Подати оголошення

ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1

ЗабудовникZIM Group
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
57з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9%
27/8%
56/16%
153/43%
93/26%
1. . .116118. . .897
16 черв 2016 11:11
Цитата "Max_m":

поки не перевіримо у наших будинках як буде працювати експлуатаційна компанія - немає сенсу заздалегіть думати, що все буде погано. пройде певний час, будинки будуть заселені, буде зрозуміло як вони працюють, і тільки після цього, на мою думку, можна буде піднімати питання про осбб.

Теж так думаю, і впевнений, що в нашому житловому комплексі все буде на відмінно!
16 черв 2016 12:29
а що буде, якщо вони не погодяться? підете в суд? такий суд легко можна затягнути на рік, з урахуванням всіх інстанцій. і результат не зрозуміло який буде, а у вас весь цей час буде зобов'язання сплачувати 100 грн в день (звісно, якщо ви хочете отримати право власності, підписавши договір). [/quote]

Уважаемые соседи, если перед Вами вдруг положат один, два или пять договоров одновременно. И рядом, совершенно ненавязчиво, окажутся ручка или ключи, или и то и другое. А Вы, абсолютно случайно, решите перед подписанием дать почитать их юристу, даже студенту 4 курса. Может быть, Вы услышите или увидите без слов их совет.
16 черв 2016 12:47
Цитата "Max_m":

а що буде, якщо вони не погодяться? підете в суд? такий суд легко можна затягнути на рік, з урахуванням всіх інстанцій. і результат не зрозуміло який буде, а у вас весь цей час буде зобов'язання сплачувати 100 грн в день (звісно, якщо ви хочете отримати право власності, підписавши договір).
Цей ваш борг теж, звісно, можна оскаржити, але результат далеко не 100%, а ви знову ж таки витрачаєте час і гроші на процес.
Це я вам пояснюю з точки зору практики, а не лише статті у цивільному кодексі. Мені теж не дуже подабається такий стан речей, але наразі я з ним погодився, а далі буде видно.

Цей "договір" суперечить цілій низці законів і норм діючого Законодавства. І я не хочу чекати "а далі буде видно"... Хочу захистити свої права відразу при підписанні. На жаль, маю дуже сумний досвід, коли підписуєш документ не читаючи. І буквально за останній тиждень-два ви подивіться скільки інформаціїї в ЗМІ і на форумах про те, що "виробляють кишенькові ЖЕКИ" забудовників, мешканці ними не задаволені, але позбавитися цоього "ярма" через такі ось підписані "договори" складно, але можливо.
В прозорість роботи забудовника "Зім" я також вірю і надіюся, що вони все ж таки скадуть договір, що не суперечить чинному законодавству і інтересам інвесторів.
16 черв 2016 13:08
Информация для дома 2

Как подтвердила Татьяна, начальница ЖЭКа, - ключи дают сразу же после подписания основного договора. Иначе говоря, подписываете основной договор и договор на обслуживание (в случае, если таки подписываете) - ключи можно будет забрать в тот же день.
16 черв 2016 13:21

Кроме того, существует утвержденный минимальный перечень услуг, который обязана предоставлять управляющая компания.
//www.minregion.gov.ua/wp-content/upload s/2016/06/Dodatok-1.pdf
Перечень услуг, предлагаемый согласно договору "Про надання організаційних послуг" сведен к одной строке:
"Організація утримання Будинку та Прибудинкової території".
Что подразумевается под этой формулировкой, мы можем только догадываться. Нет конкретизации взятых на себя обязательств, соответственно и претензий к невыполнению быть не может.

16 черв 2016 13:38
Цитата "АннаКо":

Цей "договір" суперечить цілій низці законів і норм діючого Законодавства. І я не хочу чекати "а далі буде видно"... Хочу захистити свої права відразу при підписанні. На жаль, маю дуже сумний досвід, коли підписуєш документ не читаючи. І буквально за останній тиждень-два ви подивіться скільки інформаціїї в ЗМІ і на форумах про те, що "виробляють кишенькові ЖЕКИ" забудовників, мешканці ними не задаволені, але позбавитися цоього "ярма" через такі ось підписані "договори" складно, але можливо.
В прозорість роботи забудовника "Зім" я також вірю і надіюся, що вони все ж таки скадуть договір, що не суперечить чинному законодавству і інтересам інвесторів.

Юридично він нічому не суперечить, мені лінь розписувати чому, це випливає із суті договору.

Але в будь-якому разі удачі вам у цій нелегкій справі.
16 черв 2016 13:39
Цитата "vas_mooor":

Уважаемые соседи, если перед Вами вдруг положат один, два или пять договоров одновременно. И рядом, совершенно ненавязчиво, окажутся ручка или ключи, или и то и другое. А Вы, абсолютно случайно, решите перед подписанием дать почитать их юристу, даже студенту 4 курса. Может быть, Вы услышите или увидите без слов их совет.

Ну так не отримуйте ключі, не підписуйте договір, ідіть в суд, а по результату напишіть тут, і ми побачимо хто буде правий.
16 черв 2016 13:57
Подписали мы сегодня договор.
По договору обслуживания получается полный бред, но радует что мы подписываем его на 1 год.
Домофон отдельный разговор. Четко написано что за выполнение работ не отвечают, но бабки принимают. Но там можно расторгнуть договор в любой момент.
По договору о компенсациях по воде и электричеству вопросов вроде как нет. Правила эксплуатации - ниочем. Просто правила, но срок действия скаженый - 2 с половиной года.
Ну и договор об организационных услугах - совсем не понятный. Вот тут нужно бороться.
В идеале нужно работать над организацией ОСББ, потом нанимать тот же ЖЕК но с контролем за результатом.
16 черв 2016 14:05
Цитата "Vsevolod-V":

Главная цель была достигнута - мы познакомились. Приятные люди, сживемся :). Как бы познакомиться с Вами, Swedian, Nataliia93, Doberrwoman?

Я то думал, там единым фронтом, против договора... А вы "просто познакомились".
16 черв 2016 14:07
Цитата "Max_m":

а що буде, якщо вони не погодяться? підете в суд? такий суд легко можна затягнути на рік, з урахуванням всіх інстанцій. і результат не зрозуміло який буде, а у вас весь цей час буде зобов'язання сплачувати 100 грн в день (звісно, якщо ви хочете отримати право власності, підписавши договір).
Цей ваш борг теж, звісно, можна оскаржити, але результат далеко не 100%, а ви знову ж таки витрачаєте час і гроші на процес.
Це я вам пояснюю з точки зору практики, а не лише статті у цивільному кодексі. Мені теж не дуже подабається такий стан речей, але наразі я з ним погодився, а далі буде видно.

Я прошу прощения, а откуда долг возьмется то и перед кем? Договоров с обслуживающей организацией у меня нет. 100 грн. в день - это за что?
16 черв 2016 14:10
Цитата "swedian":

Я прошу прощения, а откуда долг возьмется то и перед кем? Договоров с обслуживающей организацией у меня нет. 100 грн. в день - это за что?

В основному договорі ви зобов'язуєтесь протягом 5 днів підписати вищевказані договори, якщо не підписуєте - 100 грн в день ЗІМ кепітал груп. Може у вас, звісно, інший договір, у мене було так
16 черв 2016 14:11
Цитата "SanyaZ":
По договору обслуживания получается полный бред, но радует что мы подписываем его на 1 год.
Домофон отдельный разговор. Четко написано что за выполнение работ не отвечают, но бабки принимают. Но там можно расторгнуть договор в любой момент.
По договору о компенсациях по воде и электричеству вопросов вроде как нет. Правила эксплуатации - ниочем. Просто правила, но срок действия скаженый - 2 с половиной года.
Ну и договор об организационных услугах - совсем не понятный. Вот тут нужно бороться.
В идеале нужно работать над организацией ОСББ, потом нанимать тот же ЖЕК но с контролем за результатом.

конструктивна позиція, підтримую.
16 черв 2016 14:11
Цитата "Max_m":

Юридично він нічому не суперечить, мені лінь розписувати чому, це випливає із суті договору.

Але в будь-якому разі удачі вам у цій нелегкій справі.

:faceoff:
Ну что ж тут скажешь... "Лінь", так лінь...
Согласно ЗУ про ЖКХ Стаття 26.Істотні умови договору між виконавцем/виробником та споживачем
3) вичерпний перелік житлово-комунальних послуг, тарифи та їх складові на кожну з цих послуг, загальна вартість послуг;
Суть договора вообще не ясна... Мы просто видим сведенный тариф n грн за м. кв площади :???:
" Договір не може містити умов, що вводять додаткові види оплати послуг, не передбачені типовими договорами на надання житлово-комунальних послуг, затвердженими Кабінетом Міністрів України.

{Частина друга статті 26 із змінами, внесеними згідно із Законом № 3569-VI від 05.07.2011}"

Ну и дальше можно расписывать и расписывать... Только, я вижу что у вас уже есть свое мнение и вас все устраивает :super:
16 черв 2016 14:19
Цитата "Max_m":

Ну так не отримуйте ключі, не підписуйте договір, ідіть в суд, а по результату напишіть тут, і ми побачимо хто буде правий.

Имелось ввиду пакетное подписание. Но каждый решает сам, безусловно.
16 черв 2016 14:21
Цитата "SanyaZ":

НУ это прям идеально) Наше ОСББ+Зимоский Жек+наш контроль)
16 черв 2016 14:33
Цитата "Max_m":

конструктивна позиція, підтримую.

Конструктивная..? Возможно. Вопрос в том что это усложняет нам же жизнь. оспаривать договор после подписания сложно.. Единственное остается суд. Письма все равно потом будем писать. Как минимум информационные запросы по перечню услуг.
ЗИМ создает себе плохую репутацию на ровном месте. Могли заранее подготовиться к выдаче ключей. Не создавать проблем покупателям.
16 черв 2016 14:39
Цитата "АннаКо":

НУ это прям идеально) Наше ОСББ+Зимоский Жек+наш контроль)

Да. И прийдется таки. Просто ради спокойствия. ЖЕК думает о своих проблемах, и это понятно, ОСББ о своих, учитывая что ОСББ это сами жильцы - то ясно что лучше для нас.
16 черв 2016 14:58
Цитата "АннаКо":

:faceoff:
Ну что ж тут скажешь... "Лінь", так лінь...
Согласно ЗУ про ЖКХ Стаття 26.Істотні умови договору між виконавцем/виробником та споживачем
3) вичерпний перелік житлово-комунальних послуг, тарифи та їх складові на кожну з цих послуг, загальна вартість послуг;
Суть договора вообще не ясна... Мы просто видим сведенный тариф n грн за м. кв площади :???:
" Договір не може містити умов, що вводять додаткові види оплати послуг, не передбачені типовими договорами на надання житлово-комунальних послуг, затвердженими Кабінетом Міністрів України.

{Частина друга статті 26 із змінами, внесеними згідно із Законом № 3569-VI від 05.07.2011}"

Ну и дальше можно расписывать и расписывать... Только, я вижу что у вас уже есть свое мнение и вас все устраивает :super:

Перед тим як копіювати статті закону, почитайте те, що я вам писав. Ви підписуєте договір на надання організаційних послуг, а не на надання житлово-комунальних. І там є пункт, що послуги по договору не відносяться до послуг, які вказані в законі. от і вся різниця)
16 черв 2016 15:57
Цитата "Max_m":

Перед тим як копіювати статті закону, почитайте те, що я вам писав. Ви підписуєте договір на надання організаційних послуг, а не на надання житлово-комунальних. І там є пункт, що послуги по договору не відносяться до послуг, які вказані в законі. от і вся різниця)

Да, они подстраховались
16 черв 2016 16:00
Цитата "Max_m":

Верно, а дальше, подписывая договоров на организационные услуги а не жилищно-комунальные, - мы не выполняем требования основного договора, как впрочем и Закона о ЖКХ.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .116118. . .897
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше