Подать объявление

Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2016 - 2018 г.
Планировки
от 26 000 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 375.
43/11%
42/11%
117/31%
118/31%
55/15%
1. . .4143. . .980
24 авг 2015 19:19
Всіх зі святом ! Інвесторів :yes: , забудовника :thanks: , приватний сектор :protest: , хто за :super: і хто проти :ded: , хто вагається :???: і хто прийняв рішення :smoke: .... Все буде добре! :yes: :yes: :yes: Слава Україні!
24 авг 2015 19:44
Фото 24.08.2015

Все будет хорошо. Построят наши дома ))
1 дом
24 авг 2015 19:53
Цитата "wipe007":
Спасибо,Анна.Мы сегодня тоже наблюдали с волшебного балкона.Правда сегодня праздник и все тихо.Но визуальных изменений оч. много.Добавились еще сваебойки.А поломаного забора не видно.Может просто далеко плохо видно.,а может залатали.Оч. переживаю за стройку.,так как я насоветовала сестре.,и ежели что...тьфу-тьфу.Они там в москве своей сидят и им кажется,что здесь сплошной ужас.Эту квартиру взяли племяннице.Она категорически не хочет никакой Москвы.А для них эта цена вообще была шаровой.А потом н.ачитались они тут всякой кочерги и вопросы появились.Хоть бы эта кочерга уже заткнулась.Оч. ждем фотки успокаительные

А чего вы с балкона не фотографируете? С высоты фотографии еще информативней чем с земли. Мне сегодня пришлось по плитам лазить, что бы фотографии сделать, а у вас такая возможность и вы ее не используете.
24 авг 2015 19:56
Цитата "alexix":
Всіх зі святом ! Інвесторів :yes: , забудовника :thanks: , приватний сектор :protest: , хто за :super: і хто проти :ded: , хто вагається :???: і хто прийняв рішення :smoke: .... Все буде добре! :yes: :yes: :yes: Слава Україні!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!! Все будет Украина :)
24 авг 2015 20:10
Цитата "Анна Борисовна":

А чего вы с балкона не фотографируете? С высоты фотографии еще информативней чем с земли. Мне сегодня пришлось по плитам лазить, что бы фотографии сделать, а у вас такая возможность и вы ее не используете.
Не получается их сюда разместить.Да я и не часто там сейчас бываю.А с форумом этим у меня что-то не получается подружиться.Фотки не размещаются,личные сообщения не отправляются.
25 авг 2015 13:30
У п'ятницю, 22 серпня, відбулася зустріч мешканців Пріорки із Київміськбудом та їхнім підрядником Укрбудом.
Зустріч виявилася неконструктивною.
Забудовник по-суті наполягав на власному баченні - зведення висотного району в стилі Осокорків чи Позняків.
Проекту нової дороги, якою всі ці 10000 нових мешканців виїжджатимуть у місто, не представлено. Єдина дорога виходить на Межову, яка в свою чергу впадає у вузеньку Північно Сирецьку.
Каналізацію величезного масиву врізатимуть у колектор приватного сектору.
Шкіл і садків не будуватимуть.
Загальний рівень землі відносно прилеглих приватних будинків буде піднято на пару метрів, залиють бетонні стінки. Це не влаштовує мешканців.
І найголовніше, Київміськбуд нічого не зміг відповісти на аргумент, що дані земельні ділянки були відведені Київрадою під малоповерхову забудову.
Вимога мешканців #1 - збудувати у колишніх садах невисокі будинки ( до 4 поверхів), які органічно впишуться у місцевий ландшафт і створять посильне навантаження на інфраструктуру району.
25 авг 2015 13:37
Олена, а дискусія хоч якась є? Чи ультиматуми з обох сторін?
25 авг 2015 13:41
На даному етапі існує два паралельних світи. Мені бракує впевненості, що Київміськбуд сприймає нас серйозно.
25 авг 2015 13:50
каналізація там явно буде інша, вулиця Межева враховуючи всю забудову і майбутне метро також буде не такою як зараз, школи і садочки (це проблема будь-де, треба вимагати), схили до приватного сектора( там мають бути зацікавлені всі сторони), а Ліпінка місцевим мешканцям не заважає?
25 авг 2015 13:55
Я на власні очі бачила план врізки каналізації висоток в наш колектор. І головний архітектор цього будівництва люб'язно мені пояснив, що Київводоканал санкціонував і спроектував цю врізку
25 авг 2015 13:59
можливо на це є потужності, крім цих 9 домів добавиться 10 домів Ліпинки-3+ЖК Варшавський, ми обговорюємо те, чого не розуміємо... не знаю
25 авг 2015 19:58
Дом 1
25 авг 2015 19:59
Дом 2
26 авг 2015 06:41
ОФФТОП:
Ничего не могу сказать про "малоповерхову забудову", но если чтить этот "файлик", то все, что больше 43 м- уже не однокомнатные :). Но мы все прекрасно знаем, что есть и >50кв.м на однокомнатную квартиру :).
Все никак сам не могу съездить на площадку :oh:
26 авг 2015 07:28
Цитата "АленаЗ":
У п'ятницю, 22 серпня, відбулася зустріч мешканців Пріорки із Київміськбудом та їхнім підрядником Укрбудом.
Забудовник по-суті наполягав на власному баченні - зведення висотного району в стилі Осокорків чи Позняків.
Проекту нової дороги, якою всі ці 10000 нових мешканців виїжджатимуть у місто, не представлено. Єдина дорога виходить на Межову, яка в свою чергу впадає у вузеньку Північно Сирецьку.
Загальний рівень землі відносно прилеглих приватних будинків буде піднято на пару метрів, залиють бетонні стінки. Це не влаштовує мешканців.
І найголовніше, Київміськбуд нічого не зміг відповісти на аргумент, що дані земельні ділянки були відведені Київрадою під малоповерхову забудову.
Вимога мешканців #1 - збудувати у колишніх садах невисокі будинки ( до 4 поверхів), які органічно впишуться у місцевий ландшафт і створять посильне навантаження на інфраструктуру району.

Алена, ми були би дуже вдячні вам якщо б ви інформували нас заздалегідь про зустрічі місцевих мешканців з забудовником. Нам також було б цікаво на них бути присутніми

Мене так само як і вас (і я думаю всіх інших інвесторів) цікавлять питання і про дорогу, і про каналізацію, і про школи з дитсадками :)

Єдине питання в якому я не можу вас підтримати, так це будинки по 4 поверхи :)
Заздалегідь дякую!
26 авг 2015 08:06
Цитата "АленаЗ":
У п'ятницю, 22 серпня, відбулася зустріч мешканців Пріорки із Київміськбудом..

Не пойму какое отношение жители Приорки (Оболонского района) имеют к этой месности Беличье поле или Белицкий массив (Подольский р-н). Приорка - это массив находящийся в границах ул.Автозаводской и ул.Вышгородской.
26 авг 2015 09:25
А тем временем, начались продажи дома 3и 4.
26 авг 2015 10:09
Цитата "Amsterdam":
А тем временем, начались продажи дома 3и 4.

А еще, скоро останется скидка только -7,5%.
Акция с -15% скидкой заканчится.
26 авг 2015 12:26
Цитата "АленаЗ":

Страшно представить, что только эта новостройка даст еще на массив 10 000 новых жителей... Кошмар. Это сколько ж у людей денег под матрацами, что столько квартир планируют продать. А кричат кругом кризис.... А еще Кирстен град, Новомостицкий, Варшавский - второе гетто "Осокорки" собираются делать?
26 авг 2015 12:29
Цитата "Анна Борисовна":

А еще, скоро останется скидка только -7,5%.
Акция с -15% скидкой заканчится.

Акция - это хорошо, но не достаточно для окончания стройки продать только одни акционные единички. Нужно еще кому-то "впарить" двушки и трешки по полтора лимона и больше. Много таких потенциальных инвесторов, как думаете? :pri: Вы же понимаете, что своих денег у Киевгорстроя нет и строит он исключительно на деньги инвесторов и думать, что купив однушку за 475 000, дом быстро достроят - это мало реально. ИМХО.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .4143. . .980
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее