ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская
Забудовник | Сфера житлобуд |
Здача ЖК | 2015 - 2022 р. |
Планування | від 25 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10% | ||
5/7% | ||
21/31% | ||
23/34% | ||
11/16% |
Sahynia
S
Постійний користувач
249
23 червня 2015
10 серп 2015 17:37
если можно то напишите телефон и адрес где брали материалы. Спасибо!Цитата "Sancho_S":
Ko.li.ro
K
Постійний користувач
463
30 липня 2015
10 серп 2015 20:01
Пздц!!! На одному сайті 220, а в цій шарашкіній по 440....
Це те саме,коли підключають інтернет і впарюють роутер втридорого!Брєд!
Це те саме,коли підключають інтернет і впарюють роутер втридорого!Брєд!
El_Gato
E
Користувач
71
26 квітня 2015
11 серп 2015 08:46
Цитата "wert1":
Укп7-440, укп12-550, укп12м-630 или 640.
Видеофон сказала от 160$.
Контора - Домофон оранта, 044 3370877/ 0987450777
Всезнающий Гугл про Домофон оранту молчит как рыба об лёд. Официальные представители и партнёры торговой марки визит здесь ://www.domofon-vizit.kiev.ua/ukraine/
Мне не совсем понятно почему мы должны покупать домофоны Visit у пока никому не известной фирмы, не являющейся официальным представителем ВИЗИТ непосредственно в Киеве.
Думается мне, что решение об установке системы контроля доступа и выборе поставщика этой услуги мы должны принимать вместе.
Возможно фирма, которая пытается нам оказать сейчас столь навязчивый сервис абсолютно неплоха. Однако для того чтобы иметь возможность утверждать это однозначно хотелось бы для начала видеть официальный прайс и проекты договоров на установку и абонентское обслуживание
Ko.li.ro
K
Постійний користувач
463
30 липня 2015
11 серп 2015 08:51
Цілком згодна! Нам сказали, що про рорзрив контракту можна говорити тільки із цими "оранта". Але не ми ж із ними заключали договір! А самим трубки ставити не можна!
Якщо більшість буде проти таких подвійних цін - думаю,ми можемо самі організувати встановлення домофонів.
Якщо більшість буде проти таких подвійних цін - думаю,ми можемо самі організувати встановлення домофонів.
Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 09:32
Цитата "El_Gato":
Всезнающий Гугл про Домофон оранту молчит как рыба об лёд. Официальные представители и партнёры торговой марки визит здесь ://www.domofon-vizit.kiev.ua/ukraine/
Мне не совсем понятно почему мы должны покупать домофоны Visit у пока никому не известной фирмы, не являющейся официальным представителем ВИЗИТ непосредственно в Киеве.
Думается мне, что решение об установке системы контроля доступа и выборе поставщика этой услуги мы должны принимать вместе.
Возможно фирма, которая пытается нам оказать сейчас столь навязчивый сервис абсолютно неплоха. Однако для того чтобы иметь возможность утверждать это однозначно хотелось бы для начала видеть официальный прайс и проекты договоров на установку и абонентское обслуживание
+1. Дзвонив я в офіційну фірму Візіт яка продає все ,що потрібно для домофонів і там трубка сама крута коштує 212 грн. А в цій конторі вона по 650.(але Ви скажете,що в цю суму закладено встановлення домофону,так але з гарною накруткою.)
Також дзвонив в контору яка нам вже поставила домофон і обслуговувати має. На запитання звідки такі ціни космічні на трубки вона нічого не відповіла і втекла від відповіді. Я також пропоную зібратися підїздами та разом вирішити це питання. Але переплачувати такі скажені гроші я не збираюсь!
Р.S. Дізнавався скільки коштує встановити домфон , ціна 6000. Виходить 6000/80(кількість квартир я взяв приблизно)=75 грн з квартири + трубка 212грн(є і дешевше) і ключі по 25 грн (штука). В кінцевій сумі 312грн.Може я обрахувався десь нехай візьмемо 400грн, але це не 650грн +ключ за 40грн= 690грн. Різницю яку можна зекономити всі порахують швидко. Не бачу сенсу переплачувати.
Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 09:49
Цитата "Sahynia":если можно то напишите телефон и адрес где брали материалы. Спасибо!
Відповів Вам в ЛС.)
brfoto21
b
Постійний користувач
144
07 листопада 2013
11 серп 2015 09:57
А какая будет абонплата, кто то узнавал?
Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 09:58
Цитата "brfoto21":А какая будет абонплата, кто то узнавал?
Поки ще ні. Чесно кажучі забувся навіть це запитати.
Serg670
S
Новачок
18
30 червня 2015
11 серп 2015 10:53
Абонплата за домофон будет вроде 15 грн.Говорила барышня которая была с установщиком.
Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 10:59
В той контори якої я дізнавався то 9грн. з квартири в місяць. Платити раз в квартал.
MarinaKoval
M
Постійний користувач
172
27 травня 2015
11 серп 2015 12:42
блин, когда я на прошлой неделе написала за этот домофон, то уважаемый brfoto21 решил, что я на откат работаю, что очень посмешило!
Ктоо-то выше писал, что самим трубки нельзя устанавливать. Вопрос - почему? Я, например, планирую видеофон установить, и выбрала его давно, еще до того, как эта фирма Визит объявилась. Общий домофон на подъезд - ок, всем одинаковые ключи выдали и все. А в квартиру я хочу завести другой видеофон и, вроде как, имею на это право, или я ошибаюсь?
Они мне еще говорили, что уже многим поставили трубки и вот на этой неделе, мол, срочно надо что-то решить.

Ктоо-то выше писал, что самим трубки нельзя устанавливать. Вопрос - почему? Я, например, планирую видеофон установить, и выбрала его давно, еще до того, как эта фирма Визит объявилась. Общий домофон на подъезд - ок, всем одинаковые ключи выдали и все. А в квартиру я хочу завести другой видеофон и, вроде как, имею на это право, или я ошибаюсь?
Они мне еще говорили, что уже многим поставили трубки и вот на этой неделе, мол, срочно надо что-то решить.
Ko.li.ro
K
Постійний користувач
463
30 липня 2015
11 серп 2015 12:53
Ви можете поставити,але я так розумію,за встановлення вже прийдеться платити,а так - встановлення безкоштовне)
brfoto21
b
Постійний користувач
144
07 листопада 2013
11 серп 2015 12:54
Цитата "MarinaKoval":блин, когда я на прошлой неделе написала за этот домофон, то уважаемый brfoto21 решил, что я на откат работаю, что очень посмешило!![]()
Ну вот когда я писал что не стоит торопится с домофоном, и решим на общем собрании когда все жилцы будут готовы. А то так срочно всем домофон понадобился аж подозрительно было.
И тут вуаля и стоит домофон от застройщика.
Теперь логически вопросы к застройщику. Домофон поставили ок это собственность жильцов дома теперь. Как пишет многоуважаемая MarinaKoval хочет она подключится к домофону. Ну и отлично видео так видео, просто трудка так просто. Чего это фирма будет диктовать какой кому домофон ставить. Таблетки по 45 грн? Не согласен как минимум по 1 таблетке должно быть бесплатно. Фирма будет обслуживать домофон по 15 грн с квартиры? А если квартиру не продали, а если кто то инвестировал и будет она 5 лет стоять то все кто живет будет платить за того дадю васю что раз в месяц приезжает окна проверить? Вообщем не понятно нифига господа застройщики! Я тут вас защищаю иногда перед злым народом а вы ответы не даете!!!
Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 12:54
Як Я зрозумів, то жодна контора Вам не буде ставити вашу трубку яку Ви особисто купите. А тільки ті ,що пропонують вони. Для відеофону потрібно буде встановлювати ще біля самого домофону камеру або встановлювати відразу домофон з камерою яка значно дорожча ніж домофон це в свою чергу поведе до здорожчання встановлення та обслуговування його. Не кожний може захотіти ставити відеофон. Але я можу і помилятися)
MarinaKoval
M
Постійний користувач
172
27 травня 2015
11 серп 2015 13:05
Цитата "Sancho_S":Як Я зрозумів, то жодна контора Вам не буде ставити вашу трубку яку Ви особисто купите. А тільки ті ,що пропонують вони. Для відеофону потрібно буде встановлювати ще біля самого домофону камеру або встановлювати відразу домофон з камерою яка значно дорожча ніж домофон це в свою чергу поведе до здорожчання встановлення та обслуговування його. Не кожний може захотіти ставити відеофон. Але я можу і помилятися)
так я не навязываю идею с видеофоном. Я хочу в квартире у себя поставить и звонок и камеру и т.д. И знаю, что это обойдется не меньше 5К грн. Я не хочу, чтобы мне там что-то ставил застройщик. Если они уже влупили на вход свой домофон, то тут и выбирать нечего. И придется платить за обслуживание столько, сколько они скажут. А дальше мне от них ничего не надо.
И с brfoto21 я согласна на счет того, что ключ как минимум один должен идти бесплатно. А дальше, опять-таки, я уже буду решать - заказать у застройщика копии по их цене или пойти и сделать себе дубликаты у кого-то другого.
И вообще, как-то застройщику надо было нормально организовать этот вопрос и его решение. А то уже перед фактом поставили, что они такие молодцы и обо всем побеспокоились, домофон втулили.
Лучше бы они так котлы быстренько и шустренько устанавливали.
Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 13:09
Цитата "MarinaKoval":
так я не навязываю идею с видеофоном. Я хочу в квартире у себя поставить и звонок и камеру и т.д. И знаю, что это обойдется меньше 5К грн. Я не хочу, чтобы мне там что-то ставил застройщик. Если они уже влупили на вход свой домофон, то тут и выбирать нечего. И придется платить за обслуживание столько, сколько они скажут. А дальше мне от них ничего не надо.
И с brfoto21 я согласна на счет того, что ключ как минимум один должен идти бесплатно. А дальше, опять-таки, я уже буду решать - заказать у застройщика копии по их цене или пойти и сделать себе дубликаты у кого-то другого.
И вообще, как-то застройщику надо было нормально организовать этот вопрос и его решение. А то уже перед фактом поставили, что они такие молодцы и обо всем побеспокоились, домофон втулили.
Лучше бы они так котлы быстренько и шустренько устанавливали.
аха...про котли чітко сказано. Особисто Я проти того, що за контора нам втулила свій домофон по тим цінам які вони зараз нам пропонують. Скидають як мінімум дві сотні і тоді можна буде з ними вести діалог,якщо ні, і більшість жильців буде також проти то можна буде з цією конторою попрощатися та встановити новий. Це не є проблемою на мій погляд.
MarinaKoval
M
Постійний користувач
172
27 травня 2015
11 серп 2015 13:15
Цитата "Sancho_S":аха...про котли чітко сказано. Особисто Я проти того що за контора нам втулила свій домофон по тим цінам які вони зараз нам пропонують. Скидать як мінімум дві сотні і тоді можна буде з ними вести діалог. А якщо більшість жильців буде також проти то можна буде з цією конторою попрощатися та встановити новий. Це не є проблемою на мій погляд.
я тоже думаю, что мы вправе пересмотреть их условия, т.к. никто особо мнением жильцов не интересовался и одобрени от всех не получал
wert1
w
Користувач
36
30 березня 2015
11 серп 2015 13:20
Цитата "Sancho_S":
аха...про котли чітко сказано. Особисто Я проти того, що за контора нам втулила свій домофон по тим цінам які вони зараз нам пропонують. Скидають як мінімум дві сотні і тоді можна буде з ними вести діалог,якщо ні, і більшість жильців буде також проти то можна буде з цією конторою попрощатися та встановити новий. Це не є проблемою на мій погляд.
По котлам поддерживаю!

Попрощаемся и демонтируем своими силами)
Ko.li.ro
K
Постійний користувач
463
30 липня 2015
11 серп 2015 13:22
Пропоную, як вже вони сформують ЖКГ, зустрітися, обрати якусь неділю.
Бо ми тут балакаємо
, але тільки накручуємо себе і нічого не вирішуємо.
А переговори - набагато краще!
Бо ми тут балакаємо

А переговори - набагато краще!

Sancho_S
S
Постійний користувач
169
15 червня 2015
11 серп 2015 13:23
Цитата "wert1":
По котлам поддерживаю!![]()
Попрощаемся и демонтируем своими силами)
Це точно)))Підтримую

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК А12-2 | УСК | Бровары, ул. Симоненко, 11301.05274
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7401.052 264
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1101.053 740
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 230.0484
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2730.04427
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/230.042 746
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4330.04450
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская30.04111
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ30.0410 294
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а30.043 072
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Чи варто зараз купувати нерухомість?30.044 304
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше