Подати оголошення

ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 40

ЗабудовникСпецжитлофонд
Здача ЖК2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 114.
17/15%
17/15%
27/24%
23/20%
30/26%
1. . .1517. . .184
23 трав 2017 17:38
Цитата "Surgut":
Все, кто покупал через Обрий, может посмотреть на бирже свои форвардные контракты. Ищем через ТОВ "КУА "Світлозар"
//e-commodity.fbp.com.ua/TradeForwards.a spx

У нас через Обрий, только не Свитлозар а Дельта Плюс.
23 трав 2017 17:54
Цитата "Bygaga":
Щось все ніяк а третій секції шматок восьмого поверху не добудують((( давно вже в цій секції дірка, таке відчуття, що щось наплужили... перша секція 12 поверхів, почали 13)))

Они там кран не подняли. Работает только кран на первой и половине второй секции. Потом видно поднимут второй кран и будут доделывать третью и половину второй.
24 трав 2017 15:14
Цитата "kavanet":
Доброго вечера всем! Сегодня позвонили с отдела продаж и сказали, что будет повышаться цена (так, как мы оплатили не 100%).
Подскажите, кому-то еще звонили и кто об этом что-то слышал??? :oh: :oh: :oh:

Нам звонил менеджер по продажам на этой неделе - тоже сообщил про то, что будет включаться коэфициент (про который указано в договоре) и что к концу этой недели будет точная инфо на сколько соответсвенно будет теперь ежемесячный платеж.
25 трав 2017 07:34
Цитата "barsilona":

Нам звонил менеджер по продажам на этой неделе - тоже сообщил про то, что будет включаться коэфициент (про который указано в договоре) и что к концу этой недели будет точная инфо на сколько соответсвенно будет теперь ежемесячный платеж.

Да нам тоже, вчера звонил менеджер и тоже самое рассказал. Мол связано с продвижением вперед этапов строительства... :faceoff: (И на сколько не знает, потому что комиссия еще не собралась и не обсудила этот вопрос). Главное что бы это было не систематически
25 трав 2017 20:02
Цитата:
[/quote]

А так все выглядело оптимистично)
Они сейчас поднимут цену, следующий скачек будет, когда обложат блоками и сделают кирпичные перегородки.....
30 трав 2017 06:20
Доброго ранку всім)))Мі вчора заїхали у відділ продажу дізнатись про нові ціни, поки що нічого нового не має. Підвищення має бути, але нічого конкретного ще немає. Але,нам показали нашу квартиру в живу, мали можливість побувати в ній, подивитись на її розміри по факту))Поки ми були в квартирі повз нас проїхало два трамваї, що можу сказати, навіть враховуючи те, що вікон в квартирі не має ми їх не чули.Які великі вікна в квартирах))) Питала менеджера чи не будуть їх трохи закладати, не хотілося б цього, але він не знає((( Ми побували ще в квартирі нашого сусіда))) В цілому враження приємні. Тому хто має бажання може також подивитись квартири, правда ми не питали до якого поверху пускають, бо наша низенько)))
30 трав 2017 15:55
Добрый день! У кого есть возможность - скиньте плиз самы последние свежие фото стройки (на сайте не совсем актуальные вроде). Как там продвигается 3 секция? Они притормозили?
31 трав 2017 06:07
Цитата "barsilona":
Добрый день! У кого есть возможность - скиньте плиз самы последние свежие фото стройки (на сайте не совсем актуальные вроде). Как там продвигается 3 секция? Они притормозили?

Ні, все ок, як раз зараз вигагяють третю секцію
31 трав 2017 06:39
Цитата "Bygaga":

Ні, все ок, як раз зараз вигагяють третю секцію

Дякую!
31 трав 2017 07:53
Цитата "SoloSolo":
Ми побували ще в квартирі нашого сусіда))) В цілому враження приємні.

в 140?))) :super:
p.s. нахожусь в долгосрочной командировке на востоке, поэтому временно отошел от квартирных дел.
09 черв 2017 06:31
У нас тут тиша на форумі, а наш будинок будується, фоточки додаю
09 черв 2017 07:06
Спасибо огромное!!1 :super:
09 черв 2017 12:41
Спасибо за фото. Радостное сообщение :super: Давайте активнее общаться :hi:
09 черв 2017 16:36
У відділі продажів нам казали, що можна подавати заявку на перепланування. Підкажіть хтось так робив? Чи не виллється це потім у додоткові метри пісдя здачі? Чи краще вже потім самим робити?
09 черв 2017 18:05
Цитата "Bygaga":
У відділі продажів нам казали, що можна подавати заявку на перепланування. Підкажіть хтось так робив? Чи не виллється це потім у додоткові метри пісдя здачі? Чи краще вже потім самим робити?

не думаю що будуть лишні метри. Багато читала на форумах по даному питанню, так там якраз такий варіант описаний як самий оптимальний і малозатратний якшо хочеться зробити перепланування.Якщо перепланувати квартиру до введення її забудовником в експлуатацію, то БТІ буде вводити в єксплуатацію квартиру, яка вже матиме те планування,яко хотітемете ви.
09 черв 2017 20:19
Цитата "SoloSolo":

не думаю що будуть лишні метри. Багато читала на форумах по даному питанню, так там якраз такий варіант описаний як самий оптимальний і малозатратний якшо хочеться зробити перепланування.Якщо перепланувати квартиру до введення її забудовником в експлуатацію, то БТІ буде вводити в єксплуатацію квартиру, яка вже матиме те планування,яко хотітемете ви.

А у нас же в договорі прописано, що після здачі квартира переміряється, якщо метраж більший, ніж вказаний у договорі, то треба доплатити за м.кв по ціні на момент здачі, а я так розумію якщо я прошу знести стіну, то це додасть метрів кв? І за них я вже матиму заплатити десь по 20 к?
10 черв 2017 11:27
Цитата "Bygaga":

А у нас же в договорі прописано, що після здачі квартира переміряється, якщо метраж більший, ніж вказаний у договорі, то треба доплатити за м.кв по ціні на момент здачі, а я так розумію якщо я прошу знести стіну, то це додасть метрів кв? І за них я вже матиму заплатити десь по 20 к?

Якщо чесно, то цього момента я не продумувала.На даному сайті є форуми. де люди обговорюють дане питання. Треба все уважно прочитати, звіжити всі за і проти. Тут же мабуть ще має значення яке саме перепланування мається на увазі. Наскільки я читала, то зараз по закону якщо перепланування відбувається без перенесень несучих стін або мокрих зон то не треба це узгоджувати, а от якщо людина бажає робити кардинальні зміни і не мати проблем з БТІ. то краще це робити до введення будинку в експлуатацію. І ще я читала що дуже багато власників домовляються ззабудовником про перепланування квартири до введення в експлуатацію будинку,тому мабуть і наш забудовник пропонує таку послугу. Але як це впливає на метри не пам"ятаю, кожен випадо індивідуальний і мабуть залежить від бажань власника квартири.
12 черв 2017 07:21
Цитата "Bygaga":

Я вже подавала план з переплануванням: винесла стіни на балконі, таким чином збільшила кімнату. По додатковим коштам за перепланування, сказали будуть рахувати пізніше.
12 черв 2017 10:20
Я вже надала креслення по зміні перепланування. Сказали, що за сумму по змінам буде ясно вже пізніше, коли їх зроблять і перерахують затрачені, або невикористані матеріали.
12 черв 2017 13:48
Цитата "SoloSolo":
Доброго ранку всім)))Мі вчора заїхали у відділ продажу дізнатись про нові ціни, поки що нічого нового не має. Підвищення має бути, але нічого конкретного ще немає. Але,нам показали нашу квартиру в живу, мали можливість побувати в ній, подивитись на її розміри по факту))Поки ми були в квартирі повз нас проїхало два трамваї, що можу сказати, навіть враховуючи те, що вікон в квартирі не має ми їх не чули.Які великі вікна в квартирах))) Питала менеджера чи не будуть їх трохи закладати, не хотілося б цього, але він не знає((( Ми побували ще в квартирі нашого сусіда))) В цілому враження приємні. Тому хто має бажання може також подивитись квартири, правда ми не питали до якого поверху пускають, бо наша низенько)))

Вам очень повезло, что Вас пустили в квартиру ) Не все застройщики пускают во время строительства.

А Вы случайно не знаете, в любой день можно попасть на стройку?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .1517. . .184
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше