Подати оголошення

ЖК Варшавский Плюс | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Маршала Гречко

ЗабудовникStolitsa Group
Здача ЖК2020 - 2022 р.
Планування
від 22 700 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
168з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 20.
1/5%
8/40%
1/5%
2/10%
8/40%
1. . .119121. . .139
16 серп 2021 12:35
Так символично. ФГИ владелец не раз банкротившегося АО Криворожская централь дает указание перекинуть 6 млн. в ГП ПВ.
16 серп 2021 14:55
Добрый день.

Спасибо Вам за информацию)

Цитата:
Всім доброго дня!
Для розуміння ситуації, яка відбувається навколо СГ та ДП, я надаю офіційну інформацію, яка їх стосується. І поки нова офіційна інформація з Господарського суду міста Києва відсутня, пропоную для розгляду наступну офіційну інформацію.
Особлива інформація емітента Акціонерне товариство "Криворизька теплоцентраль"( код ЄДРПОУ 00130850).
Наглядовою Радою АТ "Криворізька теплоцентраль" 07.04.2021 року (Протокол №4/2021), у кількості 4 (чотирьох) голосів "ЗА" та 0 (нуль) голосів "ПРОТИ", було прийнято рішення про надання згоди на вчинення АТ "Криворізька теплоцентраль" значного правичину, а саме надання поворотної безвідсоткової фінансової допомоги державному підприємству "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" (код ЄДРПОУ 00849296) на суму 6000000,00грн (шість мільйонів грн 00коп) для виплати боргів із заробітної плати за грудень 2020р. -березень 2021р., зі строком повернення до 31 травня 2021 р., за умов внесення змін до фінансового плану Товариства на 2021 рік та надання звіту про їх повернення.
Відповідно ст. 70 ЗУ "Про акціонерні товариства" рішення про надання згоди на вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна або послуг, що є його предметом, становить від 10 до 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності акціонерного товариства, приймається наглядовою радою. Статутом акціонерного товариства можуть бути визначені додаткові критерії для віднесення правочину до значного правочину. Згідно п. 20.1.1 Статуту АТ "Криворізька теплоцентраль" незалежно від вартості значними правочинами є надання та отримання фінансової допомоги. Також, відповідно п. 20.2 Статуту АТ "Криворізька теплоцентраль" Рішення про надання згоди на вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є його предметом, становить від 10 (десяти) до 25 (двадцяти п"яти) відсотків вартості акитивів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності Товариства та/або щодо правочинів зазначених в пп.20.1.1, приймається Наглядовою радою. Враховуючи вищевикладене, Наглядовою радою Товариства було прийнято рішення щодо надання згоди на вчинення вищезазначеного значного правочину та дана інформація вважається особливою і підлягає розкриттю.
13.08.2021 року АТ "Криворізька теплоцентраль" подано в Господарський суд міста Києва позовну заяву до
державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" щодо стягнення 6136273,97 грн ( справа 910/13295/21).
Нагадую, що СГ надавала вже ДП поворотню фінансову допомогу на суму 65000000грн (шістьдесят п"ять млн грн).
В очікуванні гарних новин, всім терпіння і спокою.
Всім гарного дня!

Очень похоже, что будут банкротить ДП. А это не очень хорошие новости(
17 серп 2021 07:19
Чим банкрутство ДП ПВ загрожує інвесторам?
17 серп 2021 10:41
Арбитражный управляющий, который может пересмотреть условия инвест договоров
17 серп 2021 13:03
Чим банкрутство ДП ПВ загрожує інвесторам?

Время... Это очень долгая и муторная процедура... Может затянуться на годы и не факт, что закончится положительно для инвесторов.

Но это только в случае если мои предположения насчет банкротства верны...
17 серп 2021 14:19
Прежде чем сообщать о своих знаниях, прочитайте права и обязанности арбитражного управляющего. Юристы в помощь. А СГ в это время за В+ заложили камень для строительства храма ПЦУ без всяких инвест договоров с ГП ПВ и ФГИ. И никто из последних не возразил.
17 серп 2021 21:48
Застройщик (не СГ) обзванивает инвесторов и приглашает на осмотр квартир первой очереди В+, кому ещё звонили?
18 серп 2021 06:25
мы сами звонили (номер уточняли у менеджера, который заключил договор) и уже были в своей квартире (1й дом). они записывали на утро на определенный день и дали час на замеры
18 серп 2021 06:47
Сейчас обзванивают на простой просмотр(который был уже в июне), а не на прием квартир - это означает что в обозримом будущем они не ожидают решения конфликта и получение сертификата. По слухам которые доходят с офиса президента, СГ отказалась платить требуемую сумму
18 серп 2021 07:12
Думаю уже все заметили, что эта новая власть «валит» крупных застройщиков в Киеве. Сначала был Укрбуд, потом Аркада, теперь шатают Столицу Групп. Какая цель непонятно, Киев превращают в город уродливых недостоев и обманутых инвесторов. Кто будет достраивать эти уродливые скелеты и будут ли вообще? Сейчас понятно только одно, если есть хоть какие-то деньги, не нужно их инвестировать в этой стране.
18 серп 2021 07:26
Цитата:
Прежде чем сообщать о своих знаниях, прочитайте права и обязанности арбитражного управляющего. Юристы в помощь. А СГ в это время за В+ заложили камень для строительства храма ПЦУ без всяких инвест договоров с ГП ПВ и ФГИ. И никто из последних не возразил.

Вашим советом я уже воспользовалась еще в 2016 году. Когда одно из предприятий (по работе) входило в процедуру банкротства. И находится в ней до сего дня. Уже 6 лет...

Поэтому я не просто знаю из нормативной базы о чем пишу. Я знаю это из практики...

И в своем ответе я написала, что это только мое предположение... И я как инвестор, очень хочу ошибаться в этом своем предположении.
18 серп 2021 08:15
Я тоже работаю в структуре, где есть застройщик-банкрот.
Когда приходит арбитражный управляющий, он сразу делает инвентаризацию активов. Причем активом в его понимании есть даже право на заключение договоров, например, которое тоже можно продать с аукциона, недополученные выгоды и т.п. с целью формирования ликвидационной массы и удовлетворения кредиторов
Говорю то, с чем работаю
В любом случае это прекращает нормальную деятельность предприятия, а значит подачу на сертификат можно и не дождаться, если это кому-то надо будет...
18 серп 2021 08:55
мы сами звонили (номер уточняли у менеджера, который заключил договор) и уже были в своей квартире (1й дом). они записывали на утро на определенный день и дали час на замеры

А есть фото? были бы очень признательны
18 серп 2021 13:05
Цитата "ValeriyaS":

Вашим советом я уже воспользовалась еще в 2016 году. Когда одно из предприятий (по работе) входило в процедуру банкротства. И находится в ней до сего дня. Уже 6 лет...

Поэтому я не просто знаю из нормативной базы о чем пишу. Я знаю это из практики...

И в своем ответе я написала, что это только мое предположение... И я как инвестор, очень хочу ошибаться в этом своем предположении.

Простите, не Вам был направлен ответ.
18 серп 2021 21:38
Пожалуйста, объясните мне, тундре, что происходит. Кому-то звонят позвать на просмотр, кто-то сам уже сходил... те судятся, те банкротятся, школу какую-то отвоевали, Днепр как-то то тоже там. Что происходит сейчас конкретно с первым и вторым домом?
19 серп 2021 07:45
Наташа1403,

Столица Групп продает последний дом Варшавский+ на проблемном участке(по которому куча судов) как в ничем не бывало. Потенциальным покупателям говорят что все порешают, а по факту уже больше года стоят готовые дома и уже год как ничего решить не могут. Если суды СГ выиграет то Пуща будет банкротиться(вводиться арбитражный управляющий и все зависает на года), если суды СГ проиграет то свернеться СГ
19 серп 2021 07:58
Происходит то, что СГ убирают с земель Пущи. И пора уже это всем увидеть. Как будут разворачиваться события после, никто сказать не сможет. Лучшее что мы можем сейчас сделать, это объединяться и выходить на митинги, отстаивать свою недвижимость
19 серп 2021 13:07
Всім доброго дня!
Ознайомтеся з наступною поданою мною інформацією.
Всім терміння спокою і як найшвидшого отримання сертифікату

ПОЗИЦІЯ КОМПАНІЇ ЩОДО ДІЙ ДП “ПУЩА-ВОДИЦЯ“
Шановні інвестори!
Продовжуємо інформувати вас про перебіг ситуації з невиконанням з боку ДП “Пуща-Водиця” своїх зобов’язань, як замовника будівництва ЖК “Варшавський Плюс”, та заходи, які ми вживаємо для вирішення даного питання.
На початку 2021 року ДП висунуло вимоги про перегляд істотних умов інвестиційних договорів, а саме про збільшення частки, яку отримує держпідприємство.
Не зважаючи на попередні домовленості, що були прийняті на спільних зустрічах та готовності компаній піти на поступки в частині внесення певних змін до істотних умов в інвестиційних договорах, ДП “Пуща-Водиця” подає до суду позови про визнання таких інвестиційних договорів недійсними.
У відповідь на позови ДП “Пуща-Водиця”, нами подані до Господарського суду відповідні відзиви з обґрунтуванням безпідставності та незаконності дії держпідприємства. На сьогоднішній день по ТОВ “Олівер-Буд” вже отримано позитивне рішення, яким підтверджено чинності укладених раніше договорів і безпідставності вимог держпідприємства.

ДП “Пуща-Водиця” не має жодних законних підстав затримувати введення будинків в експлуатацію.
Ми також звернулись до Ради бізнес-омбудсмена з проханням сприяти виконанню ДП своїх зобов’язань, як замовника відповідно до чинних інвестиційних договорів, і надали докази того, що твердження ДП про недійсність договорів є безпідставними – зокрема, висновки суду щодо дійсності інвестиційних договорів, рішення правоохоронних органів щодо відсутності правопорушень, пов’язаних із їх укладанням, а також відповідне рішення Державної аудиторської палати.
Повідомляємо, що зваживши на наведені нами аргументи, Рада бізнес-омбудсмена повністю погодилась із позицією безпідставності аргументів державного підприємства, проте наголосила на необхідності віднайти ефективні способи позасудового врегулювання ситуації, пов’язаної з одностороннім невиконанням державним підприємством інвестиційних договорів.
Тому 11 серпня Рада спрямувала звернення голові ФДМУ Дмитру Сенниченку з проханням розглянути питання організації зустрічі за участі представників Фонду держмайна, ДП “Пуща-Водиця”, компаній-забудовників та Ради з метою налагодження конструктивного діалогу.
Ознайомтеся зі зверненням
Ми, зі свого боку, готові до переговорів за участі усіх сторін та Ради бізнес-омбудсмена, щоб у ході такої зустрічі знайти дієві інструменти для якнайшвидшого розв'язання питання щодо введення  житла в експлуатацію і докладаємо для цього максимум зусиль.
19 серп 2021 13:33
Да ну не нагоняйте жути...а то сейчас еще люди перестануть платить взносы по рассрочке, те кто должен платить. :hm:
Все равно точно знают лишь те кто приближен к компании. А остальное это лишь догадки людей основаны на подобном личном опыте или информации(что тоже важно). Нам простым людям правды не скажут. Все что можем, это отслеживать даты судебных заседаний и узнавать о решении суда.
19 серп 2021 19:58
https://censor.net/ru/blogs/3280459/zereket_poderjavnomu
Із мітингуючими зустрівся заступник Фонду державного майна України Кудін. Він озвучив позицію державної установи: ставити підпис на документах для вводу в експлуатацію будинків ДП Пуща Водиця не буде. При тому доля людей, які вклали кошти у будівництво державу не бентежить. Кудін чітко окреслив варіанти розвитку подій:

1. Якщо приватний забудовник виграє справу у суді – ФДМ наступного дня визнає державне підприємство Пуща Водиця банкротом. У такому разі усі будинки, які зараз готові або будуються перейдуть у розпорядження арбітражного керуючого. А це означає, що доля всіх будинків буде невідомою – чи доведуть інвестори своє право на квартири, чи будуть шукати нових забудовників….питань багато, але без відповіді. Це виглядає, як відкритий шантаж – якщо держава програє суд (а є всі підстави для цього), то пожертвує своїм державним підприємством, аби тільки не дати добудувати будинки і видати ключі від квартир людям.

2. Якщо суд виграє ДП Пуща Водиця, усі будинки перейдуть у власність до державного підприємства. Тоді ДП вводить в експлуатацію готові будинки, шукає іншого забудовника для закінчення будівництва недобудованих об’єктів. У такому випадку 7 будинків ЖК «Варшавський плюс», 7 будинків ЖК «Варшавський 2», 3 будинки ЖК «7 квартал», 5 будинків ЖК «Діброва парк» будуть очікувати, коли державне підприємство знайде нового забудовника, який погодиться безкоштовно добудувати усі згадані ЖК і далі забудовувати пусте поле. Тобто до інвесторів Аркади доєднаються інвестори 22 будинків на Виноградарі.

3. На думку Фонду найкращим є варіант, коли приватний забудовник погодиться до умови ФДМ – підпише додаткову угоду, якою збільшиться відсоток заробітку ДП Пуща Водиця на майбутніх об’єктах. Але таку додаткову угоду ще не підписали з декількох причин: держава не може визначитися із відсотком, який її влаштує: 15, 10, 8 %? А ще Фонд вважає за потрібне, щоб перерахунок відсотків був не лише по майбутнім забудовам, а й тим, за які держава вже отримала свою частку (а це вже понад 60 мільйонів гривень та понад 40 квартир тільки у ЖК Варшавський 42). Тобто держава вимагає заплатити за ті об’єкти, де люди вже отримали право власності та живуть понад три роки у власних квартирах. Це якби я зараз прийшов до покупців моєї квартири на Троєщині і попросив їх доплатити, бо за рік вартість квадратного метра збільшилась і сьогодні та квартира коштує на три тисячі доларів більше. Як на мене дуже абсурдно. Особливо коли немає чітких розрахунків щодо прийнятної частки держави.

ДП особо не скрывают, что будут делать при любом сценарии развитии событий. На лицо чистой воды шантаж. Короче, встряли мы все по полной. Думаю, если не начать подниматься и шевелить этих ЗЕ-рекетиров, деньги мы потеряем точно. Нужно масштабные митинги сначала возле ФДМ, а потом, если нужно, на центральных улицах киева с последующим перекрытием этих самых улиц, по другому никто нас не услышит.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .119121. . .139
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx