ЖК 7я | Семья | Domira Group | Счастливое, ул. Леси Украинки, 2а
Застройщик | Domira Group |
Сдача ЖК | 2017 - 2021 г. |
Планировки | от 24 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
14/20% | ||
7/10% | ||
6/9% | ||
26/37% | ||
17/24% |
Verona
V
Пользователь
52
17 ноября 2017
14 июнь 2018 12:19
Цитата "Welix":
Сразу видно кто работает в отделе продаж и умеет считать!
Я работаю бухгалтером, и уметь считать моя прямая обязанность.
candy
c
Новичок
11
12 июня 2018
14 июнь 2018 13:02
Цитата "Timmy11":Да, будем срезать угол комнаты и угол санузла. По-другому не выходит, как не крутили. Вот человек мне приблизительные варианты рисовал. Только входы будем делать с углов тоже.
Спасибо большое!!!
А если входы с углов сделать можно будет потом занести крупногабаритную мебель? Удобно ли?
Timmy11
T
Постоянный пользователь
108
09 декабря 2016
15 июнь 2018 05:49
Да, в комнату будет неудобно заносить, придется только в разобранном виде. Но если не переносить вход, то наша мебель не встанет как надо, уже измеряла.Цитата "candy ":Вы собираетесь угол срезать в комнате или в сан.узле? Подскажите, а то я совсем незнаю как лучше сделать, чтобы меньше пространства потерять.
Galinkagr
G
Новичок
10
03 июня 2018
16 июнь 2018 14:27
Цитата "Timmy11":Да, в комнату будет неудобно заносить, придется только в разобранном виде. Но если не переносить вход, то наша мебель не встанет как надо, уже измеряла.
Вы будете делать перепланировку уже готовой квартиры, или можно ее сделать на этапе стройки?
NIK221122
N
Пользователь
47
26 марта 2018
16 июнь 2018 19:00
Цитата "Galinkagr":
Вы будете делать перепланировку уже готовой квартиры, или можно ее сделать на этапе стройки?
Вроде как нельзя в момент стройки, там уже сейчас часть сделано строителями.
Я хотел некоторые стены не делать, сказали нельзя.
Знаю что во втором доме было можно, но из-за этого есть трудности со сдачей дома.
Говорил менеджер при покупке.
candy
c
Новичок
11
12 июня 2018
16 июнь 2018 19:13
Цитата "NIK221122":
Вроде как нельзя в момент стройки, там уже сейчас часть сделано строителями.
Я хотел некоторые стены не делать, сказали нельзя.
Знаю что во втором доме было можно, но из-за этого есть трудности со сдачей дома.
Говорил менеджер при покупке.
Мы во втором доме хотели стяжку сделать только в комнате, так как в коридоре и кухне теплый пол, так не розрешили. Сказали, что либо делаете стяжку либо нет, выборочно нельзя.
Timmy11
T
Постоянный пользователь
108
09 декабря 2016
17 июнь 2018 16:36
Цитата "Galinkagr":
На этапе стойки нельзя, к сожалению. Мы просили вообще не делать перегородок, но нет, нельзя. Так что делаем уже в готовой квартире.
Himich
H
Пользователь
53
27 ноября 2016
18 июнь 2018 14:18
Цитата "candy ":
Мы во втором доме хотели стяжку сделать только в комнате, так как в коридоре и кухне теплый пол, так не розрешили. Сказали, что либо делаете стяжку либо нет, выборочно нельзя.
А во втором доме подключили уже газ? Говорили что до 15 июня подключат и отдадут 1 комплект ключей и паспорта на приборы.
candy
c
Новичок
11
12 июня 2018
18 июнь 2018 15:55
Цитата "Himich":
А во втором доме подключили уже газ? Говорили что до 15 июня подключат и отдадут 1 комплект ключей и паспорта на приборы.
Наверно не подключили, так как ещё не звонили и ключи не отдавали. Я думаю, что подключение газа затянется как и всё остальное. Тут сроки не соблюдаются, к сожалению.
пячя
Постоянный пользователь
108
20 февраля 2015
18 июнь 2018 16:16
Цитата "Himich":
Газ еще не подключили
gutsol2702
g
Пользователь
65
03 февраля 2018
19 июнь 2018 06:02
Цитата "candy ":
В этом случае их можно понять. Если даже половина квартир будет заказывать частичную стяжку, может возникнуть путаница.
"Domira"
"
Постоянный пользователь
443
09 ноября 2015
19 июнь 2018 09:14
Добрый день!
Фото со строительной площадки IІ-й очереди 19.06.2018 г.
ОП ЖК"7'я"
Фото со строительной площадки IІ-й очереди 19.06.2018 г.
ОП ЖК"7'я"
"Domira"
"
Постоянный пользователь
443
09 ноября 2015
19 июнь 2018 09:19
Добрый день!
Фото со строительной площадки IIІ-й очереди 19.06.2018 г.
ОП ЖК"7'я"
Фото со строительной площадки IIІ-й очереди 19.06.2018 г.
ОП ЖК"7'я"
"Domira"
"
Постоянный пользователь
443
09 ноября 2015
19 июнь 2018 09:25
Добрый день!
Фото со строительной площадки IV-й очереди 19.06.2018 г.
ОП ЖК"7'я"
Фото со строительной площадки IV-й очереди 19.06.2018 г.
ОП ЖК"7'я"
patriot25
Новичок
16
04 апреля 2016
22 июнь 2018 13:44
Ми стали щасливими власниками квартири в 1 черзі, однак настрій в наших душах продовжувався не довго.
Постійні проблеми з енергопостачанням, будинок більше року назад здали, однак своєї трансформаторної підстанції не має та коли буде невідомо. Через дану проблематику постійні перепади напруги, відключення, електроенергія пропадає пару раз на день.
Окремо варто приділити увагу водопостачанню, завжди потрібно бути готовим до відключення води, незважаючи на свою скважину!!!!!!!Будьте готові просидіти без води більше 6 год.
Представники забудовника в відділі продажу розповідають про маленький мегаполіс за Києвом....та дані казки не відповідають реальності......
З чим ми спіткнулися ще...Так це відсутність паркомість На будинок в 100 кв, розраховано 30 паркомість, купуючи квартиру байки по цій тематиці розповідали ще ті....еко-парковка по колу будинку....
ВСЕ ЦЕ БРЕХНЯ!!! Прилегла територія до будинку на якій має бути парковка належить сільській раді та в майбутньому цей орган не має в планах розміщувати там трансопортні засоби мешканців.
Кожен, хто прочитає даний пост, хай робить висновки для себе.
Постійні проблеми з енергопостачанням, будинок більше року назад здали, однак своєї трансформаторної підстанції не має та коли буде невідомо. Через дану проблематику постійні перепади напруги, відключення, електроенергія пропадає пару раз на день.
Окремо варто приділити увагу водопостачанню, завжди потрібно бути готовим до відключення води, незважаючи на свою скважину!!!!!!!Будьте готові просидіти без води більше 6 год.
Представники забудовника в відділі продажу розповідають про маленький мегаполіс за Києвом....та дані казки не відповідають реальності......
З чим ми спіткнулися ще...Так це відсутність паркомість На будинок в 100 кв, розраховано 30 паркомість, купуючи квартиру байки по цій тематиці розповідали ще ті....еко-парковка по колу будинку....
ВСЕ ЦЕ БРЕХНЯ!!! Прилегла територія до будинку на якій має бути парковка належить сільській раді та в майбутньому цей орган не має в планах розміщувати там трансопортні засоби мешканців.
Кожен, хто прочитає даний пост, хай робить висновки для себе.
Cyborg
C
Прохожий
1
23 июня 2018
23 июнь 2018 09:21
Не знаю звідки у Patriot25 інформація про зникнення світла два рази на день (я живу в будинку з жовтн 2016) але насправді ситуація описана в пості не відповідає дійсності (частково відповідає). Пререпади напруги дійсно бувають, але не зтією частотою що вказує Patriot25. За минулий тиждень мали два випадки проблем зі світлом, та й ті були під час сильних поривів вітру (проблема мерез обленерго). Якщо у вас, патріот25, світло пропадає частіше, раджу перевірити налаштування реле напруги (верхній та нижній поріг спрацювання, а також таймер ввімкнення). По питанням води: Власна скважина дає не тільки привілеї власних тарифів та контролю якості, але й несе певні зобов'язання. Потрібен постійний (періодичний) контроль за роботою систем, промивка ситстем очищення, ручний вивід системи з аварійногорежиму (при відсутності аварійного генератора). Будівництво приміщення свердловинної станції та резервуарів очищення і зберігання води завершується (потужності резервуарів вистачить на постачання п'яти будинків на протязі доби). Аварійний генератор забезпечить постачання води з резервуарів до кожного будинку. Нажаль свою єко-електростанцію нам не побудують, тому як і все село ми залежні від Обленерго!!! Для парковки обирайте не тільки фасад будинку а й еко-парковку збоку будинку. Розумію що від неї поки далеко обходити будинок, та з пуском третьої черги відкриється проїздна арка між 1 та 3 будинком і шлях буде коротший в рази. Не звикайте ставити машинудде хочеться, ставте де є місце! За цей рік я бачив тільки два авто на еко-парковці, інші туляться на фасадній. P.S. Перед написанням подібних опусів перевіряйте поширювану ВАМИ інформацію а не зливайте на форум чутки, недоговорені чи не перевірені факти і свої домисли. А то виходить як в приказці: на одному кінці села п****ув, на другому сказали що в****ся.
patriot25
Новичок
16
04 апреля 2016
23 июнь 2018 10:25
З реле напруги в мене все нормально, в мене годинник влаштований на духовці і щодня я наводжу годинник, в зв’язку з відключенням електроенергії, це перше.
Друге, еко-парковка, хочу на Вас глянути як Ви на седані будете на неї заїджати, бардюр 20см!!!!
Друге, еко-парковка, хочу на Вас глянути як Ви на седані будете на неї заїджати, бардюр 20см!!!!
patriot25
Новичок
16
04 апреля 2016
23 июнь 2018 10:27
Цитата "Cyborg":Не знаю звідки у Patriot25 інформація про зникнення світла два рази на день (я живу в будинку з жовтн 2016) але насправді ситуація описана в пості не відповідає дійсності (частково відповідає). Пререпади напруги дійсно бувають, але не зтією частотою що вказує Patriot25. За минулий тиждень мали два випадки проблем зі світлом, та й ті були під час сильних поривів вітру (проблема мерез обленерго). Якщо у вас, патріот25, світло пропадає частіше, раджу перевірити налаштування реле напруги (верхній та нижній поріг спрацювання, а також таймер ввімкнення). По питанням води: Власна скважина дає не тільки привілеї власних тарифів та контролю якості, але й несе певні зобов'язання. Потрібен постійний (періодичний) контроль за роботою систем, промивка ситстем очищення, ручний вивід системи з аварійногорежиму (при відсутності аварійного генератора). Будівництво приміщення свердловинної станції та резервуарів очищення і зберігання води завершується (потужності резервуарів вистачить на постачання п'яти будинків на протязі доби). Аварійний генератор забезпечить постачання води з резервуарів до кожного будинку. Нажаль свою єко-електростанцію нам не побудують, тому як і все село ми залежні від Обленерго!!! Для парковки обирайте не тільки фасад будинку а й еко-парковку збоку будинку. Розумію що від неї поки далеко обходити будинок, та з пуском третьої черги відкриється проїздна арка між 1 та 3 будинком і шлях буде коротший в рази. Не звикайте ставити машинудде хочеться, ставте де є місце! За цей рік я бачив тільки два авто на еко-парковці, інші туляться на фасадній. P.S. Перед написанням подібних опусів перевіряйте поширювану ВАМИ інформацію а не зливайте на форум чутки, недоговорені чи не перевірені факти і свої домисли. А то виходить як в приказці: на одному кінці села п****ув, на другому сказали що в****ся.
Факти перевірені!!!
_Анна
Постоянный пользователь
388
25 марта 2016
23 июнь 2018 13:15
Цитата "Cyborg":Не знаю звідки у Patriot25 інформація про зникнення світла два рази на день (я живу в будинку з жовтн 2016) але насправді ситуація описана в пості не відповідає дійсності (частково відповідає). Пререпади напруги дійсно бувають, але не зтією частотою що вказує Patriot25. За минулий тиждень мали два випадки проблем зі світлом, та й ті були під час сильних поривів вітру (проблема мерез обленерго). Якщо у вас, патріот25, світло пропадає частіше, раджу перевірити налаштування реле напруги (верхній та нижній поріг спрацювання, а також таймер ввімкнення). По питанням води: Власна скважина дає не тільки привілеї власних тарифів та контролю якості, але й несе певні зобов'язання. Потрібен постійний (періодичний) контроль за роботою систем, промивка ситстем очищення, ручний вивід системи з аварійногорежиму (при відсутності аварійного генератора). Будівництво приміщення свердловинної станції та резервуарів очищення і зберігання води завершується (потужності резервуарів вистачить на постачання п'яти будинків на протязі доби). Аварійний генератор забезпечить постачання води з резервуарів до кожного будинку. Нажаль свою єко-електростанцію нам не побудують, тому як і все село ми залежні від Обленерго!!! Для парковки обирайте не тільки фасад будинку а й еко-парковку збоку будинку. Розумію що від неї поки далеко обходити будинок, та з пуском третьої черги відкриється проїздна арка між 1 та 3 будинком і шлях буде коротший в рази. Не звикайте ставити машинудде хочеться, ставте де є місце! За цей рік я бачив тільки два авто на еко-парковці, інші туляться на фасадній. P.S. Перед написанням подібних опусів перевіряйте поширювану ВАМИ інформацію а не зливайте на форум чутки, недоговорені чи не перевірені факти і свої домисли. А то виходить як в приказці: на одному кінці села п****ув, на другому сказали що в****ся.
Понятно, что ещё есть недочёты. Но реально всё объясняется тем, что комплекс пока в процессе стройки.
johnn
Постоянный пользователь
129
17 января 2016
23 июнь 2018 16:58
Это реальный плюс, что в нашем комплексе вода из собственных скважин с фильтрами. Вы видели трубы, по которым в Киеве вода подаётся? загляните в вырытые водоканалом траншеи( летом каждый второй двор перерыт, у них вечные ремонты и профилактики). Более менее терпимая по качеству вода Киевводоканала очень сильно загрязняется, пройдя по всем трубам до квартиры.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11709
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее