Подати оголошення

ЖК Нивки-Парк | ИнтерГал-Буд | пр. Победы, 67

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2019 - 2023 р.
Планування
від 31 111 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
151з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .516517518
20 трав 2022 17:44

Хочу залишити відгук про компанію, а саме про недобросовісного власника Інтергала- Зубика. На даний час, недобросовісний власник фірми не виконує свої зобов'язання, в частині виплати заробітної плати працівникам, які з березня виходили на роботу в ЖК "Нивки Парк" (сантехніки, електрики, двірники і т.д) і добросовісно, у воєнний час, виконували свою роботу!!!! Можна було б сказати, що зазначена заборгованість виникла в результаті несплати власниками квартир свої комунальних платежів, проте власники квартир своєчасно проводять платежі, навіть перебуваючи за кордоном. На теперішній час у зазначених фахівців виникає необхідність добратися до місця роботи за кошти, адже безкоштовного проїзду вже немає, мало того з наступної неділі ще й планується здорожчання вартості проїзду.

Крім того, критично виникає потреба в отриманні своєї  заробітної плати для годуваня своїх сімей.

Зазначені факти, та заборгованість перед працівниками ЖКГ може призвести до звільнення кваліфікованих фахівців, занедбання території ЖК "Нивки-Парк", а також те, що через таку недобросовісність мешканці перестануть сплачувати комунальні послуги

28 трав 2022 13:36

Шановні мешканці ЖК Нивки-Парк. Повідомляємо, що в 1 секції житлового будинку 67ав зв'язку з поривом труби холодного водопостачання в Вашій секції буде відсутня холодна вода. Роботи по відновленню водопостачання будуть проведені 30.05.2022. Просимо вибачить за тимчасові незручності.


Новый дом

Как не пожар так порывы

А ремонтировать будем через два дня

Как построили так и эксплуатируют

28 серп 2022 05:31

GrandST

все просто. включается действующее законодательство. кто не способен платить - насчитываются пеня проценты, дальше продажа имущественных плав другому собственнику. сейчас много людей без жилья осталось

Но ведь война это форс-мажор, и как раз не должны насчитывать пеню и штрафы. И тем более не могут в это время передавать права. Другой вопрос в какой срок после завершения нужно будет выплатить задолженность…

09 груд 2022 14:00

будинок №12 отримав сертифікат про введення в експлуатацію. Вітаємо майбутніх мешканців з наближенням заселення в нові, затишні оселі. 

14 груд 2022 15:19

відтепер будинок №7 житлового комплексу «Нивки-Парк» має адресу: просп. Перемоги, 65В, а будинок №8 — просп. Перемоги, 65Д. 

10 квіт 2023 04:27

Первый дом был введён в эксплуатацию в 2019-ом году.

Но до сих пор - ни один дом не подключён напрямую к городской энергосистеме. Дома подключены к маленьким временным трансформаторам которые часто ломаются.

29 жовт 2023 12:21

Тут є інвестори 9-го будинку? Зараз думаю над придбанням квартири в цьому будинку.
Які ваші враження від темпів будівництва та від забудовника?
Маю негативний досвід інвестування тому і питаю.

06 лист 2023 06:23

RecklessDevil

Тут є інвестори 9-го будинку? Зараз думаю над придбанням квартири в цьому будинку.
Які ваші враження від темпів будівництва та від забудовника?
Маю негативний досвід інвестування тому і питаю.

Наче навіть по неділях працюють. Один підʼїзд навіть обшили вже й покрасили. Місяць тому навіть оконних рам ще не було

15 лист 2023 09:43

RecklessDevil

Тут є інвестори 9-го будинку? Зараз думаю над придбанням квартири в цьому будинку.
Які ваші враження від темпів будівництва та від забудовника?
Маю негативний досвід інвестування тому і питаю.

Так, є. Наче з термінами зараз все ок.

19 лют 2024 14:53

Будьте обережні при інвестуванні в підземний паркінг. Ви не захищені від того що ваше паркомісце буде заблоковано самовільно збудованними констукціями навіть якщо ви тільки інвестор а не власник. Неадекватний сусід побудував бокс в паркінгу 12 будинок місце 165 за хабар працівникам керуючої компанії. Сама керуюча компанія наче визнає що це незаконно але прибрати все ніяк не може. Цей індивід усюди всім каже що він із СБУ. За словами управляючої він погрожує прострелити ноги їм. Потім управляюча компанія каже що наче завжди його авто стоїть вони не можуть це знести. Інтрегалбуд так само нічого не робить хоча їх ТОВ по суті власник паркінгу. Саме паркомісце не розраховано на такі МАФи бо його розмір не дозволяє та й інші комунікації також. Але керуючій компанії всеодно. Людина інвестувала свої гроші і тепер в заручниках жадібних працівників керуючої компанії та Інтрегалбуд який нічого не робить. Тому майте на увазі цей кейс при інвестуані в підземний паркінг який так жваво рекламують.  

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .516517518
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше