Подати оголошення

ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 40

ЗабудовникСпецжитлофонд
Здача ЖК2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 114.
17/15%
17/15%
27/24%
23/20%
30/26%
1. . .6365. . .184
02 лют 2018 06:48
Цитата "EL CHAPO":
Кто-то знает что это такое?

Горизонтальные опоры крана, если вы про те штуки, что от крана к дому тянутся.
02 лют 2018 13:51
Цитата "Shaby":
Добрый вечер всем :hi: .
Мы Ваши новые соседи - вторая секция)

Доброго дня, вітаю сусідів! Ми в другій секції, 10 поверх. Рада знайомству!
02 лют 2018 17:27
Питання є, звичайно!
Може, хтось знає, чи вже зроблені внутрішні перегородки? Якщо ні, то коли планують до них приступати? Бо дуже хочеться, щоб їх одразу зводили за нашим планом, а не за проектом, щоб потім не валити. Заздалегідь вдячна за відповідь.
02 лют 2018 18:54
Всіх нових сусідів)
03 лют 2018 07:46
Кто недавно инвестировал, подскажите, пожалуйста, какая сейчас стоимость квадратного метра?
03 лют 2018 15:47
Доброго вечора, були сьогодні у відділі продаж, запитала у менеджера з приводу тендера про аналіз на радіоактивні речовини, точно не пам"ятаю на що конкретно там був аналіз, так вони зробили такі здивовані очі, сказали щт ніяких аналізів не рилося і робитись не могло, оскільки на даній території виробництва не було і причини робити аналіхз не було. На мої слова що тендер на прозорро проводився і успішно, мені відповіли що там тоді і результати дивіться.коротше нічого не знаємо і нічого не чули.
03 лют 2018 18:40
Цитата "SoloSolo":
Доброго вечора, були сьогодні у відділі продаж, запитала у менеджера з приводу тендера про аналіз на радіоактивні речовини, точно не пам"ятаю на що конкретно там був аналіз, так вони зробили такі здивовані очі, сказали щт ніяких аналізів не рилося і робитись не могло, оскільки на даній території виробництва не було і причини робити аналіхз не було. На мої слова що тендер на прозорро проводився і успішно, мені відповіли що там тоді і результати дивіться.коротше нічого не знаємо і нічого не чули.

Доброго вечора. Не запитували які роботи в будинку зараз проводяться?
03 лют 2018 18:50
Ззовні людей не було видно, чоловік заходив дивитись квартиру то казав що всередині робітники були і не мало, займались елекрикою, пінопласт носили. Ми були з маленькою дочкою а з нею на будівництво не пустили)
03 лют 2018 19:05
Цитата "SoloSolo":
Ззовні людей не було видно, чоловік заходив дивитись квартиру то казав що всередині робітники були і не мало, займались елекрикою, пінопласт носили. Ми були з маленькою дочкою а з нею на будівництво не пустили)

Дякую. Радує що роботи ведуться)
03 лют 2018 19:14
Цитата "MarinaGubarets":

Питання є, звичайно!
Може, хтось знає, чи вже зроблені внутрішні перегородки? Якщо ні, то коли планують до них приступати? Бо дуже хочеться, щоб їх одразу зводили за нашим планом, а не за проектом, щоб потім не валити. Заздалегідь вдячна за відповідь.

Знаю що така можливість є,дану тему на форумі обговорювали але давно.З даним питанням треба до менеджера звертатись і він підскаже як вирішити це питання.
03 лют 2018 23:14
Цитата "SoloSolo":

Знаю що така можливість є,дану тему на форумі обговорювали але давно.З даним питанням треба до менеджера звертатись і він підскаже як вирішити це питання.

Маєте на увазі менеджера у відділі продажу, де договір оформляли?
04 лют 2018 06:10
Я подниМала этот вопрос с менеджером. Он сказал, что не может ничем помочь. Но если обратиться к строителям, которые обязательно еще будут, то они, за доп. оплату, способны решить эту проблему
04 лют 2018 16:38
Добрый вечер всем
Мы Ваши новые соседи - третья секция 5 этаж :hi:
04 лют 2018 16:50
Цитата "Bygaga":
У відділі продажів нам казали, що можна подавати заявку на перепланування. Підкажіть хтось так робив? Чи не виллється це потім у додоткові метри пісдя здачі? Чи краще вже потім самим робити?

Це пост від 09.06.17 тоді писали що саме відділ продажу пропонував розглянути питання перепланування. Можливо зараз все всі перегородки закладені тому така мохливість зникла.
04 лют 2018 17:35
Цитата "SoloSolo":

Мне удалось добыть этот файл, но расшифровать яничего не смогла там технические показатели . Нужно теперь искать какую то лабораторию чтоб прокоментировали
04 лют 2018 21:03
Сегодня видел много наборов утеплителя (пенопласта) внутри квартир, похоже планируют облицовку, - стягивают материал "ближе к телу". Это уже что-то.
04 лют 2018 21:49
Цитата "Svetlana30":
Я подниМала этот вопрос с менеджером. Он сказал, что не может ничем помочь. Но если обратиться к строителям, которые обязательно еще будут, то они, за доп. оплату, способны решить эту проблему

Зрозуміло, дякую. Теж будемо з"ясовувати. Про результати розповім
04 лют 2018 21:51
Цитата "SoloSolo":

Це пост від 09.06.17 тоді писали що саме відділ продажу пропонував розглянути питання перепланування. Можливо зараз все всі перегородки закладені тому така мохливість зникла.

Зрозуміло, дякую. Теж будемо з"ясовувати. Про результати розповім
05 лют 2018 07:35
Доброе утро,мы ваши новые соседи-2я секция,9 этаж,
кв.204 :)
05 лют 2018 09:52
Цитата "Larek":
Доброе утро,мы ваши новые соседи-2я секция,9 этаж,
кв.204 :)

Доброго ранку! А ми на 10-му, к. 215 :hi:
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .6365. . .184
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше