ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а
Забудовник | FUTURA HATA |
Здача ЖК | 2021 - 2024 р. |
Планування | від 27 946 Грн/м² |
18/56% | ||
1/3% | ||
4/13% | ||
1/3% | ||
8/25% |
roltd
Трубку снизу подогнули при заделке алебастром/раствором. Пролив водой через трубку показал нормальный слив. Делать ничего не нужно. Обогрев важен зимой в морозы, но тогда и кондиционер работает только на обогрев - конденсата из внутреннего блока не будет.
Спасибо за разъяснение по трубке)) Кстати,не все застройщики в комфорт классе заморачиваются трубками для кондиционеров. При осмотре квартиры вентиляцию проверили? Все в норме?
Проезжал вечером и смотрю - все больше окон светится в домах. Люди заселяются,жизнь кипит.
superetandar
А что будете делать с трубкой? Переустановка? Ведь уклона нет...а обогрев обязательно делать? Если переделаете- пожалуйста,покажите
Підбийте просто стіну під трубкою, щоб був невеликий нахил, трубку від внутрішнього блоку промастіть гарно герметиком, силіконом і просуньте в дренаж, і все буде добре. Нічого страшного, що там немає нахилу, адже тиску ніякого не буде.Вода буде стікати й так.
Kova-79
Счетчик тепла есть на каждую квартиру, так же как на холодную воду и електроэнергию!
А можно фото, как он выглядит и где стоит. Не сталкивалась
nick123
Шановний, у Вас в платіжці нулі. Це з Вас взяли вже за опалення, ще до того як Ви увімкнули опалення. Скоріше за все покази управляюча компанія знімає 20-го числа. Більш за все це сума за опалення місць загального користування за тиждень функціонування.
Розумію Ваше здивування, я теж дуже здивований. Мабуть потрібно піднімати питання про перекриття всіх батарей в нежитлових приміщеннях.
Пояснюю на прикладі платіжки, яку надіслав roltd,щоб було всім зрозуміло.
Це звісно тільки моя думка, здогадка. Ще не зв‘язувався з управляючою компанією, потрібно остаточно з‘ясувати.
Систему опалення запустили орієнтовно 15 листопада, покази лічильників знімають орієнтовно 20 листопада. Система опалення функціонує до знаття показів орієнтовно п‘ять діб. В місцях загального користування звісно конс‘єрж-сервіс відразу відкриває радіатори, щоб не мерзнути, при цьому загальнобудинковий лічильник рахує цю теплову енергію. Roltd відкриває опалення на квартиру після 20-го числа, вже після зняття показів. Тому в нього поточні і попередні покази в нулях, але є цифра спожитого об‘єму 0,0951- на мій погляд це різниця між загальнобудинковим лічильником і сумарним лічильником квартир розкидана на всіх згідно площі помешкань. Маємо 200 грн- оплата опалення МЗК з 15-годо дати зняття показів( район 20-го), і до опалення квартир ця цифра ще не має ніякого відношення.
Потім нехай кожен порахує скільки буде коштувати йому щомісячне опалення. Як вам? Я хочу вірити в те, що я помиляюся відносно свого розуміння інформації, що несе платіжка.
AlarOn
Отделу продаж отдельное спасибо за "свежее" фото.
А обрезали справа, чтобы ничего лишнего в кадр не попало?)))
Я не отдел продаж, я жилец, фото на мобильном, потому узкое и длинное и вид из моего окна мне нравится, видна Лысая гора и красивый двор.
nick123
Шановний, у Вас в платіжці нулі. Це з Вас взяли вже за опалення, ще до того як Ви увімкнули опалення. Скоріше за все покази управляюча компанія знімає 20-го числа. Більш за все це сума за опалення місць загального користування за тиждень функціонування.
Розумію Ваше здивування, я теж дуже здивований. Мабуть потрібно піднімати питання про перекриття всіх батарей в нежитлових приміщеннях.
В платежке за отопление стоит 0,0951Гкал - у всех по 0,000 кто не включал, я включил и сам лично контролировал как греет/набегает по счетчику. Внимательнее смотреть нужно.
superetandar
Спасибо за разъяснение по трубке)) Кстати,не все застройщики в комфорт классе заморачиваются трубками для кондиционеров. При осмотре квартиры вентиляцию проверили? Все в норме?
Вот вентиляция в норме и очень хороша. При закрытых окнах есть вытяжка. А при открытых окнах воздух вытягивает еще сильнее. 20 этаж из 23х. Коробы вентил раздельные - несколько.
Shupy
Выше я выкладывал 1-2 страницы назад все фото.
nick123
Пояснюю на прикладі платіжки, яку надіслав roltd,щоб було всім зрозуміло.
Це звісно тільки моя думка, здогадка. Ще не зв‘язувався з управляючою компанією, потрібно остаточно з‘ясувати.
Систему опалення запустили орієнтовно 15 листопада, покази лічильників знімають орієнтовно 20 листопада. Система опалення функціонує до знаття показів орієнтовно п‘ять діб. В місцях загального користування звісно конс‘єрж-сервіс відразу відкриває радіатори, щоб не мерзнути, при цьому загальнобудинковий лічильник рахує цю теплову енергію. Roltd відкриває опалення на квартиру після 20-го числа, вже після зняття показів. Тому в нього поточні і попередні покази в нулях, але є цифра спожитого об‘єму 0,0951- на мій погляд це різниця між загальнобудинковим лічильником і сумарним лічильником квартир розкидана на всіх згідно площі помешкань. Маємо 200 грн- оплата опалення МЗК з 15-годо дати зняття показів( район 20-го), і до опалення квартир ця цифра ще не має ніякого відношення.
Потім нехай кожен порахує скільки буде коштувати йому щомісячне опалення. Як вам? Я хочу вірити в те, що я помиляюся відносно свого розуміння інформації, що несе платіжка.
Не верно! По общедомовым счтечикам заложено в квартплату за м2.
За отопление _индивидуально_ по каждой квартире свой счетчик. Изначально у всех он на 0.000Гкал, при открытии кранов у себя начинает считать.
У меня все насчитано корректно, пару дней назад было уже 0.100ГКал, а в платежка до этого на конец ноября было 0,0951Гкал. Все видно лично на дисплее счетчика.
roltd
У всех счетчик отопления на 0,000, я включил сам себе отопление когда пошло тепло по стояку. И постоянно контролировал, все адекватно по счетчику. Просто тариф за 1ГКалорию великоват.
PS: Я удивлен невнимательности форумчан. По платежке все считается корректно.
Я дуже уважний. Подивіться уважно свою платіжку. У Вас поточні покази теплолічильника «0», тому що покази зняли ще до того як Ви його увімкнули. 200 грн це не опалення безпосередньо вашої квартири, я гадаю, що це опалення МЗК. Зателефонуйте в управляючу контору, вони Вам пояснять.
Shupy
Дивіться в ревізіях в загальних коридорах, зрозумієте як побачите, що це він.
superetandar
Проезжал вечером и смотрю - все больше окон светится в домах. Люди заселяются,жизнь кипит.
І це добре.
roltd
В платежке за отопление стоит 0,0951Гкал - у всех по 0,000 кто не включал, я включил и сам лично контролировал как греет/набегает по счетчику. Внимательнее смотреть нужно.
Ви бачили хоть одну платіжку, тих хто не увімкнув опалення? Ви впевнені, що ім нічого не нарахували?
Я нічого не стверджую, може я й помиляюся.
Shupy
На предыдущей странице roltd выложил фото всех счетчиков и тепла в том числе,, внимательнее просмотрите 184 страничку!
AlarOn
Отделу продаж отдельное спасибо за "свежее" фото.
А обрезали справа, чтобы ничего лишнего в кадр не попало?)))
Интересно, что справа должно попасть ))) 1-й дом разве что )))) ТЕЦ с этой квартиры не видно, а двор просто превосходный!
По мере того как растет ЖК, нравится мне все больше. Изначально думал что совсем дно возле трассы. Но мнение изменилось.
roltd
Не верно! По общедомовым счтечикам заложено в квартплату за м2.
За отопление _индивидуально_ по каждой квартире свой счетчик. Изначально у всех он на 0.000Гкал, при открытии кранов у себя начинает считать.
У меня все насчитано корректно, пару дней назад было уже 0.100ГКал, а в платежка до этого на конец ноября было 0,0951Гкал. Все видно лично на дисплее счетчика.
Де це Ви таке почули, що загальнобудинковий лічильник по теплу включений в квартплату?
Я на 99 відсотків впевнений в тому, що говорю, але можу й помилятися.
Ще раз повторюю, якщо б 0,0951 це були б покази Вашого квартирного лічильника, то ця б цифра відображалася б в поточних показах, а у Вас там «0»
nick123
Де це Ви таке почули, що загальнобудинковий лічильник по теплу включений в квартплату?
Я на 99 відсотків впевнений в тому, що говорю, але можу й помилятися.
Ще раз повторюю, якщо б 0,0951 це були б покази Вашого квартирного лічильника, то ця б цифра відображалася б в поточних показах, а у Вас там «0»
Не может в поле где есть прибор учета что-то приплюсовываться от балды, скорее всего если бы так было (все платят за разницу между квартирными и домовым, то это строка была бы отдельно).
Поле в котором есть прибор учета всегда считается только как "показания" умножить на "тариф", без какой-то мутной составлящей. Другие дело что тариф ощутимо выше того что многие сейчас имеют в киеве 1654,41 Возможно как раз эта разница в 20-25% заложена на отопление мест общих.
Могу предположить что добавляются только целые единицы без округлений, смотрите ниже там вода указаны только целые кубы.
nrbrent
Опалення ніколи не виставлялося цілими кубами, ви помиляєтесь. Я ще раз повторюю, я на 99 відсотків впевнений в тому, що говорю.
Як ви тоді поясните платіжку де попередні і поточні покази нулі, а спожитий об‘єм 0,0951? Звідки він взявся?
Це і є МЗК, просто не виділили його окремою статтею, щоб було нам про що побалакати.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11709
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349