Подати оголошення

ЖК Нивки-Парк | ИнтерГал-Буд | пр. Победы, 67

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2019 - 2023 р.
Планування
від 31 111 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
111з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .331333. . .519
29 жовт 2018 07:59
Пролистайте форум месячной давности и найдёте ответы по документам😉.Эта тема доолго здесь описывалась и , слава богу, лёд пошёл))
29 жовт 2018 13:47
Цитата "heart111":
На сайті Лун не вказані документи на будівництво і на земельну ділянку. Як це можна пояснити?

Швидш за все, це магія якась....Магія лінощів в ознайомленні з форумом, коментярми і т.п. :hi:
29 жовт 2018 15:02
Подскажите, сильно ли слышно движение поездов, особенно по ночам?
29 жовт 2018 17:25
Воду включили в первом доме?
29 жовт 2018 18:23
К сожалению, воды до сих пор нет. Также как и отопления...
29 жовт 2018 19:32
Цитата "D1mon4eg":

Швидш за все, це магія якась....Магія лінощів в ознайомленні з форумом, коментярми і т.п. :hi:

а може просто написати на якій сторінці подивитися ці документи, чим читати 328 сторінок про магію
30 жовт 2018 07:00
Цитата "an___po":
К сожалению, воды до сих пор нет.

В 1-Б холодная вода в воскресенье была
30 жовт 2018 07:49
Соседи, а есть данные, когда вода появится во втором доме?
30 жовт 2018 08:05
всем привет,
подскажите, пожалуйста, может кто то сталкивался уже со счетчиками тепла, сколько примерно уходит киловатт тепла в зависимости от размера квартиры?
насколько выгоднее будет сделать в квартире индивидуальное отопление (поставить электрокотел и сделать замкнутый контур с того что уже проложен в наших квартирах)?
имеет ли такая идея право на жизнь?
заранее всем спасибо.
30 жовт 2018 09:58
всем добрый день!кто-нибудь знает,когда дадут воду в 1-м воде(секция А)?(опять авария или в чем причина?)
30 жовт 2018 10:47
Цитата "Tashika":
всем добрый день!кто-нибудь знает,когда дадут воду в 1-м воде(секция А)?(опять авария или в чем причина?)

я уже задолбалась мастеров отправлять гулять, потому что воды нет ( Я так никогда ремонт не закончу.
30 жовт 2018 10:51
Цитата "sl_ivka":

я уже задолбалась мастеров отправлять гулять, потому что воды нет ( Я так никогда ремонт не закончу.

та же самая проблема! очень влияет на сроки и темп ремонта!!
30 жовт 2018 11:09
Цитата "Tashika":

вчора голова ЖЕКу сказав, що якась поломка по всьому району. і що скоро мають починити (вчора-сьогодні).
вчора у консьєржок вода в крані була, то я набирала у них. сьогодні уже ніде нема, ні внизу, ні на поверхах.
станом на 13:00 води нема.
30 жовт 2018 11:10
Цитата "heart111":

а може просто написати на якій сторінці подивитися ці документи, чим читати 328 сторінок про магію

Я звужу Вам коло пошуку до постів, що йдуть з грудня 2017 року (там один з вирішальних моментів був) і десь сторінок 30-40 тому - другий значний момент. А ще, до речі, можно на луні подивитись. А ще можно гуглом покористуватись.

Якщо відповідати конкретно на ваше "на якій сторінці подивитись ці документи" - на сторінці гуглу. Сподіваюсь, що пошук у Вас буде успішним.
30 жовт 2018 11:46
Цитата "Lesia_187":

вчора голова ЖЕКу сказав, що якась поломка по всьому району. і що скоро мають починити (вчора-сьогодні).
вчора у консьєржок вода в крані була, то я набирала у них. сьогодні уже ніде нема, ні внизу, ні на поверхах.

спасибо большое за информацию!
30 жовт 2018 12:28
Цитата "heart111":
На сайті Лун не вказані документи на будівництво і на земельну ділянку. Як це можна пояснити?

Бо були певні моменти з документами. Але зараз, ніби, ці моменти почали потроху вирішуватися.
30 жовт 2018 13:58
Звонила в ЖЕК, информации, когда поломка будет устранена, - нет. Сказали, что труба не наша и потому повлиять не могут. Если владелец трубы отвественный, то починять завтра, но не факт.
30 жовт 2018 14:24
Цитата "sl_ivka":
Соседи, а есть данные, когда вода появится во втором доме?

найсвіжіші новини з ЖЕКу: скоріш за все, вода й завтра не з'явиться.
просили прислати водовозку, але кошти навіть на лампочки у під'їзді не можуть виділити, не те що на водовозку...
30 жовт 2018 15:52
Цитата "Lesia_187":

Только что была в ЖЕКе. Воды не будет ни завтра, ни послезавтра. Я живу в 1-м доме полтора месяца. За это время вода трижды пропадала более чем на сутки. У меня маленький ребёнок и нет машины. Это тихий ужас... Жеку говорю -не буду платить коммунальные. А они- мы Вас отключим! Интересно, от чего..?) от отсутствующей воды или неработающего лифта. Интергал- позор!!!!!
30 жовт 2018 16:06
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .331333. . .519
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше