ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а
Забудовник | FUTURA HATA |
Здача ЖК | 2021 - 2024 р. |
Планування | від 27 946 Грн/м² |
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 34.
18/53% | ||
1/3% | ||
4/12% | ||
1/3% | ||
10/29% |
ЖК Світло Парк

Представник
452
11 жовтня 2017
12 груд 2017 12:25
Цитата "dozzent":Александр,не понятно что Вы хотите доказать всем,что все квартиры будут площадью 27 кв.м.??? это утверждение не поддается логике и лучше не доказывайте это,все прекрасно понимают что такого не будет. Да,сейчас есть спрос на небольшое жилье,но оно не будет составлять 100% всего ЖК
Более того, мы планируем только около 8% квартир площадью до 30 м2. Минимальная площадь 1-к квартиры 28,44 м2. Остальные квартиры большей площадью
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
12 груд 2017 12:29
Цитата "Lancik":
Скорее всего туда учтена жилая площадь квартир, и тогда ситуация становится реалистичной.
Либо же это всё ещё 10 раз будет меняться, что скорее всего.
Людей будет не столько, кроме того,в проекте будет 1 школа и штук 7 садиков.
Ваша пурга уже просто смешна, если честно.
То не моя пурга - то "пурга" офіційного документа - Експертного висновку проекту даного будівництва і додатків до нього.
Я то тут причому?

До речі, а фантастичні і феноменальні школи і дитсадки - будуть в останній черзі будівництва - ну це в тій, на якій чомусь завше у забудовників закінчуються гроші?
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
12 груд 2017 12:32
Цитата "ЖК "Світло Парк"":
Более того, мы планируем только около 8% квартир площадью до 30 м2. Минимальная площадь 1-к квартиры 28,44 м2. Остальные квартиры большей площадью
Мєчтать не врєдно!
Я не знаю, що ви там ще плануєте - і бог його знає що з ваших планів стане реальністю, а що ні.
Юристи працюють не з планами, а з тими документами, які вже маютьь юридичну силу.
На сьогодні ви розробили проект будівництва, отримали позитивнеий висновок екпертизи, який я і виклав, з конкретними параметрами і саме на таке будівництво у вас на сьогодні є дозвіл.
Це є факт
.
Все інше покищо - не факт
Lancik
L
Користувач
61
20 серпня 2016
12 груд 2017 12:54
Цитата "Александр Дядюк":
Я нікому нічого не доказую, я просто виклав сканкопію Експертного висновку і додатків до нього і там усі цифри і я думаю, що ви і самі здатні поділити квадратні метри на кількість квартир.
А доказувати нікому нічого я не збираюсь - бо нікому нічого не винен
Вы напротив начали доказывать пургу про малометражные квартиры, которая с точки зрения логики совершенно бессмысленна.
Уже после этого Вы выложили документы, за которые Вам огромное спасибо.
Одновременно мы получили комментарий застройщика, про то что проект в процессе изменений, и разрешение на строительство это не аннулирует.
Всех всё устроило, на этом тему можно считать закрытой.
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
12 груд 2017 12:56
Шановний представник забудовника, будь ласка, в жодному випадку не прийміть за образу моє питання.
Ви кого хочете обманути? – Мене чи і себе?
Ми зараз ніща країна, де 90% населення – біднота.
Той невеликий прошарок олігархів, банкірів, прокурорів і суддів, які Києві в змозі купити великі і комфортні квартири, вже давно вирішили свої житлові проблеми.
На великі квартири наразі попиту просто немає.
Наразі, чим менші квартири – тим більший на них попит.
Вся біднота з сіл і райцентрів України, де вже давно немає роботи – тягнеться в Київ, бо тут чи не єдине місце де можна знайти більш менш оплачувану роботу.
Проблема лише із житлом.
Звичайно, біднота на те і біднота, що нічого пристойного купити вона не в змозі, тому зараз в найбільшому тренді, так звані смарт-квартири до 30 кв.м. – і чим менша тим краще.
І цієї бідноти багато.
Тому, з точки зору ринку, наявного попиту, ваше рішення здійснювати тут масове будівництво смарт-квартир, абсолютно логічне і раціональне.
Тому що 7 чи навіть 12 тисяч малогабариток ви продасте, підуть аж зі свистом, а 12 чи навіть 7 тисяч квартир більш пристойного розміру, ви просто не продасте, тим паче у цьому місці.
Тому давайте не обманювати ні себе ні інших, на кожен товар є свій покупець і сьогодні в бідній Україні покупець є саме на квартири по 27 кв.м. і, я навіть думаю, що багато хто купить, навіть знаючи, що ніяких дитсадків і шкіл тут не буде – у людей просто мало інших варіантів
ОксанаВладелец

Ветеран
2 835
15 березня 2011
12 груд 2017 13:31
Уважаемый представитель застройщика,
подскажите пожалуйста:
1) Когда будут поэтажные планы и планировки квартир дома №2 (3х секционного)?
2) дома №№ 1, 2 и 3 ("вышка" при дороге) будут строиться и сдаваться одновременно? Если нет, то на этапе строительства какого дома будет облагораживаться территория внутреннего двора этих 3х домов?
подскажите пожалуйста:
2) дома №№ 1, 2 и 3 ("вышка" при дороге) будут строиться и сдаваться одновременно? Если нет, то на этапе строительства какого дома будет облагораживаться территория внутреннего двора этих 3х домов?
ЖК Світло Парк

Представник
452
11 жовтня 2017
12 груд 2017 13:40
Цитата "ОксанаВладелец":Уважаемый представитель застройщика,
подскажите пожалуйста:
Оксана,
1) Поэтажные планы и планировки дома №2 ожидаем на следующей неделе. Уже сейчас можем сориентировать - планировки квартир будут очень похожи на дом №1.
2) Строиться и сдаваться первые три дома будут одновременно
dozzent
d
Старожил
798
21 квітня 2017
12 груд 2017 13:54
Оксана,
1) Поэтажные планы и планировки дома №2 ожидаем на следующей неделе. Уже сейчас можем сориентировать - планировки квартир будут очень похожи на дом №1.
2) Строиться и сдаваться первые три дома будут одновременно
А где посмотреть планировки дома №1?
ЖК Світло Парк

Представник
452
11 жовтня 2017
12 груд 2017 14:04
Цитата "dozzent":
А где посмотреть планировки дома №1?
Мы их отправляем клиентам по электронной почте. Позвоните нам, пожалуйста, отправим вам (044) 22-44-111 или 0 800 308 708 (бесплатные звонки по Украине) или напишите сюда мейл
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
12 груд 2017 14:07
А чому така таємничість?
Чому не викласти для загалу?
Чому не викласти для загалу?
ОксанаВладелец

Ветеран
2 835
15 березня 2011
12 груд 2017 14:13
Я также позвонила в отдел продаж и мне выслали план дома №1, сказали что дом № 2 аналогичный, но на 3 секции.
Но я все таки хочу увидеть поэтажный план дома № 2 с коридорной системой, лифтами и лестничными клетками.
Но я все таки хочу увидеть поэтажный план дома № 2 с коридорной системой, лифтами и лестничными клетками.
ОксанаВладелец

Ветеран
2 835
15 березня 2011
12 груд 2017 14:20
Цитата "Александр Дядюк":
До речі, а фантастичні і феноменальні школи і дитсадки - будуть в останній черзі будівництва - ну це в тій, на якій чомусь завше у забудовників закінчуються гроші?
А что школы и дет. сады будут строиться с Фонда Финансирования строительства ЖК, а не за бюджетные средства?
Это вопрос к представителю проекта.
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
12 груд 2017 14:43
Хоча питання і не до мене - але з якого дива ви вирішили, що дитсадки і школи для вас мають будуватись за бюджетні кошти?
яких, до речі - катма у бюджеті Києва
lebedeva1
l
Постійний користувач
116
16 березня 2016
12 груд 2017 14:49
Хороший пример проживания рядом ТЭЦ
https://korrespondent.net/business/companies/3917114-na-darnytskoi-tets-vneplanovaia-proverka-yz-za-zadymlennosty
Sveta LIVE
SL
Користувач
34
08 грудня 2017
12 груд 2017 15:10
Господа, хватит уже про этот ТЭЦ😃 Уже надоело! Давайте все же об условиях, планировках, строительству. Хотелось бы узнать, как обстоят дела на стройплощадке? Спасибо
Sveta LIVE
SL
Користувач
34
08 грудня 2017
12 груд 2017 15:15
Цитата "lebedeva1":Хороший пример проживания рядом ТЭЦ
https://korrespondent.net/business/companies/3917114-na-darnytskoi-tets-vneplanovaia-proverka-yz-za-zadymlennosty
Про ТЭЦ Ланчик написал 😃 смотрите выше
ОксанаВладелец

Ветеран
2 835
15 березня 2011
12 груд 2017 16:04
Цитата "Александр Дядюк":Хоча питання і не до мене - але з якого дива ви вирішили, що дитсадки і школи для вас мають будуватись за бюджетні кошти?
Ви хоча би знаєте що таке фонд фінансування будівництва житлового комплексу і як він формується? З грошей інвесторів, отих самих кого Ви назвали бідняками. А Ви знаєте, що з даного Фонду фінансування будівництва за кожний будинок в бюджет міста іде ряд обов"язкових оплат з шестизначних, а то і семизначних цифр? І ці кошти формують бюджет міста для того щоб за них будувались школи, садочки, лікарні та інші соціальні заклади. Крім того всі ці бідняки при оформлені прав власності платять обов"язкові податки в державний бюджет, інакше вони просто не отримають документи. Так чому Ви вважаєте, що оті бідняки зобов"язані раз за разом платити в бюджет, а потім ще за свої кошти будівати всі планові соц. об"єків житлового комплекса? А планові вони тому що Генеральний план житлового комплексу погоджений державними структурами міста, тобто місто гарантує їх будівництво у відповідь за отримані від інвесторів кошти.
А тепер прикиньте скільки новобудов в Києві, і уявіть собі скільки загалом за них перечисляється грошей в бюджет міста. То чому в ньому грошей катма?
Blinchik

Старожил
564
09 березня 2017
12 груд 2017 21:03
Цитата "Александр Дядюк":От мене завше дивували люди, які свято і трєпєтно впевнені, що мають право вказувати іншим, що їм робити
Александр, ваша проблема в том, что вы не объективны.
Ведь Вы периодически «всплываете» только в «нужных» ЖК, копаете в поисках всевозможного компромата на конкретный объект и затем бесследно пропадаете в итоге, когда нужное количество «грязи» на объект уже собрано. И такое уже за вами здесь замечено не один десяток раз.
Тем вы и заслужили здесь репутацию давно пробившую дно

Пишите про свою известность в кругах не столь отдаленных, в том числе и в Киеваде? И как успехи, кого «победили» на протяжении своей искромётной карьеры?)
Ведь « общественный активист» то должен приносить добро несосредственно обществу, а в Вашем случае, получив всю нужную порцию коровьих лепёшек на нужную застройку, Вы затем применяете это в своих собственных целях, пропадая с эфира.
Вам бы куда больше подошёл статус здесь «комерційний активіст».

Объективных активистов в целом не хватает, но это пока не про Вас.
Александр Дядюк
АД
Постійний користувач
450
13 січня 2017
13 груд 2017 08:38
Цитата "ОксанаВладелец":
Ви хоча би знаєте що таке фонд фінансування будівництва житлового комплексу і як він формується? З грошей інвесторів, отих самих кого Ви назвали бідняками. А Ви знаєте, що з даного Фонду фінансування будівництва за кожний будинок в бюджет міста іде ряд обов"язкових оплат з шестизначних, а то і семизначних цифр? І ці кошти формують бюджет міста для того щоб за них будувались школи, садочки, лікарні та інші соціальні заклади. Крім того всі ці бідняки при оформлені прав власності платять обов"язкові податки в державний бюджет...
Шановний мій опоненте - я не Гербер уелс і не Айзек Азімов, я не пишу фантастичні романи про шести а то і семизначні цифри.
Я лише простий скромний юрист і якщо щось стверджую - то посилаюсь на документи (які нмамагаюсь навіть сканувати і викладати) або на конкрентні норми права.
Тому, чи не могли б ви вказати конкретну статтю Закону України "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю" якою передбачено сплату хоч однієї гривні у бюджет.
Та вказати - а які ж колосальні суми сплачуються до бюджету (не в кишеню нотаріуса), при нотаріальному оформленні реєстрації прав власності інвесторів на квартири. бажано також з посиланням на відповідні норми права.
Дякую
O-0
O
Користувач
44
23 листопада 2017
13 груд 2017 09:15
Это уже похоже на засорение эфира!!! Зачем столько словоблудия, если со стороны Громадського активиста нет желания - даже чисто теоретического - рассмотреть возможность приобрести квартиру в этом ЖК?! Просто поговорить? Уже пообщались. Спасибо! Обратите внимание на другие проекты, по которым есть реально что сказать, а не мусольте какие-то блохи, высосанные из пальца.
Тем, кто присутствует на этой ветке, проект реально интересен. Я ожидаю старта продаж!
Тем, кто присутствует на этой ветке, проект реально интересен. Я ожидаю старта продаж!

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7419.032 245
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а19.033 069
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/219.032 740
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а19.033 084
- ЖК Голосеевский | ИнтерГал-Буд | ул. Васильковская, 3719.0361
- ЖК Виноградный | ранее Синеозерный | ул. Правды19.035 396
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна18.031 142
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова18.03721
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская18.032 056
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2217.03491
- Чи варто зараз купувати нерухомість?19.034 166
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.0215 243
- Найкращий район Києва04.021 683
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- Стоит ли покупать кофе-машину24.02153
- Моє хобі – вирощування солодкого перцю22.02
- Лифт в частном доме18.026
- Дизайнеров у нас нет!18.0268
- Шторка для ванной с периодической таблицей13.021
- Як вибрати якісні міжкімнатні двері в Україні під час війни: проблематика, рішення та технічні нюанси06.021
- Пруд на даче29.0120
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях20.0186
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?11.026
- Вибір міжкімнатних дверей для приватного будинку: які краще?06.021
- Как выбрать промышленный жироуловитель для предприятия?06.021
- Хочу дом. Что дешевле - купить готовый или построить самому?04.02100
- Строительство и ремонт по Киеву и Киевской области01.02
- Тёплый пол, отзывы и советы27.01203
- Комплексне обслуговування будинків ОСББ, ЖК у Києві19.031
- Кулинарная тема19.03129
- Італійська кава в зернах Capiatto 1 кг, арабіка10.031
- Как правильно очистить кухонную плиту08.0315
- Входные и межкомнатные двери, продажа, изготовление, установка07.0335
- Посоветуйте юриста и нотариуса в Киеве25.026
- мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.021
- Шторка для ванной с периодической таблицей элементов как в сериале Теория Большого Взрыва13.021
- Что подарить мужу на 14 февраля?13.021

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше