ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна
Забудовник | АТЛАНТ |
Здача ЖК | 2022 - 2023 р. |
Планування | від 20 000 Грн/м² |
8/19% | ||
5/12% | ||
5/12% | ||
9/21% | ||
15/36% |
Добрый день. И снова приходит момент когда нужно платить рассрочку и опять возникают сомнения по поводу оплаты, так как строят только второй и третий дом. В первом я не вижу движения. Поделитесь своими мыслями, может меня это склонить к какой то стороне) Я понимаю что каждый принимает решения самостоятельно, но хочется услышать мнения. Спасибо.
TataK!
Добрый день. И снова приходит момент когда нужно платить рассрочку и опять возникают сомнения по поводу оплаты, так как строят только второй и третий дом. В первом я не вижу движения. Поделитесь своими мыслями, может меня это склонить к какой то стороне) Я понимаю что каждый принимает решения самостоятельно, но хочется услышать мнения. Спасибо.
Я заплатив відразу 100%, то можете платити і далі, щоб не мені одному було прикро)
Позитив в наше время это дорогого стоит)
TataK!
Я в ближайшие 2 месяца планирую полностью выплатить, у меня рассрочка до декабря. Для меня важно выполнить мои обязательства.
Я також планую закрити розтермінування по терміну. Не приємно, коли ти заборгував
Ми також плануємо продовжувати виплачувати за розстрочкою. Трішки підзбираємо, й одразу на кілька місяців вперед заплатимо.
Невизначенність лякає, й без грошей в скрутну хвилину лишитись не хочеться. Але платити всеодно доведеться, зараз, чи потім. Тоуму хочемо по-максимуму закрити розстрочку по поточній ціні. Тож, ми також платимо.
В мене теж сплачено 100%, тож залишається тільки вірити та чекати
Матьорий
Я також планую закрити розтермінування по терміну. Не приємно, коли ти заборгував
Добрый день. Я уверена в этом чате есть представители Атланта. Хотела бы чтобы они обратили внимание какие у нас в ЖК Озерный ответственные инвесторы. В такое тяжелое время все стараются платить. Хочется такого же ответственного отношения к нам. Всем хороших выходных)
Оплачено 85% . Возврат оплаты по графику будет произведен с возобновлением строительных работ.
Добрий день. Теж виплатили усе за пів року до завершення терміну ще на початку лютого (брали розсрочку на рік). Побажання до забудовника: вирішити питання з нашим будинком нарешті і розпочати роботи.
Роботи ведуться, а в серпні обіцяють наростити темпи будівництва. Сподіваюсь, що так воно і буде. Тим паче, судячи з новин забудовника скоро мають здатися декілька будинків в інших ЖК, після чого гадаю вже на нашому сконцентруються.
Доброго дня!
Сьогодні виставили опалубку на заливку 21 поверху першого парадного!
Так що буде 25 поверхів.
Dimozerna
Доброго дня!
Сьогодні виставили опалубку на заливку 21 поверху першого парадного!
Так що буде 25 поверхів.
Чому ви в цьому впевнені? Я не наїджаю, лише хочу з'ясувати істину. Там пів року вже на 20 поверсі складували опалубку, просто зберігали.Чи її виставляють в інше положення і закріпляють саме під залиття?
Дещо робиться. У серпні обіцяють іще більше активізуватися. Також сказали, що з 20 серпня буде перераховане розтермінування на невиплачену суму
Oleg Br.
Чому ви в цьому впевнені? Я не наїджаю, лише хочу з'ясувати істину. Там пів року вже на 20 поверсі складували опалубку, просто зберігали.Чи її виставляють в інше положення і закріпляють саме під залиття?
Я кожен день буваю біля будівництва і бачу всі їх дії .
Фото: так виглядає дах дому (22.07.22), дійсно схоже, що це новий поверх буде.
В офісі говорили, що 25 поверху не буде, що перерахунку не буде до кінця війни. ( це говорили вчора )
Сьогодні, як бачимо ситуація зовсім інша, прикро що брешуть в очі.
Ситуація не зрозуміла.
На будівництві жк ОБ і фасад робиться і вікна ставляться і так далі.
Нам постійно кажуть що 25 поверхів не буде і все ось будуть робити.
Офіс Атланту не може надати конкретну відповідь . Велике прохання до офісу дайте роз’яснення …
Інвестор На Озерній
Фото: так виглядає дах дому (22.07.22), дійсно схоже, що це новий поверх буде.
В офісі говорили, що 25 поверху не буде, що перерахунку не буде до кінця війни. ( це говорили вчора )
Сьогодні, як бачимо ситуація зовсім інша, прикро що брешуть в очі.
Дякую за фото. Тепер віриться у повідомлення Dimozerna про 25 поверхів. Прикро звичайно що Атлант все ж таки на це пішов...
Добрий день! Вже нехай хоч що небудь роблять, аби вже почали добудовувати наш перший будинок. Дивно також, що на 5 і 6 будинки Одеського бульвару є скло, а наш почали склити першим ще з восени і не можуть завершити, бо скла немає... Там по фото зсередини ще навіть перегородок немає на верхніх поверхах. Та що роботи ще дуже багато...
Хортиця2019
Добрий день! Вже нехай хоч що небудь роблять, аби вже почали добудовувати наш перший будинок. Дивно також, що на 5 і 6 будинки Одеського бульвару є скло, а наш почали склити першим ще з восени і не можуть завершити, бо скла немає... Там по фото зсередини ще навіть перегородок немає на верхніх поверхах. Та що роботи ще дуже багато...
Зараз швидкими темпами добивають 1 і 2 чергу Вудлайну до вводу в експлуатацію у Атланта він наступний на подачу документів, а далі швидше за все перекинуть робітників на «Озерний»
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349