Подать объявление

ул. Гарматная 20

04 апр 2008 15:05
Уважаемые посетители. Кто имеет информацию по данной теме прошу высказываться.
У меня есть пока только ЭТО

1430, 16.05.2006
Звабившись колись столичною пропискою, працівники колишнього заводу "Меридіан" імені Корольова стали заручниками байдужості чиновників і жахливих побутових умов проживання. Останні п’ять років газетярі та телевізійники у гуртожитку на Гарматній, 20 – часті гості. Приваблює палких до сенсацій передусім – показовий контраст столиці. З фасаду будинку – фешенебельна сауна, з тильного – злиденний побут трударів. Вхідні двері – поламані, віконні рами – прогнили, тай сам будинок розвалюється на очах. А мешканці уламку радянської доби – усе ще нагадують вже майже капіталістичному суспільству, про колишні його обіцянки та зобов’язання. За багато років поневірянь, образ у них накопичилося чимало.
Про життя цих киян гуртом і окремо можна писати вже роман на кшталт Достоєвського. У задусі й сирості – білизну вішають у кімнаті, бо немає сушки - Мельник Тетяна виховує трьох синів. Як багатодітній матері до фактичних сімнадцяти квадратних метрів – дописали ще три. Втім, і так жінка платить, як і заведено в гуртожитку – за кожного мешканця. Виходить, – як за двокімнатну квартиру з усіма зручностями. У схожих умовах – ще три сім’ї.
Єдина душова кімната – особлива печаль для майже трьохсот гуртожитківців. Коментарі тут зайві. А вихідними до цих так званих благ, ще й черга треба вистояти. У якій і діти війни, і ліквідатори, й інваліди. У своїх бідах гуртожитківці звинувачують "Спецжитлофонд". У 2001-му завод передав гуртожиток саме на його баланс - з умовою повної реконструкції приміщення. До неї і досі не дійшло. Тож на разі сподіваються бодай на якесь поліпшення побутових умов. Та навіть, щоб скористатися таким мінімумом вигод, треба перебувати на черзі. 1-ий заступник директора КП "Спецжитлофонд"Віктор Попівський переконаний, що дбати про соціально незахищених мала б і держава, а не лише місто.
Источник "СТН", ТРК "Київ"
17 сен 2008 17:15
Видел я стройплощадку ) И вот что меня интерисует -- как новостройка будет примыкать к общаге ? котлован роется прямо впритык к ней .
18 ноя 2008 19:40
Це що написано, це щира правда. Повірте!!! Я сама колись проживала в цьому гуртожитку, і не одна а всією сім’єю (3 чол.) на площі 18 метрів. В кімнаті знаходилося все починаючи зі спальні, дитячої (робилися уроки, гралися іграшками діти), гостьової (тут само дивилися телевізор), балкон (вивішували білизну, після прання), кухня (знаходився посуд, їли по-черзі за маленьким столом), ванна (іноді милися в мисках, тому що черга в душ була не менше як осіб 10-15, а це 2-3 години часу), роздягалка, і все це було в одній кімнаті!!! Люди живуть по 20-30 років, і це ПРАВДА, сама з цим зустрілася, тому мені немає сенсу обманювати.

Я не стидаюся цього, і хочу закликати нашу владу, допомогти таким людям!!!
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее