ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"
Застройщик | УКРБУД |
Сдача ЖК | 2014 - 2015 г. |
Планировки |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Нельзя менять ответы. Всего голосов: 74.
6/8% | ||
11/15% | ||
27/36% | ||
13/18% | ||
17/23% |
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 ноября 2012
24 июнь 2015 15:58
Когда до вас дойдет: не несите чушь и тогда к вашим словам появится доверие?Цитата "Dopio":Мне вот интересно, когда до людей дойдет одна простая вещь - у ДС НЕТ НИКАКОЙ собственности в доме, все передано Укрбуду по инвестиционному договору(кто хочет - прямая дорога в офис, прочитайте).
ДС является единственным официальным собственником объекта незавершенного строительства - его право официально зарегистрировано в реестре прав и именно на эту собственность наложен арест. ДС не имел права передавать Укрбуду ничего, что уже имело инвесторов - он мог передать только помещения, которые не были еще проинвестированны.
И только подачей в суд о признании недействительным всей цепочки договоров начиная с купли-продажи Миханиками Дроиду, старые инвесторы могут защитить свои права: у Укрбуда сразу пропадет желание крутить шуры-муры непонятно с кем. Этим жуликам не привыкать терять право на строительство за свои незаконные выкрутасы - они уже теряли землю под ЖК Обэриг и мило так после этого заключили новый договор.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 16:05
Цитата "Dopio":
Извините, но я вот вас читаю и вспоминаю поговорку "Дурака могила исправит".
Мало того что вы провоцируете всех на действия, которые не приведут ни к чему, так вы еще проявляете полную НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ тем что даже в глаза не видели инвестиционный договор и не знаете в каких кто в каких отношениях состоит.
Вы вот какую цель преследуете - показать все что скрыто, разгадать заговоры?
Или у вас чисто финансовый интерес продать свои услуги, как предлагал ваш подопечный "шайно" он же Николай Д. скинуться на ваши услуги?
Или какой у вас еще интерес?
Все что было в собственности ДС перешло укрбуду, все договора что с миханиками что с ДС остались в силе. С самого начала Укрбуд это говорил.
И что же вот выходит, вам говорят - что у ДС нет собственности, соответственно говоря вашим языком нечего "отжимать", так вы начинаете копать в другую сторону.
Неужели вам, если я не ошибаюсь, как помощнику депутута, некуда направить свои силы и энергию, как кроме того что кошмарить людей?
Шановний це ви демонструєте повну некомпетентність і здатність нечервоніючи називати чорне білим.
Ви давєча дорікнули мені, що я не читав інвестиційної угоди приватної фірми Укрбуд девелопмент з Дроідом- так де ж її прочитати? Чому вона таємниця за сімома печатями і людям інвесторам її не оприлюднили.
А тепер ви гордо задираєте носа і попрєкаєте мене в тому що я не читав того Договору.
По друге - я нікого ні до чого не провокую.
Я просто описав людям їх РЕАЛЬНЕ правове становище, а саме, що на сьогодні у них жодних прав ні на що НЕМА. Прискорбно - але ФАКТ.
А от ви, з метою щоб люди нарешті не почали захищати свої права, з метою і далі їх убаюкувати, поки вже не стане пізно - відверто і цинічно їм БРЕШЕТЕ.
Ви тут вішаєте нещасним обманутим людям лапшу, що Укрбуд _ "всєм говоріл" - вєк волі нє відать, зуб даю, падлом буду - всі договора залишаються в силі і Міханіків і Дроіда.
Знаєте, я згадав мій любимий анекдот - прийщшов дід до лікаря і аже - лікарю, проблеми - мужскую силу потєрял. Лікар питає - а скільки вам років? 75 відповідає дід. Лікар - ну так що ви хочте у вас уже вік такий. Дід - лікарю - так моєму сусіду 82. а він каже, що ще ого-го.
Лікар - так і ви кажіть.
Тому шановний не треба нам тут вішати лапшу, що Укрбуд "с самого начала говорил, что все договора остаються в силе"..... бла-бла-бла.
По перше - державна корпорація Укрбуд до Артеміди немає жодного відношення - у Дроіда договір з приватною фірмою Укрбуд девелопмент, а по друге - ви не говоріть - а покажіть - оприлюдніть на сайті інвестиційний договір Дроіда і укрбуд девелопмент, щоб інвестори Міханіків і Дроіда самі побачили - чи (і як) обумовлені їх права і зобов'язання укрбуд девелопмента перед ними - і чи є такі зобов'язання в тому договорі.
А щоб ви не вивісили там відверту фальшивку - дайте членам ініціативної групи (від механіків) пару належно завірених копій цього договору, щоб потім можна було на його підставі щось вимагати.
А покищо ви лише БРЕШЕТЕ, БРЕШЕТЕ І ЩЕ РАЗ БРЕШЕТЕ.
Що дає підстави розуміти, що ніякий ви не інвестор, а працівник укрбуд девеломпент, а якщо і інвестор - то Укрбудівський.
Я вимушений визнати, що є конфлікт інтересів старих інвесторів (міханіків - яких більшість) і інвесторів Укрбуд девелопменту.
Якщо для інвесторів Міханіків - юридичне спасіння - це розірвання договору між Міханіками і Дроідом (а укрбуд може укласти інвестиційний (а не купівлі-продажу) договір напряму з Міханіками (ХТО ЗАВАЖАЄ)?
То інвесторів уже укрбуду (яким напевно пообіцяли вивести їх з під удару (за все заплатять інвестори Міханіків) звичайно нервують.
Але інвесторів Міханіків набагато більше - і чому більшість має втратити все, щоб залишилась задоволеною меншість?
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 16:13
Цитата "GeorgeM":Когда до вас дойдет: не несите чушь и тогда к вашим словам появится доверие?
ДС является единственным официальным собственником объекта незавершенного строительства - его право официально зарегистрировано в реестре прав и именно на эту собственность наложен арест. ДС не имел права передавать Укрбуду ничего, что уже имело инвесторов - он мог передать только помещения, которые не были еще проинвестированны.
И только подачей в суд о признании недействительным всей цепочки договоров начиная с купли-продажи Миханиками Дроиду, старые инвесторы могут защитить свои права: у Укрбуда сразу пропадет желание крутить шуры-муры непонятно с кем. Этим жуликам не привыкать терять право на строительство за свои незаконные выкрутасы - они уже теряли землю под ЖК Обэриг и мило так после этого заключили новый договор.
Істіну глаголіш - я ж про це пишу.
Насправді інвестори міханіків ВТРАТИЛИ ВСЕ, не сьогодні - а коли міханіки незаконно продали обьєкт Дроіду, на що не мали жодного права.
саме в той момент інвестори Міханіків - юридично - втратили все.
А зараз - через господарський суд і прокладку "Росттранснафтопродукт - це вже лише завершальний акорд - щоб люди вже не могли повернути обьєкт Міханікам - бо на підставі рішення суду він перейде у власність добросовісного набувача - "Ространснафтопродукту". так сказать - закрєпім побєду добра над злом.
Якби вернути обьєкт Міханікам то відновився б статус старих інвесторів і всі їх права. І, до речі, обьєкт зберегли б - бто Міханіки Ространснафтопродукту нічого не винні і від них "ространснафтопродукт" нічого вимагати не може.
А укрбуд - нехай заключає інвестиційний договір з Міханіками - і все пучком.
До речі - в ньому пропишуть що визнають права інвесторів Укрбуду і що їх права зберігаються - ну і вся прочая про яку писав мій попередній палкий критик.
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 ноября 2012
24 июнь 2015 16:34
Олександр Дядюк, а не наводили справки, выполнил ли Ространснафтопродукт условия предварительного договора купли-продажи с Миханиками, по которому ему деньги слили за фиктивную продажу Артемиды? А то учитывая уголовное дело, Ространснафтопродукт все еще должен Миханикам 110 миллионов т.к. основной договор не заключил, а предварительные договора между юрлицами имеют максимальный срок, на сколько я помню, один год.
P.S. Я как-то давно не смотрел что с 2 миллиардами, которые Миханики пытаются отсудить из бюджета Одессы. Интересно проследить, как сговор с Семейным Укрбудом повлиял в свое время на тамошние разборки.
P.S. Я как-то давно не смотрел что с 2 миллиардами, которые Миханики пытаются отсудить из бюджета Одессы. Интересно проследить, как сговор с Семейным Укрбудом повлиял в свое время на тамошние разборки.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 16:35
Ну раз тут практично всі інвестори – люди з мораллю – «кожен сам за себе», наприклад інвестори Укрбуда горою стоять за те, щоб інвестори Міханіків залишились без нічого – лиш би їх інтересам нічого не загрожувало, то і ми (я і мій довіритель), бадемо діяти за таким же принципом.
Тим паче що мій інвестор – це інвестор десятиетажки, її будівництво вже закінчено, вона введена в експлуатацію (отримано сертифікат відповідності), то з метою щоб квартира не уплила Росттраннафтопродукту (чи ще комусь) ми з моїм довірителем подаємо позов на визнання недійсним договору купівлі-продажу об’єкта між Міханіками і Дроідом.
Це повністю відповідає інтересам старих інвесторів (інвесторів Міханіків), а значить і інтересам мого довірителя, а що буде з інвесторами укрбуду – то нас не колише.
Адже судячи по їх агресивності на цьому форумі – їх же не колише, що буде з інвесторами Міханіків, то чому нас має колихати їх інтерес.
Звичайно, самому мені буде важко (куди б краще якби позивачів було б хоч з десяток), але нічого – я їм покажу кузькіну мать і такий резонанс підніму – що у них не пройде ні суд підкупити ні інакше вплинути.
Я маю захистити інтереси свого довірителя – і я їх ЗАХИЩУ! Чого б мені це не вартувало б.
Тим паче що мій інвестор – це інвестор десятиетажки, її будівництво вже закінчено, вона введена в експлуатацію (отримано сертифікат відповідності), то з метою щоб квартира не уплила Росттраннафтопродукту (чи ще комусь) ми з моїм довірителем подаємо позов на визнання недійсним договору купівлі-продажу об’єкта між Міханіками і Дроідом.
Це повністю відповідає інтересам старих інвесторів (інвесторів Міханіків), а значить і інтересам мого довірителя, а що буде з інвесторами укрбуду – то нас не колише.
Адже судячи по їх агресивності на цьому форумі – їх же не колише, що буде з інвесторами Міханіків, то чому нас має колихати їх інтерес.
Звичайно, самому мені буде важко (куди б краще якби позивачів було б хоч з десяток), але нічого – я їм покажу кузькіну мать і такий резонанс підніму – що у них не пройде ні суд підкупити ні інакше вплинути.
Я маю захистити інтереси свого довірителя – і я їх ЗАХИЩУ! Чого б мені це не вартувало б.
архитектор
а
Пользователь
54
20 марта 2015
24 июнь 2015 16:48
А вы сами пытались официально . или как-нибудь еще переговорить с представителями руководства Укрбуда от имени вашего инвестора ??
Мне тоже было важно , что я покупаю не чьюто квартиру ...а свою личную ...И мне не раз говорили в Укрбуде что и инвесторы Миханики будут при деле!
Мне тоже было важно , что я покупаю не чьюто квартиру ...а свою личную ...И мне не раз говорили в Укрбуде что и инвесторы Миханики будут при деле!
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 16:50
Цитата "GeorgeM":Олександр Дядюк, а не наводили справки, выполнил ли Ространснафтопродукт условия предварительного договора купли-продажи с Миханиками, по которому ему деньги слили за фиктивную продажу Артемиды? А то учитывая уголовное дело, Ространснафтопродукт все еще должен Миханикам 110 миллионов т.к. основной договор не заключил, а предварительные договора между юрлицами имеют максимальный срок, на сколько я помню, один год.
На жаль у мене немає доступу до цієї інформації, тому я зараз ініціюю декілька позовів - розірвання договору між міханіками і Дроідом, визнання Майнових парв - причому позов завляю до всіх - Міханіків, дроіда, Укрбуд девелопмент і ространнафтопродукту. І ще через депутатів (щоб не відфудболили) ініціюю кримінальне розслідування по факту шахрайства. А також влізу в той господарський суд (це де судить повія Мандриченко). Я туди влізу - куди він дінеться. Мета судів - в тому числі отримати документи - чи заплатили міханікам за об'єкт - КУДИ ДІЛИСЬ ті гроші. Що це за липовий кредит в 70 лямів і куди він дівся.
Ви праві - сумнівів щодо того, що це афера як залишити старих інвесторів Міханіків без нічого, вже практично не залишилось.
Може у вас є яка інформація чи документи (про те про що ви вище написали) поділіться? А щодо суда на бюджет Одеси - виграли - правда лише на 20 лямів (мільйон баксів) - але дєтішкам на молочішко хватить.
Що цікаво - Одеська міська рада - НАВІТЬ НЕ ПОДАЛА АПЕЛЯЦІЮ.
У звязку з чим я через депутатів ВР збираюсь звернутись до Саакашвілі - хай розбереться - за яку долю програються такі справи
//reyestr.court.gov.ua/Review/42668798
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 16:57
Цитата "архитектор ":А вы сами пытались официально . или как-нибудь еще переговорить с представителями руководства Укрбуда от имени вашего инвестора ??
Я туди ходив ще з Оксаною
По перше мене вразив високомєрний тон укрбудівських богів - ну типу - холопи на прийомі у баріна.
По друге - я ж на зустрічі, що недавно була біля артеміди - і тут на фейсбуці запропонував укрбуду співпрацю - якщо вони дійсно не при дєлах, не учасник афери - то тоді ми в одній лодці і вони б мали першими бігти за допомогою і до співпраці з інвесторами.
Не відмахуватись від нас як мух - ну ладно - зустрінемось, щось там налапшаємо - аби відстали.
Для довіри - перше - відкрити карти - показати всі договора міханіків з дроідом, Дроіда з уекрбудом - щоб люди бачили, що їх права там "прописані" і захищені.
Спільно опрацювати механізми - як гарантувати парва цих старих інвесторів, щоб вони потім не залишились без нічого. Опрацювати спільний алгоритм захисту від зазіхань Ространснафтопродукту.
така спільна співпраця Укрбуду і "народних мас" могла б дати колосальний ефкт і вивести захист спільних прав і інтересів на новий значно вищий рівень - ЯКЩО ЦІ ІНТЕРЕСИ ДІЙСНО СПІВПАДАЮТЬ.
Dopio
Постоянный пользователь
189
26 марта 2015
24 июнь 2015 18:24
Цитата "Олександр Дядюк":
Шановний це ви демонструєте повну некомпетентність і здатність нечервоніючи називати чорне білим.
Ви давєча дорікнули мені, що я не читав інвестиційної угоди приватної фірми Укрбуд девелопмент з Дроідом- так де ж її прочитати? Чому вона таємниця за сімома печатями і людям інвесторам її не оприлюднили.
А тепер ви гордо задираєте носа і попрєкаєте мене в тому що я не читав того Договору.
По друге - я нікого ні до чого не провокую.
Я просто описав людям їх РЕАЛЬНЕ правове становище, а саме, що на сьогодні у них жодних прав ні на що НЕМА. Прискорбно - але ФАКТ.
А от ви, з метою щоб люди нарешті не почали захищати свої права, з метою і далі їх убаюкувати, поки вже не стане пізно - відверто і цинічно їм БРЕШЕТЕ.
Ви тут вішаєте нещасним обманутим людям лапшу, що Укрбуд _ "всєм говоріл" - вєк волі нє відать, зуб даю, падлом буду - всі договора залишаються в силі і Міханіків і Дроіда.
Знаєте, я згадав мій любимий анекдот - прийщшов дід до лікаря і аже - лікарю, проблеми - мужскую силу потєрял. Лікар питає - а скільки вам років? 75 відповідає дід. Лікар - ну так що ви хочте у вас уже вік такий. Дід - лікарю - так моєму сусіду 82. а він каже, що ще ого-го.
Лікар - так і ви кажіть.
Тому шановний не треба нам тут вішати лапшу, що Укрбуд "с самого начала говорил, что все договора остаються в силе"..... бла-бла-бла.
По перше - державна корпорація Укрбуд до Артеміди немає жодного відношення - у Дроіда договір з приватною фірмою Укрбуд девелопмент, а по друге - ви не говоріть - а покажіть - оприлюдніть на сайті інвестиційний договір Дроіда і укрбуд девелопмент, щоб інвестори Міханіків і Дроіда самі побачили - чи (і як) обумовлені їх права і зобов'язання укрбуд девелопмента перед ними - і чи є такі зобов'язання в тому договорі.
А щоб ви не вивісили там відверту фальшивку - дайте членам ініціативної групи (від механіків) пару належно завірених копій цього договору, щоб потім можна було на його підставі щось вимагати.
А покищо ви лише БРЕШЕТЕ, БРЕШЕТЕ І ЩЕ РАЗ БРЕШЕТЕ.
Що дає підстави розуміти, що ніякий ви не інвестор, а працівник укрбуд девеломпент, а якщо і інвестор - то Укрбудівський.
Я вимушений визнати, що є конфлікт інтересів старих інвесторів (міханіків - яких більшість) і інвесторів Укрбуд девелопменту.
Якщо для інвесторів Міханіків - юридичне спасіння - це розірвання договору між Міханіками і Дроідом (а укрбуд може укласти інвестиційний (а не купівлі-продажу) договір напряму з Міханіками (ХТО ЗАВАЖАЄ)?
То інвесторів уже укрбуду (яким напевно пообіцяли вивести їх з під удару (за все заплатять інвестори Міханіків) звичайно нервують.
Але інвесторів Міханіків набагато більше - і чому більшість має втратити все, щоб залишилась задоволеною меншість?
Ну во-первых, вы не ответили мне ни на один вопрос, что автоматически свидетельствуем что вы со всем согласны. То есть у вас и финансовый интерес(сколько там 100 у.е. с человека?) и просто попиариться, и довести дом до забвения.
Во-вторых - ну не падайте так лицом в грязь, инвестиционный договор может прочитать любой инвестор в главном офисе и никто его от вас не скрывает. Так почему вы это не сделали, вызывает еще больше вопросов. Каким образом вы вообще можете что -то советовать. И был ли реальный инвестор которого вы отстаиваете, а то это только на словах.
В-третьих - лапшу вешать от рождения не умею, но у вас можно поучиться, я говорю лишь то что знаю. Вы же все скандируете лозунги не подкрепляя фактами. Вам говорили что не допустят 3-м лицом в суд, вы утверждали противное, каков результат? - правильно не допустили. Все вокруг врут один вы белый, при этом на одном форуме отстаиваете незаконность постройки дома и рассказываете инвесторам, что мол ничего страшного что вы не получите квартиру, а тут боретесь по другую сторону баррикады.
В-четвертых - вы определитесь - я бот? или я инвестор? и укрбудовский или нет? громко кричать обвинения много ума не надо. И забавное постоянство, чуть что идет в разрез с вашим мнением - так все боты. Много чести.
В-пятых, не надо разделять инвесторов новых и старых, мы все инвесторы. И какое реальное соотношения инвесторов михаников и укрбуда тоже похоже тайна для вас. Вы пытаетесь поселить вражду, когда наше стремление одно и общее - получить квартиры. В отличии от вас когда вы кричите - "кто не со мной на того мне наплевать!", мы же стараемся держаться вместе, хотя откуда вам знать.
P.S. Обсуждайте пожалуйста впредь ваши общие интересы по поводу Одессы с GeorgeM в личных сообщениях, тут это не к месту.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 18:45
Цитата "Dopio":
Ну во-первых, вы не ответили мне ни на один вопрос, что автоматически свидетельствуем что вы со всем согласны. То есть у вас и финансовый интерес(сколько там 100 у.е. с человека?) и просто попиариться, и довести дом до забвения.
Во-вторых - ну не падайте так лицом в грязь, инвестиционный договор может прочитать любой инвестор в главном офисе и никто его от вас не скрывает. Так почему вы это не сделали, вызывает еще больше вопросов. Каким образом вы вообще можете что -то советовать. И был ли реальный инвестор которого вы отстаиваете, а то это только на словах.
В-третьих - лапшу вешать от рождения не умею, но у вас можно поучиться, я говорю лишь то что знаю. Вы же все скандируете лозунги не подкрепляя фактами. Вам говорили что не допустят 3-м лицом в суд, вы утверждали противное, каков результат? - правильно не допустили. Все вокруг врут один вы белый, при этом на одном форуме отстаиваете незаконность постройки дома и рассказываете инвесторам, что мол ничего страшного что вы не получите квартиру, а тут боретесь по другую сторону баррикады.
В-четвертых - вы определитесь - я бот? или я инвестор? и укрбудовский или нет? громко кричать обвинения много ума не надо. И забавное постоянство, чуть что идет в разрез с вашим мнением - так все боты. Много чести.
В-пятых, не надо разделять инвесторов новых и старых, мы все инвесторы. И какое реальное соотношения инвесторов михаников и укрбуда тоже похоже тайна для вас. Вы пытаетесь поселить вражду, когда наше стремление одно и общее - получить квартиры. В отличии от вас когда вы кричите - "кто не со мной на того мне наплевать!", мы же стараемся держаться вместе, хотя откуда вам знать.
P.S. Обсуждайте пожалуйста впредь ваши общие интересы по поводу Одессы с GeorgeM в личных сообщениях, тут это не к месту.
Шановний - по перше - я вам нічого не должен і Дядюк нікому не пропонував його найняти а пропонував весь час - найняти КОГОСЬ ІНШОГО - але не сидіти склавши руки і рятувати свої гроші поки ще можливо.
По друге - скажіть будь ласка - 2а яка юридична сила "почітать"? А якщо виявиться, що "почітать2 інвесторам давали один договір - "куклу", а насправді укладено зовсім інший.
І той факт, що я предствляю реального інвестора підтверджується хоча б тим, що:
а) я виступаю під власним іменем, а не ховаюсь анонімно під ніком;
б) тим, що мій інвестор подав заяву до Вищого господарського суду про залучення її третьою особою, для чого ми надали до суду копії всіх договорів. і це може підтвердити юрист Дроіда, яка була в суді і бачила і мене і мої документи. А от ви малошановний банальний бот забудовника, або анонімний інвестор укрбуду, який розуміє, що несе брєд, а тому ховається за ніком..
По третє - ви трусливо ховаєтесь під ніком, тому я не можу сказати однозначно чи ви бот чи інвестор Укрбуду. Єдине, що я можу сказати однозначно, що ви не інвестор Міханіків, тому що я думаю вони вже зрозуміли в яку ситуацію їх загнали всі ці добродії. І в ситуацію дуже плачевну
По четверте - ви знову (як завжди БРЕШЕТЕ) - передивіться форум - я тоже говорив, що малоймовірно, що нас залучать в касації. тим паче якщо я туди прийду сам. От якби туди прийшло чоловік двадцять інвесторів - то була б інша справа. Але дякуючи таким провокаторам-убаюкальщикам як ви інші виявились пасивними спостерігачами того - як інші вирішують долю їх квартир - без їх участі. Що ж їхня справа. На відміну від вас я нікому не диктую, що йому робити.
По пяте - я не розділяю інвесторів - їх життя розділило. Як правильно писав Георгій М, для піраміди Укрбуд ще не час рушитись, тому скоріш за все інвесторів укрбуда - які мають договір із власником - Дроідом - виведуть зі стягнення. А от інвестори міханіків уже практично все втратили.
Тому, якщо ви не бот-працівник Укрбуда - то ви його інвестор, але однозначно ви не інвестор Міханіків.
Це не я розділив інвесторів - це вам наплювати на інтереси старих інвесторів - лиш би свої реалізувати.
І по шосте - своїй жінці будете вказувати - де і що писати. Ясно!
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 18:49
Да, кстаті, мілий Дропіо - а на що вам відповідати? - на ваш безграмотний брєд про те, що вже все перейшло у власність укрбуда.
Так вам фізик відповів.
Ну що ще можна відповісти на безграмотний брєд?
Так вам фізик відповів.
Ну що ще можна відповісти на безграмотний брєд?
namore
n
Новичок
8
10 июня 2015
24 июнь 2015 18:49
А вы, как представитель инвестора обращались, со своими вопросами и подозрениями к Укрбуду или только можете на форуме писать. Вы тоже самое можете официально спросить у Укрбуда и получить ответ - вы же юрист, и прекрасно понимаете: официальный запрос - официальный ответ - пробовали? или только на форуме можете выплескивать свои соображения? И еще такое впечатление что вы пытаетесь раскачать фундамент под Артемидой - что бы никому ничего не досталось - ни старым инвесторам, ни новым, ни каким!!! Конечно у Вас в Артемиде нет личного интереса, только идет речь о представлении интересов одного инвестора - ну как представил - так представил. А если что - "ну не смогла я, не смогла". Повторю еще раз - все инвесторы старые, новые, полу-старые, полу-новые -ВСЕ - хотят квартиру, а не кучу судебных решений, стопку исков, головную боль. Напомню, на сегодня есть не проданные квартиры и нежилые помещения, думаю на 70 млн. хватит, но это на крайний случай. Во вторых - после вчерашнего решения суда - дело возвращается в первую инстанцию, если подано ходатаййство о правомерности ареста, или ходатайство на снятие ареста. Если писали касацию во вчерашний суд, по подавали и ходатайство, о которм я говорю. Это Вам любой юрист подтвердит. Это про дальнейшие дествияЦитата "Олександр Дядюк":
За що благодаріть? Благодаріть - це якщо будинок добудовують для старих інвесторів.
А якщо старі інвестори тут отримають дулю з маком - а квартири дістануться зовсім іншим людям? То яка радість інвесторам Міханіків, що будинок добудують - їм то тут нічого не дістанеться?
Dopio
Постоянный пользователь
189
26 марта 2015
24 июнь 2015 18:58
Шановний - по перше - я вам нічого не должен і Дядюк нікому не пропонував його найняти а пропонував весь час - найняти КОГОСЬ ІНШОГО - але не сидіти склавши руки і рятувати свої гроші поки ще можливо.
По друге - скажіть будь ласка - 2а яка юридична сила "почітать"? А якщо виявиться, що "почітать2 інвесторам давали один договір - "куклу", а насправді укладено зовсім інший.
І той факт, що я предствляю реального інвестора підтверджується хоча б тим, що:
а) я виступаю під власним іменем, а не ховаюсь анонімно під ніком;
б) тим, що мій інвестор подав заяву до Вищого господарського суду про залучення її третьою особою, для чого ми надали до суду копії всіх договорів. і це може підтвердити юрист Дроіда, яка була в суді і бачила і мене і мої документи. А от ви малошановний банальний бот забудовника, або анонімний інвестор укрбуду, який розуміє, що несе брєд, а тому ховається за ніком..
По третє - ви трусливо ховаєтесь під ніком, тому я не можу сказати однозначно чи ви бот чи інвестор Укрбуду. Єдине, що я можу сказати однозначно, що ви не інвестор Міханіків, тому що я думаю вони вже зрозуміли в яку ситуацію їх загнали всі ці добродії. І в ситуацію дуже плачевну
По четверте - ви знову (як завжди БРЕШЕТЕ) - передивіться форум - я тоже говорив, що малоймовірно, що нас залучать в касації. тим паче якщо я туди прийду сам. От якби туди прийшло чоловік двадцять інвесторів - то була б інша справа. Але дякуючи таким провокаторам-убаюкальщикам як ви інші виявились пасивними спостерігачами того - як інші вирішують долю їх квартир - без їх участі. Що ж їхня справа. На відміну від вас я нікому не диктую, що йому робити.
По пяте - я не розділяю інвесторів - їх життя розділило. Як правильно писав Георгій М, для піраміди Укрбуд ще не час рушитись, тому скоріш за все інвесторів укрбуда - які мають договір із власником - Дроідом - виведуть зі стягнення. А от інвестори міханіків уже практично все втратили.
Тому, якщо ви не бот-працівник Укрбуда - то ви його інвестор, але однозначно ви не інвестор Міханіків.
Це не я розділив інвесторів - це вам наплювати на інтереси старих інвесторів - лиш би свої реалізувати.
І по шосте - своїй жінці будете вказувати - де і що писати. Ясно!
"нічого не должен"- я думаю вы будете потом своим клиентам говорить, а я вас не заставляю, согласны с обвинениями - ваше дело.
"найняти КОГОСЬ ІНШОГО - але не сидіти склавши руки" не ужели вы думаете что если вас не оповестили, то все так и происходит, хватит обвинять людей(вы делаете это с завидным постоянством)
"По друге - скажіть будь ласка - 2а яка юридична сила "почітать"? А якщо виявиться, що "почітать2 інвесторам давали один договір - "куклу", а насправді укладено зовсім" - докажите противное, пока только пустые слова.
"По третє - ви трусливо ховаєтесь під ніком, тому я не можу сказати однозначно чи ви бот чи інвестор Укрбуду. Єдине, що я можу сказати однозначно, що ви не інвестор Міханіків, тому що я думаю вони вже зрозуміли в яку ситуацію їх загнали всі ці добродії" - я понимаю ваш возраст, и просто обьясню, уже довольно давно люди себе выбирают ники и ими пользуются в играх, форумах и прочее. И еще больше скажу все гуглиться спокойно. А инвесторы михаников попали в ужасное положение - ИХ ДОМ ДОСТРАИВАЮТ СПУСТЯ МНОГО ЛЕТ. Это действительно ужасно.
" От якби туди прийшло чоловік двадцять інвесторів - то була б інша справа" - одно дело одного не допустят на суд 2х юридечиских сторон, а так 20 конечно другое дело.
"І по шосте - своїй жінці будете вказувати - де і що писати. Ясно!" - Оставьте личное при себе.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 19:02
Цитата "namore":А вы, как представитель инвестора обращались, со своими вопросами и подозрениями к Укрбуду или только можете на форуме писать. Вы тоже самое можете официально спросить у Укрбуда и получить ответ - вы же юрист, и прекрасно понимаете: официальный запрос - официальный ответ - пробовали? или только на форуме можете выплескивать свои соображения? И еще такое впечатление что вы пытаетесь раскачать фундамент под Артемидой - что бы никому ничего не досталось - ни старым инвесторам, ни новым, ни каким!!! Конечно у Вас в Артемиде нет личного интереса, только идет речь о представлении интересов одного инвестора - ну как представил - так представил. А если что - "ну не смогла я, не смогла". Повторю еще раз - все инвесторы старые, новые, полу-старые, полу-новые -ВСЕ - хотят квартиру, а не кучу судебных решений, стопку исков, головную боль. Напомню, на сегодня есть не проданные квартиры и нежилые помещения, думаю на 70 млн. хватит, но это на крайний случай. Во вторых - после вчерашнего решения суда - дело возвращается в первую инстанцию, если подано ходатаййство о правомерности ареста, или ходатайство на снятие ареста. Если писали касацию во вчерашний суд, по подавали и ходатайство, о которм я говорю. Это Вам любой юрист подтвердит. Это про дальнейшие дествия
Шановний, я розумію, що всі інвестори хочуть квартири - але є хто ж їм їх дасть?
Поясніть мені як художник художнику - які у інвесторів правові підстави вимагати квартири від Дроіда чи укрбуда, я маю на увазі саме - ВИМАГАТИ.
Бо РЕАЛЬНЕ право існує лише якщо ти маєш право ВИМАГАТИ.
Ваш соратник Dopio написав же вище, що вже вся власність в обьєкті - тю-тю - перейшла у власність укрбуда
І от ситуація, укрбуд захотів на якийсь мілярд заробити більше - і передумав передавати квартири інвесторам Міханіків.
Розкажіть механізм як інвесторам Міханіків все ж отримати квартири, якщо укрбуд не захоче їм їх передавати?
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 19:05
Цитата "Dopio":
"нічого не должен"- я думаю вы будете потом своим клиентам говорить, а я вас не заставляю, согласны с обвинениями - ваше дело.
"найняти КОГОСЬ ІНШОГО - але не сидіти склавши руки" не ужели вы думаете что если вас не оповестили, то все так и происходит, хватит обвинять людей(вы делаете это с завидным постоянством)
"По друге - скажіть будь ласка - 2а яка юридична сила "почітать"? А якщо виявиться, що "почітать2 інвесторам давали один договір - "куклу", а насправді укладено зовсім" - докажите противное, пока только пустые слова.
"По третє - ви трусливо ховаєтесь під ніком, тому я не можу сказати однозначно чи ви бот чи інвестор Укрбуду. Єдине, що я можу сказати однозначно, що ви не інвестор Міханіків, тому що я думаю вони вже зрозуміли в яку ситуацію їх загнали всі ці добродії" - я понимаю ваш возраст, и просто обьясню, уже довольно давно люди себе выбирают ники и ими пользуются в играх, форумах и прочее. И еще больше скажу все гуглиться спокойно. А инвесторы михаников попали в ужасное положение - ИХ ДОМ ДОСТРАИВАЮТ СПУСТЯ МНОГО ЛЕТ. Это действительно ужасно.
" От якби туди прийшло чоловік двадцять інвесторів - то була б інша справа" - одно дело одного не допустят на суд 2х юридечиских сторон, а так 20 конечно другое дело.
"І по шосте - своїй жінці будете вказувати - де і що писати. Ясно!" - Оставьте личное при себе.
Шановний - я нічого доказивать обратного не хочу - я лише хочу щоб мій довіритель (ну і напевно інші інвестори Міханіків) - мали РЕАЛЬНІ правові механізми і документи (гарантії), того що вони хоч щось отримають.
Хочу звернути вашу увагу на те, що що те про що ви пишете - Укрбуд "всьо врємя говоріл" і "почітать" в юридичному розумінні такими гарантіями не є.
Dopio
Постоянный пользователь
189
26 марта 2015
24 июнь 2015 19:09
Шановний - я нічого доказивать обратного не хочу - я лише хочу щоб мій довіритель (ну і напевно інші інвестори Міханіків) - мали РЕАЛЬНІ правові механізми і документи (гарантії), того що вони хоч щось отримають.
Хочу звернути вашу увагу на те, що що те про що ви пишете - Укрбуд "всьо врємя говоріл" і "почітать" в юридичному розумінні такими гарантіями не є.
Я это прекрасно понимаю, по этому ознакомился с договорами. И так же прекрасно понимаю что вы не ознакомлены со всеми аспектами дела, и все ваши доводы не имеют ничего общего с проблемой которую все пытаются решить.
namore
n
Новичок
8
10 июня 2015
24 июнь 2015 19:15
Некоторые тоже были на встрече - да, двое-трое инвесторов, включая вас, высказали все что у кого накипело. Вы даже ушли не много раньше чем все, быстренько сказав номер своего телефона вслух - только для тех кто успел записать. Укрбуд подтвердил что мы, как вы говорите "в одной лодке". В список инвесторов, который составлялся, не вы, не ваш инвестор не попал - т.к. никто не сказал контактную информацию. Далее, ваши претензии выливаются только на форуме, а не конкретно Укрбуду.Цитата "Олександр Дядюк":По друге - я ж на зустрічі, що недавно була біля артеміди - і тут на фейсбуці запропонував укрбуду співпрацю - якщо вони дійсно не при дєлах, не учасник афери - то тоді ми в одній лодці і вони б мали першими бігти за допомогою і до співпраці з інвесторами.
[/quote] Для довіри - перше - відкрити карти - показати всі договора міханіків з дроідом, Дроіда з уекрбудом - щоб люди бачили, що їх права там "прописані" і захищені.[/quote]- Думаю, если бы вы их попросили в отделе продаж - вам бы - "відкрили карти" - имея доверенность от инвестора - у вас есть все полномочия на это
[/quote]Спільно опрацювати механізми - як гарантувати права цих старих інвесторів, щоб вони потім не залишились без нічого. Опрацювати спільний алгоритм захисту від зазіхань Ространснафтопродукту.
така спільна співпраця Укрбуду і "народних мас" могла б дати колосальний ефект і вивести захист спільних прав і інтересів на новий значно вищий рівень - ЯКЩО ЦІ ІНТЕРЕСИ ДІЙСНО СПІВПАДАЮТЬ.[/quote]- с такими идеями прямая дорога к юристам Укрбуда, или вы там не были?
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 19:16
Цитата "Dopio":
Я это прекрасно понимаю, по этому ознакомился с договорами. И так же прекрасно понимаю что вы не ознакомлены со всеми аспектами дела, и все ваши доводы не имеют ничего общего с проблемой которую все пытаются решить.
Шановний - а от уявіть ситуацію - передумали вам давати квартиру - з чим ви прийдете в суд і з чим звернетесь до судді? - Ваша честь - та я був в Укрбуді - мені дали почитати - я там почитав, що у мене прав нємєряно - НЄМЄРЯНО.
Але в суд приходить юрист Укрбуду - і приносить зовсім інші документи і договори, в яких написано, що ви жодних прав немаєте, або про існування якогось "вас" взагалі не згадано.
І шо ви будєтє дєлать?
Так от - "я почітал" - до самої сра..ки.
В людей повинні бути НА РУКАХ належно оформлені і завірені документи - юридично бездоганні, які підтверджують їх права і містять правові механізми витребувати і отримати ці права, у разі відмови іншої сторони їх визнати за вами і вчинити дії щоб їх вам передати.
А я чітал - тут не катить.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
24 июнь 2015 19:22
Для довіри - перше - відкрити карти - показати всі договора міханіків з дроідом, Дроіда з уекрбудом - щоб люди бачили, що їх права там "прописані" і захищені.[/quote]- Думаю, если бы вы их попросили в отделе продаж - вам бы - "відкрили карти" - имея доверенность от инвестора - у вас есть все полномочия на этоЦитата "namore":Некоторые тоже были на встрече - да, двое-трое инвесторов, включая вас, высказали все что у кого накипело. Вы даже ушли не много раньше чем все, быстренько сказав номер своего телефона вслух - только для тех кто успел записать. Укрбуд подтвердил что мы, как вы говорите "в одной лодке". В список инвесторов, который составлялся, не вы, не ваш инвестор не попал - т.к. никто не сказал контактную информацию. Далее, ваши претензии выливаются только на форуме, а не конкретно Укрбуду.
[/quote]Спільно опрацювати механізми - як гарантувати права цих старих інвесторів, щоб вони потім не залишились без нічого. Опрацювати спільний алгоритм захисту від зазіхань Ространснафтопродукту.
така спільна співпраця Укрбуду і "народних мас" могла б дати колосальний ефект і вивести захист спільних прав і інтересів на новий значно вищий рівень - ЯКЩО ЦІ ІНТЕРЕСИ ДІЙСНО СПІВПАДАЮТЬ.[/quote]- с такими идеями прямая дорога к юристам Укрбуда, или вы там не были?[/quote]
Шановний - я свій телефон продиктував юристці Укрбуда і уважно слідкував, щоб вона його записала.
Як мене повідомили про зустріч - за принципом - приходьте в гості - коли нас дома немає, я вже писав.
Ще раз - через юристку Дроіда (розуміємо укрбуда) -я співпрацю запропонував.
Жду.
Щодо відкрили карти", показали (із подтішка") - про це я написав трошки вище - все це - рибі зонтік.
Людям, інвесторам треба - не "показалі", а треба щоб їх права були ЮРИДИЧНО ДОКУМЕНТАЛЬНО закріплені.
На сьогодні у інвесторів Міханіків - через продаж будівлі Дроіду - НЕМАЄ жодних юридично визначених і закріплених прав.
Цим людям "показалі" - яке потім в суд не понесеш - не треба - їх статус треба визначити і закріпити юридично
Dopio
Постоянный пользователь
189
26 марта 2015
24 июнь 2015 19:25
Шановний - а от уявіть ситуацію - передумали вам давати квартиру - з чим ви прийдете в суд і з чим звернетесь до судді? - Ваша честь - та я був в Укрбуді - мені дали почитати - я там почитав, що у мене прав нємєряно - НЄМЄРЯНО.
Але в суд приходить юрист Укрбуду - і приносить зовсім інші документи і договори, в яких написано, що ви жодних прав немаєте, або про існування якогось "вас" взагалі не згадано.
І шо ви будєтє дєлать?
Так от - "я почітал" - до самої сра..ки.
В людей повинні бути НА РУКАХ належно оформлені і завірені документи - юридично бездоганні, які підтверджують їх права і містять правові механізми витребувати і отримати ці права, у разі відмови іншої сторони їх визнати за вами і вчинити дії щоб їх вам передати.
А я чітал - тут не катить.
Шановний, представьте, что вы обращаетесь в суд с делом с которым не ознакомлены, у вас есть шансы на успех? или то что кричать все брехня - дает иммунитет? Я буду "дєлать" то что имеет смысл делать с юридической стороны и в моих интересах.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1115.113 711
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая15.111 974
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а15.111 199
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,915.111 322
- ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 215.112 982
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная15.11964
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 814.11142
- ЖК Forward | Форвард | Ріел | ул. Маршала Рыбалко, 5а14.1183
- ЖК "Сенсация", Гостомель, ул. Мирная, 3а13.119
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.112 009
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?15.113 824
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы21.1015 231
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?13.10144
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Двухэтажные квартиры в новостройках29.0512
- ЖЭК15.051
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее