ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а
Забудовник | FUTURA HATA |
Здача ЖК | 2021 - 2024 р. |
Планування | від 27 946 Грн/м² |
18/56% | ||
1/3% | ||
4/13% | ||
1/3% | ||
8/25% |
Mooris
Доброго дня, підскажіть, чи 2 чергу будують? А то проїжджали змін не побачили.
Так все будують всередині, взимку фасади не роблять
А хтось знає які ліфти ставлять у другій черзі?
Побував на майданчику. Будинок 8 фактично завершений моноліт і на половину зовнішні стіни. Роботи не велися. Можливо це пов'язано з частими тривогами в той день. Ніякого руху на будинках. Було чутно лише звуки різки бордюрного каменю чи плитки. Мабуть працювали ландшафтники на 2й черзі. В цілому не погано. до кінця 24 гроку могли би і здати.
Сьогодні знову був біля будови. Знову не бачив робітників (субота), але прогрес є. Зовнігні стіни стоять вже до рівня меншої секції. Дуже добрі результати.
Мені здається по другій секції взагалі робота не проводиться. Як не приїду, що в будні дні, що в робочі, робітників і не видно.
Mooris
Мені здається по другій секції взагалі робота не проводиться. Як не приїду, що в будні дні, що в робочі, робітників і не видно.
По другій чи по третій? По другій роботи внутрішні, в їх і не побачите. Або ландшафтні, воно за парканом не видно. А на третій мало би бути видно. Але, якщо таки зупинилося, то це і не дивно. Ситуація не проста. Думаю бальшість кредитчиків не платять.
А шлагбаум на першому в'їзді автоматично працює у всіх, чи як в кінці 22 року не працює, потім 01.2023 запрацював 3 неділі та знов не працює.
Знову проїжжав мимо. Будинки будуються. У 8-му повністю забудований фазад в бік двору. Дуже похвально!
Учора/сьогодні запрцював шлагбаум на в"їзд.
Останнім часом проїжджаю СвітлоПарк кожного дня, і можу сказати, що будівництво ведеться завжди - маленькими крочками, але завжди є робітники, за що величезна подяка забудовнику!!! Є надія що добудують, а не закинуть будівництво. На фоні інших київських забудовників Степан молодець!!! Так тримати
Документи на право власності усім вже видали з 1-3 домів?
roltd
Документи на право власності всі вже видали з 1-3 будинків?
Мені ні, дзвонив в офіс вже двічі, сказали що передзвонять, вже майже 2 місяці чекаю....
Доброго дня. А хтось знає коли здача паркінга?
Мэр города
Доброго дня. А хтось знає коли здача паркінга?
А ви вже документи на право власності оформили ?
Доброго! Була сьогодні у відділі продажу)
Сергій007
Мені ні, дзвонив в офіс вже двічі, сказали що передзвонять, вже майже 2 місяці чекаю....
Вибачте, дочекалися такі?
В мене 2 дні, щоб визначитись… Дякую!
Olga169
Доброго! Була сьогодні у відділі продажу)Поділіться новинами, що каже відділ продажу, які перспективи, сроки, як платити під час війни, діліться новинами, всім, що вивідали, будемо дуже Вам вдячні!
Улыбало от некоторых комментаторов, делающих акцент на близость трассы, жд путей, ТЭЦ, ЛЭП, промзоны. Выводы таковы:
высказывающиеся понятия не имеют, что есть мой родной Киев ; не были на объектах, о которых пишут; не удосужились пройтись по территории СП и его окрестности.
На пальцах могу пересчитать ЖК, где находится комфортно! На основании сравнения! На основании собственных ощущений!
Если вы реально ищете место для жизни - езжайте на стройку! Я вам гарантирую- вы будете крайне удивлены!) Где-то разочарованы, где-то приятно ошарашены))
Начну по порядку.
Киевлянка. Детство и юность на Оболони. Последние 25 лет - возле метро Позняки. Что такое новострой на песках с отсутствием какой-либо инфраструктуры знаю на собственном опыте))
Вопросом покупки квартиры плотно занялась с пол года назад. За это время объездила с дюжину новостроек, разбросанных по Киеву. Главными критериями выбора были: 30% первый взнос и не менее 5-ти лет рассрочки от застройщика (для комфортного погашения , оглядываясь на происходящее в мире (ковид) и на события в нашей стране). Не скажу, что таких объектов нет.
Но! У некоторых ЖК на однушки условия меняются (рассрочка уменьшается до 3-х лет), у других - цена неоправданно завышена.
Следующий критерий - это «выживаемость» ЖК в этих самых событиях (сдача очередей, ввод в эксплуатацию, получение прав собственности).
И пожалуй последний: возможность относительно свободно выехать и добраться в любую часть города с наименьшей потерей времени ( будь то авто или метро).
Поэтому СвитлоПарк.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832