ЖК "Микитська слобода", ул. Героев Севастополя, 35а - "Укрбуд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 215.
12/6% | ||
9/4% | ||
69/32% | ||
50/23% | ||
75/35% |
Alex Sun
AS
Користувач
85
03 вересня 2015
09 груд 2015 16:28
Цитата "Ed_Olimp":Соседи, мой пост выше касался только внутреннего дворика. Чтобы именно там не ыбло парковок, а было больше благоцустройства впервую очередь для детей.
Варианты с парковкой у подъездов со стороны детского комплекса тоже считаю неприемлимыми, даже на платной основе, так как ограничивается подъезд скорых, пажарный и такси...
Підтримую!!
Доречі, якщо парковка буде "платною", то власниками паркомісць будуть жильці 23-24 поверху

yarwise
y
Постійний користувач
302
24 серпня 2013
09 груд 2015 16:30
Цитата "Alex Sun":
А не згоден, хіба що в плані платної парковки. Думаю що парковка взагалі не потрібна! Тому що, платна парковка - це буде фінансова гонка (хто більше дасть) і т.д. І це все одно до хорошого не приведе!!!
Я думаю, що заборонити взагалі можно лише якщо перекрити тупо в'їзд, але це неправильно - машини екстрених служб мають їздити. Вивантаження речей під під'їздом має бути - це комфортно і немає сенсу позбавляти всіх комфорту.
Мені неприємна заборона ще й з ідеологічної точки зору. Дозволити паркуваня лише за гроші - це ринкова економіка. Заборонити всім, щоб всім було однаково незручно - комунізм.
Я за визначення місць паркови і їхню платність. Звісно місць буде мало й повинно залишитись багато вільного місця наприклад саме у внутрішньому дворі. Але якщо встановити адекватну ціну, то й ці місці будуть вільними

yarwise
y
Постійний користувач
302
24 серпня 2013
09 груд 2015 16:35
Цитата "Ed_Olimp":Соседи, мой пост выше касался только внутреннего дворика. Чтобы именно там не ыбло парковок, а было больше благоцустройства впервую очередь для детей.
Варианты с парковкой у подъездов со стороны детского комплекса тоже считаю неприемлимыми, даже на платной основе, так как ограничивается подъезд скорых, пажарный и такси...
Платная парковка не означает заплати и паркуйся, где хочешь. Парковаться можно будет только в отведенных для этого местах.
ОСББ создадим в любом случае, т.к по новому закону это уже будет ОБЯЗАТЕЛЬНО к моменту сдачи дома.
Кстати парковка вдоль улицы Героев Севастополя тоже должна быть платной.

МБ

Ветеран
2 949
14 березня 2011
09 груд 2015 16:40
Все это балачки, про эти парковки уже на нескольких ветках поднимался вопрос и благополучно отходил в небытие.
Скандалы были ужасные )))
yarwise
y
Постійний користувач
302
24 серпня 2013
09 груд 2015 16:46
Цитата "МБ":Все это балачки, про эти парковки уже на нескольких ветках поднимался вопрос и благополучно отходил в небытие.
Как говорил ранее - нужен "бешенный активист". Реально одного человека достаточно.
И никакие это не балачки. Масса подчиняется малой группе активных, даже если на словах против. Активно действовать способны единицы. Главное, чтобы активная часть нашла компромисс и начала действовать, а несколько недовольных всегда будет. Скандала пока не вижу. Все участник дискуссии за ограничения. Пока разногласия в деталях. Всё будет ок

МБ

Ветеран
2 949
14 березня 2011
09 груд 2015 16:53
Цитата "yarwise":Наявність вільного місця означає, що всі, хто може собі дозволити пракування за такими цінами вже припаркувались. Якщо з часом вільних місць стане більше, то можна знизити ціну. таке собі правило "одного вільного місця".
Правильно, до последнего героя

LVSBaSS

Користувач
30
26 серпня 2015
09 груд 2015 16:56
Категорически против автомобилей во дворе. Все прекрасно знали что покупают квартиру в ЖК без паркинга. Но, я уверен найдутся умники которые решат что одно уз мест во дворе именно для его машины и начнут качать права. По тому, посмею предложить одно простое и действенное решение, это установка полусфер на необходимых участках. Наглядный пример Крещатик, после установки полусфер можно нормально идти по тротуару и не за что не цепляться.
МБ

Ветеран
2 949
14 березня 2011
09 груд 2015 17:04
Цитата "yarwise":Скандала пока не вижу. Все участник дискуссии за ограничения. Пока разногласия в деталях. Всё будет ок
Понятно, что не видите, нас здесь общалось 4 человека, т. е. по одному представителю с каждой квартиры. Осталось чуть-чуть - 496 и все, мы их дожмем)))
МБ

Ветеран
2 949
14 березня 2011
09 груд 2015 17:21
У меня еще один вопрос. Если входы в подьезды в 2,3,4,5 секции не с двора - то где будут стоять мусорные баки. Напротив подьездов, вдоль дороги? Как-то не эстетично...
chuck_loon

Користувач
44
21 липня 2015
09 груд 2015 18:01
Склав план першого поверху з типових поверхів, що були на сайті. Не є відповідністю тільки 1ша та 2га секції, бо були тільки 2гі поверхи цих секцій.
два солнышка
дс
Користувач
52
05 листопада 2015
09 груд 2015 19:40
Цитата "Alex Sun":
Підтримую!!
Доречі, якщо парковка буде "платною", то власниками паркомісць будуть жильці 23-24 поверху
ми майбутні жители 23-24 поверху. вас не підтримую. не все так однозначно!!!!!!
два солнышка
дс
Користувач
52
05 листопада 2015
09 груд 2015 19:48
Цитата "yarwise":
Платная парковка не означает заплати и паркуйся, где хочешь. Парковаться можно будет только в отведенных для этого местах.
ОСББ создадим в любом случае, т.к по новому закону это уже будет ОБЯЗАТЕЛЬНО к моменту сдачи дома.
Кстати парковка вдоль улицы Героев Севастополя тоже должна быть платной.Но понятно это уже не ОСББ, а город или район должен заниматься.
дуже хочеться ОСББ, але читаючи форуми інших новобудов Укрбуда, поки це нікому не вдалось, і найближчим часом не планується, точніше, не реалізується, бо планують всі
два солнышка
дс
Користувач
52
05 листопада 2015
09 груд 2015 19:52
Цитата "yarwise":
Как говорил ранее - нужен "бешенный активист". Реально одного человека достаточно.
И никакие это не балачки. Масса подчиняется малой группе активных, даже если на словах против. Активно действовать способны единицы. Главное, чтобы активная часть нашла компромисс и начала действовать, а несколько недовольных всегда будет. Скандала пока не вижу. Все участник дискуссии за ограничения. Пока разногласия в деталях. Всё будет ок
можливо вже зараз час шукати "бешенного активиста",зробити збори інвесторів, і починати щось вирішувати із забудовником, наприклад, відносно огорожі навколо будинку, ОСББ. щоб потім не було пізно.
chuck_loon

Користувач
44
21 липня 2015
09 груд 2015 19:58
Цитата "два солнышка":
ми майбутні жители 23-24 поверху. вас не підтримую. не все так однозначно!!!!!!
З приводу однозначності, згоден з Вами на всі 100%. Але хочу сказати, що Alex Sun не хотів когось образити. Гадаю, він хотів донести до всіх форумчан, що влаштування аукціону на паркомісця не є вірним вирішенням питання, а що саме головне підійти до цього з розумом та врахувати всі важливі аспекти кожного варіанту розв'язання проблеми.
МБ

Ветеран
2 949
14 березня 2011
09 груд 2015 20:04
Цитата "два солнышка":
можливо вже зараз час шукати "бешенного активиста",зробити збори інвесторів, і починати щось вирішувати із забудовником, наприклад, відносно огорожі навколо будинку, ОСББ. щоб потім не було пізно.
Уважаемая Два солнышка, как можно искать бешеного активиста, если у нас ветка еле дышит,посмотрите на Отрадный 4, строительство начато с разницей каких то пару месяцев, у них 600 страниц и сколько у нас. Активисты все просто"бешеные". Какие сборы инвесторов - где они?
Alferus

Користувач
74
31 липня 2015
09 груд 2015 20:13
Мы тоже против стоянки с любой стороны дома. Пусть лучше будет дет.площадка, дополнительные качели, беседки, лавочки...Слишком много квартир и желающих даже на платные места будет много...увы на форуме слишком мало жильцов, чтоб реально обсуждать данный вопрос. ( Мы из 5 секц )
Alferus

Користувач
74
31 липня 2015
09 груд 2015 20:15
Цитата "МБ":
Уважаемая Два солнышка, как можно искать бешеного активиста, если у нас ветка еле дышит,посмотрите на Отрадный 4, строительство начато с разницей каких то пару месяцев, у них 600 страниц и сколько у нас. Активисты все просто"бешеные". Какие сборы инвесторов - где они?
Полностью согласна с МБ!...
chuck_loon

Користувач
44
21 липня 2015
09 груд 2015 20:16
Цитата "МБ":
Я от, до прикладу, гадаю, що кількість сторінок не вказує на їх якість.
Для початку потрібно винести список питань для обговорення і по одному з них вирішувати до самого кінця списку. Але щоб їх вирішувати нам потрібен кворум жителів. За моїми підрахунками в нас в комплексі (всі 5 секцій) має бути 536 квартир. Як визначити кворум жильців для прийняття рішення, на даний момент не знаю.
Тим паче обговорювати ключові питання на відкритому форумі мало сенсу. В обговореннях можуть приймати люди, які не мають ніякого прямого відношення до нашого комплексу. За їх участі ми можемо "роздути" цей форум до 1000 сторінок і дай нам Бог можливість вирішити хоч пару питань з життєво важливих.
Як варіант закритий форму жильців, але його активність залишає бажати кращого.
chuck_loon

Користувач
44
21 липня 2015
09 груд 2015 20:17
Цитата "Alferus":Мы тоже против стоянки с любой стороны дома. Пусть лучше будет дет.площадка, дополнительные качели, беседки, лавочки...Слишком много квартир и желающих даже на платные места будет много...увы на форуме слишком мало жильцов, чтоб реально обсуждать данный вопрос. ( Мы из 5 секц )
На всі 100% згоден. Я теж з 5ої секції.
МБ

Ветеран
2 949
14 березня 2011
09 груд 2015 20:42
Цитата "chuck_loon":
Я от, до прикладу, гадаю, що кількість сторінок не вказує на їх якість.
Для початку потрібно винести список питань для обговорення і по одному з них вирішувати до самого кінця списку. Але щоб їх вирішувати нам потрібен кворум жителів. За моїми підрахунками в нас в комплексі (всі 5 секцій) має бути 536 квартир. Як визначити кворум жильців для прийняття рішення, на даний момент не знаю.
Тим паче обговорювати ключові питання на відкритому форумі мало сенсу. В обговореннях можуть приймати люди, які не мають ніякого прямого відношення до нашого комплексу. За їх участі ми можемо "роздути" цей форум до 1000 сторінок і дай нам Бог можливість вирішити хоч пару питань з життєво важливих.
Як варіант закритий форму жильців, але його активність залишає бажати кращого.
Я на форуме с 11 года и это было не любопытство, а нужда. И за это время я поняла, что закрытая ветка никого не спасает и ничего не решает. Если даже на открытую ветку заходит не доброжелатель то он быстро вычисляется и потом он самоликвидируется, потому что ему здесь просто не комфортно. У меня другая мысль по поводу малочисленности нашей ветки. Наши инвесторы те люди, которые не очень нуждаются в жилье, у которых все в порядке (и слава Богу) просто проинвестировали и все, у которых в порядке нервы и которые не дергаются. Ну и хорошо, значит будем решать проблемы по мере их поступления и при наличии массовости.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- Дом №16, ЖК "Эврика"09.051 502
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13809.05401
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4909.0517
- ЖК 7 Kvartal | 7 Квартал | Perfect Group, Edelburg Development | пр. Правды08.0549
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца08.05265
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская08.05117
- ЖК Aria | Ария | GEOS | бул. Дружбы Народов, 13а08.05152
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 748
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- Чи варто зараз купувати нерухомість?09.054 330
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м08.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04