ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"
Застройщик | УКРБУД |
Сдача ЖК | 2014 - 2015 г. |
Планировки |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Нельзя менять ответы. Всего голосов: 74.
6/8% | ||
11/15% | ||
27/36% | ||
13/18% | ||
17/23% |
Dopio
Постоянный пользователь
189
26 марта 2015
21 июнь 2015 14:12
Цитата "developer1":Вот здесь поподробней... про пропозиции "махинаторов"....
Сразу скажу - я не ИНВЕСТОР АРТЕМИДЫ, я представитель одного из очень крупных застройщиков, но не УКРБУДА.
Ув. инвесторы, не хочу писать здесь про конкретный случай, но ОЧЕНЬ советую, если вы чувствуете, что ваши права нарушаются, нанять адвоката/юриста, а не активиста и общественного деятеля.
Поймите, ОБЩЕСТВЕННОГО АКТИВИСТА, вы, как клиенты, а уж тем более, ваши интересы, не интересуют даже на 1 %.... Вам будут предложены псевдо юр. услуги за символическую плату - несравнимо меньшую, чем вам предложат юристы, занимающееся непосредственно юриспруденцией... Возможно, помощь будет оказана бесплатно!!!!
Но помните - вы интересуете активиста, исключительно как "почва" для активной деятельности) Как корм для активизма, и не более того! Конечного результата такой юридической помощи для вас НЕ БУДЕТ.
Цель такого активиста - РАСШАТАТЬ СИТУАЦИЮ, придать ей резонанса, который не всегда в ваших интересах! Пропиарится) Но и это не главная цель - потом, после того как ситуация расшатается в разные стороны и не более того - ЗАСТРОЙЩИКУ будет сделано предложение ОПЛАТИТЬ ОТСТУПНЫЕ. И если ЗАСТРОЙЩИК НА ЭТО ПОЙДЕТ (а часто, застройщикам приходится это делать) РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ ОДИН - вы будете иметь кучу начатых, но не законченных судебных дел, без перспективы их окончания. И ваш дом весь Киев будет знать как "проблемный". И если там будет все хорошо на самом деле - вам будет трудно продать квартиру в данном доме на вторичном рынке.
Поэтому, нанимая юриста, спросите у него диплом о ВЫСШЕМ юридическом образовании, и уточните, какие именно процессы в интересах клиентов, он довел до конца.
И, очень желательно, если данный юрист будет иметь адвокатское свидетельство - в своих действиях он будет ограничен правилами адвокатской этики.
Но для начала, просто спросите диплом о ВЫСШЕМ ЮРИДИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ.
Юридических альтруистов НЕ существует! Запомните это.
И еще раз. Обратите внимание, что на форумах, когда на нем появляется какой-то активист, часто организовывается взаимная переписка в его поддержку. Что наблюдается и здесь.
А вот кто разбирается в ВЕБ технологиях - раскройте код данного форума, и очень удивитесь, что вся "дисскусия" ведется с одного ip адреса (если он статический).
Будит удивлены. Очень.
Неистово плюсую
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 14:51
Вполне возможно.Тут все карты перед вами ,просто нанимайте своего юриста ,не Дядюка.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
21 июнь 2015 14:59
Цитата "Elek":Вполне возможно.Тут все карты перед вами ,просто нанимайте своего юриста ,не Дядюка.
І я ж про це весь час кажу - наймайте не Дядюка - наймайте когось іншого - але захищайте свої права - не слухайте ботів Укрбуду - які співають вам колискову - щоб Ви нічого не робили і лише пасивно спостерігали за тим, як інші розіграють вашу долю і ваші квартири.
Наймайте хоть дідька лисого - але шевеліться - бо не згледитесь як залишитесь без нічого
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:05
Ваши посты читал.положение вещей с точки зрения интересов инвесторов вы описываете верно
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:09
Из приятного :
Работы на объекте ведутся каждое воскресенье в отличии к примеру от жк "солнечная ривьера"
Работы на объекте ведутся каждое воскресенье в отличии к примеру от жк "солнечная ривьера"
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:23
На сайте жк " солнечная Ривера " есть реестр инвесторов , на нашем его нет - это плохо.Он нужен ,как минимум для коммуникации ,максимум для предотвращения двойных продаж
investor001
i
Новичок
9
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:32
А где там реестр?
P.S. Давайте не превращать форум с информационной площадки в место для ссор.
P.s. 2 Не называйте инвесторов лохами -многим это неприятно. В т.ч. И мне.
P.S. Давайте не превращать форум с информационной площадки в место для ссор.
P.s. 2 Не называйте инвесторов лохами -многим это неприятно. В т.ч. И мне.
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:48
Вот вам реестр инвесторов Жк " солнечная ривьера"
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OW-FHsGaNyV0C7Az3aQLdk97C_tM904f0zEpDLiHKxo/htmlview#gid=0
Что касается другого ,по моему вы ошиблись адресатом .
investor001
i
Новичок
9
11 июня 2015
21 июнь 2015 16:17
Извините, я не вас имел в виду.Просто некорректно построил структуру своего поста)
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 16:22
В своих постах вы призываете не паниковать ,якобы всё под контролем.
После собрание 16.06 в УкрБуде , как по Станиславскому - "не верю"
После собрание 16.06 в УкрБуде , как по Станиславскому - "не верю"
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
21 июнь 2015 16:52
Відсутність оприлюдненого реєстру інвесторів та проданих квартир - ось ще вам один доказ, що йде подковьорна судова метушня з прицілом не дати інвесторам куплені квартири та продати їх своїм по-новому , за бросові ціни, з понтом на погашення заборгованості по кредиту.
investor001
i
Новичок
9
11 июня 2015
21 июнь 2015 17:13
Я не говорил, что "все под контролем". Так как лично я ничего не контролирую.
Просто сама по себе паника ни к чему не приведет.
И прежде чем рубить с плеча, нужно получить максимум информации. В т.ч. и с собрания
Просто сама по себе паника ни к чему не приведет.
И прежде чем рубить с плеча, нужно получить максимум информации. В т.ч. и с собрания
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
21 июнь 2015 19:05
Не плекайте в собі ілюзій щодо того, що мт сірі інвестори , зможемо контролювати ситуацію.На це є об'єктивні причини.
1. Кожен з інвесторів - в порівнянні із забудовником - мала букашка, бо в його руках зконцетровані всі наші інвестовані гроші. А сітом правлять гроші. Особливо в нашій корумп.Уркаїні.
2. Корумповані органи влади, в т.ч. судової.
3. Ми - як вівці, кожен надіється на когось, нехай хтось, аби не я.
4. Ми - не володіємо всією інформацією, дізнаємось про важливі події, зокрема і про арешт, постфактум.
5. Забудовник дозує, фільтрує інформцію, вішає нам локшну на вуха, убаюкує,лохає. А нам все не віриться, віримо юристам Укрбуду, забуваючи, що не у нас, а у Укрбуду вони отримують зарплату.
Коротше, даний список можна утроїти, а що толку з нашим народом. Проте, це написав я не про себе, оскільки Дроїд=Укрбуд прокололись і я їм не довіряю, а про більшість інвесторів.
Приєднуйтесь, в кількості - наша правда і сила.
1. Кожен з інвесторів - в порівнянні із забудовником - мала букашка, бо в його руках зконцетровані всі наші інвестовані гроші. А сітом правлять гроші. Особливо в нашій корумп.Уркаїні.
2. Корумповані органи влади, в т.ч. судової.
3. Ми - як вівці, кожен надіється на когось, нехай хтось, аби не я.
4. Ми - не володіємо всією інформацією, дізнаємось про важливі події, зокрема і про арешт, постфактум.
5. Забудовник дозує, фільтрує інформцію, вішає нам локшну на вуха, убаюкує,лохає. А нам все не віриться, віримо юристам Укрбуду, забуваючи, що не у нас, а у Укрбуду вони отримують зарплату.
Коротше, даний список можна утроїти, а що толку з нашим народом. Проте, це написав я не про себе, оскільки Дроїд=Укрбуд прокололись і я їм не довіряю, а про більшість інвесторів.
Приєднуйтесь, в кількості - наша правда і сила.
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
22 июнь 2015 11:16
У УкрБуда пока всё сложно:с одной стороны они зависят от Механиков, с другой этот суд.
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
22 июнь 2015 11:35
А с третьей стороны - заманчиво дважды продать проданное, ведь в уркаине такие номера проходят безнаказанно.Для этого и выстраиваются схнмы с лже-кредитами , арестами и в последующем продажей квартир, уже ранее проданых, в счет погашения задолженности по фиктивному "невозвращенному кредиту".
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
23 июнь 2015 12:19
Ну що можу сказати? - чим далі в ліс тим зліші партизани.
Тільки що повернувся із засідання Вищого господарського суду, після якого у мене вже не залишилось жодних сумнівів, що це дуже серйозна афера – з надзвичайно потужною кришею, метою якої є привласнення «Артеміди» і залишити всіх інвесторів без нічого.
Але спочатку про хороше:
Приємно вразила юристка від «Дроіду» (найнята з юрфірми) – молода, але вельми грамотна і, як у мене склалось враження, з розумінням і щирим співчуттям ставиться до проблем інвесторів. Тому, якщо Укрбуд і Дроід учасники афери (хоча ще жевріє надія, що ні) то ця юрист «не в тємє».
Тепер про погане:
Суди відкрито заангажовані.
Зараз, щоб обійти автоматизовану систему розподілу судових справ, застосовується дуже простенька, але дієва схема – подається кілька, хоч десяток однакових позовів, які комп’ютер розписує на різних суддів, залишають в провадженні справу у потрібного судді, інші позови залишають без розгляду.
Так і у нас - виявляється «Ространснафтопродукт» подав 5 однакових позовів, і залишив лише позов, що попав на «доброго фея» суддю Мандриченко О. В., який тут же, не гаючи часу, виніс ухвалу про арешт – попри те, що Ространснафтопродукт подаючи заяву про арешт, помилково додав до заяви не копії платіжок, на підтвердження того, що вони давали цю позику Дроіду, а копії Платіжок, що Дроід ПОГАСИВ позику (правда начебто іншу, але на таку ж суму).
Не дивлячись на це «добрий фей» суддя Мандриченко задовольнив всі прохання і капризи Ространснафтопродукту – не моргнувши оком.
А «чесний і неупереджений» апеляційний – залишив у силі.
Далі ще гірше.
Вищий господарський суд відмовився залучити мою довірительку третьою особою, при чому дуже нєрвєнно поставився до нас і нашого клопотання – явно я був для них «неприємною несподіванкою» і не дивлячись на обґрунтовані пояснення по суті касаційної скарги юристки від Дроіда - відмовив як в залученні моєї довірительки третьої особи так і у задоволенні касаційної скарги.
І ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ САМЕ ЦІКАВЕ – на зауваження юристки Дроіда про те, що «Ваша честь» - але ж існують ще такі собі людішкі-інвестори, і що как би слід було врахувати і їх інтереси, одна із суддів Вищого господарського суду прямо сказала, що люди укладали інвестиційні договори з Міханіками, а об’єкт на сьогодні є повністю власністю Дроіда, а відтак – при чому тут якісь інвестори, якихось Міханіків!?
А на зауваженя, що деякі інвестори мають трьохсторонні договори з Міханіками і Дроідом (прикладом був договір моєї довірительки), судді сказали, що це якийсь непонятний договір, це не інвестиційний договір, інвестиційні договори люди укладали лише з Міханіками, вони не є інвесторами Дроіда, тому всякі лєві людішки з якимось договорами з якимись Міханіками – тут вобще не при дєлах.
Це позиція Вищого господарського суду. Далі розказувати?
Вийшовши із засідання суду ми з Анєю (юристкою Дроіда) були практично солідарні в тому, що на кону насправді не 70 лямів, а є великий ризик, що хочуть віджати весь об’єкт і вартість квартир і офісів в якому потягне на мільярд, що ця справа, де ціна питання – мільярд – явно кришується на дуже серйозному і високому рівні і що суди відверто заангажовані, і що, якщо на кону мільярд, то шанси виграти її суто в «тіші судєбних кабінетів» у нас лише теоретичні.
Отакі то справи малята.
PS: Я запропонував Ані поговорити зі своїм керівництвом – що якщо Дроід і Укрбуд дійсно не в зговорі з Ространснафтопродуком і дійсно хочуть захистити інвесторів то враховуючи те, що ми сьогодні бачили в суді – треба піднімати інвесторів і виводити маси.
Ще раз – у справі – де на кону мільярд – жодних інших шансів.
І я сказав, що цей резонанс буде направлений не проти Укрбуда, а навпаки, діючи як соратники і компаньйони ми разом і захистимо наші інтереси і прорекламуємо Укрбуд – як він, акі лев – бореться за врятування своїх інвесторів і інвесторів хоч і не своїх, але того об’єкту, який він взявся добудовувати і перед якими він хоча і не має жодних юридичних зобов’язань, але готовий взяти на себе моральні зобов’язання захистити їх права.
Жду відповіді.
Останнє: Але, що найбільше мене вразило, це те, що в ситуації явних перспектив залишитись без нічого (враховуючи сьогоднішню позицію суддів вищого господарського суду, що якійсь інвестори якихось Міханіків тут вообще ні до чого) – на суді був лише один інвестор (в моїй особі) – всім іншим – пофіг. Нє – ну у багатих свої причуди.
Тільки що повернувся із засідання Вищого господарського суду, після якого у мене вже не залишилось жодних сумнівів, що це дуже серйозна афера – з надзвичайно потужною кришею, метою якої є привласнення «Артеміди» і залишити всіх інвесторів без нічого.
Але спочатку про хороше:
Приємно вразила юристка від «Дроіду» (найнята з юрфірми) – молода, але вельми грамотна і, як у мене склалось враження, з розумінням і щирим співчуттям ставиться до проблем інвесторів. Тому, якщо Укрбуд і Дроід учасники афери (хоча ще жевріє надія, що ні) то ця юрист «не в тємє».
Тепер про погане:
Суди відкрито заангажовані.
Зараз, щоб обійти автоматизовану систему розподілу судових справ, застосовується дуже простенька, але дієва схема – подається кілька, хоч десяток однакових позовів, які комп’ютер розписує на різних суддів, залишають в провадженні справу у потрібного судді, інші позови залишають без розгляду.
Так і у нас - виявляється «Ространснафтопродукт» подав 5 однакових позовів, і залишив лише позов, що попав на «доброго фея» суддю Мандриченко О. В., який тут же, не гаючи часу, виніс ухвалу про арешт – попри те, що Ространснафтопродукт подаючи заяву про арешт, помилково додав до заяви не копії платіжок, на підтвердження того, що вони давали цю позику Дроіду, а копії Платіжок, що Дроід ПОГАСИВ позику (правда начебто іншу, але на таку ж суму).
Не дивлячись на це «добрий фей» суддя Мандриченко задовольнив всі прохання і капризи Ространснафтопродукту – не моргнувши оком.
А «чесний і неупереджений» апеляційний – залишив у силі.
Далі ще гірше.
Вищий господарський суд відмовився залучити мою довірительку третьою особою, при чому дуже нєрвєнно поставився до нас і нашого клопотання – явно я був для них «неприємною несподіванкою» і не дивлячись на обґрунтовані пояснення по суті касаційної скарги юристки від Дроіда - відмовив як в залученні моєї довірительки третьої особи так і у задоволенні касаційної скарги.
І ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ САМЕ ЦІКАВЕ – на зауваження юристки Дроіда про те, що «Ваша честь» - але ж існують ще такі собі людішкі-інвестори, і що как би слід було врахувати і їх інтереси, одна із суддів Вищого господарського суду прямо сказала, що люди укладали інвестиційні договори з Міханіками, а об’єкт на сьогодні є повністю власністю Дроіда, а відтак – при чому тут якісь інвестори, якихось Міханіків!?
А на зауваженя, що деякі інвестори мають трьохсторонні договори з Міханіками і Дроідом (прикладом був договір моєї довірительки), судді сказали, що це якийсь непонятний договір, це не інвестиційний договір, інвестиційні договори люди укладали лише з Міханіками, вони не є інвесторами Дроіда, тому всякі лєві людішки з якимось договорами з якимись Міханіками – тут вобще не при дєлах.
Це позиція Вищого господарського суду. Далі розказувати?
Вийшовши із засідання суду ми з Анєю (юристкою Дроіда) були практично солідарні в тому, що на кону насправді не 70 лямів, а є великий ризик, що хочуть віджати весь об’єкт і вартість квартир і офісів в якому потягне на мільярд, що ця справа, де ціна питання – мільярд – явно кришується на дуже серйозному і високому рівні і що суди відверто заангажовані, і що, якщо на кону мільярд, то шанси виграти її суто в «тіші судєбних кабінетів» у нас лише теоретичні.
Отакі то справи малята.
PS: Я запропонував Ані поговорити зі своїм керівництвом – що якщо Дроід і Укрбуд дійсно не в зговорі з Ространснафтопродуком і дійсно хочуть захистити інвесторів то враховуючи те, що ми сьогодні бачили в суді – треба піднімати інвесторів і виводити маси.
Ще раз – у справі – де на кону мільярд – жодних інших шансів.
І я сказав, що цей резонанс буде направлений не проти Укрбуда, а навпаки, діючи як соратники і компаньйони ми разом і захистимо наші інтереси і прорекламуємо Укрбуд – як він, акі лев – бореться за врятування своїх інвесторів і інвесторів хоч і не своїх, але того об’єкту, який він взявся добудовувати і перед якими він хоча і не має жодних юридичних зобов’язань, але готовий взяти на себе моральні зобов’язання захистити їх права.
Жду відповіді.
Останнє: Але, що найбільше мене вразило, це те, що в ситуації явних перспектив залишитись без нічого (враховуючи сьогоднішню позицію суддів вищого господарського суду, що якійсь інвестори якихось Міханіків тут вообще ні до чого) – на суді був лише один інвестор (в моїй особі) – всім іншим – пофіг. Нє – ну у багатих свої причуди.
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
23 июнь 2015 12:57
Плохое новости.Инвесторы,почему молчим?
Судья Мандриченко О.В. в теме, имеющий непосредственное отношение к одиозным донецким судьям. Достаточно о нём погуглить : рейдерства,банкротсва..
Судья Мандриченко О.В. в теме, имеющий непосредственное отношение к одиозным донецким судьям. Достаточно о нём погуглить : рейдерства,банкротсва..
namore
n
Новичок
8
10 июня 2015
23 июнь 2015 13:21
Олександр Дядюк, так вы не сказали самое главное. Какое решение суда в итоге?
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
23 июнь 2015 15:28
так що тут не зрозуміло? в задоволенні касації відмовив виш, арешт - залишили, інвестора до участі у справі - не допустили. а ви говорите, що ситуація під контролем. так , під контролем, але не у інвесторів.
архитектор
а
Пользователь
54
20 марта 2015
23 июнь 2015 15:51
Все равно не понимаю ....чем укрбуд аргументирует свое неучастие в деле ...Может юридически они не видят смысла участвовать в этом фарсе ......Ведь если случится то очем говорят юристы с стороны....такое начнется ..я сам первый на майдане покрышки буду жечь, а другие будут перекрывать дороги....20 квартир только осталось им продать
На что тогда они надеются ......
На что тогда они надеются ......
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1115.113 711
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая15.111 974
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а15.111 199
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,915.111 322
- ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 215.112 982
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная15.11964
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 814.11142
- ЖК Forward | Форвард | Ріел | ул. Маршала Рыбалко, 5а14.1183
- ЖК "Сенсация", Гостомель, ул. Мирная, 3а13.119
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.112 009
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?15.113 824
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы21.1015 231
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?13.10144
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Двухэтажные квартиры в новостройках29.0512
- ЖЭК15.051
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее