ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"
Застройщик | УКРБУД |
Сдача ЖК | 2014 - 2015 г. |
Планировки |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Нельзя менять ответы. Всего голосов: 74.
6/8% | ||
11/15% | ||
27/36% | ||
13/18% | ||
17/23% |
Dopio

Постоянный пользователь
189
26 марта 2015
21 июнь 2015 14:12
Цитата "developer1":Вот здесь поподробней... про пропозиции "махинаторов"....
Сразу скажу - я не ИНВЕСТОР АРТЕМИДЫ, я представитель одного из очень крупных застройщиков, но не УКРБУДА.
Ув. инвесторы, не хочу писать здесь про конкретный случай, но ОЧЕНЬ советую, если вы чувствуете, что ваши права нарушаются, нанять адвоката/юриста, а не активиста и общественного деятеля.
Поймите, ОБЩЕСТВЕННОГО АКТИВИСТА, вы, как клиенты, а уж тем более, ваши интересы, не интересуют даже на 1 %.... Вам будут предложены псевдо юр. услуги за символическую плату - несравнимо меньшую, чем вам предложат юристы, занимающееся непосредственно юриспруденцией... Возможно, помощь будет оказана бесплатно!!!!
Но помните - вы интересуете активиста, исключительно как "почва" для активной деятельности) Как корм для активизма, и не более того! Конечного результата такой юридической помощи для вас НЕ БУДЕТ.
Цель такого активиста - РАСШАТАТЬ СИТУАЦИЮ, придать ей резонанса, который не всегда в ваших интересах! Пропиарится) Но и это не главная цель - потом, после того как ситуация расшатается в разные стороны и не более того - ЗАСТРОЙЩИКУ будет сделано предложение ОПЛАТИТЬ ОТСТУПНЫЕ. И если ЗАСТРОЙЩИК НА ЭТО ПОЙДЕТ (а часто, застройщикам приходится это делать) РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ ОДИН - вы будете иметь кучу начатых, но не законченных судебных дел, без перспективы их окончания. И ваш дом весь Киев будет знать как "проблемный". И если там будет все хорошо на самом деле - вам будет трудно продать квартиру в данном доме на вторичном рынке.
Поэтому, нанимая юриста, спросите у него диплом о ВЫСШЕМ юридическом образовании, и уточните, какие именно процессы в интересах клиентов, он довел до конца.
И, очень желательно, если данный юрист будет иметь адвокатское свидетельство - в своих действиях он будет ограничен правилами адвокатской этики.
Но для начала, просто спросите диплом о ВЫСШЕМ ЮРИДИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ.
Юридических альтруистов НЕ существует! Запомните это.
И еще раз. Обратите внимание, что на форумах, когда на нем появляется какой-то активист, часто организовывается взаимная переписка в его поддержку. Что наблюдается и здесь.
А вот кто разбирается в ВЕБ технологиях - раскройте код данного форума, и очень удивитесь, что вся "дисскусия" ведется с одного ip адреса (если он статический).
Будит удивлены. Очень.
Неистово плюсую
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 14:51
Вполне возможно.Тут все карты перед вами ,просто нанимайте своего юриста ,не Дядюка.
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
21 июнь 2015 14:59
Цитата "Elek":Вполне возможно.Тут все карты перед вами ,просто нанимайте своего юриста ,не Дядюка.
І я ж про це весь час кажу - наймайте не Дядюка - наймайте когось іншого - але захищайте свої права - не слухайте ботів Укрбуду - які співають вам колискову - щоб Ви нічого не робили і лише пасивно спостерігали за тим, як інші розіграють вашу долю і ваші квартири.
Наймайте хоть дідька лисого - але шевеліться - бо не згледитесь як залишитесь без нічого
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:05
Ваши посты читал.положение вещей с точки зрения интересов инвесторов вы описываете верно
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:09
Из приятного :
Работы на объекте ведутся каждое воскресенье в отличии к примеру от жк "солнечная ривьера"
Работы на объекте ведутся каждое воскресенье в отличии к примеру от жк "солнечная ривьера"
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:23
На сайте жк " солнечная Ривера " есть реестр инвесторов , на нашем его нет - это плохо.Он нужен ,как минимум для коммуникации ,максимум для предотвращения двойных продаж
investor001
i
Новичок
9
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:32
А где там реестр?
P.S. Давайте не превращать форум с информационной площадки в место для ссор.
P.s. 2 Не называйте инвесторов лохами -многим это неприятно. В т.ч. И мне.
P.S. Давайте не превращать форум с информационной площадки в место для ссор.
P.s. 2 Не называйте инвесторов лохами -многим это неприятно. В т.ч. И мне.
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 15:48
Вот вам реестр инвесторов Жк " солнечная ривьера"
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OW-FHsGaNyV0C7Az3aQLdk97C_tM904f0zEpDLiHKxo/htmlview#gid=0
Что касается другого ,по моему вы ошиблись адресатом .
investor001
i
Новичок
9
11 июня 2015
21 июнь 2015 16:17
Извините, я не вас имел в виду.Просто некорректно построил структуру своего поста)
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
21 июнь 2015 16:22
В своих постах вы призываете не паниковать ,якобы всё под контролем.
После собрание 16.06 в УкрБуде , как по Станиславскому - "не верю"
После собрание 16.06 в УкрБуде , как по Станиславскому - "не верю"
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
21 июнь 2015 16:52
Відсутність оприлюдненого реєстру інвесторів та проданих квартир - ось ще вам один доказ, що йде подковьорна судова метушня з прицілом не дати інвесторам куплені квартири та продати їх своїм по-новому , за бросові ціни, з понтом на погашення заборгованості по кредиту.
investor001
i
Новичок
9
11 июня 2015
21 июнь 2015 17:13
Я не говорил, что "все под контролем". Так как лично я ничего не контролирую.
Просто сама по себе паника ни к чему не приведет.
И прежде чем рубить с плеча, нужно получить максимум информации. В т.ч. и с собрания
Просто сама по себе паника ни к чему не приведет.
И прежде чем рубить с плеча, нужно получить максимум информации. В т.ч. и с собрания
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
21 июнь 2015 19:05
Не плекайте в собі ілюзій щодо того, що мт сірі інвестори , зможемо контролювати ситуацію.На це є об'єктивні причини.
1. Кожен з інвесторів - в порівнянні із забудовником - мала букашка, бо в його руках зконцетровані всі наші інвестовані гроші. А сітом правлять гроші. Особливо в нашій корумп.Уркаїні.
2. Корумповані органи влади, в т.ч. судової.
3. Ми - як вівці, кожен надіється на когось, нехай хтось, аби не я.
4. Ми - не володіємо всією інформацією, дізнаємось про важливі події, зокрема і про арешт, постфактум.
5. Забудовник дозує, фільтрує інформцію, вішає нам локшну на вуха, убаюкує,лохає. А нам все не віриться, віримо юристам Укрбуду, забуваючи, що не у нас, а у Укрбуду вони отримують зарплату.
Коротше, даний список можна утроїти, а що толку з нашим народом. Проте, це написав я не про себе, оскільки Дроїд=Укрбуд прокололись і я їм не довіряю, а про більшість інвесторів.
Приєднуйтесь, в кількості - наша правда і сила.
1. Кожен з інвесторів - в порівнянні із забудовником - мала букашка, бо в його руках зконцетровані всі наші інвестовані гроші. А сітом правлять гроші. Особливо в нашій корумп.Уркаїні.
2. Корумповані органи влади, в т.ч. судової.
3. Ми - як вівці, кожен надіється на когось, нехай хтось, аби не я.
4. Ми - не володіємо всією інформацією, дізнаємось про важливі події, зокрема і про арешт, постфактум.
5. Забудовник дозує, фільтрує інформцію, вішає нам локшну на вуха, убаюкує,лохає. А нам все не віриться, віримо юристам Укрбуду, забуваючи, що не у нас, а у Укрбуду вони отримують зарплату.
Коротше, даний список можна утроїти, а що толку з нашим народом. Проте, це написав я не про себе, оскільки Дроїд=Укрбуд прокололись і я їм не довіряю, а про більшість інвесторів.
Приєднуйтесь, в кількості - наша правда і сила.
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
22 июнь 2015 11:16
У УкрБуда пока всё сложно:с одной стороны они зависят от Механиков, с другой этот суд.
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
22 июнь 2015 11:35
А с третьей стороны - заманчиво дважды продать проданное, ведь в уркаине такие номера проходят безнаказанно.Для этого и выстраиваются схнмы с лже-кредитами , арестами и в последующем продажей квартир, уже ранее проданых, в счет погашения задолженности по фиктивному "невозвращенному кредиту".
Олександр Дядюк
ОД
Постоянный пользователь
328
20 января 2012
23 июнь 2015 12:19
Ну що можу сказати? - чим далі в ліс тим зліші партизани.
Тільки що повернувся із засідання Вищого господарського суду, після якого у мене вже не залишилось жодних сумнівів, що це дуже серйозна афера – з надзвичайно потужною кришею, метою якої є привласнення «Артеміди» і залишити всіх інвесторів без нічого.
Але спочатку про хороше:
Приємно вразила юристка від «Дроіду» (найнята з юрфірми) – молода, але вельми грамотна і, як у мене склалось враження, з розумінням і щирим співчуттям ставиться до проблем інвесторів. Тому, якщо Укрбуд і Дроід учасники афери (хоча ще жевріє надія, що ні) то ця юрист «не в тємє».
Тепер про погане:
Суди відкрито заангажовані.
Зараз, щоб обійти автоматизовану систему розподілу судових справ, застосовується дуже простенька, але дієва схема – подається кілька, хоч десяток однакових позовів, які комп’ютер розписує на різних суддів, залишають в провадженні справу у потрібного судді, інші позови залишають без розгляду.
Так і у нас - виявляється «Ространснафтопродукт» подав 5 однакових позовів, і залишив лише позов, що попав на «доброго фея» суддю Мандриченко О. В., який тут же, не гаючи часу, виніс ухвалу про арешт – попри те, що Ространснафтопродукт подаючи заяву про арешт, помилково додав до заяви не копії платіжок, на підтвердження того, що вони давали цю позику Дроіду, а копії Платіжок, що Дроід ПОГАСИВ позику (правда начебто іншу, але на таку ж суму).
Не дивлячись на це «добрий фей» суддя Мандриченко задовольнив всі прохання і капризи Ространснафтопродукту – не моргнувши оком.
А «чесний і неупереджений» апеляційний – залишив у силі.
Далі ще гірше.
Вищий господарський суд відмовився залучити мою довірительку третьою особою, при чому дуже нєрвєнно поставився до нас і нашого клопотання – явно я був для них «неприємною несподіванкою» і не дивлячись на обґрунтовані пояснення по суті касаційної скарги юристки від Дроіда - відмовив як в залученні моєї довірительки третьої особи так і у задоволенні касаційної скарги.
І ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ САМЕ ЦІКАВЕ – на зауваження юристки Дроіда про те, що «Ваша честь» - але ж існують ще такі собі людішкі-інвестори, і що как би слід було врахувати і їх інтереси, одна із суддів Вищого господарського суду прямо сказала, що люди укладали інвестиційні договори з Міханіками, а об’єкт на сьогодні є повністю власністю Дроіда, а відтак – при чому тут якісь інвестори, якихось Міханіків!?
А на зауваженя, що деякі інвестори мають трьохсторонні договори з Міханіками і Дроідом (прикладом був договір моєї довірительки), судді сказали, що це якийсь непонятний договір, це не інвестиційний договір, інвестиційні договори люди укладали лише з Міханіками, вони не є інвесторами Дроіда, тому всякі лєві людішки з якимось договорами з якимись Міханіками – тут вобще не при дєлах.
Це позиція Вищого господарського суду. Далі розказувати?
Вийшовши із засідання суду ми з Анєю (юристкою Дроіда) були практично солідарні в тому, що на кону насправді не 70 лямів, а є великий ризик, що хочуть віджати весь об’єкт і вартість квартир і офісів в якому потягне на мільярд, що ця справа, де ціна питання – мільярд – явно кришується на дуже серйозному і високому рівні і що суди відверто заангажовані, і що, якщо на кону мільярд, то шанси виграти її суто в «тіші судєбних кабінетів» у нас лише теоретичні.
Отакі то справи малята.
PS: Я запропонував Ані поговорити зі своїм керівництвом – що якщо Дроід і Укрбуд дійсно не в зговорі з Ространснафтопродуком і дійсно хочуть захистити інвесторів то враховуючи те, що ми сьогодні бачили в суді – треба піднімати інвесторів і виводити маси.
Ще раз – у справі – де на кону мільярд – жодних інших шансів.
І я сказав, що цей резонанс буде направлений не проти Укрбуда, а навпаки, діючи як соратники і компаньйони ми разом і захистимо наші інтереси і прорекламуємо Укрбуд – як він, акі лев – бореться за врятування своїх інвесторів і інвесторів хоч і не своїх, але того об’єкту, який він взявся добудовувати і перед якими він хоча і не має жодних юридичних зобов’язань, але готовий взяти на себе моральні зобов’язання захистити їх права.
Жду відповіді.
Останнє: Але, що найбільше мене вразило, це те, що в ситуації явних перспектив залишитись без нічого (враховуючи сьогоднішню позицію суддів вищого господарського суду, що якійсь інвестори якихось Міханіків тут вообще ні до чого) – на суді був лише один інвестор (в моїй особі) – всім іншим – пофіг. Нє – ну у багатих свої причуди.
Тільки що повернувся із засідання Вищого господарського суду, після якого у мене вже не залишилось жодних сумнівів, що це дуже серйозна афера – з надзвичайно потужною кришею, метою якої є привласнення «Артеміди» і залишити всіх інвесторів без нічого.
Але спочатку про хороше:
Приємно вразила юристка від «Дроіду» (найнята з юрфірми) – молода, але вельми грамотна і, як у мене склалось враження, з розумінням і щирим співчуттям ставиться до проблем інвесторів. Тому, якщо Укрбуд і Дроід учасники афери (хоча ще жевріє надія, що ні) то ця юрист «не в тємє».
Тепер про погане:
Суди відкрито заангажовані.
Зараз, щоб обійти автоматизовану систему розподілу судових справ, застосовується дуже простенька, але дієва схема – подається кілька, хоч десяток однакових позовів, які комп’ютер розписує на різних суддів, залишають в провадженні справу у потрібного судді, інші позови залишають без розгляду.
Так і у нас - виявляється «Ространснафтопродукт» подав 5 однакових позовів, і залишив лише позов, що попав на «доброго фея» суддю Мандриченко О. В., який тут же, не гаючи часу, виніс ухвалу про арешт – попри те, що Ространснафтопродукт подаючи заяву про арешт, помилково додав до заяви не копії платіжок, на підтвердження того, що вони давали цю позику Дроіду, а копії Платіжок, що Дроід ПОГАСИВ позику (правда начебто іншу, але на таку ж суму).
Не дивлячись на це «добрий фей» суддя Мандриченко задовольнив всі прохання і капризи Ространснафтопродукту – не моргнувши оком.
А «чесний і неупереджений» апеляційний – залишив у силі.
Далі ще гірше.
Вищий господарський суд відмовився залучити мою довірительку третьою особою, при чому дуже нєрвєнно поставився до нас і нашого клопотання – явно я був для них «неприємною несподіванкою» і не дивлячись на обґрунтовані пояснення по суті касаційної скарги юристки від Дроіда - відмовив як в залученні моєї довірительки третьої особи так і у задоволенні касаційної скарги.
І ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ САМЕ ЦІКАВЕ – на зауваження юристки Дроіда про те, що «Ваша честь» - але ж існують ще такі собі людішкі-інвестори, і що как би слід було врахувати і їх інтереси, одна із суддів Вищого господарського суду прямо сказала, що люди укладали інвестиційні договори з Міханіками, а об’єкт на сьогодні є повністю власністю Дроіда, а відтак – при чому тут якісь інвестори, якихось Міханіків!?
А на зауваженя, що деякі інвестори мають трьохсторонні договори з Міханіками і Дроідом (прикладом був договір моєї довірительки), судді сказали, що це якийсь непонятний договір, це не інвестиційний договір, інвестиційні договори люди укладали лише з Міханіками, вони не є інвесторами Дроіда, тому всякі лєві людішки з якимось договорами з якимись Міханіками – тут вобще не при дєлах.
Це позиція Вищого господарського суду. Далі розказувати?
Вийшовши із засідання суду ми з Анєю (юристкою Дроіда) були практично солідарні в тому, що на кону насправді не 70 лямів, а є великий ризик, що хочуть віджати весь об’єкт і вартість квартир і офісів в якому потягне на мільярд, що ця справа, де ціна питання – мільярд – явно кришується на дуже серйозному і високому рівні і що суди відверто заангажовані, і що, якщо на кону мільярд, то шанси виграти її суто в «тіші судєбних кабінетів» у нас лише теоретичні.
Отакі то справи малята.
PS: Я запропонував Ані поговорити зі своїм керівництвом – що якщо Дроід і Укрбуд дійсно не в зговорі з Ространснафтопродуком і дійсно хочуть захистити інвесторів то враховуючи те, що ми сьогодні бачили в суді – треба піднімати інвесторів і виводити маси.
Ще раз – у справі – де на кону мільярд – жодних інших шансів.
І я сказав, що цей резонанс буде направлений не проти Укрбуда, а навпаки, діючи як соратники і компаньйони ми разом і захистимо наші інтереси і прорекламуємо Укрбуд – як він, акі лев – бореться за врятування своїх інвесторів і інвесторів хоч і не своїх, але того об’єкту, який він взявся добудовувати і перед якими він хоча і не має жодних юридичних зобов’язань, але готовий взяти на себе моральні зобов’язання захистити їх права.
Жду відповіді.
Останнє: Але, що найбільше мене вразило, це те, що в ситуації явних перспектив залишитись без нічого (враховуючи сьогоднішню позицію суддів вищого господарського суду, що якійсь інвестори якихось Міханіків тут вообще ні до чого) – на суді був лише один інвестор (в моїй особі) – всім іншим – пофіг. Нє – ну у багатих свої причуди.
Elek
E
Пользователь
69
11 июня 2015
23 июнь 2015 12:57
Плохое новости.Инвесторы,почему молчим?
Судья Мандриченко О.В. в теме, имеющий непосредственное отношение к одиозным донецким судьям. Достаточно о нём погуглить : рейдерства,банкротсва..
Судья Мандриченко О.В. в теме, имеющий непосредственное отношение к одиозным донецким судьям. Достаточно о нём погуглить : рейдерства,банкротсва..
namore
n
Новичок
8
10 июня 2015
23 июнь 2015 13:21
Олександр Дядюк, так вы не сказали самое главное. Какое решение суда в итоге?
шанько
ш
Новичок
10
21 июня 2015
23 июнь 2015 15:28
так що тут не зрозуміло? в задоволенні касації відмовив виш, арешт - залишили, інвестора до участі у справі - не допустили. а ви говорите, що ситуація під контролем. так , під контролем, але не у інвесторів.
архитектор
а
Пользователь
54
20 марта 2015
23 июнь 2015 15:51
Все равно не понимаю ....чем укрбуд аргументирует свое неучастие в деле ...Может юридически они не видят смысла участвовать в этом фарсе ......Ведь если случится то очем говорят юристы с стороны....такое начнется ..я сам первый на майдане покрышки буду жечь, а другие будут перекрывать дороги....20 квартир только осталось им продать
На что тогда они надеются ......
На что тогда они надеются ......

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 124.0466
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная24.041 153
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича24.04512
- ЖК на ул. Вавиловых, 9-11 | Ковальская23.04112
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.04107
- ЖК Aura Center | Аура | Крюковщина, ул. Одесская, 7023.0419
- ЖК 31 | Ковальская | ул. Михаила Драгоманова, 31з22.04155
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а21.043 087
- ЖК Новые Теремки | Novbud | Новоселки, ул. Александровская, 121.042 979
- ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 620.04910
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?24.044 289
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350