ЖК Амурский | ул. Ломоносова (Трутенко, 3)
Застройщик | БУДТЕХНОЛОГИИ |
Сдача ЖК | 2021 г. |
Планировки | от 30 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 264.
45/17% | ||
39/15% | ||
115/44% | ||
39/15% | ||
26/10% |
dmsh
d
Пользователь
22
30 марта 2016
28 окт 2016 08:26
Добрый вечер, соседи!
Подскажите, пожалуйста, кто оформлял документы от Геоса через стороннего нотариуса? Как происходит этот процесс? Нужно ли было нотариусу ехать в офис Геоса, как прописано в инвест. договоре? Сколько это стоило?
И, если результатом вы довольны, поделитесь, пожалуйста, контактами нотариуса.
Спасибо!
Подскажите, пожалуйста, кто оформлял документы от Геоса через стороннего нотариуса? Как происходит этот процесс? Нужно ли было нотариусу ехать в офис Геоса, как прописано в инвест. договоре? Сколько это стоило?
И, если результатом вы довольны, поделитесь, пожалуйста, контактами нотариуса.
Спасибо!
StrikerKK
S
Новичок
17
06 июля 2016
28 окт 2016 09:30
Цитата "Lillafured":
Если Вас это успокоит - соседние давно обжитые дома по ул. Ломоносова на сегодня тоже без отопления. На пару дней там подключили отопление и выключили, так что это проблема на сегодня данного микрорайона, а не только нашего нового дома. Думаю, что отопление включат.
я не очень разбираюсь в системах отопления, но, насколько я понимаю, у нас будет собственная котельная, в отличии от соседних старых домов. Главное, чтобы ее запустили.
Кстати, кто-то из вас думал ставить автохромное отопление, или это невозможно?
zosima
z
Постоянный пользователь
173
12 февраля 2015
28 окт 2016 09:50
Цитата "StrikerKK":
я не очень разбираюсь в системах отопления, но, насколько я понимаю, у нас будет собственная котельная, в отличии от соседних старых домов. Главное, чтобы ее запустили.
Кстати, кто-то из вас думал ставить автохромное отопление, или это невозможно?
я что-то пропустил? откуда вдруг взялась собственная котельная? её изначально по проекту не было, и не будет. у нас комплекс эконом класса, панельные дома. не думаю что вообще кто-то где-то в подобных комплексах делает собственные котельные.
DrFrog
D
Ветеран
2 198
14 ноября 2014
28 окт 2016 10:05
Цитата "zosima":
я что-то пропустил? откуда вдруг взялась собственная котельная? её изначально по проекту не было, и не будет. у нас комплекс эконом класса, панельные дома. не думаю что вообще кто-то где-то в подобных комплексах делает собственные котельные.
Сходите по Ломоносова в сторону Теремков, 24-х этажные панельки-звёздочки строятся, далее по Глушкова со стороны ледового стадиона тоже панельки... Чуть не забыл панельки на 16 этажей новые рядом с Амурским, тоже с ТГУ на крышах. Так что очень даже строят экономпанельки с котельнями))). Это хозяин Амурского пожадничал.
zosima
z
Постоянный пользователь
173
12 февраля 2015
28 окт 2016 10:14
Цитата "DrFrog":
Сходите по Ломоносова в сторону Теремков, 24-х этажные панельки-звёздочки строятся, далее по Глушкова со стороны ледового стадиона тоже панельки... Чуть не забыл панельки на 16 этажей новые рядом с Амурским, тоже с ТГУ на крышах. Так что очень даже строят экономпанельки с котельнями))). Это хозяин Амурского пожадничал.
я не буду спорить, возможно. по глушкова со стороны ледового стадиона - если вы имеете ввиду 3 дома возле одесской площади (а других там и нет), то это не панельки, это монолитно-каркасные дома.
DrFrog
D
Ветеран
2 198
14 ноября 2014
28 окт 2016 10:23
Цитата "zosima":
я не буду спорить, возможно. по глушкова со стороны ледового стадиона - если вы имеете ввиду 3 дома возле одесской площади (а других там и нет), то это не панельки, это монолитно-каркасные дома.
Тогда обратите внимание на 4-й строящийся дом рядом с ними, он с котельной))). И тоже эконом, пожалуй даже экономнее Амурского.
zosima
z
Постоянный пользователь
173
12 февраля 2015
28 окт 2016 10:32
Цитата "DrFrog":
Тогда обратите внимание на 4-й строящийся дом рядом с ними, он с котельной))). И тоже эконом, пожалуй даже экономнее Амурского.
я давно там не был, не видел четвёртого дома. а вы не интересовались какая там цена за квадрат?
DrFrog
D
Ветеран
2 198
14 ноября 2014
28 окт 2016 11:01
Так ДБК-4 давно уже продаёт, было по 16000 месяц назад, но почти ничего на продажу не осталось.
GK_Amurskiy
G
Пользователь
22
30 июня 2016
28 окт 2016 11:45
Шановні мешканці!
З 01.11.2016 знімаються пости охорони під’їздів житлового будинку № 36-А на вул. Ломоносова, тому для забезпечення контролю доступу та схоронності майна будинку буде розміщено службу консьєржів.
З урахуванням кількості квартир в під’їздах, вартість утримання служби консьєржів на місяць становитиме 60 грн./кв.
ТОВ «ЖК Амурський»
З 01.11.2016 знімаються пости охорони під’їздів житлового будинку № 36-А на вул. Ломоносова, тому для забезпечення контролю доступу та схоронності майна будинку буде розміщено службу консьєржів.
З урахуванням кількості квартир в під’їздах, вартість утримання служби консьєржів на місяць становитиме 60 грн./кв.
ТОВ «ЖК Амурський»
GK_Amurskiy
G
Пользователь
22
30 июня 2016
28 окт 2016 11:58
Стосовно підключення житлових будинків № 34-А, № 36-А на вул. Ломоносова до мереж централізованого опалення, повідомляю, що роботи будуть проводитись 01-02.11.2016р. Початковий запуск передбачає обов'язкову прокрутку будинкових мереж та обладнання теплопункту тривалістю 72 год. Після чого будуть розпочаті роботи з встановлення індивідуальних лічильників теплової енергії.
Звертаю Вашу увагу, що квартири до мереж опалення будуть підключатись лише в присутності власників, або уповноважених осіб. Про терміни підключення квартир буде повідомлено додатково.
з повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
Звертаю Вашу увагу, що квартири до мереж опалення будуть підключатись лише в присутності власників, або уповноважених осіб. Про терміни підключення квартир буде повідомлено додатково.
з повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
Julia_G
J
Новичок
9
13 июня 2016
28 окт 2016 12:36
Цитата "GK_Amurskiy":Стосовно підключення житлових будинків № 34-А, № 36-А на вул. Ломоносова до мереж централізованого опалення, повідомляю, що роботи будуть проводитись 01-02.11.2016р. Початковий запуск передбачає обов'язкову прокрутку будинкових мереж та обладнання теплопункту тривалістю 72 год. Після чого будуть розпочаті роботи з встановлення індивідуальних лічильників теплової енергії.
з повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
Хотелось бы узнать про дату подключения квартиры как минимум за день до этого. Все-таки рабочий день, придется отпрашиваться.
zosima
z
Постоянный пользователь
173
12 февраля 2015
28 окт 2016 13:03
Цитата "GK_Amurskiy":Шановні мешканці!
ТОВ «ЖК Амурський»
Шановний ТОВ «ЖК Амурський», дозвольте спитати, а з власниками це питання яким чином узгоджувалося? Наскільки я пам'ятаю, в договорах ми не підписувались під обов'язком платити за консьєржів. І дуже багато власників проти консьєржів. І що з цим робити? Просто не платити?
Dariashu
D
Прохожий
1
28 октября 2016
28 окт 2016 13:08
Уважаемый, Амурский,
прошу вас дать комментрии по этой статье.
//sprotyv.info/ru/news/kiev/koordinator- v-dele-ogrableniya-armii-nyneshnim-chino vnikam-eshche-i-rebyata-yanukovicha
заранее спасибо!
Nike2112
N
Пользователь
57
23 сентября 2015
28 окт 2016 13:18
Цитата "zosima":
Шановний ТОВ «ЖК Амурський», дозвольте спитати, а з власниками це питання яким чином узгоджувалося? Наскільки я пам'ятаю, в договорах ми не підписувались під обов'язком платити за консьєржів. І дуже багато власників проти консьєржів. І що з цим робити? Просто не платити?
Підтримую, питання про консєрж і тим більше що за це буде нараховуватись додаткова плата повинне виноситись на загальне обговорення.
Сосед 007
С0
Пользователь
74
11 октября 2016
28 окт 2016 13:53
Цитата "GK_Amurskiy":Стосовно підключення житлових будинків № 34-А, № 36-А на вул. Ломоносова до мереж централізованого опалення, повідомляю, що роботи будуть проводитись 01-02.11.2016р. Початковий запуск передбачає обов'язкову прокрутку будинкових мереж та обладнання теплопункту тривалістю 72 год. Після чого будуть розпочаті роботи з встановлення індивідуальних лічильників теплової енергії.
з повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
То есть с 1.11 в батареях будет горячая вода.
GK_Amurskiy
G
Пользователь
22
30 июня 2016
28 окт 2016 13:58
Стосовно служби консьєржів.
Через вкрай стислі терміни виведення постів охорони, заздалегідь узгодити питання розміщення консьєржів не було можливості. Крім того, з досвіду будинку 34-А, за місяць опитувальний лист щодо необхідності консьєржів підписало 15 власників.
На даний час, поки в будинку активно проводяться ремонтні роботи, не можна залишати під'їзди без нагляду, тому зараз консьєржі необхідні. В подальшому, коли будинок буде заселений, лише Вам, як власникам, вирішувати чи потрібні послуги консьєржа.
З повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
Через вкрай стислі терміни виведення постів охорони, заздалегідь узгодити питання розміщення консьєржів не було можливості. Крім того, з досвіду будинку 34-А, за місяць опитувальний лист щодо необхідності консьєржів підписало 15 власників.
На даний час, поки в будинку активно проводяться ремонтні роботи, не можна залишати під'їзди без нагляду, тому зараз консьєржі необхідні. В подальшому, коли будинок буде заселений, лише Вам, як власникам, вирішувати чи потрібні послуги консьєржа.
З повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
03062016
0
Новичок
17
03 июня 2016
28 окт 2016 14:20
Цитата "Nike2112":
Підтримую, питання про консєрж і тим більше що за це буде нараховуватись додаткова плата повинне виноситись на загальне обговорення.
Я проти консьєржів.
lavi
l
Постоянный пользователь
190
25 апреля 2016
28 окт 2016 14:29
появился фото отчет, видимо скоро и на сайте опубликуют с текстом прогресса
03062016
0
Новичок
17
03 июня 2016
28 окт 2016 14:58
Цитата "GK_Amurskiy":Стосовно служби консьєржів.
З повагою,
ТОВ "ЖК Амурський"
Немає нічого постійнішого, як тимчасове. Особисто я проти служби консьєржів - магнітний замок на парадних дверах надійніше працює. До речі, а чому у нас (чи у ВАС) абонплата за домофон більша, ніж у КОМФОРТТАУНі (це я для прикладу, там поверховість в рази менша і в парадному квартир в рази менше)... Та і загальний тариф у них на обслуговування будинків і території на одну гривню менший, і це при тому, що поверховість будинків там в рази менша і відповідно прилегла територія в рази більша ... І скрізь чисто, охайно.
Leskinkotik
L
Постоянный пользователь
500
24 января 2016
28 окт 2016 16:31
Цитата "GK_Amurskiy":роботи будуть проводитись 01-02.11.2016р. Початковий запуск передбачає обов'язкову прокрутку будинкових мереж та обладнання теплопункту тривалістю 72 год.
За два дня собрались перекрутить 72 часа.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 748
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца06.05262
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская06.05114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1505.052 291
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2705.05431
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б05.054 834
- ЖК Русановская гавань | Ковальская | ул. Евгения Маланюка05.052 002
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?06.054 320
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м05.051
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04