Подать объявление

ЖК на пр. Комарова, 46 - "Интергал - Буд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
25/14%
12/7%
33/19%
51/29%
55/31%
1. . .8183. . .180
10 ноя 2015 14:06
Спасибо за фотографии. Очень веселые у нас домики))
10 ноя 2015 14:13
Цитата "Sokol.S.A":
Мне кажется или нижняя посла просто покрашена а не затерта крошкой?
По моему слова про экономию на всем что можно действительно правда :'(

Та вроде стена, что не на первом плане, то тоже с крошко внизу. Может доделают? Или это отсвет такой. Я думаю, что экономия такого плана, что нет штукатурки в квартирах, хотя в тех, кто купил в начале, вроде будет. Дешевле окна, двери, может трубы или радиаторы отопления, отделка мопов. Но фасад уже черезчур, вид теряется. Хотя, дом утеплен полностью минватой,а не пенопластом. Уже плюс, не всюду сэкономили))
10 ноя 2015 14:25
Цитата "Captain Boroda":

Вроде крошка, не?
https://www.intergal-bud.com.ua/projects/kiev/residential/current-offers/163/building_progress/img/catalogue/construction_progress/163/134-b.jpg

Я говорю про самую нижнюю полосу. Она просто замазана в тон краской, как так и надо(((
10 ноя 2015 14:25
и я там был сегодня:

Видео к вечеру смонтирую.
10 ноя 2015 14:29
Даже елки высадили!)
10 ноя 2015 14:35
Цитата "Alunka":

Та вроде стена, что не на первом плане, то тоже с крошко внизу. Может доделают? Или это отсвет такой. Я думаю, что экономия такого плана, что нет штукатурки в квартирах, хотя в тех, кто купил в начале, вроде будет. Дешевле окна, двери, может трубы или радиаторы отопления, отделка мопов. Но фасад уже черезчур, вид теряется. Хотя, дом утеплен полностью минватой,а не пенопластом. Уже плюс, не всюду сэкономили))

Мы брали еще в марте, но штукатурки уже не предполагалось.
10 ноя 2015 14:36
Кажучи чесно, то коли був в неділю білю будинків, то здивувався тій кількості робітників, які були на об'єкті. Хтось вирівнював землю, хтось готував дорогу до асфальтування, хтось займався деревами. Я майже щонеділі буваю біля будинків (до батьків їжджу), і в інші тижні такої активності не бачив.
Територія змінюються на очах, і це приємно бачити!
Юрій, дякую за фото.
10 ноя 2015 14:59
Цитата "Ylitko":
Кажучи чесно, то коли був в неділю білю будинків, то здивувався тій кількості робітників, які були на об'єкті. Хтось вирівнював землю, хтось готував дорогу до асфальтування, хтось займався деревами. Я майже щонеділі буваю біля будинків (до батьків їжджу), і в інші тижні такої активності не бачив.
Територія змінюються на очах, і це приємно бачити!
Юрій, дякую за фото.

Робітників тьма! Ось через годинку викладу відео.
Із почутого в ВП:
- документи як завжди- скоро будуть.
- опалення ще не вмикали, тому і обої, і ламінат ніде крім другого поверху ще не клеїли/стелили.
10 ноя 2015 15:02
А коли мають увімкнути не казали?
10 ноя 2015 15:36
Нам обещали включить ещё 2,5 недели назад)))
10 ноя 2015 16:07
10 ноя 2015 16:18
щось і я останнім часом все частіше дивуюсь:
забудовник писав: ремонти квартир: 14, 16 поверхи в роботі(остальні вже виконані згідно попереднім звітам)
і в ВП ще місяця півтора тому мені говорили, що ремонти зроблені і почали класти ламінат, а сьогодні говорять, що обої не клеїли і ламін не починали класти. Навіщо було раніше говорити що ці роботи виконані?
Допускаю навіть що вони виконані, але знаючи що поки тепла не буде, то краще не говорити інвесторам що квартири з ремонтами стоять без опалення. Але можу помилятись і вони дійсно залишили це питання до включення опалення(але тоді знову виникає питання, навіщо раніше була озвучена інша інформація). В терміни ніби вкладуються, от і добре, але щось ця тема не складається. :smoke:
10 ноя 2015 16:21
Спасибо за видео и фотки.Выглядит очень миленько :thanks:
10 ноя 2015 17:03
10 ноя 2015 19:42
Цитата "Юрий Л":

Класс!!! Столько елок. На новый год можно будет не покупать 😆😆😆
10 ноя 2015 21:28
Цитата "Sokol.S.A":

Класс!!! Столько елок. На новый год можно будет не покупать 😆😆😆

Перше що моя жінка сказала, це те, що деякі не захочуть йти на ялинковий базар до мостику а тупо зріже ялинку біля наших будинків. Вони он і висотою підходять, і видом)) і "плакали наші ялинки" 6-)
10 ноя 2015 22:39
Надіюсь, на вхідній групі, між сходами і тими, що прикриті під оранжевою буквою "п" встановлять якусь загорожу, бо, починаючи з дітей і закінчуючи неуважними дорослими, можна просто злетіти вниз на асфальт
11 ноя 2015 07:00
Собрались любители мрачных прогнозов
11 ноя 2015 08:06
Цитата "Zhu-Zhu":
Собрались любители мрачных прогнозов

Якщо ви в мою сторону теж, то скажу одне: в кого є маленькі діти, зрозуміють.
11 ноя 2015 08:07
Цитата "Alunka":

Якщо ви в мою сторону теж, то скажу одне: в кого є маленькі діти, зрозуміють.

согласен на 100%
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .8183. . .180
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее