ЖК Лесной Квартал | Cityconsult Development | Бровары, ул. Киевская
Забудовник | Альянс Новобуд |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування | від 23 950 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 415.
20/5% | ||
23/6% | ||
141/34% | ||
141/34% | ||
90/22% |
olegpass

Старожил
783
15 червня 2015
15 квіт 2016 08:57
І ще: проводку треба не ховати у стіну і пілон, а проводити по них зверху, а потім зашивати гіпсокартоном.
Окрім того, пам'ятаю з розмови с головним інженером, що до штроблення повинно бути тільки вертикальним чи горизонтальним, за якимись передбаченими нормами з циферками - наразі не згадаю - тоді занотував в надійному місці і зробили в себе все за рекомендаціями - та чи багато хто вважає за потрібне отримати хоча б консультацію?..
Несучі стіни не можна штробити взагалі. Але ж "іншого варіанту немає"...
В нашому будинку не можна роботи у вент.каналах - бо це може порушити роботу всієї системи в цілому - пам'ятаєте, хтось тут зовсім нещодавно обговорював сильний запах їжі в коридорі на декількох поверхах?.. Ось це може бути саме про це.
Окрім того, пам'ятаю з розмови с головним інженером, що до штроблення повинно бути тільки вертикальним чи горизонтальним, за якимись передбаченими нормами з циферками - наразі не згадаю - тоді занотував в надійному місці і зробили в себе все за рекомендаціями - та чи багато хто вважає за потрібне отримати хоча б консультацію?..
В нашому будинку не можна роботи у вент.каналах - бо це може порушити роботу всієї системи в цілому - пам'ятаєте, хтось тут зовсім нещодавно обговорював сильний запах їжі в коридорі на декількох поверхах?.. Ось це може бути саме про це.
Beriya
B
Постійний користувач
242
20 лютого 2015
15 квіт 2016 10:57
Цитата "olegpass":І ще: проводку треба не ховати у стіну і пілон, а проводити по них зверху, а потім зашивати гіпсокартоном.
Предполагаю, что практически все, кто делает ремонт, штробят несущие стены. По крайней мере все три соседа у меня на этаже. В двух квартирах штробили конкретно вентканал.
norus2

Постійний користувач
179
31 січня 2016
15 квіт 2016 11:07
Цитата "olegpass":Тому, проводку треба не ховати у стіну і пілон, а проводити по них зверху, а потім зашивати гіпсокартоном. Така технологія продиктована конструкцією будинку і вибору не залишає.
От мені просто цікаво - чи всі перепланувателі в курсі цих особливостей будівництва і враховують їх під час робіт? Шось ну дуууже мені не хочеться потрапити в новини, в розділ "Сенсації та катастрофи"...
Я майже на 100% певен, що багато хто, штробить пілони, щоб збільшити собі на 5 см ширину кімнати. Так цього краще не робити, проте люди всі різні, є розумні, а є дурні. Як їх всіх проконтролюєш? Не будеш же ходити по всіх квартирах де йде ремонт, та й не пустять. Проблема є - адекватного рішення цієї проблеми я особисто не бачу. Надія лише на забудовника, що вони таки заклали в розрахунки конструкції потрібний запас міцьності, для нівелювання фактору діяльності ідіотів і пофігістів.
Ulitka_Natasha
U
Старожил
579
04 вересня 2015
15 квіт 2016 14:18
Цитата "happpy":
вообще то в большинстве думают что раз дом каркасно монолитный - значит перепланировку какую хочу такую и могу сделать, и если немного затронуть несущую стену то ничего страшного в этом не будет.
а вот так вот если совпадет гдето и парочка соседей затронут одну несущую стену - то для дома это может быть потом проблеммой.
думаю стоит внимательно отслеживать этот вопрос - не все строители отдают отчет в том что можно делать, а что нет, так как им потом не жить в этом доме.
меня очень удивляет такое отношение к своей же безопасности. и вообще, где логика. вам построили надежный дом, вы в нем выбрали хорошую красивую квартиру и теперь из всех этих плюсов нужно взять и снести стены? странно. я конечно понимаю что хочется оригинальности, но реально, люди, думайте о безопасности.

Ulitka_Natasha
U
Старожил
579
04 вересня 2015
15 квіт 2016 14:23
Цитата "Beriya":
Думаю, при таком риске, этот момент был бы однозначно указан в договоре
та мне кажется здравомыслящие люди и так понимают, что если снести или повредить несущую конструкцию, то до добра это не доведет. а договор уже уточняет или подтверждает это.
tyiga
t
Старожил
695
18 листопада 2013
15 квіт 2016 15:41
мало того, при осмотре квартиры не один человек (из представителей застройщика) рассказывали, что можно штробить пилоны...
разговор конкретно касался вопроса вывода конденсата, в некоторых квартирах без штробления пилонов вывести его в канализацию невозможно.
вариант "заложить" гипсокартоном (что автоматически убирает с площади квартиры по полметрика на каждую стенку) не рассматриваем? (;
разговор конкретно касался вопроса вывода конденсата, в некоторых квартирах без штробления пилонов вывести его в канализацию невозможно.
вариант "заложить" гипсокартоном (что автоматически убирает с площади квартиры по полметрика на каждую стенку) не рассматриваем? (;
Mislik

Користувач
49
22 листопада 2014
15 квіт 2016 20:16
Сегодня нашли связку ключей возле второго дома, если кто потерял - они у консьержа 1го парадного.
Марина85
М
Новачок
14
20 березня 2016
15 квіт 2016 21:08
Соседи,хотим попасть в наш будущий садик. Ктото знает где вставать в очередь и это можно уже сейчас или после сдачи обьекта?
PoLiNa_L

Новачок
10
29 червня 2015
16 квіт 2016 06:22
Цитата "Марина85":Соседи,хотим попасть в наш будущий садик. Ктото знает где вставать в очередь и это можно уже сейчас или после сдачи обьекта?
В гороно уже записывают (отдел дошкольного образования).
Oomph

Користувач
69
17 листопада 2015
16 квіт 2016 06:41
Не драматизируйте по поводу штробления несущих пилонов. Думаю, максимум нанесенный вред - нарушен защитный слой бетона, отчего арматура может начать ржаветь, если ее оставить открытой. Но думаю, все заштукатурят штробы. Гавное, не нарушать рабочее армирование, а я не думаю, что найдется такой, кто наткнувшись на стальной стержень диамтром 30мм, начнет с остервенением его резать болгаркой. Да и вообще, если по правде, от одного перерезанного стержня здание не сложится, все таки при расчетах конструкций всегда закладывается запас прочности. Так что спокойствие, только спокойствие. 

Annkola
A
Користувач
32
22 січня 2016
16 квіт 2016 13:46
Схема размещения кондиционеров в 3-х комнатных квартирах на кухня напрямую предписывает сверлить СКВОЗНУЮ дыру в несущей стене. Я ходила в ЖУС и интересовалась здравомыслием этих схем. На это получила ответ, что такое размещение (сверление отверстия) разрешено проектантами.
DodgeR

Старожил
845
09 серпня 2015
16 квіт 2016 15:31
Цитата "norus2":
Я майже на 100% певен, що багато хто, штробить пілони, щоб збільшити собі на 5 см ширину кімнати. Так цього краще не робити, проте люди всі різні, є розумні, а є дурні. Як їх всіх проконтролюєш? Не будеш же ходити по всіх квартирах де йде ремонт, та й не пустять. Проблема є - адекватного рішення цієї проблеми я особисто не бачу. Надія лише на забудовника, що вони таки заклали в розрахунки конструкції потрібний запас міцьності, для нівелювання фактору діяльності ідіотів і пофігістів.
вот любят же у нас все переделывать. я считаю, меньше дыр в стене - безопаснее + теплее. но, к сожалению, мне кажется что мало кто обращается к специалистам за консультацией.
Barh
B
Користувач
53
03 грудня 2015
16 квіт 2016 17:21
Кирпичные стены снёс,бетон не трогал.
МастерСАН

Постійний користувач
347
26 липня 2014
16 квіт 2016 20:07
Цитата "Oomph":я не думаю, что найдется такой, кто наткнувшись на стальной стержень диамтром 30мм, начнет с остервенением его резать болгаркой.
Вы слишком хорошего мнения о людях

Lucky Luke

Старожил
903
25 липня 2015
17 квіт 2016 05:39
Цитата "Oomph":Гавное, не нарушать рабочее армирование, а я не думаю, что найдется такой, кто наткнувшись на стальной стержень диамтром 30мм, начнет с остервенением его резать болгаркой. Да и вообще, если по правде, от одного перерезанного стержня здание не сложится
Ну, во-первых людей с болгаркой и перфоратором я б не стал недооценивать. А во-вторых, об том-то и речь - если это единичный случай - то конструкции точно ничто не угрожает. А если в половине квартир по всему стояку?..
Поскольку на блгоразумие в 100% случаев рассчитывать не приходится - спасибо автору за поднятую тему - может, хотя бы половина перепланировщаков прочтет и пересмотрит свои планы и схемы на предмет "а не упрусь ли я в пилон, который трогать нельзя". Уже профит)
Lucky Luke

Старожил
903
25 липня 2015
17 квіт 2016 05:49
Цитата "norus2":
Обратился в жус - сказали разместят информацию на информ-листах, с тем, что можно, как рекомендовано, а чего категорически нельзя - так по крайней мере каждый своей ремонтной бригаде/рабочему показать сможет - и потом не утверждать "а мы не в теме, предупреждать надо было". Хотя вообще-то лучше было бы под подпись "Клянусь, что прочел и достиг полного понимания"

Отчаянная Дoмохозяйка

Старожил
584
26 червня 2015
17 квіт 2016 06:51
Цитата "tyiga":
По "полметрика"?? а вы случайно не утрируете?
Отчаянная Дoмохозяйка

Старожил
584
26 червня 2015
17 квіт 2016 06:56
Цитата "olegpass":Шановні сусіди, шось мені о пятій ранку (не питайте, старість, мабуть) спало на думку, що забагато навколо по сусідніх оселях бідувельного шуму - притому такого, шо аж стіни гудуть... Дуже схоже на те, що хтось там в себе у середині вирішив все знести до бісу та почати розпланування з чистого аркуша - тобто просторуНе те, шоб я дуже ремствував з тієї обставини, що хтось хоче зробити власну квартиру затишніше чі мені допікав шум - то все зрозуміло, всі ми люди, всі з ремонтами, тож треба це просто пережити. Але ще тут ось який момент.
Коли ми задумували в себе перепланування, то я вивчав інформацію і консультувався зі спеціалістами, та з головним інженером жусу, що і як можна робити з урахуванням особливостей нашого будинку і дізнався про таке:
Будинок, зроблений за монолітною технологією і тримається на несучих пілонах, та навантаження, відповідно, розраховано на кожен пілон. При пошкодженні пілонів виникає небезпека обвалувсього будинку. Тому, проводку треба не ховати у стіну і пілон, а проводити по них зверху, а потім зашивати гіпсокартоном. Така технологія продиктована конструкцією будинку і вибору не залишає.
От мені просто цікаво - чи всі перепланувателі в курсі цих особливостей будівництва і враховують їх під час робіт? Шось ну дуууже мені не хочеться потрапити в новини, в розділ "Сенсації та катастрофи"...
Спасибо за поднятую тему - сейчас заодно и узнаем, кто что из соседей по этому думает... И кто уже что наштробил, потому что зашивать - ну его.. Будем надеяться, что здравомыслящих большинство

Mary Pick
MP
Старожил
958
01 серпня 2015
17 квіт 2016 07:15
Цитата "ОтчаяннаяДомохозяйка":
Конечно, не по-полметра, но сантиметров до 10 может "отъесть". Хотя что такое 10 см перед угрозой нарушени устойчивости несущей коннструкции? Специально после этого поста перезвонили нашим строителям - они нас заверили, что они не идиоты, и бетонные опоры не зачипалы. Будем надеяться.
vchena
v
Старожил
674
26 червня 2013
17 квіт 2016 07:42
Цитата "ОтчаяннаяДомохозяйка":
Не обязательно гипсокартоном зашивать...нам всю проводку сделали в полу возле стен, а розетки и выключатели мы разместили вне пилонов. Многие делать подвесной потолок и тогда провода пускаются по потолку. Мы не любители подвесных потолков, поэтому выбрали пол. Такими способами Вы площадь квартиры не уменьшаете ни на см.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК BELLEVIE | PGD, TAS Group | Київ, вул. Бережанська, 922.072
- ЖК Svitlo Park | Futura Hata | Київ, Наддніпрянське шосе, 2а22.074 174
- ЖК Millennium Park | R-Building | Буча, вул. Соломії Крушельницької, вул. Яблунська22.071
- ЖК CіTY HUB | ІнтерГал-Буд | Київ, вул. Мокра (Кудряшова), 8-1022.07155
- ЖК Софія Клубний | Sofia Club | Мартинов | Софієвська Борщагівка, вул. Соборна. 10022.07675
- ЖК Софія Нова | Sofia Nova | Мартинов | Новосілки, вул. Миру22.071 026
- ЖК Софія Резиденс | Sofia Residence | Мартинов | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 1522.07121
- ЖК Park Residence | Біла Церква, вул. Героїв 72-ї Бригади, 522.073
- ЖК Park Residence | Софіївська Борщагівка, вул. Санаторна, 2022.0710
- ЖК Rusaniv Residence | Perfect Group, Citex Development | Київ, вул. Сверстюка, 5421.07495
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше