ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1
Забудовник | ZIM Group |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування |
31/9% | ||
27/8% | ||
56/16% | ||
153/43% | ||
93/26% |

Цитата "Rakoon":
Может задолбало? Просто у большинства мелочные вопросы, некоторые дублируются, как только появился представитель застройщика сразу ветка "заСпамилась" в край...
Если обобщить ветку, то люди хотят за те небольшие деньги (18-19К - м2), получить сервис-качество-быстроту как в домах дорогого класса за (30К-40К м2)...
Ну не будет все идеально, тем более в первый год, когда настраивают и подстраивают все. Какая боль, в 7-ми этажном доме не работает лифт :-)
Да, не приятно, но так как тут это преподносят "АРМАГЕДОН, поднять 2 коробки на 2 этаж (утрирую)".
Сейчас живу в свечке, от когда у нас лифт не работает, и бабушка которая на 2 этаж с трудом поднимается, сидит и под подъездом ждет когда же заработает лифт что бы подняться на 15 этаж, вот это да. А так скорее всего 95% жильцов комплекса молодые и здоровые, ходите пешком - будет упругая попа (для девушек), а у парней в принципе тоже :-)
Ахххахахха получи печеньку от застройщика)
Доводы просто треш.
Лифт это бизнес класс, ЛИФТ - это бизнес класс

Что уж там, это элит)))

Цитата "andreasss":3 будинок
Хто пыдкаже в чому може бути проблема ? кутки біля вікон мокрі!! Як це вирішити ? до кого звертатись ?
Проблема аналогичная, вы как то решили? Завтра буду звонить в ЖЭК
Цитата "Renatvrv":
Лично я ничего лишнего здесь не спрашивал, и спамом вопросы, которые волнуют жильцов и будущих жильцов, быть не могут.
По четвертому дому не помню сообщений за последний месяц, кроме изменения в последовательности оформления документов. Лично мне интересно, что сейчас с ним и на каком этапе документы, когда ожидать подписание основного договора.
В предварительном написано, что дата подписания 30.09.16 + 60 дней. Будет выдержан этот срок? Как я понимаю, по отсутствию информации и 18.11 за окном, то скорей всего нет. Как будет с остальными сроками. В договоре, кажется, 5 дней на передачу ключей и потом два месяца на подключение коммуникаций.
Итог. Хочу просто понимать, на что могу рассчитывать.
П.С. претензий к самому застройщику у меня нет, в комплексе мне все нравится, на все идеи смотрю с оптимизмом. Напрягает только нахождение в неведении.
+1
Цитата "Vsevolod-V":
1. Нет.
2. Жители умудряются к бытовому мусору выбрасывать и остатки строительного и картонные коробки ...
3. Нет. Мы заменили, т.к. декоративная панель на двери застройщика не позволяет защиту замков организовать. Также толщина металла полотна недостаточная. Конечно, бывают двери и похуже. По личным ощущениям, базовые двери были на 5 по 10-балльной.
Я с вами поспорю, входная дверь хорошего качества, по сравнению с другими застройщикам ,поверьте, за последние пару месяцев я видел множество дверей, при чем разного качества, были двери, как консервные банки, которые можно скрыть без особого труда с помощью обычного ножа, а цена квадратного метра данных ЖК была повыше паркленда
Как по мне, зря вы поменяли входную дверь , могли просто поставить вторую дверь ,того качества, которого желает ваша потребность, толщина стены позволяет это сделать.

Взагалі то - на вулиці Практичній будувались лише перші 3 будинки.
І якщо зайти на сайт містобудівного кадастру Києва то ми побачимо, що лише перші ці будинки будувались законно.
Що стосується інших будинків, які вже будуються чи починаються будуватись, то вони будуються практично на вулиці Журавлиній і якщо глянути на сайт містобудівного кадастру то цієї забудови - просто нема.
//monitor.mkk.kga.gov.ua
Також у цьому містобудівному кадастрі немає інформації щодо того що іншому будівництву (окрім перших трьох будинків) хоч коли небудь видавались містобудівні умови та обмеження та реєструвались дозволи чи декларації на будівництво.
Більш того, згідног земельного кадастру - цільове призначення цих ділянок - для індивідуального житлового будівництва //map.land.gov.ua/kadastrova-karta щоб легше було шукати - найдіть для орієнтування земельні ділянки з кадастровими номерами 8000000000:72:314:0011 чи 8000000000:72:313:0043
Недавнє засідання виїздної депутатської комісії Київради підтвердило, що будівництво незаконне і здійснюється без дозвільних документів.
Дуже великі сумніви щодо законності будівництва випливають із того, що на власному сайті цієї забудови park-lend.com.ua
ВІДСУТНЯ будь яка інформація про дозвільні документи.
Хоча ми знаємо, що кожен забудовник, який має такі документи намагається їх виложити на сайті в саму першу чергу.
Крім того, забудовник, мяко кажучи забув повідомити потенційних покупців, що в середині того кварталу, який є між будинками, що будуються і де забудовник на своєму сайті "малює" такий гарний озеленений майданчик, насправді знаходяться приватні жилі будинки інших громадян (їх там декілька), які покищо нікуди виїздити не збираються. Так що посередині ваших будинків будуть не красиві озеленені майданчики чи дитячі майданчики - а чужі приватні хати.
Тому, моя рекомендація потенційним покупцям - перед тим, як розлучатись із своїми грошима - нєжайше попросіть забудовника надати повний пакет дозвільних документів на будівництво.
Причому попросіть, щоб він надав документи саме на ті нові будинки, які зараз будуються - а не на ті старі три будинки на вул. Практичній, які вже давно побудовані (ну щоб він випадково не помилився)

Цитата "Gjvshrjdfybq":Взагалі то - на вулиці Практичній будувались лише перші 3 будинки.
І якщо зайти на сайт містобудівного кадастру Києва то ми побачимо, що лише перші ці будинки будувались законно.
Що стосується інших будинків, які вже будуються чи починаються будуватись, то вони будуються практично на вулиці Журавлиній і якщо глянути на сайт містобудівного кадастру то цієї забудови - просто нема.
//monitor.mkk.kga.gov.ua
Також у цьому містобудівному кадастрі немає інформації щодо того що іншому будівництву (окрім перших трьох будинків) хоч коли небудь видавались містобудівні умови та обмеження та реєструвались дозволи чи декларації на будівництво.
Більш того, згідног земельного кадастру - цільове призначення цих ділянок - для індивідуального житлового будівництва //map.land.gov.ua/kadastrova-karta щоб легше було шукати - найдіть для орієнтування земельні ділянки з кадастровими номерами 8000000000:72:314:0011 чи 8000000000:72:313:0043
Недавнє засідання виїздної депутатської комісії Київради підтвердило, що будівництво незаконне і здійснюється без дозвільних документів.
Дуже великі сумніви щодо законності будівництва випливають із того, що на власному сайті цієї забудови park-lend.com.ua
ВІДСУТНЯ будь яка інформація про дозвільні документи.
Хоча ми знаємо, що кожен забудовник, який має такі документи намагається їх виложити на сайті в саму першу чергу.
Крім того, забудовник, мяко кажучи забув повідомити потенційних покупців, що в середині того кварталу, який є між будинками, що будуються і де забудовник на своєму сайті "малює" такий гарний озеленений майданчик, насправді знаходяться приватні жилі будинки інших громадян (їх там декілька), які покищо нікуди виїздити не збираються. Так що посередині ваших будинків будуть не красиві озеленені майданчики чи дитячі майданчики - а чужі приватні хати.
Тому, моя рекомендація потенційним покупцям - перед тим, як розлучатись із своїми грошима - нєжайше попросіть забудовника надати повний пакет дозвільних документів на будівництво.
Причому попросіть, щоб він надав документи саме на ті нові будинки, які зараз будуються - а не на ті старі три будинки на вул. Практичній, які вже давно побудовані (ну щоб він випадково не помилився)![]()
Я вижу, что у Вас большие вопросы к кадастру, в котором Вы не увидели информации, так это вопрос к самому кадастру, не мы же заносим данные.
Относительно целевого назначения земли, так эта тема уже была объезжена 100 раз и на неё сотню раз был дан ответ.
Относительно документов - тоже уже тысячу раз обсуждался этот вопрос.
Милости просим Вас в гости, всё обсудим, всё посмотрите.
О какой выездной раде Вы говорите... предоставьте копию документа с исходящим номером и печатью псевдо депутатской комиссии.
Относительно домов... так клиенты перед покупкой идут на стройку и своими глазами всё видят, то что находится возле любого выбранного дома.
ООООООООООООООчень попахивает выражением ... вы всё врёте... т.к. смахивает только на попытку, в сотый раз, раскачать ситуацию под любым выдуманным предлогом...

Цитата "Jackfan":Вроде писали здесь, что застройщик выкупил частные дома, которые находятся рядом...
Як би так виразитись потолерантніше? - Вас трошки ввели в оману.
Дійсно, забудовник викупив більшість земельних ділянок (по 8-10 соток), але не всі. Частину ділянок, на яких уже були збудовані будинки, забудовник не викупив. Там є цікаві обьєкти. Наприклад - дерев'яний будинок - належить одному з так званих "діамантових прокурорів". Є і інші приватні будинки, які ваш забудовник не викупив і не факт що викупить, а тому ті кьясіві рісюнки, які вам показують на сайті проекту, скажемо тоже мяко - не зовсім відповідають дій1сності.
Тому що замість красивих лужайок і дитячих майданчиків посеред кварталу - будуть чужі приватні хати.
Цитата "Muhammad_Ali":
Я вижу, что у Вас большие вопросы к кадастру, в котором Вы не увидели информации, так это вопрос к самому кадастру, не мы же заносим данные.
Относительно целевого назначения земли, так эта тема уже была объезжена 100 раз и на неё сотню раз был дан ответ.
Относительно документов - тоже уже тысячу раз обсуждался этот вопрос.
Милости просим Вас в гости, всё обсудим, всё посмотрите.
О какой выездной раде Вы говорите... предоставьте копию документа с исходящим номером и печатью псевдо депутатской комиссии.
Относительно домов... так клиенты перед покупкой идут на стройку и своими глазами всё видят, то что находится возле любого выбранного дома.
ООООООООООООООчень попахивает выражением ... вы всё врёте... т.к. смахивает только на попытку, в сотый раз, раскачать ситуацию под любым выдуманным предлогом...
Тобто, як я зрозумів - жодних конкретних контраргументів, окрім - "где-то и когда-то єнто уже обсуждалось" (а можна ссилочку - коли і де, а то тут 210 сторінок)ви викладали копії ХОЧ ЯКИХОСЬ дозвільних документів?
(Мається на увазі не на перші три будинки, що вже збудовані - а на те, що будується і ПРОДАЄТЬСЯ зараз).
І знаєте - дуже погана манєра показувати клієнтам документи тільки в офісі, де він не в змозі ні перевірити їх, ні проаналізувати. Часто видаючи растєряним клієнтам дозвільні документи на попередні забудови - як дозволи на зовсім інші обьєкти.
Ще раз - в наш час масштабних будівельних афер, войцеховських і прочих аферістів, наявність належних дозвільних документів - є чи не самою козирною фішкою забудови.
Тому ВСІ добросовісні забудовники, у яких такі документи є - в першу чергу виставляють їх на сайтах об'єктів - як головний рекламний козир.
У вас є лише земля - та й то не на всі земельні ділянки і зовсім з іншим цільовим призначенням - для індивідуального садибного будівництва (як по земельному так і по містобудівному кадастрах).
Але згідно містобудівного кадастру міста Києва будь яких інших документів (містобудівних умов та обмежень, дозволів чи декларацій) у вас немає.
На сайті вашого об'єкту цих документів не оприлюднено, що може означали скоріш за все - що їх просто нема, або вони неналежні.
Що стосується комісії - з понеділка мені нададуть копію відповідного документа - я його отсканую і опридлюдню.
В свою чергу, я буду радий, якщо ви оприлюдните дозвільні документи, які підтвердять законність вашого будівництва. В цьому разі, я обіцяю, що публічно - тут на форумі, я принесу свої вибачення і скажу що ви класні пацани, а не "сумнівні". І буде вам дзен.

- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка22.055 554
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- Чи варто зараз купувати нерухомість?22.054 393
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043