ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка
Застройщик | ОК ЖСК " МАРИН-БИЛДЕР-КИЕВ" |
Сдача ЖК | 2015 - 2026 г. |
Планировки | от 19 900 Грн/м² |
5/4% | ||
5/4% | ||
25/18% | ||
65/46% | ||
40/29% |
Я сьогодні їду на буд.майдан і до офіса прокатаюсь
инвестор 9 оч.
Я сьогодні їду на буд.майдан і до офіса прокатаюсь
Напишіть, будь ласка, що вияснили. І обов'язково потрібно якось скооперуватися. В мене є знайомий адвокат
Отдел Продаж ГВ
Добридень! Офіс працює у приміщенні відділу продажу біля центрального входу до Гранд Віллас із понеділка по п'ятницю. Ви можете приїхати і проконсультуватися з питань, що вас цікавлять. Як писалося вище, забудовник планує добудовувати будинки поетапно-спочатку Чубинського 15, за яким було проведено збори з інвесторами, наступні Чубинського 17,19 та 21. На жаль, військовий стан плюс здорожчання матеріалів та робіт у рази, роблять більш швидкий темп будівництва неможливим. З повагою, адміністрація ОК ЖБК МБК.
а про 13 дом вообще уже забыли? даже не пишите что будите его строить
Отдел Продаж ГВ
Добридень! Офіс працює у приміщенні відділу продажу біля центрального входу до Гранд Віллас із понеділка по п'ятницю. Ви можете приїхати і проконсультуватися з питань, що вас цікавлять. Як писалося вище, забудовник планує добудовувати будинки поетапно-спочатку Чубинського 15, за яким було проведено збори з інвесторами, наступні Чубинського 17,19 та 21. На жаль, військовий стан плюс здорожчання матеріалів та робіт у рази, роблять більш швидкий темп будівництва неможливим. З повагою, адміністрація ОК ЖБК МБК.
Доброго дня, насправді можна було б робити трішки більше для того щоб все ж таки якомога швидше завершити будівництво, збори потрібно проводити не тільки з 15 будинком, а і з 17 і іншими і знаходити шляхи вирішення проблем які виникли. Та нажаль неозброєним оком видно що ніяких активних дій для цього не робиться, а через якийсь час ви нам скажете що вже потрібно доплачувати більшу суму бо є руйнації із -за тривалого простою? Мене за весь час після війни не набрав менеджер, не запросили на збори, не зробили нічого щоб якось наблизити здачу будинку, ось це дуже засмучує. Зробіть вже якусь адекватну суму доплати та будуйте далі. Зараз є різні ситуації і мій нинішній будинок на 17 поверхів був на скільки пошкоджений(3 категорія аварійності)після деокупації що взагалі не знали чи зможуть тут колись мешканці жити, але спільними зусиллями сусідів на червень місяць будинок було повністю відновлено. Тут же все не так страшно, добудувати декілька будинків на 4-5 поверхів, але самі вони себе не добудують, потрібні якісь активні дії і рішення, які ми від вас чекаємо
fa_rm
Напишіть, будь ласка, що вияснили. І обов'язково потрібно якось скооперуватися. В мене є знайомий адвокат
Вияснила що поки що нічого взагалі не ясно((
Майбутні сусіди, прямо зараз почалась якась будівнича двіжуха буля 15 будинку. Сподіваюся, що льод тронулся.
Привезли утеплювач.
megadeth
Майбутні сусіди, прямо зараз почалася якась будівнича двіжуха буля 15 будинку. Сподіваюся, що льод тронулся.
Це прекрасні новини)
Пішла робота з утеплення 15 будинку.
По 15 будинку йде утеплення та почалося тинькування. Жильці 11 та 23 чекають на асфальт з ливньовками, бо сильно підтоплює дощами дорогу між 15 та 11, 8 й 11. Сподіваюся, що забудовник зверне на це увагу й зробить відвод води.
Доброго дня. Який зараз статус по будівництву? Чи є якийсь рух на майданчиках будинків 15, 17, 19, 21?
fa_rm
Доброго дня. Який зараз статус по будівництву? Чи є якийсь рух на майданчиках будинків 15, 17, 19, 21?
добрий день) активно будується 15й
alex8alex
добрий день) активно будується 15й
Це добре) Я правда з 21-го, але радий що рух є, бо це свідчить про наміри все ж таки добудовувати проекти)
fa_rm
Це добре) Я правда з 21-го, але радий що рух є, бо це свідчить про наміри все ж таки добудовувати проекти)
Нажаль таких намірів по іншим будинкам поки що немає, я та ще декілька інвесторів збиралися 4 вересня біля комплексу ГВ та спілкувалися з Ольгою - юристом забудовника, в цьому році планують тільки 15 добудувати, нам було обіцяно що по іншим будинкам будуть хоча б збори але на організацію потрібно десь місяць часу, вже пройшло півтора але повна тиша🤷
Забудовник мабуть забув, що за договором йому начисляється пеня за затримку, а про форсмажорні обставини має повідомляти інвесторів телефоном.
Шановний забудовник, після нашої останньої розмови, пройшло півтора року, півтора року назад ви казали що передзвони і організуєте збори. Я все чекаю, на мої дзвінки ніхто не відповідає. Перший внесок я приніс у валюті, розстрочку виплатив достроково, на момент виплати ви побудували лише цоколь. Вже тоді було зрозуміло, що ви не встигають та й не планували встигати, тільки гарно розказували. У вас совість взагалі є?
ypo
Шановний забудовник, після нашої останньої розмови, пройшло півтора року, півтора року назад ви казали що передзвони і організуєте збори. Я все чекаю, на мої дзвінки ніхто не відповідає. Перший внесок я приніс у валюті, розстрочку виплатив достроково, на момент виплати ви побудували лише цоколь. Вже тоді було зрозуміло, що ви не встигають та й не планували встигати, тільки гарно розказували. У вас совість взагалі є?
Якщо вірити фейсбуку, то совість є. Але зайнята продажем котеджів в Приірпінні від 145к. Там наразі вигідніше. Нажаль.
ypo
тут писать это бессмысленно, никто не читает, а если и читает то просто игнорирует
Чт вдалося комусь продати свою частку вкладу в цей кооператив? Хотілося б зробити те саме, потрібний адвокат чи хтось інший? Розкажіть про процедуру будь ласка
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832