Подати оголошення

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗабудовникМеліоратор
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-20з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .102104. . .186
29 серп 2016 07:26
Цитата "Milashechka":
З приводу рекомендованих листів - я особисто неправляла такий лист на вілшкодування неустойки, так мій лист загубили - його вже немає, і говорять прийдіть напишіть заяву. Так що лист рекомендований - це не панацея, якщо бардак з документообігом і взагалі...

и с вами согласен :yes: :smoke:
29 серп 2016 14:31
Доброго дня, шановні мешканці 2-ї черги Ж.К. «Паркова Оселя»! :hi:

Стосовно отримання документів для реєстрації права власності повідомляємо наступне.

01 липня будинок введений в експлуатацію.
02 серпня отримано рішення про присвоєння будинку поштової адреси.
15 серпня отримані технічні паспорти із присвоєною поштовою адресою.
Крім вищезазначених документів, необхідних для реєстрації права власності, виготовляються довідки по кожному покупцю майнових прав, які також необхідні для подачі державному реєстратору.

Станом на сьогоднішній день за безпосередніми зверненнями покупців вже видано близько 8 пакетів документів для реєстрації права власності.

Для отримання документів для реєстрації права власності записуйтесь за телефонами відділу післяпродажного обслуговування за тел. 068-306-70-82; 093-867-28-85. :call:

Вас запишуть на бажаний Вами час та видадуть документи в Юридичному відділі Ж.К. «Паркова Оселя» за адресою: м. Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10. :thanks:

З повагою,
Юридичний відділ Ж.К. «Паркова Оселя» :bye:
29 серп 2016 14:47
А я по прежнему жду звонок от Виталия. Все таки интересно что же там?
29 серп 2016 14:50
Доброго дня покупцям 3 черги. :yes:
Публікуємо фото-звіт на 29.08.2016.
1. Проводився демонтаж баштового крану. Місія крану виконана. :super:
2. Ведуться роботи з утеплення південної сторони фасаду будинку.
3. Завершено штукатурення та фарбування фасаду з вул. Я.Мудрого
4. Завершено штукатурення та фарбування фасаду з вул. Маліновського.
5. Засклений повністю 8 - 9 поверх.
6. Завершуються роботи з внутрішньої штукатурки та стяжки на поверхах.
29 серп 2016 14:53
Как обстоят дела со счетчиками?
29 серп 2016 14:58
Цитата "buyeranna":
Как обстоят дела со счетчиками?

Их нет, как и автоматики в щитках.
29 серп 2016 15:02
Доброго дня. :hi:
Публікуємо плановий фото-звіт станом на 29.08.2016.
Побудований 3 поверх будинку.Готується опалубка під заливку армопоясу .
29 серп 2016 15:02
Цитата "tishyk":

Их нет, как и автоматики в щитках.

А по срокам все так же? В ближайшие две недели обещают?
29 серп 2016 15:13
Цитата "buyeranna":

А по срокам все так же? В ближайшие две недели обещают?

Я не переспрашивал в 4-й раз. От совкового подхода к инвестору нет смысла ждать обещанное в срок.
29 серп 2016 15:15
Всем привет, я со второй очереди.
Просто интересно как много людей живут в первом доме? И как у вас дела с электричеством? Так как мы узнали о том что документы с облэнерго еще не оформили только после покупки.
29 серп 2016 15:24
Цитата "tishyk":

Я не переспрашивал в 4-й раз. От совкового подхода к инвестору нет смысла ждать обещанное в срок.

Главное чтоб сделали) Хорошо бы завтра, конечно, но главное чтоб задачу выполнили :umnik:
31 серп 2016 09:38
Уважаемые Соседи!
Очень Вас прошу поставить заглушки в стояке, так как вся эта масса несется не только внутри а и снаружи труб. Вонь в квартире стоит уже сейчас, а когда оно еще и позатекает повсюду то ничего мы с этим потом не сделаем.
Большая просьба застройщику, у Вас на руках есть ключи от квартир, заглушки вы не ставили ни в одну(пока вас не попросили), пройдите поставьте сами эти заглушки! Вам же самим не нужно чтобы в магазинах на цокольном этаже заводился фекалоид!
31 серп 2016 10:36
у нас есть заглушки, 7 этаж, 25 кв.
31 серп 2016 14:38
Цитата "Юлия2015":
у нас есть заглушки, 7 этаж, 25 кв.

Спасибо Юлия! :)
Первый подъезд, этажи с 6-го по 9-й со стояком в квартире площадью 67,5 кв.м проверьте пожалуйста у кого за края переливается :pray:
01 вер 2016 10:01
Будь ласка, напишіть коли планується сдача третьої черги? :)
05 вер 2016 07:10
Соседи, доброе утро,

вопрос по балконам. Вам уже замеры делали? Сроки озвучивали?
05 вер 2016 07:45
Цитата "marina_B":
Соседи, доброе утро,

вопрос по балконам. Вам уже замеры делали? Сроки озвучивали?

Замеры делали, сроки без конкретики где то до конца сентября - октября.
05 вер 2016 08:07
Спасибо)
Если вам не сложно, сообщите когда будут новости от застройщика, т.к. мы ждем компенсацию за балконы и не введения дома в сроки - а нам не вернут ни того ни другого пока застройщик не сложит цену за балконы :)))
05 вер 2016 08:57
Цитата "marina_B":
Спасибо)
Если вам не сложно, сообщите когда будут новости от застройщика, т.к. мы ждем компенсацию за балконы и не введения дома в сроки - а нам не вернут ни того ни другого пока застройщик не сложит цену за балконы :)))

Хорошо, по балконам сообщу, но Вы и сами узнаете - так как балконы будут стеклить всем и сразу, думаю сделают прозвон. А я уже никого не жду, подписал акт приема передачи да и оформляю право собственности. Ну его нафиг портить себе нервы да ждать пока он там что то устранит, лучше уже начинать ремонты....
05 вер 2016 09:05
На заметку, электро выключатель для первого подъезда находится на 4-м этаже в коробке с ножками с синим маркером(первый слева).
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .102104. . .186
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше