Подати оголошення

ЖК "Lemonade", ул. Ломоносова, 36а - "GEOS"

ЗабудовникGEOS
Здача ЖК2015 - 2018 р.
Планування
від 19 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 131.
13/10%
19/15%
63/48%
27/21%
9/7%
1. . .139141. . .183
02 черв 2016 13:20
Мені ваш варіант подобається, ми підпишемо.

Дякую, ви зробили велику справу. :yes:
02 черв 2016 13:53
:super: Большое спасибо за Ваш труд!
02 черв 2016 13:58
Цитата "Lillafured":
[attachment=0]Коллективне обращение инвесторов в ЖК Амурский_2.doc[/attachment]Доброго дня.
Шановні колеги-інвестори, викладаю для обговорення робочий варіант Колективного звернення,

Наконец-то, среди переливания из пустого в порожнее, появилась конкретика.
Lillafured, спасибо. Поддерживаю всесторонне
02 черв 2016 15:17
Присоединяюсь :ded:
02 черв 2016 17:51
Цитата "Lillafured":
[attachment=0]Коллективне обращение инвесторов в ЖК Амурский_2.doc[/attachment]Доброго дня.
Шановні колеги-інвестори, викладаю для обговорення робочий варіант Колективного звернення, який містить наші пропозиції до зміни Договору з ЖЕК. Прошу дуже прискіпливо .......Предприятию можно взымать абсолютно произвольные штрафы с собственников квартир, а собственникам с Предприятия - ниЗЗя". 6-)
Дякую!



:super: ми підпишемо. Єдин, що можна вказати в листі це термін надання відповіді оскільки ми обмежені в часі!

Окреме спасибі за роботу автору документа.
02 черв 2016 20:07
на жаль, через зайнятість не можу особисто зайнятися написанням цього документу, але висловлю деякі думки.
Робота проведена чимала, але й видно, що писала “наша” людина. До цього тексту свідомо чи несвідомо включено позиції, які фактично ні нащо не впливають (див. п.п. 9, 10, 12, 13, 14 та ін. Порівняльної таблиці) але “наганяють” обсяг. Згодом наші португальські друзі скажуть - гаразд, ми задовольняємо половину ваших вимог, тож погоджуйтеся їз рештою наших. Різниця ж в тому, що їх побажання набагато істотніші (як на картині “Нерівний шлюб”, “Бурлаки на Волге” тощо).
Включення завідомо програшних позицій веде до розпорошення зусиль, відволікання уваги на другорядні речі. Наприклад, п. 12 щодо інформування про законодавство у сфері ЖКГ (це взагалі не функції ЖЕку, кожен хто вміє читати, може ознайомитися із ним в Інтернеті). Пункт 14 про інформування щодо пільг (дуже вузьке питання). Пункт 10 також пропоную не сильно брати до уваги, оскільки він прямо протирічіть закону, адже на його підставі ЖЕК на вході до під’їздів може встановити митні пости й брати по 100 грн за вхід й 50 грн за вихід. Ці очевидні дрібні блохи застосуванню не підлягатимуть через пряму суперечність закону.
Окрім того, на початку звернення пропонується:
“Виключити усі пункти про систему штрафів…” – усі штрафи скасовані бути не можуть, це популізм, оскільки частина є необхідною для поточної операційної діяльності (на принципах еквівалентної взаємності), виключити слід найбільш одіозні й очевидні штрафи, зокрема ті, що встановлені за вчинення діянь, які вже прямо караються чинним законодавством й не потребують дублювання на користь приватників.
“Регламентувати процедуру отримання дозволу від Власників на використання Підприємством, напрямки та обсяги витрачання коштів, отриманих від використання у комерційних….” – ми їх просимо регламентувати, вони це зроблять так, як їм вигідно. Треба самим пропонувати, зокрема, мною пропонувалося це робити шляхом отримання згоди більшості власників квартир на загальних зборах. Не дуже перспективним вбачається “Регламентувати напрямки та обсяги витрачання коштів, отриманих від використання у комерційних цілях…”. В якому документі вони це будуть регламентувати? В цьому договорі, статуті ? Чи зможемо ми це реально проконтролювати? Це приватна організація, прибуток зі свого рахунку вони можуть витрачати на картини у вестибюлі під’їздів, дівчат або поїздку на Азорські острови. Це їх справа, окута конфіденційністю та комерційною таємницею. Не впевнений, що вони допустять мешканців до своєї фінансової документації.
Можна було б продовжувати цей перелік, але я пропоную виділити 5-7 принципових позицій, які найбільше цікавлять людей:
Економічно обґрунтований тариф 3-3,5 грн. (якщо вони наважаться оприлюднити власні економічні розрахунки – думаю мешканці одноголосно скинуться на проведення економічної експертизи їх обґрунтованості, хоча й без експертизи тут багато що зрозуміло)
Строк дії договору.
Скасування очевидно одіозних штрафів, які дублюють ті, що встановлені законодавством.
Пункт 8.4 після слів “допоміжні приміщення та нежитлові приміщення будинку” доповнити словосполученням “перелік яких затверджується загальними зборами власників квартир будинку”.
Інші виражені фундаментальні речі_______.
Тобто, я пропоную не відволікатися на дрібні порушення, їх вистачає, але треба чітко сформулювати 5-7 принципових вимог, й залежно від їх задоволення будувати подальшу роботу із цим та/або іншими ЖЕКами. Доцільно втричі скоротити документ, залишивши невеликий вступ й порівняльну таблицю, справа не в кількості, а в якості.
03 черв 2016 10:31
Доброго дня, колеги-інвестори.
Дякую усім, що ознайомились із запропонованим документом та загалом схвально його сприйняли.
У Фейсбуці надана така відповідь з боку представників ЖК "Амурського" щодо обговорення договору з ЖЕКом:
"Адресуйте письмо эксплуатирующей компании ТОВ "ЖК Амурский" с аргументированными правками к Договору. Данное письмо будет рассмотрено юридическим отделом. Ответ будет в ближайшее время. В случае необходимости встречи, будет назначено время ее проведения. С уважением ЖК "Амурский".
Тобто, викладений тут проект Договору можна розглядати як пропозицію з боку експлуатуючої компанії, від причетності до цього документу вони не відмовляються (а то раптом ми тут з вами не зрозуміло що обговорюємо).

З приводу коректив після обговорення. Загальний перелік пропозицій по доопрацюванню документу вигладає так.
1. Було б непогано розписати перелік послуг з утримання будинку і споруд та прибудинкової території.
Цей перелік послуг є у п.1 (предмет договору). А загалом, потрібно розуміти - ширший перелік "надуманих" послуг - вищий тариф на утримання будинку. Тому, думаю, що пропозицію не враховуємо.
2. Запропонувати збільшити статутний капітал.
Нажаль, це не у нашій компетенції (ми не акціонери і не співвласники компанії) та не є предметом цього договору. Як співласники нежитлової нерухомості будинку можемо рекоментувати створювати за рахунок коштів від використання цієї нерухомості резервний фонд для покриття непередбачуваних витрат поточних ремонтів у будинку. Тому моя думка, - просити ТОВ ЖК Амурський прописати "Положення про оренду" відповідних приміщень і регламентувати ці питання.
3. Обмежити строк відповіді.
Так, цілком можемо у листі вказати "не пізніше ніж протягом 15 днів з моменту отримання".
4. Обсяг документу.
Було критичне зауваження, що наші ліссабонські друзі виправлять коми і крапки, а з принципових питань - відмовлять. Спірне питання. Можна трохи скоротити, але цим теж не варто захоплюватись. Це не звернення до поважного керівника, якому потрібно подати на розгляд кілька концептуальних положень. Це звернення до юридичного відділу, якому потрібно дати основу для роботи - нехай, наприклад, спробують обгрунтувати свої "притягнуті за хвіст" штрафи. Або покажуть "Положення про пропускний режим", якого, я впевнена, ще немає у природі. Тому, маючи протилежну думку із цього питання, я і написала документ великий за обсягом.
Пропоную залишити 8 пунктів звернення. 6 з першого блоку+2 з другого (по тарифах).
Я так думаю, що ліцензії у них немає на постачання електроенергії, ми будемо ще довго підключені як будмайданчик, а текст Положеня про пропускний режим ми все одно просимо їх не писати.
5. Прибрати пункт вимог про виключення з договору Поження про пропускний режим.
Пропоную залишити без змін - це суттєве питання.
6. Не намагатися регламентувати зазіхання ЖЕКу на використання нежитлових приміщень і допоміжних приміщень якось інакше, ніж просто даючи дозвіл на Загальних зборах співвласників. Бо це безперспективно.
Категорично не згодна. По перше, існує маса юридичних нюансів їх використання (допоміжних - окремо, нежилих - окремо). Допоміжні (ті ж колясочні) вони взагалі не мають юридичного права здавати в оренду чи заробляти на сервітуті (а будуть це робити). Телекомунікаційники їм, наприклад, добре регулярно платитимуть повз наші з вами кишені. І у випадку використання допоміжних згода власників - взагалі як така не потрібна, бо це приміщення для обслуговування функціонування будинку, а не окремі приміщення. Нежитлові - мають право здавати в оренду. Думаю, що слід вимагати саме регламентації використання, а не просто давати чи не давати свій дозвіл. Нехай пишуть "Положеня про оренду...у багатоквартирному будинку" стосовно до цих приміщень.
7. Штрафи з боку компанії - популізм від них відмовлятись, наполягати на відмові лише від найбільш жорстких.
Вважаю, що слід наполягати на відмові від усіх штрафів. Єдине з чим можна погодитись - з пенею. Аналізувала договори інших приватних ЖЕКів - такої системи штрафів із довідника "Стеля" - слід дуже пошукати. Не вивчала глибоко питання "лєгітімності" пені в даний момент по сплаті комунальних послуг. Не виключено, що це з боку ЖЕКу також добровільно-примусове свавілля.
8. Зутрічні штрафи в бік компанії. Були пропозиції навіть їх посилити (виклавши розмір в мінімальних заробітних платах) і доповнити (наприклад, за несправність ліфтового обладнання).
Пропоную поки не включати в текст листа. Якщо ЖЕК відмовиться скасовувати свої рішення щодо штрафів, включимо фантазію і окремо надішлемо їм наші пропозиції по штрафах, щоб усунути асиметрію відповідальності сторін. Наступну "оферту" ЖЕКу з просто виправленими комами і крапками ми можемо і не приймати. А підписувати договір, відмовляючись від штрафів та деяких інших пунктів.
Прописувала зустрічні штрафи взагалі то напівжартома.

Підсумок. Пропоную таке. Вносимо незначні корективи, залишаємо 8 пунктів вимог + все-таки деталізовану порівняльну таблицю, не прописуємо поки систему зустрічних штрафів, вказуємо строк надання відповіді.
Про підписання. Сьогодні вже переддень вихідного. Можу підготувати, роздрукувати. Варіант як це зробити найзручнішим чином. Може знахабніти і попросити залишити лист у відділі продажу Амурського? Як думаєте, піде нам на застріч наш замовник будівництва? Щоб бажаючі могли під'їхати у зручний час та поставити підпис. Якщо не погодяться, тоді вихід із ситуації - бажаючі підписати кидайте інформацію про свою готовність у вигляді особистого повідомлення. Я відпишусь, залишу свої контакти, домовимось. Прошу зрозуміти, у відкритому доступі не дуже хочу свої особисті дані висвітлювати.
Можливо є інші пропозиції. Дякую.
03 черв 2016 10:46
Письмо, по которому мы в прошлый раз собирали подписи, лежало в будочке Лимонада. Может и это можно оставить там?
03 черв 2016 10:56
Цитата "Lillafured":

7. Штрафи з боку компанії - популізм від них відмовлятись, наполягати на відмові лише від найбільш жорстких.
Вважаю, що слід наполягати на відмові від усіх штрафів. Єдине з чим можна погодитись - з пенею. 8. Зутрічні штрафи в бік компанії. Були пропозиції навіть їх посилити (виклавши розмір в мінімальних заробітних платах) і доповнити (наприклад, за несправність ліфтового обладнання).
Пропоную поки не включати в текст листа. Якщо ЖЕК відмовиться скасовувати свої рішення щодо штрафів, включимо фантазію і окремо надішлемо їм наші пропозиції по штрафах, щоб усунути асиметрію відповідальності сторін.


Підтримую. Мені зається що нам треба розуміти - ніякий ЖЕК не підпише договору зі штрафами зі свого боку. Головна мета - просто приграти ці "перли" з договору взагалі.

Цитата "Lillafured":

Підсумок. Пропоную таке. Вносимо незначні корективи, залишаємо 8 пунктів вимог + все-таки деталізовану порівняльну таблицю, не прописуємо поки систему зустрічних штрафів, вказуємо строк надання відповіді.
Про підписання. Сьогодні вже переддень вихідного. Можу підготувати, роздрукувати. Варіант як це зробити найзручнішим чином. Може знахабніти і попросити залишити лист у відділі продажу Амурського? Як думаєте, піде нам на застріч наш замовник будівництва? Щоб бажаючі могли під'їхати у зручний час та поставити підпис. Якщо не погодяться, тоді вихід із ситуації - бажаючі підписати кидайте інформацію про свою готовність у вигляді особистого повідомлення. Я відпишусь, залишу свої контакти, домовимось. Прошу зрозуміти, у відкритому доступі не дуже хочу свої особисті дані висвітлювати.
Можливо є інші пропозиції. Дякую.


Треба їх просити залишити у відділі продажу. Не факт що погодяться, але з іншого боку всі розуміють що ми організуємося підписати і без них, просто так було б всім зручніше-швидше-простіше. Який їм сенс відмовляти в цьому?
03 черв 2016 11:03
Цитата "Lillafured":
Про підписання. Сьогодні вже переддень вихідного. Можу підготувати, роздрукувати. Варіант як це зробити найзручнішим чином. Може знахабніти і попросити залишити лист у відділі продажу Амурського? Як думаєте, піде нам на застріч наш замовник будівництва? Щоб бажаючі могли під'їхати у зручний час та поставити підпис. Якщо не погодяться, тоді вихід із ситуації - бажаючі підписати кидайте інформацію про свою готовність у вигляді особистого повідомлення. Я відпишусь, залишу свої контакти, домовимось. Прошу зрозуміти, у відкритому доступі не дуже хочу свої особисті дані висвітлювати.
Можливо є інші пропозиції. Дякую.

Мне кажется, в общении с БТ лучше придерживаться регламентированных законом сроков "Об обращении граждан". Иначе, оставленная в Амурском бумага рискует пролежать там до новых веников. А вместе с ней будет тянуться дата допуска хозяев к своим апартаментам. Отправив же рекомендованное письмо с, например, описью - получаем юридический аргумент на будущее
03 черв 2016 11:40
Почему не готов дом? Сегодня 3 июня 2016.
03 черв 2016 12:09
Дякую за обговорення.
Спробую завтра доопрацьований лист в першій половині дня залишити в одному із ВП на об'єкті із проханням забезпечити збір підписів.
Інформацію про те, що лист чекає підписання в одному з ВП, залишу на форумі. Варіант для підписання викладу тут в електронному вигляді.
Якщо раптом у ВП люб'язно відмовлять, повідомлю для зручності на форумі кілька найближчих дат та інтервалів годин "від - до", коли можна буде під'їхати на об'єкт для підпису. Вихідні дні+ понеділок-вівторок я зможу там бути.

Звичайно, коли підпишуться усі бажаючі, відправимо лист як рекомендований з повідомленням про вручення та зворотньою адресою для відповіді.

Хто ще не висловився, але побачив у тексті спірні або недосконалі моменти, прошу писати. Тільки, будь ласка, без підозр. Я точно не людина, яка лобіює інтереси забудовника або має свої корисливі цілі. Трохи часу на обговорення ще є, проте не будемо його також тягнути. Орієнтуємось на завтра на першу половину дня, як на готовність до підписування.
04 черв 2016 07:30
сегодня с 12 -13 возле ЖК состоится подпись обращения к жеку!!!
04 черв 2016 09:31
А потом обращение оставите в отделе продаж ЖК Амурского? Где можно в понедельник подписать? Сегодня не смогу подъехать.
04 черв 2016 14:51
Где мое жилье? Сегодня 4 июня 2016
04 черв 2016 15:18
якщо кожен не буде байдужим та буде питати про виконання, можливо Геос й почне шевелитися й кожного дня думати про виконання зобов'язань перед інвесторами, а не відсилати до прострочених відписок ЗЗБК
05 черв 2016 15:38
Коллеги, письмо к подписанию уже в Амурском?
05 черв 2016 16:11
Цитата "ffark":
Коллеги, письмо к подписанию уже в Амурском?

письмо находится в МАФе отдела продаж Амурский, возле ЖК, в понедельник еще можно подписать.
05 черв 2016 19:52
....
06 черв 2016 06:09
Здравствуйте.
Обращение находится в "киоске" ОП ЖК "Амурского" на Ломоносова, думаю, заберем его во вторник 07.06. во второй половине дня. Если еще были желающие подписать, присоединяйтесь, пожалуйста.
Знакомство с будущими соседями и правда, приятное, много молодых людей и молодых семей с детками.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .139141. . .183
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше