьєкт ще одному "добросовісному набувачу", який вже жодного відношення до інвесторів не матиме. Але укрбуд девелопмент формально (наголошую - Формально) в цій афері не при дєлах. Так що поки тих будуть кошмарити - нехай собі Укрбуд будує. Хто їм не дає?
Хочете поговорити з Микитасем? - Говоріть - хто вам не дає?
Цитата "архитектор ":с вашей точки зрения чем это все угрожает инвесторам именно укрбуда , я купил квартиру в 25 эт..которая не сдана !!!!!! ....пока они всех успокаивают..мол да все будет ок ! вас не коснеться . ничего они не сделают...и что говорил судья про инвесторов укрбуд девелопмент и ффс..???
Про інвесторів Укрбуд девелопмент суддя нічого не говорила - адже Укрбуд девелопмент навіть не удосужився зайти третьою особою у цю справу - щоб захистити своїх інвесторів (та і себе), їх інтерес і права в справі не заявлені - тому я і зробив висновок - чи укрбуд не співучасник цієї афери.
Розумієте - те що вони вам говорять (лапшають) - це все до одного місця. Пам'ятаєте - я вже тут розказував мій любимий анекдот про діда якому лікар сексопатолог сказав - "так і ви говоріть".
Краще нехай вам укрбудівські "гіпнотизери" розкажуть про існуючі юридичні гарантії і механізми захисту ваших прав - якщо такі є?!
А гіпнотизувати інвесторів - всьо пучком, не хвилюйтесь, всьо буде хорошо - ви все отримаєте, потім, когда нібудь, можєт бить - не треба.
СХЕМА АФЕРИ
Підсумовуючи отриману інформацію можна «обрисувати» приблизно таку схему афери з продажем комплексу «Артеміда»
1. Тут уже писалось про «кругообіг грошей» від Дроіда і назаж до Дроіда. Насправді – це не зовсім точна схема. Тому що Дроід - така ж сама юридична пустишка як і Ространснафтопродукт. Статутний капітал Дроіда аж 5000 грн. Жодної інформації про будь яку господарську діяльність цього суб’єкта віднайти не знайшлось. Зрозуміло, що у цієї пустушки не могло бути 111 мільйонів на купівлю «Артеміди», тому кошти були скоріш за все «Фортуна-банка».
«За чистою випадковістю» і Дроід і «Ространснафтопродукт» - є клієнтами «Фортуна банка» і саме там відкриті їх рахунки, тому, гроші, по суті» - з банка нікуди і не виходили.
Отримавши 111 мільйонів від «Фортуна банка», Дроід тут же перерахував ці кошти Міханікам – за комплекс «Артеміда».
Отримавши їх, Міханікі – в цей же день – перерахували їх «Ространснафтопродукту» (рахунок якого, як я вже писав – знаходився у «Фортуна банку»), начебто за будинок на Жилянській (саме НАЧЕБТО, бо будинок насправді чужий) -. Тобто, гроші в цей же день повернулись у «Фортуна-банк», а скоріш за все з нього і не виходили (якщо Міханікі там також відкрили рахунок). //reyestr.court.gov.ua/Review/37888370
Наслідки – об’єкт «Артеміда» - перейшов у приватну власність добросовісного набувача – Дроіда», а громадяни-інвестори втратили можливість отримати в ньому квартири, тому що у них залишилось право вимоги до Міхінків (у яких нічого нема), а Дроід їм нічого не должен (тим у кого тристоронні договори Дроід має зобов’язання лише за умови, що Міханікі повернуть Гроші інвесторів Дроіду – але що вони повернуть, якщо із отриманих 111 млн. вони тут же 110 млн. перерахували «Ространснафтопродукту»?????)
2. Потім, «Ространснафтопродукт» надає поворотну фінансову допомогу (позику) «Дроіду» правда вже не 110 мільйонів (кілька десятків лямів по дорозі випарувались – скоріш за все зняті кешом), а лише 73, Дроід з часом повертає її, але В ЦЕЙ ЖЕ ДЕНЬ – знову бере ці самі 73 мільйонів – як позику.
Що важливо, зверніть увагу – на суді представники сторін підтвердили, що ця позика в 73 мільйони Дроідом бралась не для добудови «Артеміди», а на зовсім інші цілі. Цікаво на які? Адже Дроід – жодної господарської діяльності не веде – і як зазначалось – брав ці гроші не на добудову Артеміди (об’єкт добудовується за кошти нових інвесторів)?
До речі, цікаво – а під що «Фортуна-банк» надавав кредит «Дроіду» - чи не під іпотеку? Під заставу майнових прав на «Артеміду»?
В цьому сенсі цікавою є і інша інформація – на початку 2014 року Національний банк України надає «Фортуна банку» декілька кредитів рефінансування», в тому числі крупний в 142 мільйони - під заставу майнових прав? //www.bank.gov.ua/control/uk/publish/pri ntable_article;jsessionid=935E8B851BBCF7 C0E0F1F4798A23BA61?art_id=14046674&showT itle=true
Чи не Вашу «Артеміду» заставив «Фортуна-банк» для того щоб взяти 142 мільйони у Національного банку?
Тоді, мова йде про можливе привласнення посадовими особами «Фортуна-банку» коштів Національного банку – під заставу сумнівних активів, - будівлі – яка повністю і ВИКЛЮЧНО була збудована за кошти громадян-інвесторів, але в результаті махінацій перейшла у приватну власність фірми, яка цим інвесторам вже нічого не винна і не має перед ними жодних зобов’язань і, цілком можливо, що під заставу майнових прав на цей об’єкт – взяли крупний кредит у Нацбанка, повернення якого Нацбанку не бачити як власних вух.
Тепер громадянам-інвесторам можливо доведеться тягатись з Національним банком за права на цей об’єкт (Закон буде на стороні Національного банку»), а «пацани» привласнивши 142 ляма коштів Нацбанку – в повному шоколаді.
Правда, якщо «Ространснафтопродукт» забере цей об’єкт за борги, то «з носом» залишиться і Нацбанк (треба попередити його, щоб якщо він має у заставі майнові права на цей об’єкт – то і його прав стосується ця справа), тому що право власності (тим паче набуте на підставі рішення суду) матиме пріоритетне значення.
І останнє – на зустрічах з інвесторами представники Укрбуду-Дроіда убаюкували інвесторів, що ми (Дроід) зараз у суді розігруємо з Міханіками полюбовний договорнячок – за яким саме до Дроіда мають перейти функції замовника будівництва, тому що саме Дроід на сьогодні є (поки що) власником об’єкту, а Міханікі до нього не мають жодного відношення.
Проте, 23 червня провадження у цій справі ЗАКРИТЕ – у зв’язку з ВІДМОВОЮ Дроіда від позову і у зв’язку з тим, що Дроід не надав суду жодних витребуваних судом документів.
//reyestr.court.gov.ua/Review/45401864
Відмовився Дроід і від касаційної скарги на рішення у справі 2 лямів за позовом «Будівельний холдинг «Фортуна». А що судитись із «Фортуною» - справжнім «Хазяїном» і дирижером всієї цієї афери? //reyestr.court.gov.ua/Review/45456681
ПІДПРИЄМСТВО З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ «МІХАНІКІ УКРАЇНА»
місцезнаходження: 65026, місто Одеса, Приморський район, площа Грецька, будинок 3/4, офіс 35,
податковий номер (ідентифікаційний код 20999158),
рахунок № 26009311850 в АТ «Фортуна-Банк», м. Київ, МФО 300904
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРОІД-СІТІ» місцезнаходження: 02160, м.Київ, вул. Фанерна, будинок 4
податковий номер (ідентифікаційний код 38648652)
рахунок № 26009311838 в АТ «Фортуна-Банк», м. Київ, МФО 300904
Причем, судя по номерам счетов, они были открыты почти одновременно.
Як я і думав - гроші, по суті, нікуди із Фортуна банку і не виходили.
Цілком можливо, що вони взагалі фейкові (тобто на момент афери їх можливо на коррахунках банку і не було) і банк ганяв сам у себе між рахунками своїх клієнтів воздух, а не реальні гроші.
В результаті прогнавши цей воздух між рахунками своїх клієнтів всередині самого себе - привласнили комплекс Артеміда - збудований виключно за людські гроші (а не гроші Міханіків), а людей залишили без нічого та ще й можливо згодом взяли під це рефінансування у Нацбанка - обікравши ще й - Нацбанк.
Остап Бендер - від заздорощів кусає лікті.
А взагалі то складається враження, що за всім цим стоїть Фортуна-банк - і це їх афера
Цитата "архитектор ":так дело закрыто ? и что дальше .......???? какой вывод ,и что делать ?
Яке дєло закрито?
Ви маєте на увазі кримінальне провадження по ухиленню від податків?
Так там лише є ухвала суду про відмову у доступі - та і то складається враження, що то був договорнячок із слідчим - бо навіть в апеляції не оскаржили.
Ну нічого - візьмемо питання на контроль.
Але є інша ухвала про тимчасовий арешт активів Ространснафтопродукту - винесена Київським адмісудом
А те провадження по ухиленню від податків по міханікам - його просто треба взяти на контроль - щоб слідчий там не зливав справу - візьмемо
какой алгоритм наших действий - в частности инвесторов УКРБУДА (миханики - понятно - с ними все грустно )
Цитата "архитектор ":ухилення вид податкив - это дело каждого "сознательного " гражданина в нашей стране , как это не грустно ....тем более такие дела разваливаются на раз два ....сам знаю , как они расследуются .....Что вы думаете с арестом ...(может нас инвесторов тоже арестуют как участников злочинной схемы)))
какой алгоритм наших действий - в частности инвесторов УКРБУДА (миханики - понятно - с ними все грустно )
Саме парадоксальним в нашій історії є те, що інвесторів Міханіків, з якими "все грустно" - схоже їх доля і їх квартири (втрачені гроші) не хвилюють взагалі.
Вас не арестують як учасників злочинної схеми, а от по тим хто її провернув тюрма схоже давно ридає.
Що стосується того, що "такіє дєла" розвалюються - так це коли вони поза контролем - а такий контроль буде, принаймні на рівні кількох профільних комітетів ВР.
А що з арештом - я вже писав - гуртуватись (гуртом і батька легше бити) - входити в суд третіми особами - тим паче інвесторів укрбуда суд не може навіть з формальних підстав відфутболити. Адже якщо інвестори Міханіків вже втратили юридичний зв'язок з обьєктом (окрім тих у кого тристоронні договори - але за них тоже треба поборотись) то інвестори Укрбуда (яким Дроід передав вільні площі), з об'єктом юридичний зв'язок мають і їх суд не залучити третіми особами не може жодним чином.
А тожді витребувати документи - розбиратись в цій афері. Що за кредит - на що потрачений.
В принципі - в ідеалі - розірвати договір купівлі-продажу між Міханікамиі Дроідом - а всі правовідносини (щоб захистити права укрбудівських інвесторів) врегулювати тристоронніми угодами між міханіками, дроідом і укрбудом.
Але це ж знову - якщо обьєкт ще не в заставі Нацбанку під 142 мільйони кредиту рефінансування.
І останнє - якби вони "оптимізували" СВОЇ доходи - то грець з ними.
Але вони обналічили ЧУЖІ НАГОЛОШУЮ - ЧУУУУУУУУУУЖІ гроші - гроші людей, тому що Міханікі в будівництво артеміди не вклали і ламаного гроша - вона збудована за кошти інвесторів - а Міханікі взяли і продали - а гроші ЛЮДЕЙ - привласнили - разом з аферистами з Фортуна-банка
Зайві обороти коштів лише збільшують податкові зобов'язання.
Суду - пофіг за чиї кошти збудовано обьєкт.
Суд вам скаже - на сьогодні обьєкт ВИКЛЮЧНА приватна власність Дроіда (а може ще стане Ространснафтопродукту).
Дроід ваш шото должен? Нє? - то йдіть нах...ен!
Ви людішкі-інвесори заключали договір з міханіками. А тому зобовязальні відносини у вас виникли з Міханіками - от і ідіть і вимагайте своє від Міханіків (у яких нічого нема).
А Дроід вам нічого не должен - він купив весь обьєкт, в цілому і поки цей правочин (договір) не розірваний Дроід - законний власник обьєкта і якимось інвесторам якихось Міханіків - НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1115.113 711
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая15.111 974
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а15.111 199
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,915.111 322
- ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 215.112 982
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная15.11964
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 814.11142
- ЖК Forward | Форвард | Ріел | ул. Маршала Рыбалко, 5а14.1183
- ЖК "Сенсация", Гостомель, ул. Мирная, 3а13.119
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.112 009
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?15.113 824
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы21.1015 231
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?13.10144
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Двухэтажные квартиры в новостройках29.0512
- ЖЭК15.051
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832