Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
100з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .131133. . .348
13 трав 2016 12:47
спасибо! позвоню наверное :) в этом месяце копейки не пошли а в прошлом 10 грн. разницы :???: мелочь...но все-же :)
15 трав 2016 17:33
этот жэк пора разогнать!течет труба канализации 2 месяца а начальник только тем и занимаетсячто объявы на подъездах расклеивает и на записи в журнале не реагирует!жилцы могут его уволить?
15 трав 2016 17:34
Сусіди,гляньте свої квитанції за світло! Нас із сусідкою перебор більше 100 кВт,це вони вирішили на нає**** так,щоб дорожче платили?
15 трав 2016 18:40
Сусіди.В кого є жалюзв на вікнах.Цікавить саме вікно лоджиї.Ви замовляли?Чи знайшли з такими ж розмірами вже готові? Підкажіть будь ласка.
16 трав 2016 05:52
а еще интересный вопрос с придомовой территорией: как я вижу, никто ее озеленением и дальнейшим обустройством заниматься не будет. Так же само, как и текущим ремонтом мест общего пользования ( 9 дом, 1 подьезд, ступеньки и плитка на входе, дверная ручка и т.д.).
16 трав 2016 06:26
+ дом 9 подъезд 2
16 трав 2016 08:04
Цитата "Ko.li.ro":
Сусіди,гляньте свої квитанції за світло! Нас із сусідкою перебор більше 100 кВт,це вони вирішили на нає**** так,щоб дорожче платили?

В мене більше на 70 кВт
16 трав 2016 08:05
Цитата "Sserg81":
а еще интересный вопрос с придомовой территорией: как я вижу, никто ее озеленением и дальнейшим обустройством заниматься не будет. Так же само, как и текущим ремонтом мест общего пользования ( 9 дом, 1 подьезд, ступеньки и плитка на входе, дверная ручка и т.д.).

В 9А вночі або вчора вечором хтось відірвав ручку на вхідних дверях. Вчора близько 20:00 ще була, а сьогодні на 7:00 вже немає( Що за варавари в нас завелися?
16 трав 2016 08:19
Цитата "MarinaKoval":

я вчера звонила по этому вопросу, т.к. 2 недели не засчитывают деньги. Сказали, что все ок, оплату они получили. Но она отображаться будет после того, как мы получим следующую платежку

Платіжку отримав, але в особистому кабінеті так нічого і не відображаєтся. Не підкажете номер, за яким можна зателефонувати? Хочу вияснить чому не відображаються дані. А також чому в рахунку показники лічильника більші ніж вони є насправді на лічильнику.
Дякую!
16 трав 2016 09:44
У платіжці є графа "рекомендована сума до сплати" це вони пропонують заплатити наперед. Отже сума та показники лічильника більші ніж фактично. У мене так, може і ви цю графу дивитесь?
16 трав 2016 10:17
Цитата "Sserg81":
У платіжці є графа "рекомендована сума до сплати" це вони пропонують заплатити наперед. Отже сума та показники лічильника більші ніж фактично. У мене так, може і ви цю графу дивитесь?

Схоже на це) Там ще й написано "розрахункові показники". Вони приблизно пишуть чомусь.
16 трав 2016 11:15
Цитата "Serg_K":

Платіжку отримав, але в особистому кабінеті так нічого і не відображаєтся. Не підкажете номер, за яким можна зателефонувати? Хочу вияснить чому не відображаються дані. А також чому в рахунку показники лічильника більші ніж вони є насправді на лічильнику.
Дякую!

ось номер (044) 459-07-40, назвіть їм номер свого особового рахунку.
Мені вони пояснили все так: показники знімали, наприклад, 20 числа, а рахунок виставили 30-го. Станом на 20-те показник лічильника був 200 кВт, ось вони рахують середнє арифметичне за день і підтягують суму до 30-го числа. В мене перша платіжка (з листопада по березень) була на 200 кВт більше, ніж фактично. Вони ж не враховували ремонт і обігрівач зимою, а потім звели таке собі середнє арифметичне. Я дзвонила і давала свої показники, вони мені суму потім перерахували. Останню платіжку ще не бачила, гляну сьогодні.
Кошти з минулої оплати в особистому кабінеті теж не відображаються :faceoff:
16 трав 2016 13:11
Щодо кВт, яких в платіжці було набагато більше, вони сказали - дзвонити і казати їм фактичні показники до 1 числа, тоді буде все правильно...
Рекомендована сума до сплати - брєд..витягують більше бабок, щоб ще більше заплутати, не звертайте уваги і сплачуйте суму, яка написана маленьким шрифтом. Дурдом карочє...

Прибудинкова територія теж бажає кращого, траву ніхто не косить,дерева обрізали, але вони засохли вже на наступний день після посадки восени... Одна радість, і то для інших кварталів - футбольний майданчик.

Може ми свою команду зберемо, у нас є м"яч і один гравець))))
16 трав 2016 13:55
З приводу платіжок-просто жесть! Нам дописали на 200квт.більше ніж є.Але дзвонила,сказали що все зафіксували, і що в нас взагалі переплата,тому в цьому місяці нетреба нічого платити.Голова обертом від їх розрахунків.З приводу озеленення підтримую!Якби не львівський було б суховато.Доречі,не знаю як вам,а мені б хотілося щоб біля під'їздів поставили хоча б по одній лавочці!Я думаю зайвими вони б не були.
16 трав 2016 13:57
Цитата "MarinaKoval":

Мені вони пояснили все так: показники знімали, наприклад, 20 числа, а рахунок виставили 30-го. Станом на 20-те показник лічильника був 200 кВт, ось вони рахують середнє арифметичне за день і підтягують суму до 30-го числа. В мене перша платіжка (з листопада по березень) була на 200 кВт більше, ніж фактично. Вони ж не враховували ремонт і обігрівач зимою, а потім звели таке собі середнє арифметичне. Я дзвонила і давала свої показники, вони мені суму потім перерахували. Останню платіжку ще не бачила, гляну сьогодні.

Дякую!
16 трав 2016 14:14
Цитата "MarinaKoval":

Телефонував їм. "дєло ясноє, шо дєло тьомноє". Сказали, що платить не потрібно, бо переплата. Але як дізнаватись скільки ж потрібно точно платить я так і не зрозумів. Потрібно передавати показники лічильника. Причому в будь-який день і час з 1 по 24 число. Але це потрібно тільки тим і займатись що передавать показники лічильника. То за газ, то за світло. Ще якщо й скажуть за воду передавати. При покупці квартири мені говорили, що в нас стоять "розумні" лічильники, які самі передають показники. Запитав щойно. Сказали, що не передають. Вихід бачу один. Робити так, як робив( і ще роблю) на зйомній квартирі. Написав в екселі формулу для розрахунку вартості спожитої електроенергії. Прописую попередні показники і фактичні. Мені виводить суму з урахуванням різних цін за різний обсяг. Головне перевіряти тариф кожного разу. Ну або ж рахувать щоразу вручну. Але не знаю, що вже простіше. Телефонувати їм, чи рахувати.
16 трав 2016 14:18
Цитата "MarinaKoval":

Сказали, що на сайті проводяться технічні роботи пов'язані якраз з особистим кабінетом. Через це й нічого не відображаєтся. Як запрацює(може колись), то можна буде там прямо вводити показники. Як зараз за газ.
16 трав 2016 20:17
Цитата "Navna":
З приводу платіжок-просто жесть! Нам дописали на 200квт.більше ніж є.Але дзвонила,сказали що все зафіксували, і що в нас взагалі переплата,тому в цьому місяці нетреба нічого платити.Голова обертом від їх розрахунків.З приводу озеленення підтримую!Якби не львівський було б суховато.Доречі,не знаю як вам,а мені б хотілося щоб біля під'їздів поставили хоча б по одній лавочці!Я думаю зайвими вони б не були.

... и к лавочкам бабушек в комплекте )))))))))
17 трав 2016 05:19
Цитата "Sserg81":

Которые виртуальные консьержки у нас в коморках сидят... :)
17 трав 2016 05:35
Цитата "Sserg81":

Та хоч би одну!))))Ми б точно знали,яке мурло двері заклеює,щоб вони просто відкривались(без замку домофона)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .131133. . .348
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше