ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1
Забудовник | ZIM Group |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9% | ||
27/8% | ||
56/16% | ||
153/43% | ||
93/26% |
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 15:04
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Тобто, як я зрозумів - жодних конкретних контраргументів, окрім - "где-то и когда-то єнто уже обсуждалось" (а можна ссилочку - коли і де, а то тут 210 сторінок)ви викладали копії ХОЧ ЯКИХОСЬ дозвільних документів?
(Мається на увазі не на перші три будинки, що вже збудовані - а на те, що будується і ПРОДАЄТЬСЯ зараз).
І знаєте - дуже погана манєра показувати клієнтам документи тільки в офісі, де він не в змозі ні перевірити їх, ні проаналізувати. Часто видаючи растєряним клієнтам дозвільні документи на попередні забудови - як дозволи на зовсім інші обьєкти.
Ще раз - в наш час масштабних будівельних афер, войцеховських і прочих аферістів, наявність належних дозвільних документів - є чи не самою козирною фішкою забудови.
Тому ВСІ добросовісні забудовники, у яких такі документи є - в першу чергу виставляють їх на сайтах об'єктів - як головний рекламний козир.
У вас є лише земля - та й то не на всі земельні ділянки і зовсім з іншим цільовим призначенням - для індивідуального садибного будівництва (як по земельному так і по містобудівному кадастрах).
Але згідно містобудівного кадастру міста Києва будь яких інших документів (містобудівних умов та обмежень, дозволів чи декларацій) у вас немає.
На сайті вашого об'єкту цих документів не оприлюднено, що може означали скоріш за все - що їх просто нема, або вони неналежні.
Що стосується комісії - з понеділка мені нададуть копію відповідного документа - я його отсканую і опридлюдню.
В свою чергу, я буду радий, якщо ви оприлюдните дозвільні документи, які підтвердять законність вашого будівництва. В цьому разі, я обіцяю, що публічно - тут на форумі, я принесу свої вибачення і скажу що ви класні пацани, а не "сумнівні". І буде вам дзен.
Кроме того, что Вы написали выше и я Вам ответил, отвечать повторно на те же слова, только расставленные в другой последовательности, с моей стороны будет глупо.
Смотрите ответ выше.
В нашей компании работают юристы, которые могут Вам при встрече показать оригиналы интересующих Вас документов.
На счёт "извинений" и "классных пацанов" - мне это вообще не интересно, т.к. был подобный опыт на ЖК SkyLand, с такими же провокациями и что по итогу.... ни "извинений" ни "классных пацанов".
Не морочьте людям голову, т.к. потенциальный клиент и без Ваших истерик проверяет все документы, а идти у Вас на поводу, было бы как минимум глупо, т.к. Ваши слова полный фейк и попытки раскачать ситуацию и так 300 раз обжеванной ранее темой, напоминают почерк давно знакомых всем ребят, успешно дурящим доверчивым клиентам голову...
Rakoon

Постійний користувач
179
15 грудня 2015
19 лист 2016 15:13
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Тобто, як я зрозумів - жодних конкретних контраргументів, окрім - "где-то и когда-то єнто уже обсуждалось" (а можна ссилочку - коли і де, а то тут 210 сторінок)ви викладали копії ХОЧ ЯКИХОСЬ дозвільних документів?
(Мається на увазі не на перші три будинки, що вже збудовані - а на те, що будується і ПРОДАЄТЬСЯ зараз).
І знаєте - дуже погана манєра показувати клієнтам документи тільки в офісі, де він не в змозі ні перевірити їх, ні проаналізувати. Часто видаючи растєряним клієнтам дозвільні документи на попередні забудови - як дозволи на зовсім інші обьєкти.
Ще раз - в наш час масштабних будівельних афер, войцеховських і прочих аферістів, наявність належних дозвільних документів - є чи не самою козирною фішкою забудови.
Тому ВСІ добросовісні забудовники, у яких такі документи є - в першу чергу виставляють їх на сайтах об'єктів - як головний рекламний козир.
У вас є лише земля - та й то не на всі земельні ділянки і зовсім з іншим цільовим призначенням - для індивідуального садибного будівництва (як по земельному так і по містобудівному кадастрах).
Але згідно містобудівного кадастру міста Києва будь яких інших документів (містобудівних умов та обмежень, дозволів чи декларацій) у вас немає.
На сайті вашого об'єкту цих документів не оприлюднено, що може означали скоріш за все - що їх просто нема, або вони неналежні.
Що стосується комісії - з понеділка мені нададуть копію відповідного документа - я його отсканую і опридлюдню.
В свою чергу, я буду радий, якщо ви оприлюдните дозвільні документи, які підтвердять законність вашого будівництва. В цьому разі, я обіцяю, що публічно - тут на форумі, я принесу свої вибачення і скажу що ви класні пацани, а не "сумнівні". І буде вам дзен.
Та дійсно цю інформацію мусолили багато раз, забудовник скидає доки на імейл, а не просто показує. А ви по ходу заказухою займаєтесь, яке вам діло до симпатичного і малоповерхового комплексу на окраїні міста, який тільки прикрасить цей район. Ви займіться зайкраще висотками у центрі міста які добивають образ міста в край! Займіться тими хто вирубає ліси і дерева, займіться аєропортом Жуляни який знаходиться в місті, і нехай буде все добре, але при одному невдалому злеті, буде сотні жертв на Голосіївці. А так Ви тупо працюєте на ЧИЇСЬ інтереси, і піаритесь. Все...
Brda88

Постійний користувач
198
24 серпня 2015
19 лист 2016 15:22
Помню таких залетных еще со строительства первого дома. Застройщик с самого начала не выкладывает документы в открытый доступ. Ну ок. Дом мне понравился,я потратил чуть больше времени и изучил документы на месте. Потом обратился к юристу и изучил еще вместе с ним. Но это не значит,что ЗИМу надо доверять безраздельно. Смотрите,думайте,анализируйте. Первые три дома не без проблем,но живут. При чем проблемы связаны как раз не с документацией. Прямые договора с киевгазом заключены очень оперативно,что о многом говорит
Руляна
Р
Постійний користувач
312
24 травня 2015
19 лист 2016 15:49
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Просто смешно читать,я инвестор Паркленда 5 дом, из-за таких "умников" как Вы ,наводящих ужас на форумах, я не купила квартиру в Скайленде, ждала пока получат доки, потом ждала пока получит доки хоть 1 дом с первой очереди Паркленда, все ждала подвоха. И спустя год, купила таки квартиру во 2 очереди!Все там были такие же дебаты,дадут-не дадут, чья земля....шеф все пропало!!!! Хватит писать бред, надо вам документация - гоу в отдел продаж! Чего вам тут должен кто то что то показывать, доказывать?Это форум застройщиков, а не официальный сайт ЗИМА.И по поводу домиков, частного сектора,вы представляете такую картину,что на закрытой территории огромного комплекса, что то останется не выкупленным и домик огородят заборчиком , а жильцы видимо на вертолете будут домой попадать? Ну прям сплошная бредятина

Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 15:56
Цитата "Muhammad_Ali":
Кроме того, что Вы написали выше и я Вам ответил, отвечать повторно на те же слова, только расставленные в другой последовательности, с моей стороны будет глупо.
Смотрите ответ выше.
В нашей компании работают юристы, которые могут Вам при встрече показать оригиналы интересующих Вас документов.
На счёт "извинений" и "классных пацанов" - мне это вообще не интересно, т.к. был подобный опыт на ЖК SkyLand, с такими же провокациями и что по итогу.... ни "извинений" ни "классных пацанов".
Не морочьте людям голову, т.к. потенциальный клиент и без Ваших истерик проверяет все документы, а идти у Вас на поводу, было бы как минимум глупо, т.к. Ваши слова полный фейк и попытки раскачать ситуацию и так 300 раз обжеванной ранее темой, напоминают почерк давно знакомых всем ребят, успешно дурящим доверчивым клиентам голову...
Тобто, як я зрозумів, окрім бла-бла-бла - у нас "работают класниє юрісти", шановна публіка більш нічого не побачить?
Так де ж ті загадочні ссилки на документи, про які ви так таємничо кажете????
І якщо у вас є дійсно всі належні документи - то яка проблема їх оприлюднити на сайті об'єкта - як це роблять ВСІ - дійсно добросовісні забудовники - а не охмуряти клієнта групою менеджерів - "сюда нє смотрі - туда смотрі" і підсовувати йому дозвільні документи на забудову перших трьох будинків, які вже збудовані - видаючи їх за дозволи на теперішнє будівництво.
Скажіть будь ласка - яка причина, що забудовник до цих пір не оприлюднив дозвільні документи на сайті об'єкта, якщо вони у нього є?
Згідно ч. 5, ст. 24 Закону про містобудівну діяльність - містобудівні умови та обмеження - це інформація з відкритим доступом - як і інформація щодо виданих дозволів на будівництво чи зареєстрованих декларацій - і я отримаю скоро інформацію - чи такі містобудівні умови і дозволи видавались.
Тобто - жодної комерційної таємниці з обмеженим доступом у цих документів немає.
Відтак єдина причина коли забудовники їх не оприлюднюють - їх просто нема.
А нещасним клієнтам в офісі менеджери впарюють старі дозвільні документи, на старі обьєкти - за нові.
Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 15:58
Цитата "Руляна":
Просто смешно читать,я инвестор Паркленда 5 дом, из-за таких "умников" как Вы ,наводящих ужас на форумах, я не купила квартиру в Скайленде, ждала пока получат доки, потом ждала пока получит доки хоть 1 дом с первой очереди Паркленда, все ждала подвоха. И спустя год, купила таки квартиру во 2 очереди!Все там были такие же дебаты,дадут-не дадут, чья земля....шеф все пропало!!!! Хватит писать бред, надо вам документация - гоу в отдел продаж! Чего вам тут должен кто то что то показывать, доказывать?Это форум застройщиков, а не официальный сайт ЗИМА.И по поводу домиков, частного сектора,вы представляете такую картину,что на закрытой территории огромного комплекса, что то останется не выкупленным и домик огородят заборчиком , а жильцы видимо на вертолете будут домой попадать? Ну прям сплошная бредятинаЕсли вы потенциальный инвестор, вы придете в Оп с юристом, все проверите ,посмотрите,узнаете, а если заказной Бот -идите мимо ,тут уже таких хватает и без Вас(((
Можна маленьке уточнення - ви купили квартиру - чи покищо лише обіцянку - "вєк волі нє відать"?
Скажіть будь ласка - ваш 5 будинок введено в експлуатацію?
Якщо введено - чи змогли ви вже зареєструвати парво власності?
Дякую
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:01
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Тобто, як я зрозумів, окрім бла-бла-бла - у нас "работают класниє юрісти", шановна публіка більш нічого не побачить?
Так де ж ті загадочні ссилки на документи, про які ви так таємничо кажете????
І якщо у вас є дійсно всі належні документи - то яка проблема їх оприлюднити на сайті об'єкта - як це роблять ВСІ - дійсно добросовісні забудовники - а не охмуряти клієнта групою менеджерів - "сюда нє смотрі - туда смотрі" і підсовувати йому дозвільні документи на забудову перших трьох будинків, які вже збудовані - видаючи їх за дозволи на теперішнє будівництво.
Скажіть будь ласка - яка причина, що забудовник до цих пір не оприлюднив дозвільні документи на сайті об'єкта, якщо вони у нього є?
Згідно ч. 5, ст. 24 Закону про містобудівну діяльність - містобудівні умови та обмеження - це інформація з відкритим доступом - як і інформація щодо виданих дозволів на будівництво чи зареєстрованих декларацій - і я отримаю скоро інформацію - чи такі містобудівні умови і дозволи видавались.
Тобто - жодної комерційної таємниці з обмеженим доступом у цих документів немає.
Відтак єдина причина коли забудовники їх не оприлюднюють - їх просто нема.
А нещасним клієнтам в офісі менеджери впарюють старі дозвільні документи, на старі обьєкти - за нові.
/
Уважаемый, я Вам в третий раз говорю, что эти темы обсуждали ранее.
Я Вам на всё ответил ранее.
Ваши попытки тают с каждым постом...
Я Вам

Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 16:07
Цитата "Muhammad_Ali":
Уважаемый, я Вам в третий раз говорю, что эти темы обсуждали ранее.
Я Вам на всё ответил ранее.
Ваши попытки тают с каждым постом...
Я Вамза упорство прокачивания и отработку полученных денег!
Мене, як професійного юриста (та і будь якого притомного адекватного потенційного інвестора) - не цікавить - яку лапшу ви раніше вішали нещасним клієнтам.
Я вас запитую зовсім інше - у вас хоч якісь документи є?
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:08
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Мене, як професійного юриста (та і будь якого притомного адекватного потенційного інвестора) - не цікавить - яку лапшу ви раніше вішали нещасним клієнтам.
Я вас запитую зовсім інше - у вас хоч якісь документи є?
Я Вашей "команде" отвечал уже на эти вопросы, разве они Вам не жаловались??
Отвечу ещё раз - смотрите ответы Выше.
Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 16:15
Цитата "Muhammad_Ali":
Я Вашей "команде" отвечал уже на эти вопросы, разве они Вам не жаловались??
Отвечу ещё раз - смотрите ответы Выше.
Та кажіть уже прямо - предявити документи ви не можете
Як я розумію, тому що їх просто нема.
Ще раз - дайте відповідь на елементарне питання - якщо у вас документи є - чому ви їх не оприлюдните, як це роблять всі добропорядні забудовники, у яких такі документи дійсно є.
Яка причина?
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:21
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Ще раз - дайте відповідь на елементарне питання - якщо у вас документи є - чому ви їх не оприлюдните, як це роблять всі добропорядні забудовники, у яких такі документи дійсно є.
Яка причина?
Отвечаю ещё раз - милости просим, всё покажем, Вам же люди пишут, что мы предоставляем.
Ваши провокации многим тут понятны и вестись на них мы не намерены.
Удачи Вам в Вашем "бизнесе", но Вы явно ошиблись адресом.
Jackfan

Старожил
954
25 листопада 2015
19 лист 2016 16:22
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Яка причина?
Зачем устраивать этот цирк, посетите отдел продаж, вам все покажут. Если не устроит, тогда будете кипишевать.

Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 16:23
Цитата "Muhammad_Ali":
Отвечаю ещё раз - милости просим, всё покажем, Вам же люди пишут, что мы предоставляем.
Ваши провокации многим тут понятны и вестись на них мы не намерены.
Удачи Вам в Вашем "бизнесе", но Вы явно ошиблись адресом.
Запитаю ще раз - яка причина, що ви не оприлюднюєте дозвільні документи (якщо вони у вас дійсно є), як це роблять ВСІ добропорядні забудовники, у яких ці документи таки є!
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:24
Цитата "Jackfan":
Зачем устраивать этот цирк, посетите отдел продаж, вам все покажут. Если не устроит, тогда будете кипишевать.
Вы что не видите почерк до боли знакомых "людей"??
Это всё уже было и повторялось не однократно.... а баба яга против... и ... Вы всё врёте...
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:25
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Запитаю ще раз - яка причина, що ви не оприлюднюєте дозвільні документи (якщо вони у вас дійсно є), як це роблять ВСІ добропорядні забудовники, у яких ці документи таки є!
Как я написал ранее .... Ваши посты худеют с каждым разом...
Смотрите мой ответ по поводу документов постом выше.
Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 16:31
Цитата "Muhammad_Ali":
Как я написал ранее .... Ваши посты худеют с каждым разом...
Смотрите мой ответ по поводу документов постом выше.
Та я вже все давно зрозумів - є ваші пояснення, що ви вже колись щось комусь.....
Документів правда нема - але то фігня
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:32
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Та я вже все давно зрозумів - є ваші пояснення, що ви вже колись щось комусь.....
Документів правда нема - але то фігня
Смотрите ответы выше.
Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 16:34
Цитата "Muhammad_Ali":
Смотрите ответы выше.
Отвєти і прівєти відєл - докумєнтов нє відєл.
Ібо їх нєт.
Буває - ви такі не одні - є ще Войцеховський
ZIM Capital
ZC
Ветеран
2 922
15 вересня 2016
19 лист 2016 16:35
Цитата "Gjvshrjdfybq":
Отвєти і прівєти відєл - докумєнтов нє відєл.
Ібо їх нєт.
Буває - ви такі не одні - є ще Войцеховський
Главное, что таких как Вы в вашей "команде" много.
Gjvshrjdfybq
G
Користувач
84
25 жовтня 2015
19 лист 2016 16:39
Цитата "Muhammad_Ali":
Главное, что таких как Вы в вашей "команде" много.
А як щоб по суті відповісти? А якщо в сторону не сплигувати?

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка22.055 554
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- Чи варто зараз купувати нерухомість?22.054 393
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043