Подати оголошення

ЖК Новые Теремки | Novbud | Новоселки, ул. Александровская, 1

ЗабудовникNOVBUD
Здача ЖК2018 - 2022 р.
Планування
від 18 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-6з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 86.
43/50%
7/8%
16/19%
6/7%
14/16%
1. . .143145. . .149
02 січ 2021 16:35
Скажите пожалуйста, жильцы 2 очереди, кто то получил ключи?
04 січ 2021 15:49
По поводу выдачи ключей 2-й очереди. На форуме инвесторов НТ подтвердили, что их обзванивал застройщик и записывал на очередь по выдачи ключей. Насколько я поняла, то проблема состоит в том, что дом/квартиры не готовы, а застройщик при выдачи ключей составляет акт приемки-передачи квартиры. Люди не хотят принимать квартиры с недоделками. А раз акт не подписан, то и ключи не выдают.
По вводу в эксплуатацию этой секции, документы обещали переподать в конце декабря 2020, а теперь в середине января 2021 года.
08 січ 2021 00:37
Странные комменты какие-то - больше похожие на домыслы: деньги забрали, в офшоры слили) По факту вижу большую задержку, но при этом на стройке фурычит кран и идет работа
08 січ 2021 16:59
Домисли??? А відео з акцій протесту інвесторів Новбуду, котрим набридли багаторічна брехня та маніпуляції забудовника - це теж "домисел"? Якщо у забудовника усе гаразд, тоді навіщо йому постійно змінювати свої обіцянки та порушувати їх буквально на наступний же день? Це просто така натура, чи все-таки якісь обставини заставляють постійно плюватиив душу своїм інвесторам?
09 січ 2021 11:02
Я где-то в августе 2020 встречалась с руководством застройщика. Из разговора я поняла, что денег у них постоянно нет. Новыми поступлениями от рассрочек и небольших продаж квартир они пытаются закрыть текущие дыры. Я не думаю, что речь идет про оффшоры, скорее всего руководящие должности давали и дают не профессионалам, а родственникам, которые благополучно завалили весь бизнесс за 3-4 года. Самое печальное, что они не анализируют толком текущую ситуацию и у них нет хорошего плана, как из нее вырулить, поэтому продолжают дрейфовать и тонуть.
10 січ 2021 11:50
Странные комменты какие-то - больше похожие на домыслы: деньги забрали, в офшоры слили) По факту вижу большую задержку, но при этом на стройке фурычит кран и идет работа

Почему-то все комментаторы в стиле "стройка идет и кран фурычит" регистрируются на форуме в этот же день...Странно,не правда ли?? Самой лучшей отмазкой для застройщика могло быть получение сертификата на 2-ю очередь,но НЕТ...
17 січ 2021 02:01
Я где-то в августе 2020 встречалась с руководством застройщика. Из разговора я поняла, что денег у них постоянно нет. Новыми поступлениями от рассрочек и небольших продаж квартир они пытаются закрыть текущие дыры. Я не думаю, что речь идет про оффшоры, скорее всего руководящие должности давали и дают не профессионалам, а родственникам, которые благополучно завалили весь бизнесс за 3-4 года. Самое печальное, что они не анализируют толком текущую ситуацию и у них нет хорошего плана, как из нее вырулить, поэтому продолжают дрейфовать и тонуть.

Фуух, ну уже не оффшоры - прямо полегче стало) Интересно насчет встречи - они как, сами пригласили и выложили всю подноготную, в том числе и расклад по родственникам?) Согласитесь что из очевидного пока только наличие неких проблем о природе которых можно только догадываться.
18 січ 2021 19:47
Где веселые жители 2-й очереди,которые ДОЛЖНЫ БЫЛИ получить хотя бы ключи от квартир?? Обычно люди делятся радостью,выкладывают фото своей квартиры,советуются по вопросам ремонтов! Где же вы,люди??
19 січ 2021 08:42

Фуух, ну уже не оффшоры - прямо полегче стало) Интересно насчет встречи - они как, сами пригласили и выложили всю подноготную, в том числе и расклад по родственникам?) Согласитесь что из очевидного пока только наличие неких проблем о природе которых можно только догадываться.

Щоб скласти доволі об'єктивну картину про стан і перспективу забудовника, не обов'язково з кимось зустрічатись. Достатньо погуглити пару вечорів і почитати реєстри судових рішень, у котрих згадуються назви ЖК забудовника. За останніх пару років інформації зібралось більше, ніж достатньо, щоб оцінити реальний ризик вляпатись. Навіть на цьому форумі вгорі теми у проектів НОВБУДу сміттєві рейтинги. Багаторічні затримки будинків, квартири в яких розпродувались ще у 2016-2017рр. ніяк не вселяють оптимізму щодо перспектив квартир, котрі намагаються продати зараз.
02 лют 2021 20:37
Доброго дня, шановні інвестори, майбутні та нинішні.
Вносимо ясність у ряд питань, які Вас цікавлять найбільше.
По-перше, затримки будівництва проекту «Нові Теремки» найменші у загальній картині проектів. Так, введення в експлуатацію другої черги ЖК «Нові Теремки» заплановано на період після Нового року. По-друге, лише за останній місяць були виконані такі роботи:
- на другій черзі закінчилися малярні роботи, почали встановлення дверей, а також розпочато монтаж труби для котельні;
- збільшилася кількість мулярів, розпочато встановлення вікон;
- найближчим часом почнуться роботи зі встановлення другого баштового крану;
- вже тривають роботи у котловані наступної черги.
З повагою, представники забудовника Novbud.

Це повідомлення від 25.11.2019 11:47 сторінки 136 цієї теми. Це при тому, що здати другу чергу мали ще у 2018-у. Вже минуло два Нових роки після цієї обіцянки. Єдине, що не викликає сумнівів, так це те, що загальна картина на "Нових Теремках" - найкраща з-поміж усіх проектів забудовника. Ситуація з рештою житлових комплексів ще печальніша.
06 лют 2021 20:13
Активність інвесторів на сайті прямує до нуля.
Хто має якійсь новини? Поділіться!!!
07 лют 2021 05:40
В январе 2021 года появился такой документ о планах застройщика. Сбудутся они или нет пока непонятно.
07 лют 2021 20:10
Про ймовірність якихось майбутніх звершень можна судити по тому, як подібні сценарії розвивалися у минулому. Поки можу з впевненістю казати, що жоден із НОВБУДівських планів та графіків, яких я за останніх майже 4 роки бачив величезну кількість, не був реалізований. Вони умудряються ганебно провалювати не лише плани на декілька місяців вперед - вони навіть з графіків на найближчі два тижні вивалювались буквально через пару днів після оприлюднення. Набір виправдань стандартний: постачальник затримав поставку, не було чим доставити, будівельники не повернулися з відпустки, подорожчала або навпаки подешевшала гривня, та інші абсурдні за своїм значенням та змістом відмазки, ніби життя на Землі зародилося лише в поточному році і людство ще не вкурсі, яка погода буває в залежності від пори року.
14 лют 2021 22:10

Самой лучшей отмазкой для застройщика могло быть получение сертификата на 2-ю очередь,но НЕТ...

Большинство застройщиков отпускало строителей на новогодние праздники, я даже до конца не уверен был насчет середины января в плане чтобы подписать можно было. Локдаун опять же имел место. Надеюсь что первыми откроют возможность для тех кому уже горит совсем (в жесткой аренде, семейные обстоятельства и так далее). При недоделках в квартире но ремонт начинать хоть как-то
28 лют 2021 12:17
Були сьогодні на об'єкті, 3 черга, нічого не робиться.
Результат на фото.
28 лют 2021 18:25
Причем тут локдаун?? Кто хотел строить во время этих ограничений,тот строил!
А у кого нет средств на постройку- будут рассказывать про плохих подрядчиков и жадное ДАБИ. Вы мне скажите,а что им мешало строить осенью в хорошую погоду,когда нет длительных праздников и мороза?? Причем осенью прошлой, позапрошлой! Уже 3-я очередь должна сдаваться,а еще 2-ю никак не могут сдать.
03 бер 2021 17:07
Сьогодні знову були в НТ. Як завжди повний нуль. Немає ні робочих ні матеріалу(3 черга).
04 бер 2021 02:07
здравствуйте, я инвестор второй очереди - и очень надеюсь что эпопея скоро закончится. по крайней мере задребежжал слабый лучик надежды: во время последнего звонка в отдел продаж сказали что документы на сертификат подали, на стройке будет инспектор который проверит соответствие. надеюсь чуть поднял настроение
06 бер 2021 20:33
Новые теремки прогрессивно строятся - поздравляю. Приятно удивляет 4я очередь - а вот 3я - стоит мертво, а 2я - вроде на финале. 4я - 12й и 13й дом достроена коробка, 14/15/16 - 9 и 10ый этаж. 17й и 18 - 8й этаж.
06 бер 2021 21:08
MarkAwreliu, друга черга вже два роки на фіналі, і досі не відомо, на скільки років цей фінал затягнеться. Про прогрес можна буде говорити, якщо Новбуд вперше за понад 2 роки нарешті почне вводити хоч щось в експлуатацію. Купа будинків у різних ЖК відраховують вже четвертий рік просрочки. На їх фоні друга черга Нових Теремків і справді виглядає майже зразково - поки-що менше трьох років затримки. Але причин вітати, м'яко-кажучи, немає.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .143145. . .149
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше