Подати оголошення

ЖК ParkTown | Парк Таун | Гостомель, ул. Охотничья, 5-17

ЗабудовникBIG development
Здача ЖК2016 - 2023 р.
Планування
від 22 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
28з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 122.
7/6%
6/5%
14/11%
33/27%
62/51%
1. . .3941. . .166
18 жовт 2016 10:52
я из парадного №3 :hi:
18 жовт 2016 10:54
Цитата "Женя57":

У Вас какой этаж?
18 жовт 2016 10:55
7
18 жовт 2016 10:56
Цитата "Женя57":
7

Мы на 6м, окна в сторону парка.
18 жовт 2016 10:57
может вы под нами)))) кв 57. Вот и нашли соседей)))
18 жовт 2016 11:02
Ребят я тоже со второй семерки 3-е парадное, 6 этаж, 54 кв. Наконец-то есть соседи :hi:
18 жовт 2016 11:14

Дякую за фотографії
А коли хоча б приблизно планують склити вікна в першій 9-поверхівці? Що зараз роблять в будинку?

Хтось щось чув за дану інформацію?
//kobl.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publica tions&_c=view&_t=rec&id=194328

18 жовт 2016 11:16
Цитата "Владимир_Александрович":

Ребят я тоже со второй семерки 3-е парадное, 6 этаж, 54 кв. Наконец-то есть соседи :hi:

Вы в 3х комнатной?
18 жовт 2016 11:17
Вторая семерка вторая парадная :hi:
18 жовт 2016 11:17
Цитата "Bierhoff_":

Вы в 3х комнатной?

ага :yes:
18 жовт 2016 11:40
Ребят может на выходные встретимся? я там выкладывал фотки что есть беседка, можем шашлычок сделать заодно и обменяемся контактами, найти личку оочень тяжело.
18 жовт 2016 12:23
Цитата "12346":

Хтось щось чув за дану інформацію?
//kobl.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publica tions&_c=view&_t=rec&id=194328

Очень тревожно... Надеюсь Тимур имеет этому объяснение, очень прошу нас успокоить
18 жовт 2016 12:43

Я, як судовий юрист, готовий захищати комплекс, в тому числі будучи третьою особою в судовому спорі + радує, що остання судова практика Верховного суду України дає певні надії ваажати, що позовна давність звернення Прокуратури до суду скоріш за все спливла.

Підставою розслідування думаю є також наступна справа:
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/420651 30

Будемо надіятись, що земельних ділянок під комплексом не стосуватиметься розслідування.

18 жовт 2016 12:51
Цитата "Осенний":

Очень тревожно... Надеюсь Тимур имеет этому объяснение, очень прошу нас успокоить :chillout:

+1
18 жовт 2016 13:38
А які можуть бути найгірші наслідки?
Будівництво зупинять, людей виселять, будівлі знесуть і територію назад засадять лісом?
Які є прецеденти?
18 жовт 2016 14:20
Цитата "kod_2":
А які можуть бути найгірші наслідки?
Будівництво зупинять, людей виселять, будівлі знесуть і територію назад засадять лісом?
Які є прецеденти?

Повернуть землю державі, зі зданими об*єктами скоріш за все нічого не буде, а з недостроями можуть бути проблеми (замороження будівництва, не прийняття в експлуатацію, знесення і тп.).

Думаю панікувати не потрібно, зараз справи відкриті практично щодо більшості земельних ділянок Ірпеня, Бучі, Гостомеля...думаю відділ продажів дасть обгрунтовану відповідь.
18 жовт 2016 14:26
Цитата "12346":
Я, як судовий юрист, готовий захищати комплекс, в тому числі будучи третьою особою в судовому спорі + радує, що остання судова практика Верховного суду України дає певні надії ваажати, що позовна давність звернення Прокуратури до суду скоріш за все спливла.

Підставою розслідування думаю є також наступна справа:
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/420651 30

Будемо надіятись, що земельних ділянок під комплексом не стосуватиметься розслідування.

Тут есть наши адреса. Может как раз это причина отсутствия системной папки первого дома в реестре и требования проводить регистрацию у своего нотариуса?
18 жовт 2016 18:10
Цитата "Teodora":

Тут есть наши адреса. Может как раз это причина отсутствия системной папки первого дома в реестре и требования проводить регистрацию у своего нотариуса?

Всім доброго вечора :hi: Вибачте що змусив Вас чекати на відповідь, пишу як є вільна хвилинка.
У нас ніколи не було вимог реєструватись у "нашого" нотаріуса. Усі самі обирають реєстратора, ми лише пропонуємо. Відсутність системної папки є причиною наших суб'єктивних переживань відносно можливих маніпуляцій пов'язаних з її наявністю і можливими ризиками для нас. Ми себе і відповідно вас захищаємо від можливих "фіктивних" реєстрацій. Жоден реєстратор(в тому числі державний) не має права відмовити Вам у реєстрації у зв'язку з відсутності сист.папки, якщо такі прецеденти трапляються то просто попросіть офіційну відмову. Державні реєстратори просто лінуються кожному власнику квартири сканувати повністю весь пакет документів для реєстрації, набагато простіше коли всі ці документи є збережені у системній папці. Поки є велика кількість махінацій, ми відмовляємось йти на такі ризики. При цьому навіть документ сервіс "Готово" без проблем реєструє без системної папки.

У наступному пості пишу на рахунок сьогоднішніх "новин". Щоб не поєднувати все в одну тему.
З повагою, Лучков Тимур.
18 жовт 2016 18:24
Цитата "Женя57":

Салют соседям! я со второго подьезда, 7-й этаж) :hi:
18 жовт 2016 19:22

Так як часто кажуть, що інколи пишу забагато, одразу попереджаю - ми не маємо проблем з судами, арештами чи іншими проблемами - земельними, будівельними чи іншими. Підтвердження цьому є уся документальна база.
Тепер по порядку:
1. Стосовно - https://kobl.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=194328
Мова не про наші ділянки.
В любому випадку більшість земель довкола Києва виводились з лісництва під забудову шляхом сплати відшкодування лісовому фонду. Були і є ті хто робив і роблять усе незаконно. Звісно ми перевіряли що ми купуємо. Ділянки під ЖК ПАРКТАУН мають легальну історію.
У 2004 році ця земля перейшла з лісового фонду під будівництво шляхом сплати 2951468,41 грн у бюджет держави в якості відшкодування. Претензій з боку Державного агентства лісових ресурсів України, Національної академії наук України, Українського науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації ім Г.М.Висоцького по відношенню до рішення селищної ради Гостомеля від 06.12.2014 року № 691-35-VI просто немає. Ви можете ознайомитись з офіційною відповіддю вищевказаних інстанцій у ВП або ж подати запит через селищну раду Гостомеля з метою отримання такої документації для власного користування. У документі вказано, що усі кошти сплачені і жодних претензій немає.
2. По другому питанню : https://www.reyestr.court.gov.ua/Review/42065130
Виходячи з рішення то мова йде про спробу ухилення від сплати відновної вартості лісу конкретної посадової особи яка ліс класифікувала як рослинність по цілому ряду земельних ділянок, декілька наших ділянок там також фігурують. В ході справи провинну визнала і "помилка" була виправлена, що дало можливість стягнути з власників ділянок 175 790, 90 у бюджет Гостомеля у якості відновної вартості лісу.
По даному провадженню прокурором заявлений позов про відшкодування завданої кримінальним правопорушенням матеріальної шкоди Гостомельській селищній раді в сумі 175 790 грн. 90 коп. Від позовних вимог державний обвинувач відмовився в зв'язку з повним відшкодування завданої шкоди. Виходячи з наведеного, суд приймає відмову прокурора від позову в зв'язку з тим, що згідно листа Гостомельського селищного голови ОСОБА_91 від 16.12.2014 р. № 3968, станом на 15.12.2014 р. відновна вартість зелених насаджень відшкодована в повному обсязі.
Речові докази, судові витрати по провадженню відсутні. Запобіжний захід обвинуваченій не обирався.

У 2015 було незалежне журналістське розслідування на тему будівництва ЖК ПАРКТАУН пов'язане з відверто замовленим мітингом у тому ж році. Цією інформацією ми активно ділились з усіма, включно і на нашому каналі https://www.youtube.com/channel/UCSJ7Gf925-Im7uisY0of6Hw?spfreload=10

Компанія інвестувала у землю та комунікації шалені кошти, тепер інвестуємо разом з вами у будівництво. Свої та ваші інтереси ми захищаємо так як будь-які процеси нашої компанії проходять у легальній, законній площинні.
З повагою, Лучков Тимур.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .3941. . .166
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx