ЖК "Спутник-Гатное" ( "Спутник-Теремки" ), с. Гатное - "AVM Development Group"
Забудовник | AVM Development Group |
Здача ЖК | 2017 - 2021 р. |
Планування |
51/39% | ||
16/12% | ||
38/29% | ||
16/12% | ||
10/8% |

Цитата "Hub":В глеба інтерес, щоб там жити нормально можна було!!А не виживати, а про голову не розповідай казок, " пристальне вніманіе" кого ??? " ніщебродів" з прокуратурою поділився і все))) зараз похлеще крадуть чим при Януковичу нічого не бояться))можна подумати він просто так на голову йшов щоб, як по декларації жити, грошей чи квартиру дати потрібно!!!
нівапрос. єслі так, організувать посадку голови - єлементарно. дєрзньом? поддержу!

Цитата "justice357":кому принадлежит эта земля ?
Огород во дворе

Цитата "justice357":кому принадлежит эта земля ?
цей клаптик землі з картоплею належить місцевому жителю с.Гатне. На разі питання про викуп даного участка є відкритим, так як немає домовленості по вартості землі, Забудовник пропонує одну ціну, Житель бажає іншу, ну напевно вищу )))))
Так що у комплексі буде все включено: і парк і зона відпочинку і огородик з картоплею. Я так розумію, що урожай у цьому році буде зібраний місцевим жителем, то може на зиму буде знову підняте питання про викуп землі Забудовником.

Цитата "Galina_Mix":
цей клаптик землі з картоплею належить місцевому жителю с.Гатне. На разі питання про викуп даного участка є відкритим, так як немає домовленості по вартості землі, Забудовник пропонує одну ціну, Житель бажає іншу, ну напевно вищу )))))
Так що у комплексі буде все включено: і парк і зона відпочинку і огородик з картоплею. Я так розумію, що урожай у цьому році буде зібраний місцевим жителем, то може на зиму буде знову підняте питання про викуп землі Забудовником.
навряд чи рядом з септиками хазяін захоче ще картоху садить. хібашо на продажу. когда люди заселяться йому вигоднєє буде поставить будку, шлангбаум і собирать гроші за парковку с охраной. зачем продавать куріцу з золотимі яйцами?

Цитата "Hub":Та ну, глушкова це 1.5 км далеко)) вони вам рішення не показали ?)
Решения не показывали,сказали что это по тех.условиям так.Я была там по другому вопросу и не спрашивала вообще - а мне вот они сами решили похвастаться что-ли.

Цитата "Hub":А то прислали сьогодні шавку на зустріч.З нами немає нормального діалогу, нас не вважаюь за силу- потрібно щоб Лашин зявився на зустріч. А то прийшов я нічого не знаю - створюйте ОСББ , без документів, без офіційних гарант. Зобовязань, ще і з Луганська.
Теперь мы уже без их "посланника"!
Но, свято место пусто не бывает! Семейный подряд очень популярен!
Цитата:
"Уважаемые инвесторы ЖК Спутник-Гатное!
Так неожиданно сложилось, но вновь назначенный губернатор Луганской области пригласил меня на работу в должность своего заместителя. С прошедшего четверга я уже на новом месте. Испытывая чувство вины за то, что не довел до ума программу, которую мы с Вами наметили, я порекомендовал руководству AVM-DEVELOUPMENT передать мои обязанности Проскурко Ирине Владимировне (iproskurko@Gmail.com). Уверен, что Вы ничего не потеряете и даже приобретете. Она имеет большой опыт работы и очень ответственна.
Желаю Вам всего наилучшего, поскорее въехать в новые квартиры и жить счастливо в ЖК Спутник-Гатное."
С уважением,
Виталий Проскурко.
p.s. а цирк остался! Дежурная фраза: "Обсуждаем здесь этот вопрос" ( но, к сожалению, воз и ныне там!- потому что, так называемые "представители" застройщика, пока, он Сам, отсиживается в подполье, ничего не решают!)

Пока вы тут обсуждаете Проскурко и компанию, застройщик выложил две новости про подключение коммуникаций - https://sputnik-gatne.com/novini/dlya-investoriv/
Как говорится есть повод
Новости про подключение электрики и газа, если что.

Про каналізацію
//ks.rajon.kiev.ua/2016/03/04/462/
Днями у телефонній розмові Михайло пообіцяв, що “Супутник” більше не робитиме спроб врізки в дренажний колодязь села, а прокладе власну каналізацію, домовившись про спільне фінансування з іншими забудовниками села:
“Дивіться, наша позиція яка: ми поїхали до наших проектантів і ми прискорюємо цей проект по каналізації. До кінця березня буде проект, ми його подамо на сільраду. Наберіть мене в кінці – я вам його покажу. Сільрада нам дасть згоду на порушення благоустрою, виконання робіт з прокладення каналізації. І ми, думаю, її за місяць-два зробимо. То не будемо ми туди проколюватися, чесно. Не хочу з жителями воювати, я б з кимось повоював, но з людьми не хочу, чесно”, – переконує забудовник Михайло. – “Дивіться, ми почнемо проводити, частково вріжемся в ту систему, яка існує, – “Армади”. Крім нас є іще забудовники, які зараз заходять у Гатне, і вже готові з нами цю систему прокладати. Ми її однозначно зробимо”.
Справжню ціну обіцянок забудовника громада дізнається, коли таки буде представлено документи на всі необхідні підключення і для цього не буде потрібно шукати Антона, Михайла, Тараса чи Владислава, а досить буде завітати до кіоску з продажу квадратних метрів Супутника на Інститутській.
уже пройшов і квітень і травень. що з каналізацією?

- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4905.0416
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7405.042 254
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/203.042 742
- ЖК Healthy City | City One Development | ул. Джона Маккейна, 503.0410
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова03.04723
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна02.041 145
- ЖК Вышгород Сити Парк | Вышгород, пер. Прожекторный01.041 776
- ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а01.044 168
- ЖК 7 Kvartal | 7 Квартал | Perfect Group, Edelburg Development | пр. Правды31.0347
- ЖК Республика | KAN Development | Кольцевая дорога, 130.032 436
- Чи варто зараз купувати нерухомість?05.044 233
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345