ЖК "Панорама", ул. Майкопская, 1а - "Sun Development"
Забудовник | Sun Development |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування | від 23 000 Грн/м² |
21/28% | ||
12/16% | ||
20/27% | ||
15/20% | ||
6/8% |
Доброго дня!
Повідомте, будь-ласка, хто Вам надав таку інфомацію та коли. За договором компанія зобов"язується встановити систему опалення, без уточнення. Далі ми, як забудовник, обираємо найбільш ергономічний спосіб.
Ув. SD! У меня в договоре указано "Монтаж систем опалювання (всановлення радіаторів опалення)" и меня не устраивают эл.конвекторы, тем более, что так и не ответили на мой вопрос о том, сколько конвекторов будет установлено в квартире, например как будет отапливаться ванная комната?
Думаю на это есть времени еще как минимум месяц-полтора.
Цитата "Sun Development official":
Ще раз перепрошуємо, що вчасно не повідомили Вам.
У перших трьох секціях встановлена система електронагрівання котла; не газ. Приклад показав, що є кращий варіант. В нашому випадку ми застосовуємо поняття ергономічності для системи "кооператив - техніка — середовище". І обираємо варіант, що дозволяє раціонально використати наявні ресурси, мінімізувати час та витрати. Це наше право як забудовника.
Будемо рахувати що вибачення прийняті. Прошу розкласти по пунктам на чому базувався ваш вибір. Тільки заради Бога, не кажіть більше про ергономічність і "систему-кооператив-техніка-середовище", бо я згадую зразу про універсальну таблицю для складення промов на непотрібних нарадах (тут вже ви вибачте за сарказм).
Особисто я в рішенні бачу основні вигоди для забудовника: непотрібно купувати дорогий котел, непотрібно розводити труби.
З мінусів для нас, мешканців наступні:
1. Немає централізованого опалення - підїзд не буде опалюватися (двері вхідні мають бути подвійні чи утеплені)
2. Якщо поряд з вами квартира буде пустувати - ви будете платити більше за опалення, бо грієте і його стіни
3. Батареї не можна використовувати для сушки будь-чого, навіть якщо вам потрібно негайно висушити шкарпетки
4. За рахунок високоъ температури тенів повітря сушиться (на мій погляд, це вирішується зволожуваем)
З плюсів:
1. Кожен платить тільки за своє опаленння. Захотіли - виключили. Для мене, наприклад, комфортна темпратура +20...
2. Немає втрати тепла при транспортуванні теплоносія (по людськи - вода охолоджується поки біжить в вашу квартиру).
3. Немає журчання води в батареях, більш тихо працюють.
Майкі, я 5 років працюва інженером в вентеляційній компанії. Мої аргументи будуть вважатися експертними? Якщо шо можу викласти дипломи по дінній темі
СанДевелопмент, чекаю на ваше обгрунтування. Сподіваюсь все ж, що ви праві (ну, і звісно переконаєте нас в цьому).
P.S. Нещодавно гостював у свого товарища в Кракові. У нього в квартирі (новий будинок) стояв електроконвектор.
Цитата "Майки":Разрешите я внесу короткое предложение о отоплении 4-5 секциях?! До того как построится все остальные этажи этих секций,нужно поставить в известность как можно больше инвесторов этих секций о сложившейся ситуации,после чего собрать собрание и решить как лучше поступить. НО ПРОИЗВОДИТЬ РАСЧЕТ ОПЛАТЫ ЭЛЕКТРИЧЕСТВА И ТЕПЛООТДАЧИ ДОЛЖЕН СПЕЦИАЛИСТ А НЕ ПРОСТО КТО ТО ГДЕ ТО ПРОЧИТАЛ.
Думаю на это есть времени еще как минимум месяц-полтора.
Майкі, запитайте будласка, чи будуть в 5 секції сужбові приміщення (у випадку якщо питання з опаленням нам прийдеться потім вирішувати самостійно).
Виталий. 0975057733
1) Немає остаточного рішення щодо опалення 4 та 5 секції
2) Технічні приміщення під котли в зазначених корпусах передбачені.
В першу секцію вже заїхали люди, що вже вселяє оптимізм.
Тепер трохи інформації від мене. Я поспілкувався зі спеціалістом з приводу опалення. На данний момент вартість опалення газовим та електриним котлом приблизно однакова. Вартість опалення конвектором буде трохи дешевша ніж ектрокотел... Але різниця настільки незначна, що в масштабах будинку буде майже не помітна. При цьому вартість рішення з котлом буде НАБАГАТО вища. Висновок котрий я зробив для себе - що сучасний конвектор не настільки страшна річ
SunDevelopment official, будласка, напишіть все ж обгрунтування вибору обладнання.
Ну і взагалом мої враження доволі позитивні: під’їзд чистий і доглянутий, присутні всі атрибути жилого будинку включаючи поштові скриньки. Сучасні вхідні двері зі склом (о, це мені дуже подобається). 5 секція потихеньку будується, хоча строки перенесені на осінь (очікувано для мене).
Да, временная - автономная канализация на 75 квартир (если взять в среднем 2,5 человека на квартиру - 187,5 людей) - это "круто". Хорошо, если поставит застройщик устройство автономной канализации на 200 человек, например, такого плана //www.topol-eco.ua/production/topaero/to paero-32/#appearance
Но воду, очищенную, девать куда-то надо! В дождевую канализацию Ширмы будете пускать? Во-первых, это незаконно. Плюс надо через территорию соседей снизу к ней - ливневке -пройти - два. Вопрос как она такой поток воды выдержит - три. В этом районе ливневка и так наладом дышит. Просто бомба канализационного действия. ПС Инвесторы, позвоните в Киевводоканал и поинтересуйтесь: есть ли в районе улиц которые, ниже и выше дома, канализационные сети в природе и как далеко. //vodokanal.kiev.ua/ua/page-sewer-networ ks-and-pumping-stations
На септик - простой отстойник - не соглашайтесь, очень быстро заполнится - как все заселитесь в дом, как откачивать с него нечистоты - машина ассенизатор - к нему как будет подъезжать? даже со шлангом в 15-20 м не достанет септик...
Цитата "Sterkh":Да, временная - автономная канализация на 75 квартир (если взять в среднем 2,5 человека на квартиру - 187,5 людей) - это "круто". Хорошо, если поставит застройщик устройство автономной канализации на 200 человек, например, такого плана //www.topol-eco.ua/production/topaero/to paero-32/#appearance
Но воду, очищенную, девать куда-то надо! В дождевую канализацию Ширмы будете пускать? Во-первых, это незаконно. Плюс надо через территорию соседей снизу к ней - ливневке -пройти - два. Вопрос как она такой поток воды выдержит - три. В этом районе ливневка и так наладом дышит. Просто бомба канализационного действия. ПС Инвесторы, позвоните в Киевводоканал и поинтересуйтесь: есть ли в районе улиц которые, ниже и выше дома, канализационные сети в природе и как далеко. //vodokanal.kiev.ua/ua/page-sewer-networ ks-and-pumping-stations
На септик - простой отстойник - не соглашайтесь, очень быстро заполнится - как все заселитесь в дом, как откачивать с него нечистоты - машина ассенизатор - к нему как будет подъезжать? даже со шлангом в 15-20 м не достанет септик...
Будласка, перечитайте попередні повідомлення в цій гілці...
"Тимчасова" каналізація зроблена не на 75 квартир. Каналізація поблизу є. "Врізатися" в ливньовку ніхто не збирається. І все це вже обговорювалося.
Цитата "Zeus_ua":
Будласка, перечитайте попередні повідомлення в цій гілці...
"Тимчасова" каналізація зроблена не на 75 квартир. Каналізація поблизу є. "Врізатися" в ливньовку ніхто не збирається. І все це вже обговорювалося.
Хорошо. Но я как потенциальный инвестор подожду, как решится вопрос с канализацией. Нормальная канализационная насосная станция стоит недешево. Пусть застройщик сначала ее поставит и запустит, тогда и буду решать. Меня также волнует хватит ли заявленной мощности подключения дома к энергосети Киевэнерго в связи с электроотоплением дома? На соседней Тихорецкой улице в этом районе Ширмы для новых частных 3 домов Киевэнерго добавило с этой целью трансформатор (за небесплатно, понятное дело).
Цитата "Sterkh":
Хорошо. Но я как потенциальный инвестор подожду, как решится вопрос с канализацией. Нормальная канализационная насосная станция стоит недешево. Пусть застройщик сначала ее поставит и запустит, тогда и буду решать. Меня также волнует хватит ли заявленной мощности подключения дома к энергосети Киевэнерго в связи с электроотоплением дома? На соседней Тихорецкой улице в этом районе Ширмы для новых частных 3 домов Киевэнерго добавило с этой целью трансформатор (за небесплатно, понятное дело).
как потенциальный инвестор куда?
Осталось 2 однушки смотрящие на козацкую, двух-уровневая, и пару квартир в перепродаже.
Какой вариант Ваш?
Цитата "Zeus_ua":В суботу відвідав наш будинок.
....
Ну і взагалом мої враження доволі позитивні: під’їзд чистий і доглянутий, присутні всі атрибути жилого будинку включаючи поштові скриньки. Сучасні вхідні двері зі склом (о, це мені дуже подобається). 5 секція потихеньку будується, хоча строки перенесені на осінь (очікувано для мене).
Скажіть будь ласка, що ви мали на увазі під строками? Строки закінчення будівництва, чи введення в експлуатацію.
Питаю, тому що, маю інформацію від керівника відділу продажів, що дім має бути збудований до 1 липня, як і зазначено в договорі "ІІ квартал 2015".
P.S. Я інвестор в 5-й секції, буду рада знайомствам з сусідами
Цитата "Sphynx":
Скажіть будь ласка, що ви мали на увазі під строками? Строки закінчення будівництва, чи введення в експлуатацію.
Питаю, тому що, маю інформацію від керівника відділу продажів, що дім має бути збудований до 1 липня, як і зазначено в договорі "ІІ квартал 2015".
P.S. Я інвестор в 5-й секції, буду рада знайомствам з сусідами
Я так само інвестор 5 секції, тож питання строків і для мене актуальне. Судячи з того що зараз будується 4 поверх - я не дуже вірю, що в липні закінчать. І закінчення будівництва (тобто самої "коробки") - це ще тільки частина робіт. Потім потрібно ставити віна, проводити воду, каналізацію, електрику... Зараз дуже важко сказати, коли реально здадуть. По моїм відчуттям - серпень-жовтень... Ае це мої особисті здогадки. А з приводу закінчення будівництва і введення в експлуатацію - так СанДевелопмент і самі в цьому плутаються. Мене особисто хвилює тільки строк коли я зможу почати ремонт і заїхати
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349