ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-9
Забудовник | TARYAN GROUP |
Здача ЖК | 2025 р. |
Планування | від 115 850 Грн/м² |
2/25% | ||
0/0% | ||
0/0% | ||
0/0% | ||
6/75% |
Special Agent
Ну я бы не сказал конкурентов нет - Diadans, Creator City, Fjord, Unit Home, Rihert&Park, Light, Tetris. У каждого есть как и что-то недотягивающее до Nver так и что-то в преимуществах.Я так думаю у Мхитаряна просто нет столько денег, чтоб построить то. что он планирует, плюс Вы знаете, что каждая стройка по мере продвижения начинает обрастать судами, хабарами, псевдоактивистами и так далее. Я думаю тут только один непонятный момент - почему не вернуть деньги, заморозить до окончания войны проект и не портить себе репутацию.
Якщо вже і згадувати про Креатор буд, то тільки ЖК Krauss Gallery, який будується по сусідству, і де метр вже навіть дорожче за Nver, ну і вже згаданий Egoist. Жодний із перерахованих якось до преміум сегменту не дотягує, навіть локацією, окрім Tetris. Більш того - сказав би, що навіть ЖК Delrey і то більший конкурент. Але знов, навіщо морозити ділянку, яка вже і так другий десяток років стоїть заморожена і тільки почали рухи, я не вірю, що тут не можна продати сотню квартир за поки що приємною ціною і хоча б вигнати каркас(що звісно зацікавить ще більше інвесторів). Про активістів і тому подібне, щось я їх не бачив, коли будували Jack House, то звідки вони зараз візьмуться і жодних шансів у них тут немає.
мы еще А136 забыли )
На ТТ тоже все было гладко до поры до времени, а потом прокуратура.. суды.. Такие проекты надо строить в спокойные времена и быть готовым ко всему. А если без отступлений, проект конечно топовый.. но без окончания войны не думая что разморозят :(
Что значит разморозят, стройка идет своим медленным темпом, в отличии от допустим The Resort
NikoSteely
Дивна назва для ЖК "NVER", це мабуть від слова "NEVER" - НІКОЛИ.
Все ж написано на сайті
ПРОЄКТ NVER СТВОРЕНО НА ЧЕСТЬ МОГО БАТЬКА НВЕРА МХІТАРЯНА - БІЗНЕСМЕНА, ЯКИЙ СТВОРИВ ПЕРШУ ПРИВАТНУ БУДІВЕЛЬНУ КОМПАНІЮ В УКРАЇНІ, СТАВ ПЕРШИМ ВИКОРИСТОВУВАТИ МОНОЛІТНО-КАРКАСНУ ТЕХНОЛОГІЮ ДЛЯ ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЗМІНИВ ДЕВЕЛОПЕРСЬКИЙ ЛАНДШАФТ КРАЇНИ
Serg-16
Что значит разморозят, стройка идет своим медленным темпом, в отличии от допустим The Resort
Кстати тоже хороший конкурент на будущее
NikoSteely
Дивна назва для ЖК "NVER", це мабуть від слова "NEVER" - НІКОЛИ.
Или Не верь!
Хороший комплекс. Мені подобається і розташування, і планування квартир, матеріали будівництва якісні. Менеджери вічливі. Рекоменую.
gannusia
Хороший комплекс. Мені подобається і розташування, і планування квартир, матеріали будівництва якісні. Менеджери вічливі. Рекоменую.
Какой «хороший комплекс»? Какие «материалы строительства»? Там голое поле вот уже несколько лет и зачатки котлована, никакого комплекса нет, как и активности на стройке. Есть лишь инвесторы, находящиеся в шоке от такого отношения застройщика, и не имеющие возможности вернуть свои деньги.
gannusia
Як я зрозумів, ви вже мешкаєте в цьому комплексі. А не могли б зробити фото вхідної групи і МОПів, а то в інтернеті не вдалося знайти, а ввічливі менеджери ігнорують чомусь.
Bars3
Як я зрозумів, ви вже мешкаєте в цьому комплексі. А не могли б зробити фото вхідної групи і МОПів, а то в інтернеті не вдалося знайти, а ввічливі менеджери ігнорують чомусь.
Я зараз на стадії укладання договору на купівлю квартири, спілкуюсь з ввічливим менеджером)
Никакого комплекса на этом месте ближайшие лет 10 не будет точно. Мхитарян собрал бабло и урыл в Дубай. Я не верю, что они Тарьян Тауэрс достроят. Может лет через 5-7 и то, если инвесторы согласятся докинуть деньжат. И достраивать скорее всего будет уже кто-то другой.
gannusia
Я зараз на стадії укладання договору на купівлю квартири, спілкуюсь з ввічливим менеджером)
Удачи Вам! Как подпишите договор так сразу лет на 10-15 забудьте о нем.
gannusia
Только хотел сказать о новом сотруднике в ОП, но меня опередили)). Явно опытные продажники не идут работать на откровенное кидалово, приходится лишь бы кого набирать. И эти новые сотрудники сразу же подставили т.н. застройщика со вбросом о качественных материалах, вежливом менеджере и стадии подписания договора. Но если по секрету, то за последние три года в отделе продаж новых сотрудников сменилось больше, чем вложившихся в этот ЖК. Лох нынче не тот, лох более избирательный. Удачных продаж воздуха!
Наразі виконуються наступні роботи:
- виконується збивка оголовків свай;
- виконуються гідроізоляційні роботи;
- виконується бетонна підготовка по гідроізоляціі;
- виконується армування та встановлення опалубки фундаментноі плити;
-улаштування випусків арматури вертикальних конструкцій з фундаментноі плити
Йде двіж на майданчику, як мурахи бігають
В мого кума брат там в підрядниках працює, то каже підгоняють їх, умови жорсткі. Треба щоб швидко та якісно. Їм пояснюють або швидко, або якісно. Але комісії щотижня, перевірки постійно що і як.
Ilona32
В мого кума брат там в підрядниках працює, то каже підгоняють їх, умови жорсткі. Треба щоб швидко та якісно. Їм пояснюють або швидко, або якісно. Але комісії щотижня, перевірки постійно що і як.
Ви з відділу продажів ?
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832